Sagol cnmMerhabalar canlarım
bugün tatil ilan ettim kendime.
tezhip çalışmam bitti.
dün çerçeve yaptırdım.
öğleden sonra gidicem kursa.
mehtapçım hoşgeldin demişmiydim.
demediysem diyeyim birdaha.hoşgelďin.
yıldızcım bende kalori saymaya başladım.
çok eğlenceli
Slmlar kizlar 1030da kahvaltim btti evleri supurdum kosu bandina gectim bir saat 5hizda yuruyorum plaresimide ikindin yaparim belki bu arada tartildim 70.6dan
77.3e cikmisim
Esselamu aleykum..
Bugunun tombikleri yarinin çıbık krakerleri nasılsınız..?
Bir selam verip çıktım sanmayin tartimin azizliğine ugradim .Yeni bir tartı aldim bundan sonra sizlerle beraberim İns.
Gurubun enerjisiyle artilardan kurtulalim zarif ve sağlıklı bir görünüme kavusalim ALLAH'im çok çok amin...
mrb kızlar
3 ay dr kontrolunde zayıflamaya çalıştım ama olmadı 1 kilo ancak verdim bütün tahlillerim herşeyim güzeldi sorun yoktu halbuki ama olmadı ve kilo veremediğim için bıraktım hevesim kaçtı 85 kilo idim şuan 90 kiloyu buldum boyum 1,77 ama koca yürüyen dev gibiyim kendime bakmak zayıflamak istiyorum ama midem buna izin vermiyor çünkü kocaman oldu artık yemek yemeyi o kadar seviyorum ki hele ekmeği bıraksalar günde 2 ekmek yerim acıkınca midemde bi ağrı oluşuyor ve bunu yemekle geçirebiliyorum kilo vermem gerek bunu biliyorum ama başaramıyorum eskiden irademe çok hakimdim ama artık onu kontrol edemiyorum çalışıyorum işten geç çıkıyorum kendime özel diyet yemekleri yapamıyorum ev çocuk iş koca felan derken ne kendime ne başka bir şeye zamanım kalıyor yardım edin el atın bana da ne olur çok mutsuzum bu halimle......
Tatlım hoş geldin hiç üzülme burda bizimle beraber vericeksin kilolarını hiç meraak etmemrb kızlar
3 ay dr kontrolunde zayıflamaya çalıştım ama olmadı 1 kilo ancak verdim bütün tahlillerim herşeyim güzeldi sorun yoktu halbuki ama olmadı ve kilo veremediğim için bıraktım hevesim kaçtı 85 kilo idim şuan 90 kiloyu buldum boyum 1,77 ama koca yürüyen dev gibiyim kendime bakmak zayıflamak istiyorum ama midem buna izin vermiyor çünkü kocaman oldu artık yemek yemeyi o kadar seviyorum ki hele ekmeği bıraksalar günde 2 ekmek yerim acıkınca midemde bi ağrı oluşuyor ve bunu yemekle geçirebiliyorum kilo vermem gerek bunu biliyorum ama başaramıyorum eskiden irademe çok hakimdim ama artık onu kontrol edemiyorum çalışıyorum işten geç çıkıyorum kendime özel diyet yemekleri yapamıyorum ev çocuk iş koca felan derken ne kendime ne başka bir şeye zamanım kalıyor yardım edin el atın bana da ne olur çok mutsuzum bu halimle......
Günaydın arkadaşlar
bugün saf protein günüm.
3yumurta haşladım .
yanındada peynir yiycem.
cecom ne yedin yazsana
Canım ben aynı zamanda 8.takımda yarışıyorum.bir haftayı nasıl yapıyorsunuz mesela
bütün gün yumurta peynir mi yoksa baska seyler de var mı
Merhabalar arkadaşlar kilolu ve zaman zaman mutsuz biriyim kilolarım yüzünden elbette. 165 boyunda ve 82.5 kiloyum 2.5 yaşında oğlum var 26 yaşındayım. Çok zayıf olmamakla birlikte hep zayiftim. Bir sene öncesi yine 83 u gorunce karatay yapıp 72 ye inmiştim tekrardan abur cubura ve gece yemelerine başlayınca 83 u buldum. Bir aydır da yediklerime dikkat etmeye çalışsam da düzensiz sporsuz bol kaçamaklı anca yarım kilo verebildim. Artık irademe sahip çıkmak istiyorum eskiden olduğu gibi 38 bedene inmek istiyorum. Buranın beni disipline sokmasını umuyorum ve herkese merhabalar diyorum
evde olsam 100 ü geçerdim ben sanırım çünkü canım sıkıldıkça yemek yiyorum ben
akşam salata ve 3-4 çatal pilav yedim ekmekte 2-3 dilim ama eşim tatlı getirince gitti bütün karizma dayanamadım yedim sabah erkenden uyanıp kahvaltı yapamadım onun yerine malesef bisküvi yedim azıcık tutsun diye yoksa öğle arası saldırıyorum yemeklere ama ekmeği en aza indirmekle başladım şuan birden bire yemekleri kısamam malesef
Günaydın arkadaşlar
bugün saf protein günüm.
3yumurta haşladım .
yanındada peynir yiycem.
cecom ne yedin yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?