Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak ama bir okadar yorgun oynakbaşı geldiiii
Çok şükür bu misafirliğide atlattım anlımın akıyla tabi cumadan beri geberiyorum yorgunluktan
Cuma oturdum sarma sardım ( tam 110 adet
öyle cins bir takıntım var sarma sararken tencereye dizerken sayıyorum sarmaları
)
Arkasındanda misafirlerim için bir güzel çilekli pasta yaptık küçük kuzumla
Ertesi gün ev kokmasın diye karnıyarık için patlıycanlarımı az yağda kızarttım ( hatta sonrasında bir güzel sudan geçirip iyice süzdüm ki az da olsa yağ kalmasın diye
)
Cumarteside zaten ay şunu yap bunu yap derken misafirler gelmeden yoruldum 1 saatcik kadar dinlenme fırsatım oldu
daha doğrusu yorgunluktan uyuya kalmışım
Gece 11 de gittiler tabi o saatte kadar posam çıktı
Uzun bir süre yemeğe misafir istemiyorum dermişim
ama eminim 3 gün sonra yine biri evdemisiniz dese gelin Allah ne verdiyse yeriz derim yine
Hem yoruluyorum hemde çok zevk alıyorum birilerini ağırlamaktan
Maalesef civcivlerimiz öldü
Cuma ilki öldü ufaklığa çaktırmadan yok etti hatta uyandığında sordu bizde izah ettik sen uyurken öldü cenazesini kaldırdık diye ( cimcime cuma sabahı hatta önce ağlar gibi oldu sonrada neyse ablamınki ölmüş diye kendini kandırdı
hatta annemle telefonda konuşurken dün gece bizim evde cezane vardı diyip durdu tabi annem anlamayınca ben cezane dediği cenaze diyince kadıncağız nasıl gülüyor cadıya bak cezane diyip duruyor diye
)
Cuma gecesi ikinciyi kayıp ettik ve en sonuncuda bu sabah öldü
valla içim acıdı
resmen hastalıklı civcivleri satıyorlar 3 kuruş kazanmak için ama çocuklarda bağlanınca daha çok üzücü olabiliyor
Ufaklık yine alalım dedi ama oturup izah ettim Anneciğim boşver günah sonra üzülüyoruz sebep olmayalım dedim
Allahtan kabul etti ama can sıkıntısından sabahdan beri ablasına sataşıyor ve nereden duyduysa Aşkı- Memnu daki Behlül gibi iki gündür odadan çıkarken hadi Buse kaçar diyip odadan kaçıyor
Kizlarrrr kurtarin beniiiii
ne diyet kaldi ne spor korkumdan tartilmiyorum bile ama kesin 2 3 kilo fazla cikicam yarin 5 de 5 baslicam pazar tartilip yazicam cecom sorun olmaz herhalde...
Tabiki sorun olmaz canım bugün akşama kadar bildirirsen sevinirim gece yayınlarım listeyi ama eğer sen bildirim yapmamış olursanda sabahı beklerim canım
Bende yarın 5de 5 e başlıyorum tekrar
hatta ben yapabilirsem Ramazana kadar yapmayı düşünüyorum nasılsa ramazanda kilo vermek bir yana almamak için çabalıyacağım
Kızlar ben yeni olduğu için bildirim yapmayim zaten tartım da bozuk ben bisi sorcam menü bildirimi yapmıyor musunuz
Canım eğer tartıldıysan sabah yada yarın sabah tartılırım diyorsan kilonu başlangıç olarak not edelim haftaya sende listeye girersin
Normalde menü bildirimi tabiki yapıyoruz ama benim bir haftadır yoğunluğum olunca çok sık uğrayamadım yoksa gelenler sağ olsun yazıyorlar yediklerini
İyi geceler güzel hatunlar..
Kandiliniz mübarek olsun.Kisaca topic kurallarindan bahsedecek biri olursa çok memnun kalicam.Şimdiden teşekkürler...
Kendimden kisaca bahsedicek olursam 36 yaşında evli çocuklu 94 kiloda tombik bir hatunum...
Sağ olasın canım seninde kandilin mübarek olsun
( geçmişde olsa )
Aramıza hoşgeldin bu arada
Topiğin kaptanı benim ve maalesef en ağır Assolist benim burada
124.5 kgla başladığım yolculuğuma 104.9la devam ediyorum ve inşallah en kısa zamanda fıstık gibi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Bende 35 yaşındayım, biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
Hayirli pazarlar....
Eddoras nasılsın bir sen varsın burada yanılmıyorsam tanışalımmı
Bende varım normalde ama maalesef bu ara yoğunluğum vardı
İNşallah yarından itibaren benide daha sık göreceksiniz buralarda