80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canim..bende benzer durumdaydim..kalori saymak kafama yatti boyle 10 kilo verdim devam ediyorum.. Yemek yasak değil..kural günde 1200 kal. Bu rakama kadar canim ne isterse yedim ilk zamanlar...1200 dolunca yememek şart ama..sonra AC kalmamak için mecburen kalorisi az yemekler tüketmeye basladim otomatikman. Bi baktim alismisim..kafamda büyütme..bende yollarda buyuttum, simdi keşke daha önce bunu bilseydim diyorum..

Bende yollarda değil baslarda buyuttum dicektim

Merhabalar herkese kacgundur yoğundum menüleri yazamadım elimden geldikçe menümu paylaşmaya çalışacak bugünki menümu
Saba
1 haşlanmış yumurta
1/2kk beyaz peynir
1yesil soğan
1 koz biber
yarımsar salatalık domates
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
şekersiz çay

Kavallti geç yaptım öğle yok
ara 1 salatalık

Akşam
salata
haşlanmış tavuk
2.5 lt su

Selam gönülleri totolarindan daha büyük fistiklar

Bugünkü menüm
Sabah: 1 bardak sut
Öğlen: yarim ekmek arasi tavuk iki ayran ( utaniyorum ama yemek zorundaydım,is için disardaydim başka secenegim yoktu ve actim ..) ama belirtmek isterim ki is yerinde hayir icin dagitilan sutlaci geri çevirdim .. Mikemmel bi duyguydu.. :)

İntihar gibi akşam yemegime gelecek olursak; ogle kacamagindan dolayı kendime ceza verdigimden
Biber közlemesi yagsiz (6-7tane)
Yeşil salata( yagsiz elma sirkeli)
Tavada 1 yumurta yagsiz( yarisi tavada kaldi :)
Yarim dilim kepek ekmeği

Sonuç: AÇIM
görüş : İNSAN İNSANA BUNU YAPMAZ ;(

Ben de ilk menümü yazayım
Kahvaltı; 2 incir 1 haş. Yum. 3 yeşil zeytin 10 gr süzme peynir 1 ceviz 1 domates salatalık çeyrek simit yarım poğaça.
Ara; 3 dilim mozaik pasta margarin yok ama ne bütün eleştirileri hak ediyorum
Akşam; 1 kase tarhana çorbası 2 dilim kepek ekmek 3 lt su ne kadar çok şey yemişim farkındayım ama ilk günüm o kadar zorlaniyorum ki. Evdeki kekleri yememek için zor tutuyorum kendimi

Diren nergis... O kekleri yedikten sonraki pismanligini hatirla..( bende dilaptaki cokokrem için ayni duygular içindeyim)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

GEzenti oynakbaşı geldiiii

Öğlen kendimi bir dışarı attım saat 17:00e kadar
Kızkardeşime gittik küçük kuzuyla ve kahve faslından sonra hepbirlikte kendimizi pazara attık
1.5 saate yakın pazarın içinde dolandık ( bugünki sporum o oldu )
TAbi bugün ben evde olmayacağım için kızları tembihledim spordan kaytarmak yok terlikle kovalarım sizi diye ama komşu kızları 20 dakika yapıp kaçmışlar benim kızım bana söz verdiği gibi 50 dakika spor yapmış ( sonrasındada diğer hareketleri yapmış ve 1 saati geçmiş tabi )

Pazardan bir sürü şeyi tam alıp eve dönecekken kızım civciv gördü nasıl yalvarıyor ne olur Anneciğim seveceğim bir hayvanım yok zaten alalım diye söz ben ilgileneceğim onlarla dedi en tatlı haliyle ve sonunda dayanamayıp eve 3 adet civciv aldım isimleride; Yaramaz ( en hareketlisi ), Şapşik ( nereye gideceğini şaşırıp duruyor ) birde uykucu ( sırnaşacak yer arıyor ve her an uyumaya hazır )
Hepsi birbirinden sevimli ve eve geldiğimizden beri küçük kuzum onların tepesinde ay şunu yaptı ay bunu yaptı diye tabi ablamız korktuğu için baştan salamadık sonra o ayaklarını toplayıp oturunca halıya bir saldık hallerini TV izler gibi izleyip güldük hallerine ( tabi bizim cimcimede peşlerinde ay şu tarafa gelin ay bu tarafa gelin diye )

Eve geldikten sonra birde Buzdolabını yerleştirmeden bir güzel temizledim ohhh mis gibi oldu raflarda

Cecom protein yapmıycakmydn bugün.miden kötü olduğu içinmi yapamadın.geçmiş olsun bu arada canım.

Yapacaktım ama sabah midem kötüydü sırf süt içtim öğlende de kızkardeşimin ısrarlıyla zorla bir kase çorba ve salata yedim ama akşam ayran ve dönerle protein takviyesi yaptım yarında sadece yumurtayla protein günü yapar eksi görürüm inşallah azda olsa cumaya kadar evde yumurtam yoktu yoksa sabahda zorlada olsa yerdim

Selam burada şuan 80-89 kilo arası olan kaç kişi var acaba çok merak ettim?

Canım kaçaklarımız çok ama şu anda yarışan aşağı yukarı 10 arkadaşımız var
Arzu edersen sende katıl bize

Canım ben gerçekden anlamadım azeri olduğum için azeriyim ben kız şimdi de harbicikarı ne demek diye sorucam ahhhhhhhhh benim de şu merakım bitmedi gitti
Kari = gaci= kadin hepsi ayni canim.. Kari biraz kabaca ondan( bana gore kaba değil aslinda, sonuçta kari koca diye bisey var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…