- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
masallah cecom ikili hanelerin göreceksin inanıyorum sana bende kilo mu yazıp başlayim dedim yazdıklarindan sonra
bu haftaki kilo 87.5
inşallah vazgeçmem busefer
herkese kolay gelsin
aleykümselam nusabecim
günaydın arkadaşlar
bayadır uğrayamadım kusura bakmayın ne olur.
Çok yoğunum.az sonrada kursa gidicem.
diywtle ilgili pek motivasyonum yok.
yarında beştebeşe başlıyorum hayırlısıyla
Harikasin canm bendemi kalori sayimi yapsam.bugun regl oldum iki gun princ diyeti yapicamSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Yarın sabah kızkardeşimle sabahın 07:00sinde buluşup Emirgana kahvaltı etmeye gideceğiz
Tabi sabah sabah mutfakta gürültü yapıp komşuları uyandırmamak için sepetimi şimdiden hazırladımbir tek kahvaltılıkları koymak kaldı onlarıda dolaba hazır ettim
Evde kabağım vardı onlada bir güzel mücver yaptım ( tabiki içine çok çok az yağ ekleyip yağsız tavada pişirdim)
Akşam yemeğimi saat 17:00de yediğim içinde tadına dahi bakmadımama evdekiler maşallah yarısını neredeyse götürdüler akşamlık ve benim kabak, dereotu ve maydanoz sevmeyen kızım bile bayıldı
Neyse yarın 1 tanecikte olsa tadına bakarım nasılsa
Bu arada gün içinde yazmıştım yediklerimi ama bir arada olsun diye tekrar yazayım
Sabah; (08:00)
2.5 kaşık Melemen
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 kase cacık
ara; şekersiz türk kahvesi
Öğlen; 14:00 gibi
1 kase cacık
Akşam; ( 17:00 )
1 koca kase salata ( marul, semizotu, maydanoz, nane ve salatalık ) tabi bol limonlu
1 büyük bardak ayran
ara; şu anda
Şekersiz Nescafe
toplam kalori ( fatsecrete göre ); 960 kcal
1.5 saatte yürüyüşüm var
Harikasin canm bendemi kalori sayimi yapsam.bugun regl oldum iki gun princ diyeti yapicam
Teşekkür ederim canım arkadaşımCanım üzülme 5de 5le sen onu hall edersin canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?