mrb kızlar
3 ay dr kontrolunde zayıflamaya çalıştım ama olmadı 1 kilo ancak verdim bütün tahlillerim herşeyim güzeldi sorun yoktu halbuki ama olmadı ve kilo veremediğim için bıraktım hevesim kaçtı 85 kilo idim şuan 90 kiloyu buldum boyum 1,77 ama koca yürüyen dev gibiyim kendime bakmak zayıflamak istiyorum ama midem buna izin vermiyor çünkü kocaman oldu artık yemek yemeyi o kadar seviyorum ki hele ekmeği bıraksalar günde 2 ekmek yerim acıkınca midemde bi ağrı oluşuyor ve bunu yemekle geçirebiliyorum kilo vermem gerek bunu biliyorum ama başaramıyorum eskiden irademe çok hakimdim ama artık onu kontrol edemiyorum çalışıyorum işten geç çıkıyorum kendime özel diyet yemekleri yapamıyorum ev çocuk iş koca felan derken ne kendime ne başka bir şeye zamanım kalıyor yardım edin el atın bana da ne olur çok mutsuzum bu halimle......
Bende yollarda değil baslarda buyuttum dicektimSelam canim..bende benzer durumdaydim..kalori saymak kafama yatti boyle 10 kilo verdim devam ediyorum.. Yemek yasak değil..kural günde 1200 kal. Bu rakama kadar canim ne isterse yedim ilk zamanlar...1200 dolunca yememek şart ama..sonra AC kalmamak için mecburen kalorisi az yemekler tüketmeye basladim otomatikman. Bi baktim alismisim..kafamda büyütme..bende yollarda buyuttum, simdi keşke daha önce bunu bilseydim diyorum..
Selam burada şuan 80-89 kilo arası olan kaç kişi var acaba çok merak ettim?
Diren nergis... O kekleri yedikten sonraki pismanligini hatirla..( bende dilaptaki cokokrem için ayni duygular içindeyim)Ben de ilk menümü yazayım
Kahvaltı; 2 incir 1 haş. Yum. 3 yeşil zeytin 10 gr süzme peynir 1 ceviz 1 domates salatalık çeyrek simit yarım poğaça.
Ara; 3 dilim mozaik pasta margarin yok ama ne bütün eleştirileri hak ediyorum
Akşam; 1 kase tarhana çorbası 2 dilim kepek ekmek 3 lt su ne kadar çok şey yemişim farkındayım ama ilk günüm o kadar zorlaniyorum ki. Evdeki kekleri yememek için zor tutuyorum kendimi
Cecom protein yapmıycakmydn bugün.miden kötü olduğu içinmi yapamadın.geçmiş olsun bu arada canım.
Selam burada şuan 80-89 kilo arası olan kaç kişi var acaba çok merak ettim?
Ay ben de kilodaş birilerini arıyorum da ondan :)Ben 86.5 canim.. Bende neden merak ettiğini çok merak ettim..nolcek simdi..
Valla düşünmüyor değilim bir bakacağım 16'sında başlamayı düşünüyorumCanım kaçaklarımız çok ama şu anda yarışan aşağı yukarı 10 arkadaşımız var
Arzu edersen sende katıl bize
İnşallah canım yaaa Allah ağzından duysun.Günaydınlar herkese yarın cuma umarım herkesin yüzü güler bol eksili bir gün olsun hepimize
SelamSelam kizlar dünü 900 çal ile kapattim..ne iradeli gaciyim ben be.. Dimi ole dimi..
Selam
Maşallah 900 kalori iyi iradelisin
Bu arada gacı ne demek kadınmı yani ?
Canım ben gerçekden anlamadım azeri olduğum için azeriyim ben kız şimdi de harbicikarı ne demek diye sorucam ahhhhhhhhh benim de şu merakım bitmedi gittiAslında içimden harbicikari yazmak geldi ama kibar olsun diye gaci didim..
Kari = gaci= kadin hepsi ayni canim.. Kari biraz kabaca ondan( bana gore kaba değil aslinda, sonuçta kari koca diye bisey varCanım ben gerçekden anlamadım azeri olduğum için azeriyim ben kız şimdi de harbicikarı ne demek diye sorucam ahhhhhhhhh benim de şu merakım bitmedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?