80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar ben geldimmmm

Sırf devamlı buraya bakıyorum diye bilgisayarı kapatıpta işlere giriştim ve daha yeni popişim yer gördü
Ay şunu yapayım, dur şuda var derken en son yatak odasında nevresimlerimide değiştirip kendimi buraya attım
Sağ olsun kızım kendi akıl edip Anneciğim kahve yapayım mı sana dedi
Şimdide onun yaptığı şekersiz sütsüz kahvemi içerken sizlerle hoş sohbet edeyim dedim ama maalesef yine in cin top oynuyor

Toparlanın artık yoksa bende istifağ edip boğçamı alır kaçarım heee

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ...Aminnnnnn

Bİr yandan kahvaltımı yaparken bir yandanda buraya bakayım dedim
Birazdan hazırlanıp dışarı atacağım kendimi
Önce kızın Müdürüyle görüşeceğim ( 12 gün devamsızlık için çağırmış sağ olsun Allahtan hepsiyle sohbetim iyide sıkıntı olmaz sanırım çünkü kızım şükür hiç kaçmadı okuldan sadece başının ağrıdığı günlerde okula gitmemişti o zamanda aslında not iletmiştim hatta bazen aramıştım )

Hemen aklımdayken bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.9 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Giden; 500 gr
Yüzdesi; 0.48 %

Toplam giden; 20.1 kg

Valla pazartesi gördüğüm artının üzerine bu rakam süper oldu
5de 5 sayesinde toplam bu hafta giden kilo; 3.6 kg ( ki daha yarın net rakam ortaya çıkacak ve eğer geçen hafta artı görmemiş olsaydım kesinlikle şu anda 2li rakamları ucundan görmüştüm ama ziyanı yok Haftaya en geç bir sonraki hafta o rakamı görmüş olurum Allahın izniyle

Slm.kizlar uzun zamandir giremedim ama artik burdayim.hic ayirilmak yok hergun menumude yazicam buradi olmayinca dengem bozuluyo
kilo bildirimi
buarda ondan inceki hafta nekadardi bilmiyorum
gecen hafta.93.7
Bu hafta.92.6
Toplam guden.1,1

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Bugün ayağı yanmış kedi gibi koşturdum durdum
Sabah 07:30da uyanıp saat 08:15 de kendimi bir sokağa attım doğru dürüst evde oturamadım desem yeridir
Kızın müdürüyle konuştum şükür hepsi çok memnunmuş öğretmenlerin, kızın 12 gün devamsızlığı ile ilgili gelen mektub zaten sadece Anne baba bilgisi varmı diye sormak için yollanmış.
Oradan kuzuyu sabah sabah parka götürdüm bir yarım saat oynadı.
Daha sonra KVyi almaya Ananneye gittim tabi oda daha erken diyip yukarı çağırdı bir kahve içip hastaneye yollandım Hastane işi uzun sürmedi şükür, KVyide eve bırakıp tam ohhh evime geldim keyif yapayım diye düşünürken kızım Anne arkadaşlarımla beni AVMye götürürmüsün hazır araba sendeyken diyince tekrar giyinip kendimizi dışarı attık saat 14:00de ve saat 17:00ye kadar AVMde onlar ayrı ben ayrı dolandık durduk
Kızları evlerine bıraktıktan sonrada bizim cadıları eve attığım gibi eşimin yanına şirkete gittim oda çok yorgunum beni minibüslerle uğraştırma diyince onuda kıramadım tabi felaket trafik vardı ve bacaklarım ağrıdı resmen

Tabi markete uğramadan eve dönülürmü dönülmez
Tam akşam yemeğimi hazırlarkende çakma eltim aradı ille kızlar bende sende gel diye aslında hiç halim yoktu ama kızım ille gidelim diyince onada tamam dedim ve daha yarım saat evvel eve gelebildim

Şimdi kızım yorgunluk kahvemide yapınca hemen kendimi buraya attım
Valla özledim sizi yaaa

masallah cecom ikili hanelerin göreceksin inanıyorum sana bende kilo mu yazıp başlayim dedim yazdıklarindan sonra
bu haftaki kilo 87.5
inşallah vazgeçmem busefer
herkese kolay gelsin

İyi yapmışsın canım hemen kilonu listeye başlangıç olarak girdim inşallah haftayada çok güzel bir rakam görürsün canım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Bu sabahta erkenden uyandım ve çıkmadan sizlere bakayım dedim
Kahvaltımı yaptım;
2.5 YK melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
1 kase çacık
Sabah sabah soğuk cacık iyi geldi eşim gece canım çekti diye yaptırmıştı ve o saatte yemek istemedim cadıkta olsa

Tabiki karşılığını da aldım şükür
Bu sabah tartıda 103.4 kg çıktım

İNşallah cumaya kadar hep eksi görürüm
Çok mutluyum çooookkk

Bu arada sizlerde artık toparlanın yine tek başıma konuşuyormuş gibi hissediyorum

aleykümselam nusabecim
günaydın arkadaşlar
bayadır uğrayamadım kusura bakmayın ne olur.
Çok yoğunum.az sonrada kursa gidicem.
diywtle ilgili pek motivasyonum yok.
yarında beştebeşe başlıyorum hayırlısıyla

Canım üzülme 5de 5le sen onu hall edersin canım arkadaşım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim buraya
Eve geleli 1 saat oldu, yorgunluktan ölüyorum resmen ama iyi oldu hem eksiklerimi aldım hemde eşimle baş başa 1.5 saat yürümüş olduk tabi bol bolda sohbet ettik

Dışarda çok canım istemesine rağmen simit bile almadım uslu uslu suyumu içtim
Eve gelince hafif acıkmıştım o yüzden büyük bir kase buz gibi soğuk cacık yedim Öğlenlik niyetine
ARtık akşamlıkda ya yoğurtlu biber fala gibi hafif birşeyler yaparım köfteyle yada koca bir salata yanına çorbayla

Şimdi kızım keyif kahvemide yapıyor eee daha ne isterim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Yarın sabah kızkardeşimle sabahın 07:00sinde buluşup Emirgana kahvaltı etmeye gideceğiz
Tabi sabah sabah mutfakta gürültü yapıp komşuları uyandırmamak için sepetimi şimdiden hazırladım bir tek kahvaltılıkları koymak kaldı onlarıda dolaba hazır ettim

Evde kabağım vardı onlada bir güzel mücver yaptım ( tabiki içine çok çok az yağ ekleyip yağsız tavada pişirdim )
Akşam yemeğimi saat 17:00de yediğim içinde tadına dahi bakmadım ama evdekiler maşallah yarısını neredeyse götürdüler akşamlık ve benim kabak, dereotu ve maydanoz sevmeyen kızım bile bayıldı
Neyse yarın 1 tanecikte olsa tadına bakarım nasılsa

Bu arada gün içinde yazmıştım yediklerimi ama bir arada olsun diye tekrar yazayım

Sabah; (08:00)
2.5 kaşık Melemen
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 kase cacık

ara; şekersiz türk kahvesi

Öğlen; 14:00 gibi
1 kase cacık

Akşam; ( 17:00 )
1 koca kase salata ( marul, semizotu, maydanoz, nane ve salatalık ) tabi bol limonlu
1 büyük bardak ayran

ara; şu anda
Şekersiz Nescafe

toplam kalori ( fatsecrete göre ); 960 kcal

1.5 saatte yürüyüşüm var

Harikasin canm bendemi kalori sayimi yapsam.bugun regl oldum iki gun princ diyeti yapicam

Harikasin canm bendemi kalori sayimi yapsam.bugun regl oldum iki gun princ diyeti yapicam

Canım aslında yedikten sonra bakıyorum kaç kaloriymiş diye hani gün sonunda kaç kalori tüketmişim diye ama kalori sayımı yaparak çok güzel kilo veren arkadaşlar var
Dilediklerini hesaplayarak yiyorlar ve günde 1200 kcaloriydi sanırım geçirmemeye çalışıyorlar

Gunaydinlarrr
limonlu suyumu aldim.geldim ardik siki gitmem lazim kacamksiz yaza kardesimin dugunu war agustosa da ozamana kadar bari 80 olabilsem raziyim.

Merhabalar. Ben de 4 gun once 84.4 kilo ile diyete basladim. Bu sabah tartildigimda 82.4 kilo oldugumu gordum. 4 gundur yedigime ictigime gercekten dikkat ederek abah aksam da en az 45 en cok 60 dakika yuruyorum.
Kendime kucuk kucuk hedefler koyarak finale ulasmayi planliyorum. Onumdekiilk hedef 79 a dusmek insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…