80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah canım ne güzel tebrik ederim inşallah daha da aşağılarını görürsün.

Maşallah canım ne güzel tebrik ederim inşallah daha da aşağılarını görürsün.

Teşekkür ederim canım, inşallah. Ama bi 10 gün kadar irademe nasıl sahip çıkacağımı bilmiyorum. Regl günlerim yaklaşıyor ve canım acayip tatlı istiyor.

Bu arada hedefim 65 kilo. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama sonuna kadar gideceğim.

Hmmm evet hepimizin ortak derdi regl zaten
Olucaksın tatlım niye olmıycaksın ki evet hep birlikde sonuna kadar gidelim benim hedefim de 55 : )
Bu arada başka takımda da yarışıyormusun yoksa bir tek burdamısın?

Hmmm evet hepimizin ortak derdi regl zaten
Olucaksın tatlım niye olmıycaksın ki evet hep birlikde sonuna kadar gidelim benim hedefim de 55 : )
Bu arada başka takımda da yarışıyormusun yoksa bir tek burdamısın?

Yok canım sadece buradayım :)

Bende iki resim arasında o kadar fark olsun istiyorum.

Bir de PKO'lu olduğumdan düzelmesi için kilo vermem şart. Eşim kilo vermemi istemediğinden bu konuda ne yazık ki bana destek olmuyor bende evde bulamadığım desteği sizden bulurum, hep birlikte gülüp eğlenerek, fikir alarak zayıflarız diye kendimi buraya attım :)

Canım benim olucak meraak etme.
Allah yardımcın olsun.
Kocan kıskandığından istemiyordur zayıflamanı boş ver dediyin gibi biz burdayız seninleyiz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün benim açımdan gerçekten berbat bir gündü
Bütün gün şu lanet ustaları bekledim ha geldi ha gelecekler diye
Eşim ne zaman arasa çocuk kandırır gibi bir iki saate gelirler falan diyip duruyorlardı ve nedense eşim önemli değil aşkım bekle gelirler diyip durdu
İnanılmaz sıkıldım ve cidden sinir oldum özelliklede ota çoka sinirlenip trafikte bile en ufak şeyde hakkını arayan eşimin bu kadar umursamaz davranmasına
Resmen tansiyonumun fırlamasına sebep oldular akşam üzere saat 6 dan sonra adamlar arayıp dalga geçer gibi abi ustalar şimdi müsaait ama gürültü olur ille gelsinler dersen yollayacağım demezmi
Eşimde sıkıntı yok başka gün gelsinler demiş
Önce onu bir güzel kalayladım ki zaten sıkıntıdan tansiyonum fırlamışken iyice fırladı ve tansiyonum büyük 16 küçük 11 oldu resmen
Akşam yemeği bile yiyecek halim yoktu o an

Tabi geldi mi üst üste gelir derler ya okadarıyla bitmedi
Bu kezde apartaman yöneticisi gelmiş kapıya ve 150 liralık makbuz tuttuşturmuş eline eşimin neymiş biz tadilat yaparken asansör bizim yüzümüzden bozulmuş hesapta
Eşim onuda gayet sakin kabul etmiş ve tamam parasını en kısa zamanda veririm demiş

Hadi tam kendime gelmişken yine benim şalterler attı Ulen her ay düzenli bakımı yapılmayan asansörün bozulacağı belli bunlar resmen faturayı kakalayacak yer arıyorlar hani sen her ay bakımı yapıldımı belgeleri görmek istiyorum yoksa ödemem diyordun diye bir posta daha kapıştık
Resmen adamın o an ki rahatlığı beni deli etti göz göre göre enayi yerine konuyoruz üstelik makbuzun üzerinde ne tamiri yapan şirketin adı var ne birşey sadece fiş ve priz değişimi + takma ücreti yazıyor ve kim olduğu belli olmayan bir adamın adı soyadı var
Mantıklı düşününce asansörün çatı katında olan fiş ve prizi ustalar asansörü kullanarak bozamayacaklarına göre ( ki daha evvelde hep aynı sorun vardı zaten asansörde ) resmen bizim tadilatı bahane edip bize faturayı geçirdiler ve benim akıllı kocam ay 150 liradan batmayız lanet olsun demezmi
Ulen ne demek batmayız ben her kuruşun hesabını yapmak zorundaysam kesinlikle kabul etmiyorum sonuçta haksızlık var bunda dünden beri daha yeni kendime geldim ama kesinlikle eşimede o yönetici bozuntusunada fena taktım

Birde dün doğru dürüst yemek bile yiyemedim hatta eşim tansiyonum fırlayınca zorla bana 1 bardak süt ve bir kaç bisküvi yedirdi açlıktandır diye tutturup veeee sabah tartıda bir tokat daha yemiş gibi oldum resmen 2 kg fazla çıkıyorum tartıda Kesinlikle Pazar günü tekrar 5de 5 yapacağım çünkü benim lanet bünye başka türlü laftan anlamıyor

Aramıza hoşgeldin canım inşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedefimize ulaşacağız
Emin ol burada motivasyon adına herşeyi bulursun

Aleyküm selammmmm
Hoşbuldum hayatımmmmm İnşallah dediğin gibi hedeflerimize ulaşırız.

Dün kabul gününmüş sanırım Erkekler ne yazık ki zaman zaman öyle sorumsuz davranabiliyorlar. Benim eşimde zaman zaman yapar, kızdığımda da "napsaydım kavga edip dövsemiydim adamı der" Boşver sen başımızın gözümüzün sadakası olsun de geç. Elbet haksız yere alınan para onlardan bir şekilde çıkacaktır.

Bu arada içini rahatlatır mı bilmem ama stres şişkinlik yapıyormuş. Tartıda bu yüzden biraz fazla çıkmış olabilirsin.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldi hanımmmm

Hepinizi çok özledim ve iki gündür aklım burada ama maşallah bir yoğunluktur gidiyor inanın yattığım yeri hatırlamıyorum gece
Vakit kaybetmemek için geçmişi bile okuyamadım tabi pazar yada pazartesi telafi ederim

Dün eşimin halasında malum kuran vardı ve tabi ben yine mutfaktan çıkmadım
Çok yoruldum ama çokda dua aldım eşimin halasından Kadıncağız tamam yeter kalanı ben yaparım desede mutfak işini bitirmeden çıkmadım sonuçta herkes gittiğinde kadıncağız dinlensin istedim zaten kaç gün temizlikle hazırlıkla uğraşmıştı

Bu sabahta bir türlü gelmek bilemeyen Kapıcı Ustası geldi
Yine aynı adamı yollamışlar sabah erkenden ve eşim artık lanet olsun diyip ona yardım etti tek başına beceremez diye Tabi o arada ben boştaydım ama sağ olsun eşim Usta uzatma kablosu geçtirmeyi unuttuğu için benim laptoba kullandığımı elimden aldı hatta birde salondaki tek prize takıp hole çekince ben kaldım laptobsuz

Akşam 5 gibi işi bitincede tekrar hadi holü temizle duş al derken görümceme geçtik ( eşim onunda dolap kapaklarını ve elektrik prizlerini değiştirdi kocası beceremez öyle şeyleri ) saat 23e geliyordu eve geldik ve cidden karı koca felaket yorulduk yine bugün

Tabi bukadarıyla bitermi bitmez Yarında 1.5 saatlik yola gidiceğim sabah 10 gibi KV ve eşimin halalarıyla Akraba gününün son 2 günü ve en uzakları en sona bırakmıştık tabi bir tek bende araba olduğu için ailenin Şöför Nebahatı olarak sabah herkesi toplayıp yola düşeceğim ( bir kısmı gideceğimiz ev sahibi yeğeni falan diye bir gece evvelden gittiler bazılarıda otobüsle gidecekler )
Eeee uzak olduğundan ( istanbulun köylerinden birinde oturuyor o abla ) benim dönmem kesin 7 - 8 i bulur diye tahmin ediyorum

Şükür pazar için bir plan yok diyecekken şimdi aklıma geldi pazarda eşimle holün badanasını yapacağız tadilat varken yapalım dedim durdum ama sağ olsun eşim iyice bitsin öyle yaparız dedi ki iyikide öyle demiş çünkü bugünkü dana kapı pervazını sökerken duvarlarıda maf etti Allahtan boya yapmamıştık yoksa eşim kesin adamın pekmezini akıtırdı Hayır adam birde okadar saf ki anlatamam Öküz bir ara bana yenge büyük kız sana çekmiş senin gibi kilolu demezmi normalde başkası söylese kesinlikle ağzının payını veririm ama bu harbi saf hani dangıl dungul konuşan art niyetsiz biri eşimde o an hemen devreye girip bazen genetik bazende hormonel insanın elinde olan birşey değilki dedi adamda doğru söylüyorsun abi ben öküz gibi yiyorum ama hala senelerdir 62 kgyum demezmi hani haline oturup hadi hep birlikte ağlayalım diyecektim de hadi dalga geçmim dedim

Neyse bir gün daha sizlerden ayrı olacağım ama ondan sonra inşallah düzenli olarak buralardayım

Hepinizi kocaman öpüyorum

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii

Sabah erkenden kendimi yollara attım ve 1.5 saatlik yola gittim arabayla
Baya olmuştur o taraflara gitmeyeli ve uzun yol araba kullanmayı

Şansımada hava çok güzeldi ve Kuranlarımızı okuduktan sonrada cıktık bahçede çok güzel vakit geçirdik
Çocuklar diledikleri gibi bahçede oynadılar doyasıya hatta giderken kızımın Scooterınıda götürdük
Bir ara bende bir gaza geldim ve ter içinde kalana kadar ortada sıçan oynadım çocuklarla
Üstüne birde ip atladım

Ev sahibi bir sürü şey yapmıştı ama hiç birini yemedim sadece ikram edilen kısırı yedim
Çok ısrar edilmesine rağmen tatlılarla hamurlara ağzımı sürmedim
Baya yoruldum ama inanılma iyi geldi açık hava hatta bir ara benim çakma eltiyle birlikte yarım saate yakın yürüyüş yaptık, birde çok güzel çiçekler topladık dönüş yolunda kızımla

Bu arada maalesef bu hafta benim için pek verimli geçmedi

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 106 kg
Bu hafta; 107 kg

Gelen; 1 kg

Daha beter bir rakam görmüştüm ama artık önümüzdeki haftaya bakacağım
İnşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir sonuç görürüm

Yarın sabah Allahın izniylede hergün sporumu biraz daha artırarak yapmayı düşünüyorum artık sıkıyorsa gitmesin o artı hatta fazlası

Slmlar kizlar nasilsiniz..
Dun cok duyusaldim malesef halami kaybettik dun..cenazeye gidememekte daha bi koyuyor insana..
Allahtan rahmet dilemekten baska bisey gelmiOr elimizden..
Malesef bu hafta bende artidayim regl kapida bugun yarin cok siskinligim var..

Diyetede cok dikkat edemedim bu hafta..ama yarindan itibaren toparlanicam ve bayrama kadar ne versek kardir..
Baslangic kilo 85
Gecen hafta 81.5
Bu hafta 82.4
Gelen 900 gr.

SElamün aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlarrr

An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonunda artık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o

Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağım eğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım

Canım başınız sağ olsun Rabbim halanızı Cennetine kabul etsin sizlerede sabırlar versin...Aminnnnn

Tesekkur ederim canim..amin iyi dileklerin icin..
Bende sabah hic canim bise istemedi zorda olsa bir dilim ekmek peynir domates salatalik yedim..simdi bir kahve ve 2 etimek yedim..kizlari yikayip hazirladim birazdan kermese gidicez..
Bende dun 30 dk bisiklet surdum ..yarinda duzenli yuruyuse baslamak niyetim var..diyet icinde kalori sayimi yapmayi planliyorum..ins. basarabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…