Merhaba hoş geldin çok doğru bir yol çizmişsin tebrik ederim.Merhabalar. Ben de 4 gun once 84.4 kilo ile diyete basladim. Bu sabah tartildigimda 82.4 kilo oldugumu gordum. 4 gundur yedigime ictigime gercekten dikkat ederek abah aksam da en az 45 en cok 60 dakika yuruyorum.
Kendime kucuk kucuk hedefler koyarak finale ulasmayi planliyorum. Onumdekiilk hedef 79 a dusmek insallah.
Gunaydinlarrr
limonlu suyumu aldim.geldim ardik siki gitmem lazim kacamksiz yaza kardesimin dugunu war agustosa da ozamana kadar bari 80 olabilsem raziyim.
Merhabalar. Ben de 4 gun once 84.4 kilo ile diyete basladim. Bu sabah tartildigimda 82.4 kilo oldugumu gordum. 4 gundur yedigime ictigime gercekten dikkat ederek abah aksam da en az 45 en cok 60 dakika yuruyorum.
Kendime kucuk kucuk hedefler koyarak finale ulasmayi planliyorum. Onumdekiilk hedef 79 a dusmek insallah.
Tesekkur ederim.Merhaba hoş geldin çok doğru bir yol çizmişsin tebrik ederim.
Maşallah canım durmak yok böyle devamTesekkur ederim.bu sabah yine tartildim 81.9
Heeeee merhaba söyle bakalım ne oldu ?Herkese merhaba
Herkese merhaba
Iyi aksamlar kizlarr
dun pirinc lapasi diyeti yaptim ama sadece bi gun ikinci gun yani bugun dewam ettiremedim ogg geldi bana....regl oldugum icin acaib sis hissediyorum kendimi bol bol yesil cay bol su tuketiyorum ama acaib tatli krizlerim war ama kacamak yapmam lazim bu gidisle erken gidiyorum turkiyeye esimle konustuk benim hedef erken alindi temmuz ilk haftasi gidiyorum.buyuk ihtimal
Günaydın canlarım.
takımca şok diyetleri bırakma kararı aldık.
ama ben beşte beşe devam ediyorum.
bug7n 3.günüm.
çok zorlandım busefer.
oyüzden tamamlıyayımda 3gündür çektiğime değsin dedim.
aslında açlık hissetmedim ama hafif başağrısı ve gerginlik oldu bende.
sonrasında bende sağlıklı beslenme ve sporla devam edicem inşallah.
Günaydın canlarım.
bugün beşte beşte 4.günüm.
et günü.ya zorla yedim.çok baydı.
yarında son gün yumurta günü.
öğleden sonra kursa gidicem zaten.
rahat geçer inşallah.
Merhaba kizlar 87 kiloyum... bende zayiflamak isteyenlerdenim daha onceden zayiflama hikayem var... gecen yil 100 kilo ile dogum yaptim 93 kiloydum diyet ve sporla 76 kiloya( 3ayda) dustum ama simdi tekrar 87 oldum ( bir yilda hic dikkat etmeden ) bende sizi takip edeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?