Kizlar selamlar artik bende bugun basladim kahvaltim 10:30ta btti kizimin karnini doyurup plates karinsavara baslicam
İnşallah çok güzel sonuçlar alır kızın Rabbimin de yardımıyla AMİN.Hoşgeldin canım inşallah bundan sonra seni daha sık görürüz aramızda
Birazdan kızımın arkadaşlarıda ders çalışmaya geleceklermiş malum yarın ve öbür gün teog sınavları var
RAbbim inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder hepsineAminnnnnnnnnnnn
Dualarınızı esirgemeyin kızlar ( benim kız çok panik yapıyor diye basit hatalar yapmasından korkuyorum acıkcası )
Cevom 4 gunluk diyet nasil
Benim kizlar da girecek teog a..insallah hepside iyi sonuclar alir istedikleri okullara giderler.
Bu besde bes diyetini yapipda 4-5 kilo verenler varmi aranizda acaba
Bende yapmayi dusunuyorum da.
Amin i nsallah canimCanım öğlen alıntılamıştım ama nedense uçmuştu cevap yazdım zaten diyet konusunda
Rabbim inşallah yarın bütün öğrencilere zihin acıklığı versinRabbim gönüllerine göre versin ve inşallah hepsi çok güzel liseler kazanırlar Aminnnnnnnnnnn
Teskkur ederim canm arkadas iddali konusmusiyi bi diyette bende ins haftaya pazartesi pasliyim..bide bu diytle oruc tutsak olurmu acep...Canım bak arkadaşın bana yazdığı liste bu ve hiç zorlanmıyor insan hatta ben bir kere yaptım 2 kgya yakın gitti ama bu kez reglme deng geldi ve henüz 2.ci gün bakalım cumaya ne sonuç göreceğim ki ben 1 kg gitse yine çok mutlu olurum
sabah
biraz paynir
3 zeytin 1/2 dilim ekmek sınırsız domates salatalık
yada 1 elma
ara
1 bardak süt
öğle
1 küçük kase yoğurt
ara
1 yumurta sınırsız domates slatalık
akşam
1 kepçe çorba
ara
1 meyve yada süt yada yoğurt
canım yaklaşık 600 kalorilik bir diyet
öğünleri istediğin gibi değiştirebilirsin sabahla akşamı ara öğünleri vs. şunu söyleyim 4 güünün sonunda 2 kilonun üstünde vermezsen sana istediğin herşeyi alırım :) o kadar iddialıyım
ha çok sağlıklı mı tabiki hayır ama bu hafta 66 lı rakamları görüp 2 hafta sonra doğum günüm var 65 olmak istiyorum Allahımın izniyle onun için bi şaşırtayım dedim vücudumu...
bu arada spora devam ama çok kasma 30 dk dan fazla yapma bence...
Teskkur ederim canm arkadas iddali konusmusiyi bi diyette bende ins haftaya pazartesi pasliyim..bide bu diytle oruc tutsak olurmu acep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?