Hmmm anladım tatlım kusura bakma anlamadığım her şeyi soruyorum ben öyreniyim diye. Sağ olun sizler de hiç bıkmadan sorduğum bütün soruları anlaya bileceyim bir şekilde anlatıyorsunuz teşekkür ederimKari = gaci= kadin hepsi ayni canim.. Kari biraz kabaca ondan( bana gore kaba değil aslinda, sonuçta kari koca diye bisey var..
Rica ederim ne demek.. :*Hmmm anladım tatlım kusura bakma anlamadığım her şeyi soruyorum ben öyreniyim diye. Sağ olun sizler de hiç bıkmadan sorduğum bütün soruları anlaya bileceyim bir şekilde anlatıyorsunuz teşekkür ederim
Canim merhaba, supersinSelam kuşlar aksam yemegimi yedim..bugün yer yüzünden eksilttigim malzemeler şunlar
Kahvalti
2 adet siyah zeytin
1/4 gözleme
Sekersiz cay
Öğlen
Etsiz kuru fasulye
2 yk pilav
Kuru biber kavurmasi
2 tk un helvasi
Aksam
3 tane yumurta yi kaynayan suya kirip cilbir yaptim..üstüne 4 y.k yoğurt baharat attim yedim
Seyyy iiii bide ben bugun dondurma yidim ;(..
Amaaa gun boyu 1300 cal. Olan tuketimimi koşu bandinda 45 dk hizli yuruyusle ve 200 twistle 900 cal a dusurdum..bide carsida 1 saat gezme var
Kaç kilosun sen tatlım ?Slm kizlar zayiflama devam ediyor mu yeniyimde
84 canimKaç kilosun sen tatlım ?
Selam..teşekkürler..bak ben bu superlikle senin kilona inmeye calisiyom..hadi sende başlaC
Canim merhaba, supersin
Kesinlikle canim kilolardan kurtulma zamani :)Selam..teşekkürler..bak ben bu superlikle senin kilona inmeye calisiyom..hadi sende başla
Maşallah canım süpersinselam millet, hıhoyyyt... bugün tartı günü veeeee bana kendini gösteren rakam 85,1
başlangıç: 86,5
geçen hafta:86,5
bu hafta:85,1
fark: 1,4
tabi bunda geçen hafta regl olmamında etkisi var
Üzülme canım vericez bu kiloları kurtulcaz inşallah meraak etme.84 canim
Slm kizlar zayiflama devam ediyor mu yeniyimde
selam millet, hıhoyyyt... bugün tartı günü veeeee bana kendini gösteren rakam 85,1
başlangıç: 86,5
geçen hafta:86,5
bu hafta:85,1
fark: 1,4
tabi bunda geçen hafta regl olmamında etkisi var
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu müarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ......Aminnnnnn
Bugün çok işim var maalum yarın amcamlar gelecek yemeğe ( zeytinyağlı sarmayı bugünden yapacağım ve tatlıyı tabiki ) o yüzden iki dakika uğrayıp hemen kaçacağım mecbur
Akşamda eşimin Annesine, oradan amcasına ve büyük ihtimal en sonda eşimin halalarına gideceğiz
Çok geç olmazsa gece kesin uğrarım yada öğle sonra fırsat bulursam kesin bakarım
Maalesef benim bildirim bu hafta parlak değil
Başlangıç; 124.5 kg
GEçen hafta; 103.8 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; 1.1 kg
Bu arada yeni fark ettim ama ne zaman spora yüklensem ve suyu daha çok içmeye kalkışsam anında artı görüyorumNasıl bir bünyedir anlamadım ama kesinlikle RAmazana yapabildiğim kadar 5de 5 yapmayı düşünüyorum ( çünkü biliyorum Ramazanda ne kadar dikkatte etsem hep kilo alıyorum ) yoksa benim motivasyon yine yerlerde olacak ve bir kere daha çöküş yaşayıp kilo almak istemiyorum
Aramıza hoşgeldin canım ozaman
Bendeniz topiğin kaptanı Banu35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Maalesef iki gündür çok yoğunum temizlikti alışverişti ama pazardan itibaren inşallah benide her fırsatta burada göreceksin
Bİldirimimden de gördüğün gibi topiğin en ağır assolisti benim ama inşallah bayrama kadar çok güzel kilolar verip bende fıstık olma yolunda baya yol kat etmiş olacağım
Harikasın canım cidden
Maşallah bu hızla sen bayramda 7li rakamlara çoktan inmiş olursun inşallah
Ins canim umarim bende basaranlardan olurum:)Üzülme canım vericez bu kiloları kurtulcaz inşallah meraak etme.
Olucaksın tabiiIns canim umarim bende basaranlardan olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?