başın sağolsun canım.Slmlar kizlar nasilsiniz..
Dun cok duyusaldim malesef halami kaybettik dun..cenazeye gidememekte daha bi koyuyor insana..
Allahtan rahmet dilemekten baska bisey gelmiOr elimizden..
Malesef bu hafta bende artidayim regl kapida bugun yarin cok siskinligim var..
Gözün aydın cecom.SElamün aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlarrr
An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonundaartık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağımeğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım
Canım başınız sağ olsunRabbim halanızı Cennetine kabul etsin sizlerede sabırlar versin...Aminnnnn
Canm allhh sabirlik versin ewet insana boyle gunlerde gurbete daha cok koyuyorSlmlar kizlar nasilsiniz..
Dun cok duyusaldim malesef halami kaybettik dun..cenazeye gidememekte daha bi koyuyor insana..
Allahtan rahmet dilemekten baska bisey gelmiOr elimizden..
Malesef bu hafta bende artidayim regl kapida bugun yarin cok siskinligim var..
Diyetede cok dikkat edemedim bu hafta..ama yarindan itibaren toparlanicam ve bayrama kadar ne versek kardir..
Baslangic kilo 85
Gecen hafta 81.5
Bu hafta 82.4
Gelen 900 gr.
Mrb bende 100 kilodan 85 kiloya düştüm hedef 65
Hayırlı olsun tatliş güle-güle kullan bol-bol eksileri görürsün inşallah.Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorumşimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı
Merhabalar, bende araniza katilmak istiyorum, 80 kiloyum vermem gereken 20 kilo var ama ilk hedef 10 kilo, daha once vermistim ama dikkat etmedigim icin hepsini geri aldim, pazartesi baslayip sali gunu bozanlardanim o yuzden bu sefer sali ve cok kararli bir sekilde basladim, boyum 164 kilo 80 yas 35, hepimize kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?