- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
Kizlar meraba sonunda hazirim diyeti karataya basladim bugun hic tartilmadim belkide 80oldum gene napalim 2.5ayim kaldi zayiflamam lasim yarin tartilip kac kilo aldigimi ogrencem
Haklisin napalim basa gelen cekilirgazan mübarek ossun.. tartıya çıkarken heyecen yapma..ilk başta böğrüne 10 öküz otursada insan zamanla alışıyo,tecrübeyle sabittir..
günaydın....dün akşam menüm tahmin ettiğim gibi kabak yemeği olmadı..domates corbası, konserve barbunya,salata ve ton balık yidim ..1100 cal ile kapattım günü..(bitter çikolata yidimde sölemesi ayıp.. )kabak bugüne kaldı..
sabah kahvaltımda
1 adet haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk tulum peyniri
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay..
Kizlar meraba sonunda hazirim diyeti karataya basladim bugun hic tartilmadim belkide 80oldum gene napalim 2.5ayim kaldi zayiflamam lasim yarin tartilip kac kilo aldigimi ogrencem
Hosbuldumm......tesekkeur ederim....Bugun baslayabildim yazmaya haftasonu anneler gunu oldugu icin duzensiz gecti....
Bugun 10 gibi kahvalti yapabildim
1 dilim cavdarli ekmek
30 gr kadar peynir
Domatea salatalik maydoniz dereotu nane
2 haslanmis yumurta
Aksam hepsini yazim diycem ama firsatim olamaybilir diye yazim dedim
Oohh..miss..afiyet olsun..bende simdi form cay icicemGecenin son keyif kahvesini höpürdetiyorum
Tabiki yine kahvemin pişmesini beklerken 100 kerecik yerimde ip atlar gibi zıpladım
Benim iki oldu daha..yarim saate 3 liyim bari..An itibariyle 3 Litre suyumuda tamamladım
Cecom 3 litre su cok degilmi canim..vucudun su tutmustur bence..evde olanlar icin 2 l.ideal bence..ben 2 l.icince kilo verebiliyorum..mas. iyi gidiOrsun sen..takipteyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?