80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol cnm

Esselamu aleykum..

Bugunun tombikleri yarinin çıbık krakerleri nasılsınız..?
Bir selam verip çıktım sanmayin tartimin azizliğine ugradim .Yeni bir tartı aldim bundan sonra sizlerle beraberim İns.
Gurubun enerjisiyle artilardan kurtulalim zarif ve sağlıklı bir görünüme kavusalim ALLAH'im çok çok amin...

Kizlar bugun cok rhatim yemekten bunalmisim suan karnim midem cok rahat anneme geldim platesimi aksam gttigimde yapacagim bugun aclik yada zorluk cekmedim cok sukur geceler kisa zaten

Kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm

Anam kızlar kan ter içinde kaldım bugünki kızlarla spor seansımız da bitti
Valla ana kız onlardan daha dirençli çıktık bir ara bir tanesi koltuğa yığıldı kaldı dedim kırarım kafanı kaldır popişi nasıl gülüyor az soluklanayım Banu Ablacığım diye

Yaptığımız sporlar;
2 Mil Leslie
15 dakika TAe BOO videosundaki egzersizler
20 tam Mekik
20şer Kol hareketleri 1.5 kgluk dambellerla
30 x body power aletiyle iç baçak hareketleri
25 x body power aletisyle göğüs ve kol hareketi
100 ip atlama

Yarın kızkardeşimle pazara çıkacağım için ben yapmayacağım ama kızlara tembihledim kıvırırsanız kafanızı kırarım diye hatta kızım o zaman sen yoksan bir arkadaşımı daha çağırayım yaparız birlikte dedi maşallah fena gaza geldi oda

Bir saat sonrada inşallah akşamlık yemeğimi yapar yerim kızlarla nasılsa artık eşimi beklemiyoruz erken paydos yapmak için

Slmlar kizlar 1030da kahvaltim btti evleri supurdum kosu bandina gectim bir saat 5hizda yuruyorum plaresimide ikindin yaparim belki bu arada tartildim 70.6dan
77.3e cikmisim

Üzülme canım çabuk gelen çabuk gider nasılsa inşallah sende çabucak kışkışlarsın o fazlalıkları ve 6lı rakamları bile görürsün
Tartının pilinin yeterli yada sağlam olduğuna eminsin dimi

Ağzın bal yesinde kilo alma aksine incecik emiiii
Ay Allahımmmmmmmmm duy şu kulunun dile getirdiklerinide bizleri tez zamanda dolma biberlikten çıbık krakerliğe teri ettir ve bizden çıkan kilolarıda bizleri çekemeyen bu gırtlağını tutamaz nasılsa zayıflayamaz diye arkamızdan atıp tutanlara geçir ya Rabbimmmm .....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Yeni tartını güle güle kullan canım inşallah hep eksi gösterir
Hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar vereceğiz birlikte

mrb kızlar
3 ay dr kontrolunde zayıflamaya çalıştım ama olmadı 1 kilo ancak verdim bütün tahlillerim herşeyim güzeldi sorun yoktu halbuki ama olmadı ve kilo veremediğim için bıraktım hevesim kaçtı 85 kilo idim şuan 90 kiloyu buldum boyum 1,77 ama koca yürüyen dev gibiyim kendime bakmak zayıflamak istiyorum ama midem buna izin vermiyor çünkü kocaman oldu artık yemek yemeyi o kadar seviyorum ki hele ekmeği bıraksalar günde 2 ekmek yerim acıkınca midemde bi ağrı oluşuyor ve bunu yemekle geçirebiliyorum kilo vermem gerek bunu biliyorum ama başaramıyorum eskiden irademe çok hakimdim ama artık onu kontrol edemiyorum çalışıyorum işten geç çıkıyorum kendime özel diyet yemekleri yapamıyorum ev çocuk iş koca felan derken ne kendime ne başka bir şeye zamanım kalıyor yardım edin el atın bana da ne olur çok mutsuzum bu halimle......

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Akşam yemeğimide hüplettim çok şükür
Artık benim için mutfak kapandı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah;
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 büyük bardak ayran

ara; şekersiz türk kahvesi

ara; 1 büyük ayran

Öğlen;
1 top kek ( çok canım çekti ) bayrama kadar kaçamaksızlık yalan oldu ama cidden bir daha olmayacak
1 şekersiz sütsüz kahve

ara; 1 büyük ayran

akşam;
1/2 tavuk göğüs sote
1 büyük bardak ayran

Bugün dünyayı yiyesim vardı ucuz yırtmış halim bu tabi o kekin kalorisini görünce çok pişman oldum ama eminim yaptığım sporla yakmışımdır onu ( fatsecrete göre yakmışım )

Umarım herkes için çok güzel bir gün olmuştur

Aramıza hoşgeldin canım inşallah hepbirlikte bütün fazlalıklardan kurtuluruz

Bu arada kendimi tanıtayım bende
Adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeride 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim
İstanbulda evhanımıyım ve topiğin kaptanlığını üstlendim kısa bir süre önce
Her hafta cumadan pazara kadar herkes kilolarını haftalık farkla birlikte bildiriyor ve bende onları her hafta liste olarak yayınlıyorum ( bu arada bu hafta yayınlamayı yine unuttum kızlar taşla kovalayacak beni )
Topiğin en ağır Assolisti benim şimdilik ama inşallah bende çok çabuk kiloları kışkışlayacağım
124.5 kgla başladım yolculuğuma ve geçen cuma en son 103.8 i gördüm inşallah Bayrama kadar çok daha aşağıları göreceğim

Emin ol burada yazmaya devam edersen istesende kaçamak yapamazsın ve çok güzel kilolar veririz birlikte

Tatlım hoş geldin hiç üzülme burda bizimle beraber vericeksin kilolarını hiç meraak etme

Bu arada ben de 32 yaşında 155 boyunda 80.3 kiloyum. 1.7 yaş bir oğlum var.

ben malesef yemeye aşık biriyim özellikle çekirdek vazgeçilmezlerim arasında ama bu sefer kararlıyım çünkü 90 oldum ve bu halimi hiç sevmiyorum. bu saatte işteyim hala bu saatten sonra yemek yemek zaten bünyeye direk kilo olarak gidiyor durumum vahim ama kurtulacam inş bu durumdan
şimdilik iyi akşamlar

Ben de bu gün elma diyetine başladım hadi hayırlısı.

Sabah: 1 yumurta. domates-salatalık-maydanoz-10 yeşil zeytin. 2 dilim ekmek. bir az peynirle kahvaaltımı yapdım.

Gün içinde de 5 tane elma yedim. 2 lt su içdim. kahve içdim.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah şükür uykumu almış olarak uyandım hatta biraz fazla bile uyumuşum
Küçük kuşum çizgi film izlerken sizlere bir bakayım dedim

Merhabalar arkadaşlar kilolu ve zaman zaman mutsuz biriyim kilolarım yüzünden elbette. 165 boyunda ve 82.5 kiloyum 2.5 yaşında oğlum var 26 yaşındayım. Çok zayıf olmamakla birlikte hep zayiftim. Bir sene öncesi yine 83 u gorunce karatay yapıp 72 ye inmiştim tekrardan abur cubura ve gece yemelerine başlayınca 83 u buldum. Bir aydır da yediklerime dikkat etmeye çalışsam da düzensiz sporsuz bol kaçamaklı anca yarım kilo verebildim. Artık irademe sahip çıkmak istiyorum eskiden olduğu gibi 38 bedene inmek istiyorum. Buranın beni disipline sokmasını umuyorum ve herkese merhabalar diyorum

evde olsam 100 ü geçerdim ben sanırım çünkü canım sıkıldıkça yemek yiyorum ben
akşam salata ve 3-4 çatal pilav yedim ekmekte 2-3 dilim ama eşim tatlı getirince gitti bütün karizma dayanamadım yedim sabah erkenden uyanıp kahvaltı yapamadım onun yerine malesef bisküvi yedim azıcık tutsun diye yoksa öğle arası saldırıyorum yemeklere ama ekmeği en aza indirmekle başladım şuan birden bire yemekleri kısamam malesef

bir haftayı nasıl yapıyorsunuz mesela
bütün gün yumurta peynir mi yoksa baska seyler de var mı
Canım ben aynı zamanda 8.takımda yarışıyorum.
Ordaki arkadaşlarla kalori sayarak besleniyoruz.yani günlük 1200kaloriyi geçmemeye çalışıyoruz.
Birkaç arkadaş iki günlüğüne saf protein günü yapmaya karar verdik.
Yani gün boyunca yağsız ve çok az tuzla et ve süt ürünleri tüketiyosun.

ben çalıştıgımdan bazı şeyler çok zor geliyor öyle ince hesaplar yapamam sanırım
ama bugunun menüsünü belirledim öyle olunca insan rahat oluyor
öğlen ıspanak arada elma akşama da ızgara köfte salata ile ekmeğide aza indirdim mi süper

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Bende karatayımsı besleniyorum ama bu ara tık yok aksine artı var
124.5 kgla başladığım yolculuğuma şu anda ( yani geçen cuma ) 103.8 kgla devam ediyordum ( bu ara biraz fazlası çıkıyor nasıl bir bünyem varsa ) ama eminim bende çok daha aşağılara ineceğim
Bu arada unuttum ; adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Topiğin kaptanıyım ve her hafta cumadan pazara herkes bildirimini yaptıktan sonra kilo çetvelimizi ben yayınlıyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırsın cuma oda seni dahada motive eder

Günaydın arkadaşlar
bugün saf protein günüm.
3yumurta haşladım .
yanındada peynir yiycem.
cecom ne yedin yazsana

Valla midem çok kötü nedense sabahtan beri ve sadece 2 bardak süt içtim bu saatte kadar inşallah birazdan kendimi sokağa atacağım hem eve alışveriş yapayım ( evi resmen kurutmuşuz ) hemde kızkardeşime gidiceğim ( sağ olsun kırmızı mercimek çorbası ve salata yapacakmış öğlenlik ) belki biraz iyi gelir mideme
Sonrada pazara çıkıp eksiklerimi alırım sebze falan ( cumartesi karnıyarık yapcağım amcamlara patlıycan falan alayım sonra pazar olmuyor manavda maşallah elinde kazıkla müşterileri karşılayacak neredeyse )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…