80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Kaçak ama bir okadar yorgun oynakbaşı geldiiii

Çok şükür bu misafirliğide atlattım anlımın akıyla tabi cumadan beri geberiyorum yorgunluktan
Cuma oturdum sarma sardım ( tam 110 adet öyle cins bir takıntım var sarma sararken tencereye dizerken sayıyorum sarmaları )
Arkasındanda misafirlerim için bir güzel çilekli pasta yaptık küçük kuzumla
Ertesi gün ev kokmasın diye karnıyarık için patlıycanlarımı az yağda kızarttım ( hatta sonrasında bir güzel sudan geçirip iyice süzdüm ki az da olsa yağ kalmasın diye )

Cumarteside zaten ay şunu yap bunu yap derken misafirler gelmeden yoruldum 1 saatcik kadar dinlenme fırsatım oldu daha doğrusu yorgunluktan uyuya kalmışım
Gece 11 de gittiler tabi o saatte kadar posam çıktı

Uzun bir süre yemeğe misafir istemiyorum dermişim ama eminim 3 gün sonra yine biri evdemisiniz dese gelin Allah ne verdiyse yeriz derim yine
Hem yoruluyorum hemde çok zevk alıyorum birilerini ağırlamaktan

Maalesef civcivlerimiz öldü
Cuma ilki öldü ufaklığa çaktırmadan yok etti hatta uyandığında sordu bizde izah ettik sen uyurken öldü cenazesini kaldırdık diye ( cimcime cuma sabahı hatta önce ağlar gibi oldu sonrada neyse ablamınki ölmüş diye kendini kandırdı hatta annemle telefonda konuşurken dün gece bizim evde cezane vardı diyip durdu tabi annem anlamayınca ben cezane dediği cenaze diyince kadıncağız nasıl gülüyor cadıya bak cezane diyip duruyor diye )
Cuma gecesi ikinciyi kayıp ettik ve en sonuncuda bu sabah öldü valla içim acıdı resmen hastalıklı civcivleri satıyorlar 3 kuruş kazanmak için ama çocuklarda bağlanınca daha çok üzücü olabiliyor

Ufaklık yine alalım dedi ama oturup izah ettim Anneciğim boşver günah sonra üzülüyoruz sebep olmayalım dedim Allahtan kabul etti ama can sıkıntısından sabahdan beri ablasına sataşıyor ve nereden duyduysa Aşkı- Memnu daki Behlül gibi iki gündür odadan çıkarken hadi Buse kaçar diyip odadan kaçıyor

Kizlarrrr kurtarin beniiiii
ne diyet kaldi ne spor korkumdan tartilmiyorum bile ama kesin 2 3 kilo fazla cikicam yarin 5 de 5 baslicam pazar tartilip yazicam cecom sorun olmaz herhalde...

Tabiki sorun olmaz canım bugün akşama kadar bildirirsen sevinirim gece yayınlarım listeyi ama eğer sen bildirim yapmamış olursanda sabahı beklerim canım

Bende yarın 5de 5 e başlıyorum tekrar hatta ben yapabilirsem Ramazana kadar yapmayı düşünüyorum nasılsa ramazanda kilo vermek bir yana almamak için çabalıyacağım

Kızlar ben yeni olduğu için bildirim yapmayim zaten tartım da bozuk ben bisi sorcam menü bildirimi yapmıyor musunuz

Canım eğer tartıldıysan sabah yada yarın sabah tartılırım diyorsan kilonu başlangıç olarak not edelim haftaya sende listeye girersin
Normalde menü bildirimi tabiki yapıyoruz ama benim bir haftadır yoğunluğum olunca çok sık uğrayamadım yoksa gelenler sağ olsun yazıyorlar yediklerini

Sağ olasın canım seninde kandilin mübarek olsun ( geçmişde olsa )
Aramıza hoşgeldin bu arada
Topiğin kaptanı benim ve maalesef en ağır Assolist benim burada 124.5 kgla başladığım yolculuğuma 104.9la devam ediyorum ve inşallah en kısa zamanda fıstık gibi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum Bende 35 yaşındayım, biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım

İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Hayirli pazarlar....

Eddoras nasılsın bir sen varsın burada yanılmıyorsam tanışalımmı

Bende varım normalde ama maalesef bu ara yoğunluğum vardı
İNşallah yarından itibaren benide daha sık göreceksiniz buralarda

Slmlar...
Uzun zamandir ugrayamadim ..bu ara oruc tuttum..allah kabul ederse..bugun son sonra bende 5 te 5 e basliyorum..yarin ins. Bende varim..

Hayırlı geceler güzel hatunlar.
Ben başlangıç kilomu yazarak maratona katılıyım.

Kilom 94.6

Bana hoşgeldin diyen arkadaşlara hosbuldum diyorum .Umarım bu uzun soluklu maratonda tökezlemeden yorulup sıkılmadan irademiz ve hırsımız eşliğinde finişe ulaşıp kupayi kaldiririz....

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum

Dün akşam üzere arkadaşlarla sahile indik ve inanılmaz güzel geçti
Mangal yapmadık sadece çay içelim dedik birde hazır yufkadan gözleme yaptık orada
Çocuklar bol bol paten kaydı, scooter kaydı hatta basketbolda oynadılar
İyice hava karardıktan sonrada çocuk parkı olan bölüme geçtik ( aslında eve gidecektikde çocuklar ille parkada gidelim diyince iyi bari dedik ) tabi gidince biz büyüklerde kendimizi kayıp ettik

Halatlardan oluşan bir tırmanma kulesi vardı ona bende çocuklarla bilirkte çıktım Eşim önce aşağıdan aşkım bak yükseklik korkun var sakatlık yapacaksın fazla yükseğe çıkma diyip durdu ama sonradan bir baktım oda dayanamadı çıktı kuleye
Hele bir tane alet vardı anam çok eğlenceliydi keşke burada paylaşabilsem videosunu cidden çok çok eğlenceli birşeydi Tatirevalli gibi birşey ama bir yandan yukarı aşağı giderken bir yandanda dönüyordu
Karı koca ona bir bindik resmen çığlık ata ata döndüm onda inanılmaz eğlenceliydi
Eşim salıncağada bindi ama ben popişim sığmaz diye hiç niyetlenmedim hatta eşime dedim bir 10 kg daha vereyim kesinlikle bende salıncakta sallanacağım diye
Hani şu bazı lünaparklarda dönen kaseler oluyor ya oturuyorsun ortada dümeni çevirdikçe altındaki platform dönüp duruyor öyle birşeyde vardı onada bindik karı koca üzerinden indiğimde resmen başım dönüyordu ama çok çok eğlenceli geçti
Eşim bile her fırsatta biz buraya kaçalım yahu diyip durdu

Canım başlangıç kilonu listeye dahil ettim inşallah haftaya da bol eksili bir bildirimin olur
Yolumuz uzunda olsa bende kesinlikle yapabileceğimize inanıyorum ve o kupalar bizim olacak

Kızlarrrr öğlen 12de inşallah listemizi yayınlayacağım
Belki o saate kadar son bir iki kişi daha bildirim yaparlar diye ümit ediyorum

Gunaydin mutlu bir hafta dilerim herkese...
Kalbinizden gecen hakkinizda hayirli olacak dualariniz kabul olsun..
♡♡♡
Kuzulari biraktim..birazda yurudum geldim ..4000 adim atmisim..bugun 5 te5 e baslicaktim ama oructan sonra bunye zorlanmasin dedim ve kalori saymayq devam..
Ogleden sonrada arkadas cagirdi..kisir yapip goturecegim ins..

Maalesef bu hafta katılım baya az oldu bildirimler konusunda ama yinede listemizi paylaşayım bari olduğu kadar

Bu haftanın Kİlo Sıra;

1. arabacigaci ...........................86.5 kg ..........................85.1 kg ....................1.4 kg
2. Alaca ...............................87 kg ................................85.9 kg ..................1.1 kg
3.Yıldız ......................83.5 kg .................................82.5 kg ................1 kg
4.Eddoras ...............77.5 kg........................78 kg ........... +0.5 kg ( ödem olduğuna eminim )
5.oynakbasi34 ......103.8 kg ....................104.9 kg ........+ 1.1 kg ( kesinlikle hak ettim ama telafisi edilecek )

İnşallah önümüzdeki hafta listemiz çok daha güzel ve daha kalabalık olur inşallah

Bu arada FURKER canım bekledim ama sanırım bildirim yapmaya fırsatın olmadı ( haftaya inşallah çok güzel sonuçlarla bildirim yaparsın )
Nisan34 Canım sende haftaya listedesin ( inşallah hafta içide çok daha sık görürüz seni aramızda )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Akşam 19:00da akşam yemeğimde yendikten sonra ( 3 ufak pattis ) mutfak benim için kapandı
Üzerine keyif kahvemide içtim ve birazdan eşimle film izlemeye başlamadan birde buraya bakayım dedim

Bugünüde şükür kaçamaksız atlattım

Ay bugün çok hoşuma giden birşey oldu
Komşu ablamın Japon gelini geçenlerde doğum yaptı ( tabi komşu ablam doğumdan önce gitmişti yanına yardımcı olmaya ve nereden baksanız bir 10 gündür görüşmemiştik )
Bugün akşam üzere evine gelmiş bir kaç günlüğüne ve tabi benim küçük kuzuyu çok özledi diye bizde aldığı soluğu Küçük kızım onun elinde büyüdü ( büyükte öyle sayılır ama ufaklığın hamilelik sürecinden itibaren her an yanımdaydı Allah razı olsun bol bol hasret giderdiler hatta görmeyeli kuzum boya gitmiş falan dedi

Tabi ben acaba bende bir değişiklik far ettimi diye aklımdan geçirirken döndü bana kız bakma kuzumla ilgileniyorum ama sende baya güzel fark olmuş cidden çok güzel zayıflamışsın dedi
Anam tabi ben bir havalandım bir hoşuma gitti sormayın kesinlikle çok çok daha güzel kilolar verebileceğine adım gibi eminim dedi ve tabi o gazla ben daha da bir şevke geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…