Ins canim ekmegi birakabilirsem hersey kolay olacakOlucaksın tabii
Ne kadar yiyorsun ekmek ben sadece kahvaaltıda yiyorum bazen 2 bazen 3 dilimIns canim ekmegi birakabilirsem hersey kolay olacak
4 veya 5 canimNe kadar yiyorsun ekmek ben sadece kahvaaltıda yiyorum bazen 2 bazen 3 dilim
Eyer gün boyunca yiyorsan o kadar da çok diyil ama çorba pilav gibi şeylerle yiyorsan o çok işte.4 veya 5 canim
Haklisiniz:)Eyer gün boyunca yiyorsan o kadar da çok diyil ama çorba pilav gibi şeylerle yiyorsan o çok işte.
85 kiloyum..95 fen geldim..75 e gidiyom..yani 84 oluoda zayiflamak istemek kadar doğal bisi yok84 kilo olup zayiflamak isteyen var mıııı?
Ne guzel vermisin ne kadar surede verdin85 kiloyum..95 fen geldim..75 e gidiyom..yani 84 oluoda zayiflamak istemek kadar doğal bisi yok
Kalori sayarak beslendim..sut yapmak için herşeyi yemene gerek yok..su icmen yeterli..Ne guzel vermisin ne kadar surede verdin
Bende 95 le doğum yaptım tam üç ay oldu şimdi 85.9 oldum aslında hamile kaldığımda 82 kiloydum doğum kilom az kaldı ama vermem gereken çok kilo var emziriyom diye ne yapacağımı bilmiyom
3 ayda verdim bu arada..Ne guzel vermisin ne kadar surede verdin
Bende 95 le doğum yaptım tam üç ay oldu şimdi 85.9 oldum aslında hamile kaldığımda 82 kiloydum doğum kilom az kaldı ama vermem gereken çok kilo var emziriyom diye ne yapacağımı bilmiyom
Zayiflamakta keske dogal oldugu kadar kolay olsa:)85 kiloyum..95 fen geldim..75 e gidiyom..yani 84 oluoda zayiflamak istemek kadar doğal bisi yok
Kalori sayarak beslendim..sut yapmak için herşeyi yemene gerek yok..su icmen yeterli..
Ben de sadece 2 ay verdim yani o kadar oldu o da çok azdı zatenBen bol su içiyom dün herşeyi bol bol yememe rağmen sütüm azdı sanırım yemeden kaynaklanmıyor ama üzülüyomhic değilse 6 ay verseydim
Sağol canım evet günde 2-3 litre su içiyorum sebze de yiyor ama bilmiyom niye böyle oldubugünde azdı biberon veriyim arada galiba oğlum için çok strese giriyorum ondan hayırlısı olsun ne yapalımBen de sadece 2 ay verdim yani o kadar oldu o da çok azdı zaten
Bitanem bol yeşillik ye güne 3 lt su iç asla tatlıların süt arttırdığına inanma onlar anca kilo yapar. Ben bir de kuru incirin süt arttırdığını duymuşdum.
Evet stress de etkileye bilirSağol canım evet günde 2-3 litre su içiyorum sebze de yiyor ama bilmiyom niye böyle oldubugünde azdı biberon veriyim arada galiba oğlum için çok strese giriyorum ondan hayırlısı olsun ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?