80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar.
bugün beşte beş 2.günüm.
aldığım 1kiloyu vermişim
ama cumaya kadar tartılmıycam artık.
bugünde taze fasulye fırında karışık sebze kızartma yedim domatesli.
çarşıda işlerim var öğleden sonra
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ARamıza hoşgeldin canım
inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz ve bir daha gram bile geri almadan olucak bu kez

Bu arada bendeniz Banu
Bende 35 yaşındayım ( yeni girdim ama neyse ) ve biri 14.5 diğeri 4.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim
İstanbulda evhanımıyım ve maalesef topiğin en ağır Assolisti benim
124.5 kgla başladım ve şükür geçen hafta 107i gördüm ( aslında bir önceki hafta 106dı ama sanırım reglden dolayı hafif artı gördüm ) Allahtan kilomdan daha az gösteriyorum hatta kilomu duyanlar hadi bee şaka yapıyorsun bile diyor ( gittiğim endokrin doktoru bile inanmamıştı kiloma ki o dönem 120 kiloydum )
PKO ve insülin direncim var ( inşallah insülin direncide yok olurda daha çabuk gider kilolarım )

Pes etmiyorum ve ilk hedefim bayrama kadar 99u görmek sonradan tabiki daha aşağılardada gözüm var

Kesinlikle hepimizin başarabileceğine canı gönülden inanıyorum

Tekrar aramıza hoşgeldin kaçak
Bundan sonra son hedefi görsekde buradan uzaklaşmak yok
Birlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi olacağız sonrada yeni gelen arkadaşlara destek olmaya devam edeceğiz Allahın izniyle

Ohhhh afiyet olsun ne güzel eksilerde görmüşsün
Bende çok merak ettim ne alemdeyim bugün et günüm ve sabah sabah köfte iyi geldi 9 gibi kahvaltı etmiştim ama şükür şu saat oldu daha hiç acıkma hissim yok
Yarın meyve günüm artık o günde elma, çilek ve ananas yemeyi düşünüyorum

Bu arada geçende başka bir takımda metabolizma hızlandırıcı bir tarif vardı bulayımda buradada paylaşayım bizde yapalım hem suyumuza takviye olur hemde metabolizmamıza faydası

hoşbuldum cnm.. doğru söylüyorsun kaçınca sonu kötü oluyor. bir de verdiğin kiloları almak en kötüsü gerçekten..

Evet kızlar buldum ve Allahın izniyle ben denemek istiyorum bunu
Eminim içimide çok lezzetlidir

Metabolizma Hızlandırıcı

Nane yağını bulamayanlar bence taze nane yaprağıda kullanabilirler Bence her aktarda vardır ama hani olurda bulamayanlar olursa diye dedim

Çocuklar dışında aynı ben Hep 75 lerde gezip, 60 lara inmeye çalışan ben, şimdi 86 kiloyum.... Boyum 172 olduğundan mıdır nedir, kimse inanmıyor. PKO, insülin direnci ve bonus olarak hashimoto tiroidi var. Hayirlisi, bakalım. Umutsuz değilim.
Bu topic de çok hareketli, takipteyim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Saat 18:00de akşam yemeğimide yedim ( ızgara köftelerim ) ve çok şükür bugünüde hasarsız atlattım günümü mutfak benim için kapanmıştır

Eşim büyük kızlar biraz havalanmaya çıkınca bende kendimi buraya attım
Bu arada bugün Hıdrellez ya eşimi bir bahaneyle dışarı çıkarırım diye düşünürken ( gül ağaçı lazım malum ) sabah ezanından evvel geri alınması gerektiğini öğrendim tabi bu durumda benim iş yaş diye düşünürken şansımı denedim ve eşime saksıda gül istediğimi söyledim
İyi saatine deng geldi ki kabul etti ve benimde artık evde kendime ait bir gül ağacım var
Hıdrellez münasebetiylede dileklerimi çizdım altınada yazıyla yazdım Bol bol dua edip dibine gömdüm

Hiç evde çiçeğimiz yokken kızımın fesleğeini, büyük cadının çiçekli kaktüsü benimde gülüm oldu

Valla bugün ütüyüde verdim ama verirken bende tam ütü yapacaktım ayağına yattım kızı biraz kapı önüne çıkardım ve 2 saat sonra eve girerken gittim istedim eşime demedim bile yoksa kesin söylenirdi
Akşam bir ara zil çaldı eşim sandım meğer komşunun gezmelerden gelen kızı ve işsiz damadıymış kazayla basmışlar bende onlar beni görmeden hemen kapıyı sessizce kapattım ama kıyafetleri gayet düzgündü hani hiçte öyle fakir bir halleri yok
Neyse günaha girmim herkesi Allah biliyor ama ben bundan sonra birşey istediğinde ya yok yada bozuk demeye karar verdim

Ben kullanilmaktan nefret ederim abla birkaç kere yok de irtibatı kes bence ama ene bilirsin yine de

Aynen canım zaten 6 - 7 sene önce öylesiyle 6 senelik komşuluktan sonra kavga edipip kendimi kurtarmıştım aynı şeyleri tekrar yaşayamam Öncekide kanka ayağına yatmıştı ve inan hiç özelimiz bile kalmamıştı zırt pırt gelirdi hatta resmen görüşmek istemiyorum yanlız kalmak istiyorum dediğimde de salak ayağına yatıp aaa sen iyi değilsin seni asla yanlız bırakmam diyordu çatlak şimdi gülüyorum ama cidden psikolojim bozulmuştu

Valla baktım anlamıyor o zamanda açıkca derim Abla kusura bakma ama benim kocam hoşlanmıyor bu tip şeylerden o yüzden kusura bakma diye eee o lafı bana biri dese inan öleceğimi bilsem bir daha asla birşey istemem o kişiden

kızlaaarrr bugün kaç bardak su içtinizzzzz

Canım ben bugün 10 bardakdan fazla içmişimdir ( şu meşhur kocaman portakal suyu bardakları varya onlarla )

İnşallah hepbirlikte kurtulacağız bu kilolardan

Eskiden topic çok daha hareketliydi ama maalesef kaçaklar çok neyse onlarda yuvaya döner inşallah ondan sonra eminim çok daha canlı olur buraları

Tekrar aramıza hoşgeldin

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Günaydınlarrrrrrr
Herkese bol eksili az kalori bir gün diliyorum

Sabah çok şükür erkenden uyandım dinç bir şekilde
Şu anda keyif kahvemi içip sizlere bir bakayım dedim sonra eve girişeceğim Allahın izniyle

Bugün tartım gelir diye tahmin ediyorum o yüzden evden çıkmayı düşünümüyorum
Hem evimi temizlemiş olurum hemde Lesliemi yapıp duşumu alırım

Gunaydinnlar kizlarr
nasilsiniz ya eskisi gibi giremiyorum suara yogun geciyo gunlerim ama devam.ediyorum saglikli beslenmeye....buarada cecom naptin 4 gunluk.diyet ise yaradimi

Sanada Günaydın canım
Bu sabah çok şükür enerjik uyandım yine
Valla 4 günlük diyeti yaptım geçen hafta ama sanırım regle çakışınca birde yeterince su içmeyinca 2 kg ödemin sadece 1 kgsunu atabilmiştim ama bu hafta 5 de 5 yapıyorum ( bugün 4.cü günüm )
Henüz ne kadar fark var bilmiyorum büyük kızım kazayla cam tartımı kırdığı için
Geçen gece internetten yeni tartı aldım ama henüz elime geçmedi ( bugün kesin gelir diye tahmin ediyorum )
Artık yarında tartılmam cuma gününe banada süpriz olsun ama cidden aynaya baktığımda eskiye kıyasla bende bariz fark görüyorum ve kendimi çok daha hafif hissediyorum

Birazdan işlerimi bitirip Lesliemide yapacağım inşallah
Hatta eğer kargo öğlene kadar gelirse kendimi dışarıda atmayı düşünüyorum hem kuzum eğlenmiş olur hemde ben fazladan yürümüş olurum

günaydın....

dün ilk günü çok güzel atlattım şükür... inş bugünde ve diğer günlerde hedefe gidene kadar sağlam geçer..
yalnız haftasonu misafirim olacak sanırım korku bastı şimdiden..

Kolay gelsin canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
Bu arada haftasonu için menü hazırlarken kendine göre hazırla canım kalorisi düşük birşeyler yap ve eğer misafirin yemeğe geliyorsada çorba ve salatayla kendini şişirebilirsin
Eskiden ben misafire göre yapardım ama artık inan kendime göre hazırlıyorum yemeğe misafir aldığımda
Bu Cumartesi değil bir sonraki Cumartesi bende Amcamları yemeğe alacağım ve Menüyü hazırlarken acıkcası kendimi düşünerek menü belirliyorum zaten hizmet ederken kimse yiyip yemediğime dikkat etmiyor

sağol cnm inş hep birlikte..

ewt çorba salata bingo.. bir de et yemeği yapıcam ondan da yerim tamamdır.. benim imtihanım tatlıyla iyi mi.
bir de yeee aaaa demeleri yok mu?? inş tatlı faslını da bir elmayla atlatmayı düşünüyorum..

misafir eşimin işten 2 arkadaşı biri evli biri nişanlı.. o yüzden çok sallayamayacağım menüyü.. ama kendimi kurtarıcı şeyler olacak inş..

Günaydın arkadaşlar.
bugün et günüm.
akşamdan fırın pişetinde tavuk kanat ve pirzola pişirmiştim.
zorla yedim.
sabah sabah et yemek zor oluyo.
çok işim var bugün.
balkonun camlarını silip temizliycem.
halısını yıkamaya vermiştim.
halıyı serip köşeye televizyonumuda koydummu tamamdır.
balkon sezonu açılmıştır.

Merhabalar kizlar dun ve bugun 1 er saat yuruyus yaptim, dun alisveris ev isi derken bayaagi bi yorgun dustum, yediklerime pek dikkat edemedim ama baslangic insallah bundan sonra iyi gider yavas yavas olacak insallah,ayin 15 inden sonra esim is gezisine gidecek 3 hafta olmuyacak, o 3 haftada cok siki tutup veririm insaalah, motive edin beni kizlar....

mrb cnm..

gözüm üstünde aynı gün başladık. 05.05.2015 heheh nikah tarihi gibi oldu
inş hedefimize ulaşırız hayırlısıyla..

Canım yemekten sonra ay çok yedim çatlayacağım ayağına yat tatlıları servis ederken Aaa olmaz ille sende ye derlersede hemen kız yaptıktan sonra tadına bakıcağım ayağına koca bir dilim yemiştim zaten de gitsin
Tatlı ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama eğer çok geç gelmeyeceklerse bence en hafif ve basit tatlıyı yap Hazır kek tabanı al ( tek kat olanlar hani kenarı hafif yüksek ) üzerinde çilekleri diz birde kırmızı jöle yaptınmı tamamdır hem görüntüsü güzel hemde 15 dakikada hazırlarsın sabahtan ( akşama kadarda dolapta durunca mis gibi olur )

Harikasın canım maşallah bak 2 gün yürüyüşler yapıldı bile
Dediğin gibi eşinde dönene kadar sıkı tutup geldiğinde ona çok daha zarif görünebilirsin

Ay benimde kocayı bir yerlere gönderesim geldi ama Anamlar burada olmadı zaman olması lazımki işe yarasın yoksa hatun kocan yok ille gel bizde kal der yada sabahtan akşama esir eder hazır kocan yok şuraya gidelim eve tıkılma yada işte gel bizde otur çocuklarla yatmaya gidersiniz der durur
RAmazanın ilk haftası Almanyadan dönecekler sonra yine 1 seneye yakın buradalar
Valla emekli olmaları pek işime gelmedi aslında çok seviyorum ikisinide ama Annem sağ olsun hadi şunu yaptım gelin hadı şuraya gidiceğiz sizde gelin der durur artık plan yaparken bile hatuna göre yapıyordum ilk zamanlar ama artık eskisi gibi her şeye tamam demiyorum sonuçta benimde özel bir hayatım var ve arada da arkadaşlarımla birşeyler yapmak iyidir

O yüzden vazgeçtim kocam kalsın evde daha iyi

mrb cnm..

gözüm üstünde aynı gün başladık. 05.05.2015 heheh nikah tarihi gibi oldu
inş hedefimize ulaşırız hayırlısıyla..

Ay sen çok yaşa emi nikah tarihi hee
Nerdende geliyor aklına böyle şeyler hayır tarihte şansa hiç unutulmayacak bir tarih seneye artık fıstık gibi olduktan sonra yıldönümüde kutlarsınız

Ay sen çok yaşa emi nikah tarihi hee
Nerdende geliyor aklına böyle şeyler hayır tarihte şansa hiç unutulmayacak bir tarih seneye artık fıstık gibi olduktan sonra yıldönümüde kutlarsınız

geldi valla.. hep birlikte yaşayalım oynakcım seneye kutlamada görüşürüz o zaman :)

Kızlarrrrrrrrrrrr tartım geldiiiiiiiiiiii

Tabi dayanamayıp denedim
Maalesef Vucut analizini yapamadım yağ oranım fazla yüksek olduğu için rakam yerine bir kod verdi ve kitapcığa göre diyetine dikkat edip daha fazla spor yap anlamına geliyormuş
Ama tartıda gördüğüm rakam bana herşeyi unutturdu

Cumaya kadar tekrar tartılmayı düşünmüyorum bakalım cuma daha aşağısını görebilecekmiyim
Anammm iyiki almışım tartıyı çocuk gibi sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…