80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenden uyandım ve nasıl canım istediyse kendime şöyle güzel bol maydanozlu, semizotlu, taze naneli, salatalıklı ve domatesli Marul salatası yaptım
Tabi bolcada limon sıkıp bir güzel kahvaltımı ettim
Bİr iyi geldi bir iyi geldi anlatamam

Bugün malum 19 mayıs ve eşimde evde ama henüz küçük kuzuyla koyun koyuna uyumaya devam ettikleri için bende keyif kahvemi birazdan sizlerin karşısında içeyim dedim

Ohhh afiyet bal şeker olsun inşallah eksileri görürsün ve daha da bir keyiflenirsin kız.

Gunaydin kizlar...
Eksilerle uyanmak cok guzel...bir onceki gunden daha dikkatli olucam ins bigunde..
Cecom mas. Yine enerji saciyorsun..
Azmin daim olsun..
Liste icin ellerine saglik..
Birinci arkadasi tebrik ederim..
Nusabecim isvec diyetine baslamissin ins basarili olursun tatlim..

Ohhh afiyet bal şeker olsun inşallah eksileri görürsün ve daha da bir keyiflenirsin kız.

Sağ ol yüreği güzel arkadaşım
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz

Harikasın canım inşallah dahada güzel rakamlar görürsün
Umarım her hafta hem daha kalabalık hemde daha çok eksi bildirimlerimiz olur

Çok sağ ol canım benim inşallah hepimiz başarılı oluruz

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür kavuşturana

Öğlende biraz komşu ablama kaçtım hazır eşimde evdeyken ( çocukları ona kakaladım resmen )
Birlikte hoş sohbet edip kahve içtik

Daha sonra hesapta dışarı çıkacaktık ama sağ olsun eşim başım ağrıyor diyince kaldık evde bende can sıkıntısından gittim boncuk kutumu çıkardım ( kolye yapımı için 4 katlı bir tane almıştım ve bir sürü malzemem duruyordu )
Nasıl daldıysam akşam 18:00'e kadar boncuklarla oyalandım

2 adet kolye
2 adet bileklik aynı desenden takım yaptım
1 adet siyah 3lü bileklik
1 adette rengarenk bileklik yaptım
3 adette halhal yaptım mavı boncuklu

REngarenk olanla 3lü bilekliği kendime ayırdım Satmak için yaparken okadar güzel şeyler yaptım bir tane bile kendime ayırmamıştım bari bundan sonra ayırayım dedim
Bakın bunlarda yaptıklarımdan birer numune

TAbi ellerim acıdı Saatide fark edince hemen akşamlık son öğünümüde yaptım ve hemen kendimi buraya attım

eylülde doğumumdan sonra görüşmek üzere kızlar aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum

Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde evladını kuçağına almayı nasip ederde sende tez zamanda aramızda olursun
Kız doğum anıda edilen duaların hepsi kabul oluyormuş sevabına bizlerede topikçe tez zamanda zayıflama duası yapıver ben kendi kızımı 4.5 sene evvel doğurduğumda kilo olayı aklıma gelmemişti ama Rabbim günahlarımızı affet diye dua etmiştim içimden

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah 06:40da uyandım ve gerçekten kendimi çok daha dinç hissediyorum
Öğleden sonra Kvyle doktora gideceğiz ( Beyin emarının sonucunu alacakmış umarım önemli birşey yoktur )
Gidene kadar hem size bakayım dedim hemde birazdan mutfakta az işim var onları aradan çıkartayım

Umarım herkes için yine kaçamaksız ve çooook güzel bir gün olur

Bu arada maşallah yine in, cin ve ben başbaşayız Nereye kayboldunuz kızlar yaw

Canım benim ben hep burdayım biliyorsun geliyorum kimseyi de görmeyince ben de çıkıyorum.

hahahahahah ayıpsın canım etmez olurmuyum edicem duamı iyi oldu söylediğin.. görüşmek dileğiyle :)

Slm kizlar..
Hayirli aksamlar..
Bugun biraz kalorili beslendim ama dengelemek adina ogleden sonra hic bisi yemedim bol su ictim..simdide son kahvemi iciyorum..kuzulari babalari yatiriken..iyi yoruldum bugun..gunude 7 bin adimla kapatiyorum..
Sabah arkadaslarla kahvaltiya gittik..sonrasinda eve gel temizlik ve kuzulara pizza yaptim kendimede ince hamurdan sade peynirli yaptim yogurtla yedim..ama kahvaltidaki zeytinler cok tuzluydu umarim odem yapmaz..2 litreyi tamamlamak uzereyim..
Oyle iste kizimin dersleri yogunluk devam bende..okusamda yazmaya cok firsatim olmuyor..topik cok sesiz bu ara..
Nusabecim mas. Guzel ilerliyorsun kiz..isvecle 4 kilo vermisti ablam..ins sende daha fazlasini verirsin..
Cecom sende amma azimli hatunsun yaw ..masallah subhanallah:)ins bir an evvel 2li rakamlara dusersin canim..el emeklerin icinde ayrica tebriks..

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim

Şu anda ayaklarım altı yorgunluktan yanıyor resmen
Bugün malum KVyi hastaneye götürdüm Emar sonucu için ve maşallah doktorlar oradan oraya gönderip durdu yok göz doktoruda baksın, yok nörolojide baksın yok film çekilecek falan diye
Görümcemde geldi ufak oğluyla ve 3 saat hastanede geçti
Giderken KVyle yanlız gittik hastaneye ( kızı başka tarafta oturduğundan oda direk hastaneye geldi ) ve arabada bol bol sohbet etme fırsatımız oldu
Bİraz geçmişe değindik ufaktan hakikaten KV beni şaşırttı çünkü ilk kez geçmişte benimde bir çok hatam vardı ama şükür temiz bir sayfa açtık ve artık sorun yaşamıyoruz dedi
Bende o cümlenin üzerine haklısın mutlaka benimde vardır geçmişte hatalarım sonuçta 19 yaşında cahildim ve bazen nerede ne tepki vereceğimi bilmiyordum ama şükür artık herkes sınırını öğrendi, kimin neye kızdığını bilip ona göre herkes haddini biliyor dedim

İlk kez cidden kadını pişmanlığını hissettim ve iyiki bana kötü davrandığı halde iyi davranmışım dedim hatta eşimede anlattım oda çok sevindi böyle bir konuşmayı yapmış olduğumuz için

Şükür KVnin Emarında birşey çıkmadı ama kalp büyümesi vardı diye tekrar onada bir bakalım dediler ( bir nevi Check - up oldu onunki ama en azından içi rahat olacak ) tabi ona yetişemeyince yarına kaldı
Yarın istersen yine götüreyim ben seni dedim ama hatun bana ilk kez Allah razı olsun teklif etmen yeterli seni yormayayım kızım dedi Anam senelerce ŞU yada BU diye benden bahsederken kadın ikinci kez kızım dedi bana valla şaşırdım ama hoşumada gitti çünkü senelerce ben bunu bekliyordum

TAbi dönüşte görümceyede hadi senide bırakalım dedidm ters yönde olduğu halde ve gittik kahve içtik ondada
Hatun hemen bisküvi falan bir sürü şey çıkardı ama kusura bakma ben düzenimi bozmayayım sadece şekersiz kahvemi içeyim dedim benim cadı kızımda demezmi Anneciğim neden yemiyorsun diye dedim tokum ( yalandan kim ölmüş ) Cadı demezmi Anneciğim detoksmu yapıyorsun yokda diye

Birde hastaneye gideceğimiz sırada büyük kızda okul gezisi için saçını ördürdü ve gözüme kalem çekermisin dedi tabi fesat ufaklık dururmu ille benimde gözüme kalem çekeceksin, bende büyüdüm, artık yatağımda yanlız yatıyorum, hep ablama izin veriyorsun ama bu haksızlık diye isyan bayrağını açtı
En sonunda gözüne kalem çekiyormuş gibi yaptım ( tabi benden çakal çıktı aynaya bakıp belli olmuyor bir daha çek dedi ) belli belirsiz gözüne kalemi değdirdimde sustu sonrada cantamı karıştırıp benim dediği pembe ruju bulup bunuda süreceğim diye tutturdu neymiş ablası parlatıcı sürmüş öyle olmaz ruj ya pembe yada kırmızı olması gerekirmiş onuda belli belirsiz sürdümde öylelikle evden çıkmayı kabul etti fettan

Akşamda işimiz bitince kızları evde bırakıp eşimle pazara gittik, bir sürü meyve sebze ve yeşillik aldım hatta yarın için hazır olsun diye tazefasülyemide ateşe koydum

Canım benim çok teşekkür ederim vallahi sizlerin sayesinde oluyor her seferinde böyle sözler duydukca ben daha da bir gaza geliyorum Allah hepinizden razı olsun.

Kızlarr albümüme eski zayıf halimi koydum okadar incecik olamam sanırım ama yaklaşacağıma adım gibi eminim

beni hatırladınmi bilmiyorum ama ben seni hep takip ediyorum bişey demek istedim Azmin i diyette ki devamlılığını taktir ediyorum senle aşağı yukarı aynı başladım ama bıraktım ben diyeti aynı kilo dayım ama sen verdiğin az görünse de damlalar denizi oluşturmakta sonuç ortada hedefine biran önce ulasirsin ınsallah busefer senin için bu kilo mevzusu kapanır ideal kilona ulaşarak kolay gelsin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı, bol hareketli ve az kaçamaklı günler diliyorum

Bu sabah Allahın izniyle çok dinç uyandım ve şükürler olsun cumaya nazaran az da olsa eksi gördüm
İnşallah yarın sabaha kadar o eksi daha büyük olur

Dün ayağı yanmış kedi gibi sokakta olmanın ve görümcemde yemediğim ikramların karşılığını aldım şükürler olsun

Canım beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim Rabbim senden razı olsun...Aminnnn
Evet yolum uzun belki ama inan canı gönülden başarabileceğime inanıyorum ve ne olursa olsun bunu sağlığım ve kendim için başaracağım
Eskiden bazı zamanlar ümitsizliğe kapılıp asla kilo veremeyeceğimi dahi düşündüğüm çok oldu ama şükürler olsun ki artık hiç öyle bir düşüncem yok ( tartıda artı görsemde )
Ben canı gönülden inanıyorum Rabbim hepimize hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi olmayı nasip edecektir
Sende ne olur inan ve bizimle birlikte son bir milat ilan edip zayıflama yolculuğuna daha bir azimle devam et
Kesinlikle istedikten sonra her şeyi başarabilecek güçte olduğumuza inanıyorum
Seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim canım İnşallah kararın olumlu olurda bizlere tekrar yoldaş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…