80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bay Mükemmeli Arayanlar!

Yalnızlık kimse için hoş olmasa gerek, kim sevdiğinin gözlerine uyanmak istemez ki? Bir sevdaya tutunmak, hayatın zorluklarına göğüs germeyi kolaylaştırır.

Bay Mükemmeli Arayanlar!

Gecenin yarısında kabusla bölünen uykuların korkusunu, salona gidip televizyon karşısında sızarak mı atlatmalı? Kendinizi güvende hissettirecek bir kolda yeniden uykuya dalmak, daha huzurlu değil mi? Neden bu kadar insan yalnız ve mutsuz?

Erkekler, istedikleri gibi bir kadın bulamadıklarından yakınırlarken, kadınların durumu da hiç farklı değil. Günümüz şartları o kadar zor ki, para ister istemez öncelikler listesinde ilk sıraya oturdu. Hepimiz durmadan çalışıp, elimize geçen parayı standart ihtiyaçlarımıza yetiştirmek derdindeyiz. Eskiden rahatça yaptığımız harcamalar, artık lüks oldu. Durum böyle olunca da, beklenen beyaz atlı prensin atı, yerini maddiyatla değiştirdi.

Doğruluk payı yok değil. Düşününce, tek başına aşk karın doyurmuyor elbette, ancak sıkıntının başladığı yer, aranılan Bay Mükemmel’in yüreğimizden başka her yere hitap edebilmesi isteğidir.

Önceliği paranın aldığı bir erkek tanımında, bir kadının mutlu olması uzun vadede mümkün değil gibi geliyor bana. Öyle olsa, tüm zenginler çok mutlu olmaz mıydı? Huzur, sevgi ve güven, maalesef parayla satın alınabilen değerler değildir.

Filmlerde gördüğümüz erkekler, dizilerde önümüze sürülen model adamlar gerçek hayatta yoklar. Her akşam elinde çiçekle gelip, haftada bir pahalı hediyeler alan; elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayan; her gece iltifatlar yağdırarak evin içinde en şık haliyle oturan; her özel gününüzü bir festival gibi kutlayan, gözlerini gözlerinizden ayırmadan sabaha kadar şiir okuyan, her sevişmeyi bir tören gibi yaşayan, ihaneti hiç aklından geçirmemiş, tüm ömrünü sizin mutluluğunuza adayan, detay atlamayan, her sorunu konuşarak çözen, elinize kredi kartını verip yurt dışında alış veriş yapmanızı isteyen, kariyerinizi destekleyip size tüm iş imkanlarını sağlayan, maçı ve erkek arkadaşlarını sizin uğrunuza feda eden, hem sahiplenip hem özgürlüğünüze karışmayan, yeterince kıskanç ve gerektiğince duygusal, ince düşünen, zarif ve duyarlı bir adam arıyorsanız, daha çok arayacaksınız demektir. Böyle bir adam, Bay Mükemmel lakabını fazlasıyla hak etmesine rağmen, gerçek olma ihtimali çok düşüktür.

Yukarıda saydığım özelliklerin birkaçını barındıran bir erkek, mükemmele en yakın olanıdır. Böyle birini bulduysanız, sevdiğinize dört elle sarılın ve sahip çıkın. Ötekisi ancak Alice Harikalar Diyarı’nda bulunabilir. Ayrıca çuvaldızı kendimize batırmak gerekirse, böyle bir adama sahip olmak için, kadın olarak bizim hangi sıfatları taşımamız gerekecek?

canım ben beşi bir yerde içmeye başladım oldukça tok tutuyor her yemekten önce bardak ve ara öğünleri sakın atlama

teşekkürler canım ellerine sağlık buna birde beşi bir yerde ekle güzel ödem atıyor zaten içinde yeşil çay da var

teşekkürler canım ellerine sağlık buna birde beşi bir yerde ekle güzel ödem atıyor zaten içinde yeşil çay da var

canımcım ben birkere yaptım o beşibiyerdende çok şişkinlik yaptı bana ve beni çook rahatsız etti birde ben çok üşengecim hergün onu hazırlamak zor gelir bana bunun poşet şeklinde hazır olanları yokmu ?

bu gece acıkmaları içinde tecrübelerime dayanarak söylüyorum : eger ögle yemegi çok az olursa yada ögle yemegi ile akşam yemegi arası fazla olup birde ara yemezsek akşam yemeginde ben mutlaka kaçırıyorum.düşünsenize benim ögle arası 12:30 da oluyor akşam yemegim ise 18:30-19:00 buluyor arada kaç saat var.bu yüzden dr. 3 ara ögün koydu 14:00 15:00 ve 17:00 de.ve buyüzden akşam yemegim sadece sebze yemeginden ve salatadan oluşuyor.dün ilk günümde ve ben açıkmadım inşallah hep daim olur bu durum

merhaba kızlar geçmişe baktımda biraz sanırım bi çok kişide bende de olduğu gibi moral çöküntüsü var.Tabiki olur hominigırtlak yiyoruz itiraf edin ya kim yemiyor adam akıllı diyetine sadık kalıyor,ben kendi adıma konuşayım ne şekerli kahvemden ödün verebiliyorum ne de spor yapıyorum düzenli.Böyle oluncada tabiki kilo vermek hayal oluyor.klava:
Yaptığım(yaptığımız) kilo vermek adına stres yapmak ama emek vermek değil galiba.Emek derken şöyle açıklayayım;tutuyorum kendimi kalorili güzel yiyeceklerden yememek için ama sonra ne oluyor bi bakıyorum bir süre sonra transa geçmiş gibi yerken buluyorum kendimi.Sizler içinde durum böylemi hadi biraz eleştiri yapalım,sizler nasıl kaçamaklar yapıyorsunuz.Belki itiraflardan sonra herkes kendine gelir.

Ya çekersen

Akıl hastasının biri bir gün doktoruna gider ve iyileştiğini söyleyerek taburcu olmak ister.

Bunun üzerine doktor:

"Sana bir soru soracağım doğru bilirsen buradan çıkarsın."

"Peki anlaştık sor sorunu."

"Sen 10 katlı bir binanın tepesine çıksan bende aşağıda bir bardak su tutsam. Şimdi aşağıya atlar mısın atlamaz mısın?"

"Niye atlayım ben deli miyim der?"

Doktor içinden adamın gerçekten iyileştiğini düşünür ve neden diye sorar.

"Ya bardağı çekersen?"-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım yazdıkların çok doğru sporsuz asla gitmiyor kendi adıma konuşayım hipotiroid hastasıyım metabolizmam durmuş vaziyette hergün düzenli ilacımı aldığım halde ve yediklerime dikkat ettiğim halde aynı kiloda kalmak bile bana hayal bir kere kaçamak yapsam haftalarca vermeye uğraşıyorum yeme konusuna gelince ben çalışıyorum akşama kadar diyetime sadık biriyim ama eve gidene kadar :kedi:kötükedihüso

canlarım sanırım hepimiz de benzer sıkıntılar oluyor demek ki, sevdemer arkadaşın dediği gibi kaçamaklar bizi hedefimizden alıkoyuyor.Bunun ben de farkındayım.Melocum ve bir arkadaşım daha 5in1 çayı demiş bu çay tarifi nedir? ya da poşet olarak içebilir miyim?

canım 5,1 yerde çayının müthiş ödem atma etkisi var birde tatlı isteğini bastırıyor 3 öğün yemeklerden önce içiliyor hazır poşet çay olarak varmı bilmiyorum ben görmedim ama varmış sanırım ben aktardan açık olarak alıyorum 5 ,1 yerde çayı deyince veriyolar benim aldığım yerde öğütülmüş olarakta var ben öyle alıyorum üzerine sıcak su 2 dk demleyip içiyorum opuyorumnanaktan

netten baktım 5i 1 yerdenin 30 lu poşet çayları varmış.eczanelerde satılıyormuş fiyatıda 8,5 ile 10 arası değişiyor.kendimiz hazırlasak daha ucuza mal olur aslında.ama benim gibi tembeller için veya çalışanlar için buda iyi bi alternatif.günde 3 poşet içsek 10 gün gider buda ayda 3 kutu yapar yekün olarak aylık bize 30 tl gibi bi paraya mal olur halbuki aktardan aldıgımız ayda 10 tl geçmez .işte herşeyin bir bedeli var tembelliginde bedeli bu kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım zaten o düzeni bi oturtsam bitti gitti kilo vermekte bişey yok istenince yapılmayacak şey yok da ben bir adım ileri bir adım geri olduğum yerde sayıyorum. biz bu işi gerçekten istemiyormuyuz acaba CADIARZU
gecmiş olsun canım acıl şıfalar dılıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim canım

katılıyorum kaptanım serra benim idolüm zaten kaydirigubbakcemile3 kısa sürede çok güzel kilo vermiş maşallah önceki ve son hali fotolarını koyarsan serracım bizi biraz gaza getirirsin yerimseniben

sevgili serradeniz arkadaşların dediği gibi bence de önceki ve sonraki halini buraya koyarsan bizim için müthiş bir iyilik yapmış olacaksın.Bize biraz daha motive gerekiyor ve sanırım seni görmek bize bu motiveyi fazlasıyla verecek

slm kızlar bugun cok rahatsızım bıde ay halı olunca kahvaltı yapmadım bıraz once 2 pogaca bol cıkolatalı yedım malesef mafoldumben cıkolataya asla hayır dıyemıyorum bundanda kaybedıyorum hep neyse bu hafta 5 1 cayı mecbur ay halı olunca bıraktım ınsallah cıkolatadan kolı almamkaydirigubbakcemile3

bugünkü yediklerimi yazarak sizlere iyi akşamlar dileyeyim

sabah 08:00 1 bardak yarım yaglı süt

kahvaltı 09:00 1 dilim k.ekmegi peynir salatalık domates yeşilçay

10:30 1 mandalina

12:30 1 kepçe çorba - 4 köfte - salata - 1 dilim ekmek

14:30 yarım simit -ayran

15:30 1 mandalina

akşama pırasa yemegi var evde inşallah kaçamaksız bugünü kapatmayı başarırım.hepimiz inşallah istediğimiz kilolara saglıklı ve mutlu bişekilde kavuşuruz şekerler opuyorumnanaktan

sabah 2 ceviz + 1 bardak su
kahvaltı 1 salatalık + 1 ceviz
ara çeyrek simit
öğle 1 kase çorba+1 tabak salata+1 tabak kuru fasulye yanına 3 yemek kaşığı pilav
akşam inşallah kaçamak yapmammmmmm

narıncım beşı ber yarde caylarını demlemek ıcın bardaklar var üstünde süzgece benzer delıklı bışey var onun ıcıne koyuyorsun cay demlenıyor sonra onu cıkarıp ıcıyorsun cok güzel OBENDE VARDIR BOŞUNA O KADAR PARA VERMEMIŞ OLURSUN TAVSIYE EDERIM :hulya::hulya:/COLOR]

günaydın kızlar

ben aktardan alınan beşi bir yerdeyi içiyorum ve bu hafta sanki çok hızlandı kilo vermem ayrıca insanı tok tutuyor ve ödem attırıyor

ben zayıfladığımı vücudumdaki seyirmelerden anlarım bu hafta acayip fazlalaştı ödem attığını ise şuradan anlıyorum:sürekli tuvalete gidemeyeceğim bir ortam olursa su içmeyi akşam bırakıyorum ona rağmen müthiş tuvalete gidiyorum dün mesela seminere gittim su içmemiş olmama rağmen 2 saatte 3 kez tuvalete gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…