80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başın sağolsun canım.
gurbetlik zor gerçekten

Gözün aydın cecom.
hala olmak harika bir duygu.

Canm allhh sabirlik versin ewet insana boyle gunlerde gurbete daha cok koyuyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bir iki saat sonra eşimin halaları akşamlık çaya gelecekler
Sabah beri yine yerimde durmadım öğlende ailecek dışarı çıktık hem biraz alışveriş yaptım birazda yürüdüm ( dün baya bir zorlamışım kendimi sanırım baya bir bacaklarım ve kollarım ağrıyor )

Eve geldikten sonrada kalan işlerimi bitireyimde yarına hiç işim kalmasın dedim
Büyük kızada Anneciğim sende bana yardımcı ol iki dakika banyoyu süpürde bende buhar makinesiyle bir yerleri paspaslıyayım dedim tabi hatun zoraki iş yapınca tartıyı alıp kenara koyacağına süpürgeyle çarpıp ittirmeye kalkmış tabi benim cam tartı tuz buz oldu
Tartının kırıldığınamı yanayım yoksa bana daha çok iş çıkardığınamı
Senin yapacağın işe tüküreyim diye söylendim durdum temizlerken Allahtan elini sürmemişde bir yerine birşey olmadı

Diyetede cok dikkat edemedim bu hafta..ama yarindan itibaren toparlanicam ve bayrama kadar ne versek kardir..
Baslangic kilo 85
Gecen hafta 81.5
Bu hafta 82.4
Gelen 900 gr.

Canım halan için başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin.

Kilon için üzülme canım toparlanırsın yine

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Misafirlerimi uğurladığım gibi kendimi buraya attım yine

Dün halamların bana tatil teklifi vardı akçaya birlikte arabayla gitme teklifi eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu
Eşimde büyük kız gitmezse seni tek salamam okadar mesafeye arabayla dedi giderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi
Ne dediysem kızı ikna edemedim neymiş okullar kapanmadan 1 hafta evvel gidemezmiş ( eniştesi seçim günü yola dökülürüz diyordu oy kullandıktan sonra tabi ) Zaten kimse gelmez son hafta bari Ramazandan önce 1 haftacıkta olsa tatil yapalım dedim ama inatla halaların yanında bile bana söylendi durdu cadı

Bakalım inşallah o güne kadar ikna edebilirim yoksa eşim dönüş tek olmaz gidemezsin o zaman dedi Tabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim
Rabbim nasip kısmet ederse bende mutlaka dediğimi yaptırırım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım bu hafta herkes için çok verimli geçer ve inşallah bu hafta hiç kaçamak yapmadan tamamlarız

Gunaydin guzeller..
40 dk yuruyus yapip geldim 6 bin adim cepte..
Iki gun kermese gittik yedik ictik bugun patates hasladim biraz tuzsuz beslenmeye calisacagim bakalim..
Herkese hayirli bir hafta olsun ins..halam icin bassagligi dileyenlerden allah razi olsun..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr

Umarım bugünde hepimize bol bol eksi olarak döner

Ben kahvaltı faslını bitirdim biraz etrafıyorum sağ olsun küçük cimcime yine oyuncaklarını her yana dağıttı sabah sabah Bir iki saat sonrada sanırım son kez usta gelecek Geçen gün kapılar için gelen usta nasıl becerdiyse banyoda kapı üzerindeki iki fayansı kırdı
Eşimde o an adama söylenmiyeyim diye bana o an söylemedi ( ben öbür odadaydım ) adamda işi bitince kaçarcasına evden çıktı
Sağ olsun banyoyu yapan abiyi aradık ben gelip düzeltirim dedi ( bugün vakti varmış ancak yoksa 2 - 3 gündür bekletmezdi )

Ben artık usta görmek istemiyorum dedikçe bir aksilik oluyor o yüzden artık tam tersini görmek istiyorum her gün gelsinler ters teper belki

Merhabalar, bende araniza katilmak istiyorum, 80 kiloyum vermem gereken 20 kilo var ama ilk hedef 10 kilo, daha once vermistim ama dikkat etmedigim icin hepsini geri aldim, pazartesi baslayip sali gunu bozanlardanim o yuzden bu sefer sali ve cok kararli bir sekilde basladim, boyum 164 kilo 80 yas 35, hepimize kolay gelsin....

Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım 39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorum şimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı

Hayırlı olsun tatliş güle-güle kullan bol-bol eksileri görürsün inşallah.

slm hatunlar..

uzun zaman oldu yine sizden kopalı.. ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer misali burdayımm..

82 den 60 düşüp tekrar kilo almak çok iğrenç.. ama hamilelik o dönemi olunca biraz rahatlıyorum..
şimdi eski menülerime bakıyorum da ne azimliymişim.. onları tekrara uygulayarak geldiğim 69 dan 64 e inmeyi hedefliyorum ilk olarak önce Allah ın izniyle sonra sizlerin desteğiyle..

hadi bismillah..

Niğdelim aynı gün başladık desene.. seni rakip olarak seçtim açma bir yere sakın haftaya -2 olmak ümidiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…