80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar meraba sonunda hazirim diyeti karataya basladim bugun hic tartilmadim belkide 80oldum gene napalim 2.5ayim kaldi zayiflamam lasim yarin tartilip kac kilo aldigimi ogrencem

gazan mübarek ossun.. tartıya çıkarken heyecen yapma..ilk başta böğrüne 10 öküz otursada insan zamanla alışıyo,tecrübeyle sabittir..

Hosbuldumm......tesekkeur ederim....Bugun baslayabildim yazmaya haftasonu anneler gunu oldugu icin duzensiz gecti....
Bugun 10 gibi kahvalti yapabildim

1 dilim cavdarli ekmek
30 gr kadar peynir
Domatea salatalik maydoniz dereotu nane
2 haslanmis yumurta

Aksam hepsini yazim diycem ama firsatim olamaybilir diye yazim dedim

Keyif kahvemide içtim tabi şekersiz
Biraz salonu toparlamam lazım kızım okuldan gelmeden

Bugün apartmandaki iki arkadaşı bize gelecekler Leslie yapmaya malum benim kız sıkılıyorum diyordu sporu daha eğlenceli hale getirmek için birde tabi o 3 dombiliyide ( benim kız dahil ) zayıflatma operasyonum bugün başlıyor
En azından benimde kıvırma şansım olmaz o zaman

Bu arada dün kendime bunu aldırdım Decatlhondan

Şimdi 20 adet yaptım iç bacak ve cidden baya zorluyor kızlarla leslie yaptırktan sonra tekrar yaparım bir 20 - 30 Kollara hatta karın için bile kullanılıyormuş

Leslie haricinde bunuda kullanacağız Ana kız birte tabi ağırlıklarla biraz kol çalışacağız ki daha çabuk toparlansın ve sıkılaşsın hatunun özellikle kolları
Mezuniyet balosuna 5 hafta var ( henüz net olmasada okullar kapanmadan olacak sanırım ) o zamana kadar bir 5 - 6 kg verip birde sıkılaşırsa dahada güzel görünür ( hanımefendi kısa elbise giymek istediği için bacakları inceltmek şart )
Balo iptalde olsa ( erkekler biraz gereksiz gördükleri için olmasada olur diyorlarmış kızlar onları ikna etmeye çalışıyor ki kesin olsun diye ) bizim cadı en azından zayıflamış olur o bahaneyle

Valla bende dün Anneler günü maduru oldum 1400 kcal ye yakın tüketmişim o son dondurmayı yemeyecektim en azından 1000 kcal olurdu o zaman ama olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden önümüze bakacağız
Ben kendime şart koştum Ramazan Bayramına kadar kaçamak yapmayacağım yani tam 67 gün kaçamaksız devam edeceğim

Kizlar meraba sonunda hazirim diyeti karataya basladim bugun hic tartilmadim belkide 80oldum gene napalim 2.5ayim kaldi zayiflamam lasim yarin tartilip kac kilo aldigimi ogrencem

Canım inşallah korktuğun başına gelmez ama eminim sen fazlasını bile verirsin aldığının

Canım istersen hepsini ertesi gün toplu halde yaz ( bir önceki günün menüsünü yani )
Hem hepsi bir arada olursa tüm günün yorumunu daha rahat yaparız ( hani olurda bir yanlış fark edersek )
Bu arada bende menülerimi paylaşacağm ve kesinlikle sizlere yanlış gelen bir durum olursa benide uyarmanızı istiyorum sonuçta benim göremediğimi sizlerde görebilirsiniz

öğlen kabak yemeğimi yedim nihayet..yanında az yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği..
ama bu kabak yemeğinde tahminimden çok kalori varmış ya..diyetkolik 1 kaşıkta 18 cal. diyo..kabak bu ya..altı üstü kabak yani..zaten yiyerek yeterinde irade gösteriyoz..

SElamün Aleykümmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese merhabalarrrrrr

Azim böcüğünüz geldi hanımmmmm

Anam bugün çok yoruldum ama inanılmaz mutluyum
Kızımın iki arkadaşıda geldiler öğlende ve çok çok güzel sporumuzu yaptık
Hatta hemen yazayım yaptığmız sporu

3 Mİl Leslie
10 dakika Tae Bo egzersiz Videosu ( kızlar bunu daha çok sevdi ve oda inanılmaz yoruyor )
20 adet tam mekik
25 Power BOdy aletiyle iç bacak çalışması
25 Power Body aletiyle göğüs ve kol çalışması
20şer kol çalışması ( 1.5 kgluk ağırlıkla )
100 adet İp atlama ( ben sabahda bir 100 adet yapmıştım )

Fat Secrete göre kol ve bacak çalıştırmaları hariç 757 kcal yakmış görünüyoruz

Bu ara aklımdayken yediklerimide paylaşayım pek yememiş olsamda

Sabah;
2 bardak Ayran ( 250 mllik )

ara;
Şekersiz Türk kahvesi

ara;
1 bardak ayran ( 200 mlik )

ara;
Spor öncesi şekersiz sütsüz kahve

Akşam; 17:30 gibi
1 büyük Kase bol kırmızı biberli Mercimek çorbası
1 büyük bardak Ayran ( 300 ml )

Şu saatte kadar 2 Litre su içtim ve yatana kadar 3 litre kesin olur

Bugün bilerek yemedim ayranla geçiştirdim çünkü sabah tartıda artıı görmüştüm ve kabızlık sorunu vardı ama sanırım yarına birşeyim kalmayacak

Gecenin son keyif kahvesini höpürdetiyorum

Tabiki yine kahvemin pişmesini beklerken 100 kerecik yerimde ip atlar gibi zıpladım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabahta şükür erkenden uyanıp kahvaltımı ettim
Bugün yine kızlarla öğlen sporumuzu yapacağız Allahın izniyle
Yanlız sabah tartıldığımda gram eksi görmedim okadarda dikkatli beslendiğim halde

Valla cidden çok cins bünyem varmış
Bakalım cumaya kadar ne olacak gördüğüm artıyı verip sabit çıksam çok mutlu olacağım
Sanırım benim bünye şoka girmeden kilo veremiyor nasip kısmet pes etmek yok şimdilik
Cuma sonucuna göre ne yapacağıma karar vereceğim artık

Cecom 3 litre su cok degilmi canim..vucudun su tutmustur bence..evde olanlar icin 2 l.ideal bence..ben 2 l.icince kilo verebiliyorum..mas. iyi gidiOrsun sen..takipteyim..

Valla canım kullandığım su programında 3450 ml içmem gerektiği yazıyordu ama sanırım bünye ters tepti bugün 1.5 litre içeceğim tüm gün bakalım o zaman ne olacak
Kendi üzerimde deney yapa yapa bir hal oldum ama vucudumun şifresini çözmek üzereyim hissediyorum

Merhabalar canlarım
bugün tatil ilan ettim kendime.
tezhip çalışmam bitti.
dün çerçeve yaptırdım.
öğleden sonra gidicem kursa.
mehtapçım hoşgeldin demişmiydim.
demediysem diyeyim birdaha.hoşgelďin.
yıldızcım bende kalori saymaya başladım.
çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…