Merhabalar, bende araniza katilmak istiyorum, 80 kiloyum vermem gereken 20 kilo var ama ilk hedef 10 kilo, daha once vermistim ama dikkat etmedigim icin hepsini geri aldim, pazartesi baslayip sali gunu bozanlardanim o yuzden bu sefer sali ve cok kararli bir sekilde basladim, boyum 164 kilo 80 yas 35, hepimize kolay gelsin....
slm hatunlar..
uzun zaman oldu yine sizden kopalı.. ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer misali burdayımm..
82 den 60 düşüp tekrar kilo almak çok iğrenç.. ama hamilelik o dönemi olunca biraz rahatlıyorum..
şimdi eski menülerime bakıyorum da ne azimliymişim.. onları tekrara uygulayarak geldiğim 69 dan 64 e inmeyi hedefliyorum ilk olarak önce Allah ın izniyle sonra sizlerin desteğiyle..
hadi bismillah..
Günaydın arkadaşlar.
bugün beşte beş 2.günüm.
aldığım 1kiloyu vermişim
ama cumaya kadar tartılmıycam artık.
bugünde taze fasulye fırında karışık sebze kızartma yedim domatesli.
çarşıda işlerim var öğleden sonra
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Tekrar aramıza hoşgeldin kaçak
Bundan sonra son hedefi görsekde buradan uzaklaşmak yok
Birlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi olacağız sonrada yeni gelen arkadaşlara destek olmaya devam edeceğiz Allahın izniyle
Ohhhh afiyet olsun ne güzel eksilerde görmüşsün
Bende çok merak ettim ne alemdeyimbugün et günüm ve sabah sabah köfte iyi geldi 9 gibi kahvaltı etmiştim ama şükür şu saat oldu daha hiç acıkma hissim yok
Yarın meyve günüm artık o günde elma, çilek ve ananas yemeyi düşünüyorum
Bu arada geçende başka bir takımda metabolizma hızlandırıcı bir tarif vardı bulayımda buradada paylaşayım bizde yapalım hem suyumuza takviye olur hemde metabolizmamıza faydası
Çocuklar dışında aynı benARamıza hoşgeldin canım
inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz ve bir daha gram bile geri almadan olucak bu kez
Bu arada bendeniz Banu
Bende 35 yaşındayım ( yeni girdim ama neyse) ve biri 14.5 diğeri 4.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim
İstanbulda evhanımıyım ve maalesef topiğin en ağır Assolisti benim
124.5 kgla başladım ve şükür geçen hafta 107i gördüm ( aslında bir önceki hafta 106dı ama sanırım reglden dolayı hafif artı gördüm ) Allahtan kilomdan daha az gösteriyorum hatta kilomu duyanlar hadi bee şaka yapıyorsun bile diyor ( gittiğim endokrin doktoru bile inanmamıştı kilomaki o dönem 120 kiloydum )
PKO ve insülin direncim var ( inşallah insülin direncide yok olurda daha çabuk gider kilolarım)
Pes etmiyorum ve ilk hedefim bayrama kadar 99u görmek sonradan tabiki daha aşağılardada gözüm var
Kesinlikle hepimizin başarabileceğine canı gönülden inanıyorum
Kiz banu yazdiklarini okuyunca cok sinir oldum cook...bizimde var öyle tanidiklar..bakma sen onlara.bence cimriliklerinden birsey almiyorlardir..kücük bir örnek vereyim ben..cok sükür bizim tanidiklar okadar abartili deyil ama olsaydi tahamül edemezdim bozuk falan derdim lafimi cekmezdim yani.....mesela esimin bi arkadasi vardi...aylardir esim kendi arabasiylan alisverise oraya buraya götürdü esim sormus neden araba almiyosun diye..ya ne gerek var beraber gidiyoruz iste kim ugrasacak onun vergisiylen sigortasiylan benziniylen demis..tabi bende durumlari yoktur diye sesimi cikartmiyordum ben alisverise gelemedigim icin bircok malzemede eksik oluyordu evde...en sonunda esim demis kardes bu böyle olmaz demis sonrada araba aldi tabi...maddi durumlarina bakilirsa bizden cok cok iyilermis..türkiyede mal mülk arsa..isyeri...yani böylelerini cok iyi bilirim ben o yüzden bence yüz verme...sonra en kücük seyde adami satarlar yüzüne bakmazlar..havalarindanda gecilmez..kimseyi beyenmezler
Ben kullanilmaktan nefret ederim abla birkaç kere yok de irtibatı kes bence ama ene bilirsin yine de
kızlaaarrr bugün kaç bardak su içtinizzzzz
Çocuklar dışında aynı benHep 75 lerde gezip, 60 lara inmeye çalışan ben, şimdi 86 kiloyum.... Boyum 172 olduğundan mıdır nedir, kimse inanmıyor. PKO, insülin direnci ve bonus olarak hashimoto tiroidi var. Hayirlisi, bakalım. Umutsuz değilim.
Bu topic de çok hareketli, takipteyim
Gunaydinnlar kizlarr
nasilsiniz ya eskisi gibi giremiyorum suara yogun geciyo gunlerim ama devam.ediyorum saglikli beslenmeye....buarada cecom naptin 4 gunluk.diyet ise yaradimi
günaydın....
dün ilk günü çok güzel atlattım şükür... inş bugünde ve diğer günlerde hedefe gidene kadar sağlam geçer..
yalnız haftasonu misafirim olacak sanırım korku bastı şimdiden..
SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Günaydınlarrrrrrr
Herkese bol eksili az kalori bir gün diliyorum
Sabah çok şükür erkenden uyandım dinç bir şekilde
Şu anda keyif kahvemi içip sizlere bir bakayım dedim sonra eve girişeceğim Allahın izniyle
Bugün tartım gelir diye tahmin ediyorum o yüzden evden çıkmayı düşünümüyorum
Hem evimi temizlemiş olurum hemde Lesliemi yapıp duşumu alırım
Sanada Günaydın canım
Bu sabah çok şükür enerjik uyandım yine
Valla 4 günlük diyeti yaptım geçen hafta ama sanırım regle çakışınca birde yeterince su içmeyinca 2 kg ödemin sadece 1 kgsunu atabilmiştim ama bu hafta 5 de 5 yapıyorum ( bugün 4.cü günüm )
Henüz ne kadar fark var bilmiyorum büyük kızım kazayla cam tartımı kırdığı için
Geçen gece internetten yeni tartı aldım ama henüz elime geçmedi ( bugün kesin gelir diye tahmin ediyorum)
Artık yarında tartılmam cuma gününe banada süpriz olsun ama cidden aynaya baktığımda eskiye kıyasla bende bariz fark görüyorum ve kendimi çok daha hafif hissediyorum
Birazdan işlerimi bitirip Lesliemide yapacağım inşallah
Hatta eğer kargo öğlene kadar gelirse kendimi dışarıda atmayı düşünüyorumhem kuzum eğlenmiş olur hemde ben fazladan yürümüş olurum
Kolay gelsin canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
Bu arada haftasonu için menü hazırlarken kendine göre hazırla canımkalorisi düşük birşeyler yap ve eğer misafirin yemeğe geliyorsada çorba ve salatayla kendini şişirebilirsin
Eskiden ben misafire göre yapardım ama artık inan kendime göre hazırlıyorum yemeğe misafir aldığımda
Bu Cumartesi değil bir sonraki Cumartesi bende Amcamları yemeğe alacağım ve Menüyü hazırlarken acıkcası kendimi düşünerek menü belirliyorumzaten hizmet ederken kimse yiyip yemediğime dikkat etmiyor
Merhabalar kizlar dun ve bugun 1 er saat yuruyus yaptim, dun alisveris ev isi derken bayaagi bi yorgun dustum, yediklerime pek dikkat edemedim ama baslangic insallah bundan sonra iyi gider yavas yavas olacak insallah,ayin 15 inden sonra esim is gezisine gidecek 3 hafta olmuyacak, o 3 haftada cok siki tutup veririm insaalah, motive edin beni kizlar....
sağol cnm inş hep birlikte..
ewt çorba salata bingo.. bir de et yemeği yapıcam ondan da yerim tamamdır.. benim imtihanım tatlıyla iyi mi.
bir de yeee aaaa demeleri yok mu?? inş tatlı faslını da bir elmayla atlatmayı düşünüyorum..
misafir eşimin işten 2 arkadaşı biri evli biri nişanlı.. o yüzden çok sallayamayacağım menüyü.. ama kendimi kurtarıcı şeyler olacak inş..
Merhabalar kizlar dun ve bugun 1 er saat yuruyus yaptim, dun alisveris ev isi derken bayaagi bi yorgun dustum, yediklerime pek dikkat edemedim ama baslangic insallah bundan sonra iyi gider yavas yavas olacak insallah,ayin 15 inden sonra esim is gezisine gidecek 3 hafta olmuyacak, o 3 haftada cok siki tutup veririm insaalah, motive edin beni kizlar....
mrb cnm..
gözüm üstünde aynı gün başladık. 05.05.2015 heheh nikah tarihi gibi oldu
inş hedefimize ulaşırız hayırlısıyla..
Ay sen çok yaşa emi nikah tarihi hee
Nerdende geliyor aklına böyle şeylerhayır tarihte şansa hiç unutulmayacak bir tarih seneye artık fıstık gibi olduktan sonra yıldönümüde kutlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?