günaydın güzel bayanlar,yağışsız bir İstanbul havasıyla güzel bir güne başladık bizler.Diğer şehirlerdeki tüm arkadaşlara da selamlar :)
Sözü uzatıyorum ki asıl sorunu söylemiyeyim diye ama uçarı kaçarı yok dürüst olacağız değil mi.Arkadaşlarım benim akşam 19:00 a kadar diyetim süper gidiyor ama ondan sonra ne oluyor bana anlamıyorum.Dün artık en son işten çıktım eve gideceğim serviste baktım ellerim titriyor midem bulanıyor.Ne yapacağımı bilemedim.Eve gittim ve hepinizden özür dilerim ama ben 1 tabak makarna yedim :sinifsinif: Sabah sabah niye bu kadar keyifliyim şimdi anlamışsınızdır.1 tabak makarna nelere kadir hey yarabbim... Akşam krizleri için lütfen tüyo verin bana.İhtiyacım var.Öpüyorum çok sizi :)
bu arada özellikle belirtmek istiyorum bu liste benim boyuma kiloma ve metabolizmama göre hazırlanmıştır.melocum istedigi için yazdım.kişiye özel bir liste.bunuda belirtmiş olayım.maaşall ne çok çenem düşmüş :sinifsinif:
teşekkürler canım ellerine sağlık buna birde beşi bir yerde ekle güzel ödem atıyor zaten içinde yeşil çay da var
merhaba kızlar geçmişe baktımda biraz sanırım bi çok kişide bende de olduğu gibi moral çöküntüsü var.Tabiki olur hominigırtlak yiyoruz itiraf edin ya kim yemiyor adam akıllı diyetine sadık kalıyor,ben kendi adıma konuşayım ne şekerli kahvemden ödün verebiliyorum ne de spor yapıyorum düzenli.Böyle oluncada tabiki kilo vermek hayal oluyor.klava:
Yaptığım(yaptığımız) kilo vermek adına stres yapmak ama emek vermek değil galiba.Emek derken şöyle açıklayayım;tutuyorum kendimi kalorili güzel yiyeceklerden yememek için ama sonra ne oluyor bi bakıyorum bir süre sonra transa geçmiş gibi yerken buluyorum kendimi.Sizler içinde durum böylemi hadi biraz eleştiri yapalım,sizler nasıl kaçamaklar yapıyorsunuz.Belki itiraflardan sonra herkes kendine gelir.
canlarım sanırım hepimiz de benzer sıkıntılar oluyor demek ki, sevdemer arkadaşın dediği gibi kaçamaklar bizi hedefimizden alıkoyuyor.Bunun ben de farkındayım.Melocum ve bir arkadaşım daha 5in1 çayı demiş bu çay tarifi nedir? ya da poşet olarak içebilir miyim?
netten baktım 5i 1 yerdenin 30 lu poşet çayları varmış.eczanelerde satılıyormuş fiyatıda 8,5 ile 10 arası değişiyor.kendimiz hazırlasak daha ucuza mal olur aslında.ama benim gibi tembeller için veya çalışanlar için buda iyi bi alternatif.günde 3 poşet içsek 10 gün gider buda ayda 3 kutu yapar yekün olarak aylık bize 30 tl gibi bi paraya mal olur halbuki aktardan aldıgımız ayda 10 tl geçmez .işte herşeyin bir bedeli var tembelliginde bedeli bu kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım zaten o düzeni bi oturtsam bitti gitti kilo vermekte bişey yok istenince yapılmayacak şey yok da ben bir adım ileri bir adım geri olduğum yerde sayıyorum. biz bu işi gerçekten istemiyormuyuz acaba CADIARZUçook geçmiş olsun canım.bende haftasonu fazlasıyla kaçamak yaptım.çokta canım sıkıldı ama bugün yeniden başladım.bu sefer pes etmek istemiyorum.ilk başlarda böyle olması normal bence sonuçta yeni bir yeme düzeni.bir alışkanlıgın tam anlamıyla oturması 2 ayı bulurmuş diye bir uzman doktorun yazısında okumuştum.bu yüzden inşallah bizlerde yılmadan bıkmadan istediğimiz kiloya ulaşacagız tabiki birbirimize destek olarak :1hug:
Çok teşekkür ederim canımgecmiş olsun canım acıl şıfalar dılıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın bayanlarrrr...
Kızlar geçen sene bu topikten bana göre 3 kişi mezun oldu (flatliners,serradeniz ve eflatun ) yani gerçekten serra çok canlı bir örnek heafta listeye ben yazdım onun kilosunu (ben hala durduğum yerdeyim ama..ne istikrarrrr!)
ya hep diyorum serracım ya bi resim koysan kes kafanı falan vücut koy sadece hepimizin böyle motivasyona ihtiyacı var gaza getir biziiii...
netten baktım 5i 1 yerdenin 30 lu poşet çayları varmış.eczanelerde satılıyormuş fiyatıda 8,5 ile 10 arası değişiyor.kendimiz hazırlasak daha ucuza mal olur aslında.ama benim gibi tembeller için veya çalışanlar için buda iyi bi alternatif.günde 3 poşet içsek 10 gün gider buda ayda 3 kutu yapar yekün olarak aylık bize 30 tl gibi bi paraya mal olur halbuki aktardan aldıgımız ayda 10 tl geçmez .işte herşeyin bir bedeli var tembelliginde bedeli bu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?