80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hoş geldin çok doğru bir yol çizmişsin tebrik ederim.

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür kavuşturana

Dün hayatımın en yoğun gününü yaşadım
Sabah 06:30da uyanıp kendimizi sokağa attık ve birlikte Emirgana kahvaltıya gittik
Çocuklar doyasıya parkta oynadılar bizde o arada bol bol sohbet ettik
Öğlen 2ye kadar oradaydık sonrada sahilden sakin sakin evimize döndük ( tabi sahilden güneşi yiyince eşimin sol kolu benimde sağ kolum baya bir yandı
Felaket yorulduk ve eve döndüğümüzde sepeti boşaltıp az dinlen derken eşimin kardeşine geçtik ( hatta giderken kvyide aldı yanımıza ) Dolap menteşeleri değişmesi gerekiyormuş ve eşi tabi yapamıyacağı içi eşime havale edildi o usta bende çırak ( her işte yardımcısı benim ) birlikte 1 saatte bütün dolap menteşelerini yenileyip ayarladık
Kısa bir çay faslından sonrada evimize dönerken ısrarla bir arkadaşımız sahildeyiz gelin çay içmeye diyince hadi orayada gidelim dedik tabi eşim sağ olsun benim fikrimi almadan Annesine sende bizimle gel dedi ( acıkcası ben evine bırakıp öyle geçeriz diye düşünmüştüm sonuçta arkadaşlarımızla buluşacaktık ve KV zaten çabuk üşür yada sıkılır diye davet etmek istemedim yaşıtıda yok zaten diye )

Tahmin ettiğim gibi gittikten 10 dakika sonra serinmiş falan demeye başladı ama duymamazlığa geldim bir ara küçük kızıma dönüp çok soğuk oldu baban bizi eve götürsün diyip durdu ama benim cimcimede anası kılıklı ne üşür nede eve dönmek ister
Mecbur ses etmeden oturdu ( pek sohbetede katıldığı söylenemez ) ve gece 11i geçiyor du ki önce Annesini bıraktık sonrada evimize döndük ( 12ye geliyordu sanırım eve girdiğimiz ) tabi o saatten sonra Bilgisayar açmaya fırsatım olmadı

Çok yoruldum ama bir okadarda eğlenceliydi

Gunaydinlarrr
limonlu suyumu aldim.geldim ardik siki gitmem lazim kacamksiz yaza kardesimin dugunu war agustosa da ozamana kadar bari 80 olabilsem raziyim.

Canım eminim o güne kadar daha aşağısını bile görebilirsin bence

Merhaba
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırsın

kızlar ben de 86 kg 165 boyundayım

arkadaşlaarım benim..

artık tombik olmaktan yoruldum..

bana yardım edecek var mı___????

eşimle aramızda 15 kg var

herkes kiloyu bana transfer ettiğini sölüyor..

ya da işte benim daha iyi bakıldığımı eşiminde zayıf olduğundan bakılmadığını sölüyorlar...

inan bu sözleri dumak çok incitici..

eşim maşallah fizik yerinde ama ben bacaklar tombik göğüs büyük..
bi de göbeklendim artık zayıflamak eşimin yanına yakışmak ve de sağlığıma kavuşmak istiyorum....

Iyi aksamlar kizlarr
dun pirinc lapasi diyeti yaptim ama sadece bi gun ikinci gun yani bugun dewam ettiremedim ogg geldi bana....regl oldugum icin acaib sis hissediyorum kendimi bol bol yesil cay bol su tuketiyorum ama acaib tatli krizlerim war ama kacamak yapmam lazim bu gidisle erken gidiyorum turkiyeye esimle konustuk benim hedef erken alindi temmuz ilk haftasi gidiyorum.buyuk ihtimal

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah gayet dinç uyanıp güzelce kahvaltımı ettim en sağlıklısından
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;

Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )

Kalorisi Fatsecrete göre ; 200 kcal ( acıkcası yedikten sonra hesaplayınca şaşırdım daha yüksek bekliyordum kalorisini yani bilerek kalorisi düşük yemedim ama en azından vicdanen rahatım nasılsa akşama kadar 1000 kcal olur ama çok geçmeyi düşünmüyorum )

Bende döndüm sağlıklı beslenmeye çünkü her bittiğinde vucut kendini korumak adına ödem tutuyormuş
Boşuna kendimi kasmış olurum diye de artık vazgeçtim ve bu sabah itibariyle sağlıklı beslenmeye döndüm yani karatayımsı beslenmeme belki zor gidecek ama inanıyorum gidecek o yüzden inatla devam edeceğim

Günaydın canlarım.
takımca şok diyetleri bırakma kararı aldık.
ama ben beşte beşe devam ediyorum.
bug7n 3.günüm.
çok zorlandım busefer.
oyüzden tamamlıyayımda 3gündür çektiğime değsin dedim.
aslında açlık hissetmedim ama hafif başağrısı ve gerginlik oldu bende.
sonrasında bende sağlıklı beslenme ve sporla devam edicem inşallah.

Canım inşallah çok güzel bir rakam görürsün cuma tartıda
Ben vazgeçtim ve normal düzene döndüm hatta birazdan akşam yemeğimide yemek istiyorum
Önceden karataya uymaya çalışıyordum ama artık biraz kafama göre yapmak istiyorum ve her öğünüme 1 dilim tam tahıllı ekmek eklemeyi düşünüyorum sonuçta ömür boyu o şekilde beslenemeyeceğim ortada can bu çekiyor artık vucudumu daha iyi tanıyorum ve inşallah karşılığınıda bol bol eksi görerek alırım

Yine ben geldimmmm

An itibariyle Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )

( 200 kcal )

ara;
1 şekersiz Türk kahvesi

( 0 kcal )

ara;
1 madensuyu

( 40 kcal )

Akşam;
4 YK barbunya
2 YK bulgur pilavı
2 Yk yoğurt
1 tabak salata

( 770 kcal )

Toplam bugün alınan kalori; 1012 kcal
Bu saatten sonra ancak şekersiz türk kahvesi ve su içerim ( belki birde çay tabiki şekersiz )

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah yine 06:45de kuşum karnım ağrıyor diye uyandırdı beni
Sanırım ayaklarını üşütüyor üstelik dün cadı ablası spor yaparken ona eşlik etti ve resmen arka arkaya 10 tam mekik çekti acaba ondanmı karnı ağrıyor diyeceğim ama sadece sabahları ağrıyor diyor

Şimdi uyuya kaldıda bende sizlere bir bakayım dedim
Bu arada yine sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladım Öğlene doğruda küçük görümceme gidiceğiz çakma eltimle birşey yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz Ne olur ne olmaz gitmedende 1 büyük bardak ayranımı içerim ki orada canım başka birşey istemesin ve eve gelene kadar acıkmıyayım

Haftaya kızımın mezuniyet balosu olucak ve Cumartesi sabahı küçük kuzuyu Babamıza bırakıp Ana kız Alışverişe çıkacağız ( 2 arkadaşıda bizimle gelecek sanırım )
Umarım gönlüne göre bir elbise bulur
İlk kez topuklu ayakkabı giymek istiyor cadı hatta cumartesi alalım ki Perşembeye kadar ev içinde giyip alışayım diyor
Benim gittiğim mahalle kuaförünü beğenmiyor hanım aslında bende beğenmiyorum pek de sadece dip boyaya gittiğim için sıkıntı yapmıyorum uygun diye Bizim burada sosyete kuaförü dediğim bir yer var baya tuzlu ama işlerini cidden müthiş yapan bir yer oraya gitmek istiyormuş hatun Neyse onada tamam dedim sonuçta onun için çok önemli bir gün olacak

İnşallah çok çok güzel vakit geçirirde ömür boyu iyiki der
Dünden beri herkesi dumura uğratmak istiyorum diyor bende çirkin ördek yavrusu kuğu olacak diyorum nasıl hoşuna gidiyor

Günaydın canlarım.
bugün beşte beşte 4.günüm.
et günü.ya zorla yedim.çok baydı.
yarında son gün yumurta günü.
öğleden sonra kursa gidicem zaten.
rahat geçer inşallah.

Herkese hayırlı geceler

Hele şükür gelebildim

Öğlende görümceme bir gittim akşam 5 de ancak gelebildim. TAbi o an kızımın arkadaşları falanda evdeydi ve onlar gidene kadar fırsatım olmadı uğramaya sonrada eşim gelip hadi Ananneye gidiyoruz diyince yine olmadı

Eşimin Anannesinin hasta yatağı bozulmuş ve eşim tamir etmeye gideceğim dedi
Tabi yatalak olduğu için Ananneyi yataktan indirmek var ve tek başına zor olacağı için bende yardıma gittim
Sonrada çay faslı falan derken bu saat oldu

Yarın içinde eşimin TEyze kızıyla Ananne için pazar alışverişi yapacağız akşam üzere ve yemeğede orada olacağız ama sabahtan yine buradayım şükü

Bu arada yüzümü karartıp KVden kızımın mezuniyeti için sponsorluk talep ettim Miktar belirtmedim ayıp olmasın diye ama iyi saatine deng geldik herhalde ki oda benim düşündüğüm rakamı yani 100 lira verdi
Kızım havalarda uçuyor resmen dilediği gibi abiye güzel bir elbise alabilecek diye

Görümcemde biz oturmaya gidiceğiz diye kısır ve börek yapmış Tabi aaa kırk yılın başı geliyorsun zaten ille ye diyince bende yidim heee pişman değilim çünkü akşam zaten acıkmadım diye sadece ayran içtim ve inşallah dengelemişimdir

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

SAbah;
1 parça peynir ( 100 kcal olsa net gramını bilmiyorum )
10 yeşil zeytin ( 62 kcal )
1 salatalık ( 9 kcal )
3 cherry domates ( 10 kcal )
4 ufak kayısı ( 50 kcal )

( 231 kcal )

ara;
Şekersiz sütlü kahve ( 29 kcal )

ara; ( görümceme gitmeden )
1 bardak ayran ( 36 kcal )

Öğlen; ( görümcede 14:00 )
6 yk kısır ( 336 kcal )
4 parmak kadar büyüklükte peynirli yufka böreği ( 250 kcal yağsızdı ama neticede yufka )
3 şekersiz çay

ara;
Şekersiz sütlü kahve ( 29 kcal )

Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran ( 36 kcal )

ara; biraz evvel
1 bardak ayran ( 36 kcal )

Toplam kalori: 967 kcal ( diyetkolik sitesine göre )

Valla kısıra rağmen bu kadar az kalori çıkması beni şaşırttı
FAtsecret nedense hata verince bende netten baktım ama ne kadar doğrudur bilemedim acıkcası

Yinede gün fena geçmedi börek yememe rağmen ama uzun bir süre asla hamur işi yemem artık yoksa alışkanlık haline gelirse eskiye dönerim diye korkuyorum

Günaydın canlarım.
bugün beşte beşte 4.günüm.
et günü.ya zorla yedim.çok baydı.
yarında son gün yumurta günü.
öğleden sonra kursa gidicem zaten.
rahat geçer inşallah.

Ha gayret canım kalmış bir gün ve inşallah çok çok güzel bir rakam göreceksin tartında
Bakalım ben kalori sayıyorum ama bu hafta ne olur bilemem önümde 1 gün daha var nasılsa Sabit olsam bile sevinirm çünkü reglm yeni bitti ve iki günde de kalori sayarakda olsa bir fark olurmu bilemem
Bİr sonraki haftadan ümitliyim inşallah

Merhaba kizlar 87 kiloyum... bende zayiflamak isteyenlerdenim daha onceden zayiflama hikayem var... gecen yil 100 kilo ile dogum yaptim 93 kiloydum diyet ve sporla 76 kiloya( 3ayda) dustum ama simdi tekrar 87 oldum ( bir yilda hic dikkat etmeden ) bende sizi takip edeyim dedim.

Selamün aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahta sağ olsun küçük cadı sabahın köründe beni yine ayağa dikti
Yine karnım ağrıyor faslımız vardı ve bol bol karnını ovalattı bana yahu bu kız neden her sabah ağrım var diye tutturuyor

Neyseki şimdi yine iyiyim diyor
Kahvaltımı yaptım ve işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedim

Aramıza hoşgeldin o zaman
Daha evvel çok çok güzel kilolar vermişsin ve eminim tekrar başarabilirsin
İlk verdiğinde nasıl bir yol izledin bilmiyorum ama kesinlikle daha fazlası bile gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…