80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkur ederim kizlar..ama bugunku meyve gunume eklemeler yaptim daha iyiyim sanki..bende halsizlik yapti bu diyet sonucta tuz yok ya ondandi sanirim..neyse oglen ogunumde dedigim gibi ev yapimi simit peynir tere aksama yine meyve yarinda denemeye calisicam yumurtayi..
Sanirim reglin yakinligi..persembe cuma iki gun hafif beslenip patates dusunuyom bakalim..

Kizlar selamlar artik bende bugun basladim kahvaltim 10:30ta btti kizimin karnini doyurup plates karinsavara baslicam

Hoşgeldin canım inşallah bundan sonra seni daha sık görürüz aramızda
Birazdan kızımın arkadaşlarıda ders çalışmaya geleceklermiş malum yarın ve öbür gün teog sınavları var
RAbbim inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder hepsine Aminnnnnnnnnnnn

Dualarınızı esirgemeyin kızlar ( benim kız çok panik yapıyor diye basit hatalar yapmasından korkuyorum acıkcası )

İnşallah çok güzel sonuçlar alır kızın Rabbimin de yardımıyla AMİN.

Cevom 4 gunluk diyet nasil

Canım bak arkadaşın bana yazdığı liste bu ve hiç zorlanmıyor insan hatta ben bir kere yaptım 2 kgya yakın gitti ama bu kez reglme deng geldi ve henüz 2.ci gün bakalım cumaya ne sonuç göreceğim ki ben 1 kg gitse yine çok mutlu olurum

sabah

biraz paynir
3 zeytin 1/2 dilim ekmek sınırsız domates salatalık

yada 1 elma

ara
1 bardak süt

öğle
1 küçük kase yoğurt

ara
1 yumurta sınırsız domates slatalık

akşam
1 kepçe çorba

ara
1 meyve yada süt yada yoğurt

canım yaklaşık 600 kalorilik bir diyet
öğünleri istediğin gibi değiştirebilirsin sabahla akşamı ara öğünleri vs. şunu söyleyim 4 güünün sonunda 2 kilonun üstünde vermezsen sana istediğin herşeyi alırım :) o kadar iddialıyım
ha çok sağlıklı mı tabiki hayır ama bu hafta 66 lı rakamları görüp 2 hafta sonra doğum günüm var 65 olmak istiyorum Allahımın izniyle onun için bi şaşırtayım dedim vücudumu...

bu arada spora devam ama çok kasma 30 dk dan fazla yapma bence...

Canım bizim 8.ci takımda Perihan diye bir arkadaşı o 5de 5 diyetiyle 4 kg verdi
Benim metabolizma biraz cins birde ben çok çok az tuz kullanmıştım tansiyonum düşerse korkusundan birde et gününde hazır son balığı kullanmıştım yağını süzüp ama eğer bir daha yaparsam ekmeksiz köfte yada tavuk göğüsü kullanmayı düşünüyorum belki o zaman daha güzel sonuç alırım inşallah

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide sayayım

Sabah; ( 07:00 )
1 parça Beyaz Peynir
6 siyah zeytin
1 domates
1 avuç badem

ara;
1 şekersiz nescafe

Öğlen; ( 14:00 )
2 yumurtalı omlet

ara; ( 16:00 )
1 avuç Yer fıstığı ( Öğlen yeseydim iyidi ama oldu bir kere )

akşam; ( 18:15 )
1 Kase Tavuk suyuna Çorba

Benim kizlar da girecek teog a..insallah hepside iyi sonuclar alir istedikleri okullara giderler.
Bu besde bes diyetini yapipda 4-5 kilo verenler varmi aranizda acaba
Bende yapmayi dusunuyorum da.

Canım öğlen alıntılamıştım ama nedense uçmuştu cevap yazdım zaten diyet konusunda
Rabbim inşallah yarın bütün öğrencilere zihin acıklığı versin Rabbim gönüllerine göre versin ve inşallah hepsi çok güzel liseler kazanırlar Aminnnnnnnnnnn

Teskkur ederim canm arkadas iddali konusmusiyi bi diyette bende ins haftaya pazartesi pasliyim..bide bu diytle oruc tutsak olurmu acep...

Gunaydinkizlar..
Mutlu sabahlar..
Oynakcim kizinin sinavlarinda basarilar dilerim..
Kizlar ben 3 gun yapmis oldum detoksu..dun uyamadim..bugunde planlarimiz var..neyse hayirlisi..yinede kilom ayni..dikkat ederek devam edicem ins..
Belim bacaklarim cok agriyor dra gitmem lazim..sanirim fitik oldum rabbim sifa versin ins..simdi bir yigin utu yapicam..camasir serecem..gorusmek uzere..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah

Bugün son kez kapılar için gelecekler peçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek
Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye
Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek

Bu bir kaç gün yine yoğunluğum olacak
Bugün kapı için ustalar + öğlen eşimin halası
Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması
Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasını normalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye )
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız

Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim halde Valla tartıda artı görürsem kafayı yerim okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için
Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağıma ben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum ancak koruyorum bünyem cins diyorum ya hep
Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık

Teskkur ederim canm arkadas iddali konusmusiyi bi diyette bende ins haftaya pazartesi pasliyim..bide bu diytle oruc tutsak olurmu acep...

Valla ben 5de 5 diyetinde yumurta gününde tutmuştum ve hiç sıkıntı yaşamadım şükür sanırım bununlada tutulabilir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Kör olmayasıca Ustaları bekliyorum hala
Eşimin halası malzemeleri getirdi yarın için ve onları bile yaptım
Yarın bir tek dereotunu, maydanozunu ve taze soğanını doğrayacağım

Bu arada kızlar ya çok şiş hissediyorum kendimi hala Soda içiyorum şimdi belki biraz rahatlatır diye

Herkese merhaba

Bende geçen hafta başında diyet yapmaya karar verip 87 kilo ile açılışı yapmış bulunmaktayım. Şekeri, tuzu ve börek çöreği hayatımdan çıkararak bugün tartıda 84 kiloyu gördüm. İnşallah hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kilolara düşeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…