Maşallah canım ne güzel tebrik ederim inşallah daha da aşağılarını görürsün.Herkese merhaba
Bende geçen hafta başında diyet yapmaya karar verip 87 kilo ile açılışı yapmış bulunmaktayım. Şekeri, tuzu ve börek çöreği hayatımdan çıkararak bugün tartıda 84 kiloyu gördüm. İnşallah hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kilolara düşeriz
Maşallah canım ne güzel tebrik ederim inşallah daha da aşağılarını görürsün.
Maşallah canım ne güzel tebrik ederim inşallah daha da aşağılarını görürsün.
Hmmm evet hepimizin ortak derdi regl zatenTeşekkür ederim canım, inşallah.Ama bi 10 gün kadar irademe nasıl sahip çıkacağımı bilmiyorum. Regl günlerim yaklaşıyor ve canım acayip tatlı istiyor.
Bu arada hedefim 65 kilo.Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama sonuna kadar gideceğim.
Yok canım benim nerdeeeeeeeeee internetten koydum : )Bu arada profil resmin dikkatimi çekti resimdeki sen misin?
Hmmm evet hepimizin ortak derdi regl zaten
Olucaksın tatlım niye olmıycaksın ki evet hep birlikde sonuna kadar gidelim benim hedefim de 55 : )
Bu arada başka takımda da yarışıyormusun yoksa bir tek burdamısın?
Canım benim olucak meraak etme.Yok canım sadece buradayım :)
Bende iki resim arasında o kadar fark olsun istiyorum.
Bir de PKO'lu olduğumdan düzelmesi için kilo vermem şart. Eşim kilo vermemi istemediğinden bu konuda ne yazık ki bana destek olmuyor bende evde bulamadığım desteği sizden bulurum, hep birlikte gülüp eğlenerek, fikir alarak zayıflarız diye kendimi buraya attım :)
Herkese merhaba
Bende geçen hafta başında diyet yapmaya karar verip 87 kilo ile açılışı yapmış bulunmaktayım. Şekeri, tuzu ve börek çöreği hayatımdan çıkararak bugün tartıda 84 kiloyu gördüm. İnşallah hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kilolara düşeriz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Dün benim açımdan gerçekten berbat bir gündü
Bütün gün şu lanet ustaları bekledim ha geldi ha gelecekler diye
Eşim ne zaman arasa çocuk kandırır gibi bir iki saate gelirler falan diyip duruyorlardı ve nedense eşim önemli değil aşkım bekle gelirler diyip durdu
İnanılmaz sıkıldım ve cidden sinir oldum özelliklede ota çoka sinirlenip trafikte bile en ufak şeyde hakkını arayan eşimin bu kadar umursamaz davranmasına
Resmen tansiyonumun fırlamasına sebep oldularakşam üzere saat 6 dan sonra adamlar arayıp dalga geçer gibi abi ustalar şimdi müsaait ama gürültü olur ille gelsinler dersen yollayacağım demezmi
Eşimde sıkıntı yok başka gün gelsinler demiş
Önce onu bir güzel kalayladım ki zaten sıkıntıdan tansiyonum fırlamışken iyice fırladı ve tansiyonum büyük 16 küçük 11 oldu resmen
Akşam yemeği bile yiyecek halim yoktu o an
Tabi geldi mi üst üste gelir derler ya okadarıyla bitmedi
Bu kezde apartaman yöneticisi gelmiş kapıya ve 150 liralık makbuz tuttuşturmuş eline eşimin neymiş biz tadilat yaparken asansör bizim yüzümüzden bozulmuş hesapta
Eşim onuda gayet sakin kabul etmiş ve tamam parasını en kısa zamanda veririm demiş
Hadi tam kendime gelmişken yine benim şalterler attıUlen her ay düzenli bakımı yapılmayan asansörün bozulacağı belli bunlar resmen faturayı kakalayacak yer arıyorlar hani sen her ay bakımı yapıldımı belgeleri görmek istiyorum yoksa ödemem diyordun diye bir posta daha kapıştık
Resmen adamın o an ki rahatlığı beni deli etti göz göre göre enayi yerine konuyoruz üstelik makbuzun üzerinde ne tamiri yapan şirketin adı var ne birşey sadece fiş ve priz değişimi + takma ücreti yazıyor ve kim olduğu belli olmayan bir adamın adı soyadı var
Mantıklı düşününce asansörün çatı katında olan fiş ve prizi ustalar asansörü kullanarak bozamayacaklarına göre ( ki daha evvelde hep aynı sorun vardı zaten asansörde ) resmen bizim tadilatı bahane edip bize faturayı geçirdiler ve benim akıllı kocam ay 150 liradan batmayız lanet olsun demezmi
Ulen ne demek batmayız ben her kuruşun hesabını yapmak zorundaysam kesinlikle kabul etmiyorum sonuçta haksızlık var bundadünden beri daha yeni kendime geldim ama kesinlikle eşimede o yönetici bozuntusunada fena taktım
Birde dün doğru dürüst yemek bile yiyemedim hatta eşim tansiyonum fırlayınca zorla bana 1 bardak süt ve bir kaç bisküvi yedirdi açlıktandır diye tutturup veeee sabah tartıda bir tokat daha yemiş gibi oldumresmen 2 kg fazla çıkıyorum tartıda Kesinlikle Pazar günü tekrar 5de 5 yapacağım çünkü benim lanet bünye başka türlü laftan anlamıyor
Aramıza hoşgeldin canım inşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedefimize ulaşacağız
Emin ol burada motivasyon adına herşeyi bulursun
Slmlar kizlar nasilsiniz..
Dun cok duyusaldim malesef halami kaybettik dun..cenazeye gidememekte daha bi koyuyor insana..
Allahtan rahmet dilemekten baska bisey gelmiOr elimizden..
Malesef bu hafta bende artidayim regl kapida bugun yarin cok siskinligim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?