80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar çok yoğun bir gündü anca geldim
geçen hafta baslangic: 87 kg
bu hafta: 85.9
giden: 1100gr
ben bu karbonhıtrat azaltım ama sütüm kesildi ondan bu hafta daha hafif gidecem kızımı anne sütünden mahrum etmek istemiyom

Kizlar bugün 900 cal ile kapattim bi aksilik cikmazsa
Sabah: 1 bardak sut
Öğle: 2 domates
2 biber
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
KK yarisi kadar tulum peyniri
5 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Aksam: hazir tavuk dönerler var ya ondan yaptim 418 çal. Mis 200 gr paket hepsini yidim( acmisim ben ya )
1 kase yoğurt
1 bardak zero kola
1 yk ketçap
1 dilim kepekli ekmek

Carsida 1 saat yürüyüş( isim vardi da ondan gittim..olr olunca koşu bandinda kosmadim bugün..)

Yatarken bide yeşil cay içerim.. Okaaa.. :*

85 kiloyum..95 fen geldim..75 e gidiyom..yani 84 oluoda zayiflamak istemek kadar doğal bisi yok
Ne guzel vermisin ne kadar surede verdin
Bende 95 le doğum yaptım tam üç ay oldu şimdi 85.9 oldum aslında hamile kaldığımda 82 kiloydum doğum kilom az kaldı ama vermem gereken çok kilo var emziriyom diye ne yapacağımı bilmiyom

Kalori sayarak beslendim..sut yapmak için herşeyi yemene gerek yok..su icmen yeterli..

3 ayda verdim bu arada..

İyi geceler güzel hatunlar..

Kandiliniz mübarek olsun.Kisaca topic kurallarindan bahsedecek biri olursa çok memnun kalicam.Şimdiden teşekkürler...

Kendimden kisaca bahsedicek olursam 36 yaşında evli çocuklu 94 kiloda tombik bir hatunum...

Ben bol su içiyom dün herşeyi bol bol yememe rağmen sütüm azdı sanırım yemeden kaynaklanmıyor ama üzülüyomhic değilse 6 ay verseydim
Ben de sadece 2 ay verdim yani o kadar oldu o da çok azdı zaten
Bitanem bol yeşillik ye güne 3 lt su iç asla tatlıların süt arttırdığına inanma onlar anca kilo yapar. Ben bir de kuru incirin süt arttırdığını duymuşdum.

Sağol canım evet günde 2-3 litre su içiyorum sebze de yiyor ama bilmiyom niye böyle oldubugünde azdı biberon veriyim arada galiba oğlum için çok strese giriyorum ondan hayırlısı olsun ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…