80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kari = gaci= kadin hepsi ayni canim.. Kari biraz kabaca ondan( bana gore kaba değil aslinda, sonuçta kari koca diye bisey var ..
Hmmm anladım tatlım kusura bakma anlamadığım her şeyi soruyorum ben öyreniyim diye. Sağ olun sizler de hiç bıkmadan sorduğum bütün soruları anlaya bileceyim bir şekilde anlatıyorsunuz teşekkür ederim

Slm kızlar tartıya saatler kaldi bugünki menümu yazayım
sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
yarım yemek kaşığı çökelek
yarımsar salatalık domates
bir dilim tb ekmeği
şekersiz çay
yine Kavallti geç oldu öğlen yok

Ara
5 fıstık
5findik
5 leblebi

Akşam
karnı yarık bir tane
iki lokmalik pirinç pilavi(((
pişmiş biber domates
bir bardak ayran
yarım dilim tb ekmeği
3lt şu

Ya kızlar menüm emziren bir anne için azmi sütüm bugün kızıma yetmedi acaba Kavallti geç yapıyor ondanmi

Selam kuşlar aksam yemegimi yedim..bugün yer yüzünden eksilttigim malzemeler şunlar
Kahvalti
2 adet siyah zeytin
1/4 gözleme
Sekersiz cay

Öğlen
Etsiz kuru fasulye
2 yk pilav
Kuru biber kavurmasi
2 tk un helvasi

Aksam
3 tane yumurta yi kaynayan suya kirip cilbir yaptim..üstüne 4 y.k yoğurt baharat attim yedim

Seyyy iiii bide ben bugun dondurma yidim ;( ..

Amaaa gun boyu 1300 cal. Olan tuketimimi koşu bandinda 45 dk hizli yuruyusle ve 200 twistle 900 cal a dusurdum..bide carsida 1 saat gezme var

C
Canim merhaba, supersin

selam millet, hıhoyyyt... bugün tartı günü veeeee bana kendini gösteren rakam 85,1
başlangıç: 86,5
geçen hafta:86,5
bu hafta:85,1
fark: 1,4

tabi bunda geçen hafta regl olmamında etkisi var

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu müarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ......Aminnnnnn

Bugün çok işim var maalum yarın amcamlar gelecek yemeğe ( zeytinyağlı sarmayı bugünden yapacağım ve tatlıyı tabiki ) o yüzden iki dakika uğrayıp hemen kaçacağım mecbur
Akşamda eşimin Annesine, oradan amcasına ve büyük ihtimal en sonda eşimin halalarına gideceğiz
Çok geç olmazsa gece kesin uğrarım yada öğle sonra fırsat bulursam kesin bakarım

Maalesef benim bildirim bu hafta parlak değil

Başlangıç; 124.5 kg
GEçen hafta; 103.8 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; 1.1 kg

Bu arada yeni fark ettim ama ne zaman spora yüklensem ve suyu daha çok içmeye kalkışsam anında artı görüyorum Nasıl bir bünyedir anlamadım ama kesinlikle RAmazana yapabildiğim kadar 5de 5 yapmayı düşünüyorum ( çünkü biliyorum Ramazanda ne kadar dikkatte etsem hep kilo alıyorum ) yoksa benim motivasyon yine yerlerde olacak ve bir kere daha çöküş yaşayıp kilo almak istemiyorum

Slm kizlar zayiflama devam ediyor mu yeniyimde

Aramıza hoşgeldin canım ozaman
Bendeniz topiğin kaptanı Banu 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Maalesef iki gündür çok yoğunum temizlikti alışverişti ama pazardan itibaren inşallah benide her fırsatta burada göreceksin
Bİldirimimden de gördüğün gibi topiğin en ağır assolisti benim ama inşallah bayrama kadar çok güzel kilolar verip bende fıstık olma yolunda baya yol kat etmiş olacağım

selam millet, hıhoyyyt... bugün tartı günü veeeee bana kendini gösteren rakam 85,1
başlangıç: 86,5
geçen hafta:86,5
bu hafta:85,1
fark: 1,4

tabi bunda geçen hafta regl olmamında etkisi var

Harikasın canım cidden
Maşallah bu hızla sen bayramda 7li rakamlara çoktan inmiş olursun inşallah

inşallah ama bu her zaman olmuyor..bu hafta regl olcam diye önce şiştim sonra indim ondan öle oldu..normalde ayda 2-3 kilo anca gidiyo..

Kizlarrrr kurtarin beniiiii
ne diyet kaldi ne spor korkumdan tartilmiyorum bile ama kesin 2 3 kilo fazla cikicam yarin 5 de 5 baslicam pazar tartilip yazicam cecom sorun olmaz herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…