80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar,
gözlerim kıpkırmızı,boğazım şiş ve ağrılı,bütün kemiklerim sızlıyor olarak güne başladım bugün Uyumak istiyorum,işe gelmek istemedim ki hiç,benim ne işim var burada deyip duruyorum bi 10 dk.dır kendime.Diyet düşünecek halim yok zaten iştahım da yok :) Öpüyorum sizleri,kendinize iyi davranın.Hasta olmayın...

çook geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum tüm hastalara ve sana

Kızlarrr ben girdim değil mi sizin guruba ? Bi arkadaşım var o 75 kg. ama bizim grupta beraber olalım istiyoruz. Birazdan mesaj atacak onuda alabilirmiyiz ? amac birbirimizi gaza getirmek... Hepinize sağlıklı kilo vermelerrrr

sagol canım yaa harika bişiy.enkısa zamanda çarşıya çıktıgımda ugrarım obene.tavsiyen için çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

günaydın şekerlerrrrrrrr bir hasta daha geldiiiii ölüyorum boğazım ağrıyor başım çatlayacak sanki kemiklerim sızlıyor işe geldim ama izin alabilirsem gidebilirim
adaer geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç ben ıhlamur içmeyi düşünüyorum iyi gelir belki

Kızlarrr ben girdim değil mi sizin guruba ? Bi arkadaşım var o 75 kg. ama bizim grupta beraber olalım istiyoruz. Birazdan mesaj atacak onuda alabilirmiyiz ? amac birbirimizi gaza getirmek... Hepinize sağlıklı kilo vermelerrrr

hoşgeldin canım aramıza 1669 cu sayfada handerya arkadaşın yazdıgı gurup kuralları var ona uyan herkes sanırım burada zaten paylaşımda bulunabiliyor diye biliyorum.bende senin gibi merhaba dedim ve katıldım.istersen bi o kuralları oku sen canım

sabah 1 bardak su tiroid ilacı
evden çıkarken yarım elma aldım elime ama 2 ısırık aldım yiyemedim
kahvaltı
çeyrek simit zor yedim
1 dilim peynir
çay
acayip derecede midem bulanıyor offfffff mafoldumbenmafoldumben

günaydın canım.çook geçmiş olsun sanada.benimde 2 gündür başım agrıyordu bugünde bogazımda yanma başladı.ve yine başım agrıyacak gibi.bide malum dönemdeyim ilaçta almak istemiyorum zaten çok az oluyor bide ilaç alırsam hemen kesilir.Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin.amin

canımm hoşgeldin aramızaa.s.a.s. cuma günü kg bildirimi yapıyoruz gün içinde yediklerimizi yaptığımız sporları yazıp bol paylaşımda bulunuyoruz topik kurallarını okursan daha çok yardımcı olur opuyorumnanaktan

sanada geçmiş olsun canım yaa :teselli:a.s.

bende sabah yediklerimi yazayım

sabah 08:00 1 bardk y.yaglı süt

kahvaltı 09:30 peynir - domates -salatalık - yeşilçay - 2dilim k.ekmeği

sanada geçmiş olsun canım yaa

sagol canımcım.yaa sizinle bişiy paylaşmak istedim.dün bişiy izledim.afrikadaki ve dünyadaki açlıkla mücadele ve o kemikleri çıkmış çocukları.bide bi arkadaş şu hale bak insanlar açlıktan ölüyor bazı insanlarda zayıflamak için paralar döküyor dediğinde kendimi okadar kötü hissettimki anlatamam mafoldumben

Kereviz Yiyin, Sinirlenmeyin!

Kereviz çok yararlı bir sebzedir ancak insanlar ya onu çok sever ya da nefret ederler. Kereviz tam anlamıyla bir vitamin deposudur. Faydaları ise saymakla bitmez!

Kereviz biraz otsu ve buruk tadı olan bir sebzedir. Kokusu bazılarını rahatsız eder. Pişirilerek hazırlandığında kokusu biraz daha az olur. Kokusundan faydalanmak için, yaprakları çorbalara ve turşulara ilave edilir.

Kalorisi çok düşün bir sebze olduğu için, diyet yapanların rahatlıkla tüketebileceği bir sebzedir. Kereviz alırken yaprakların sağlıklı ve körpe olmasına özen gösterilmelidir. Satın aldıktan sonra yıkayarak, plastik torbalar içinde ortalama iki hafta buzdolabında saklanabilir.

Kereviz suyu tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Kan basıncını dengeler. Kereviz suyu içerek, vücudun kaybettiği suyu geri alıp, vücudunuzun yenilenmesine yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca uykusuzluğa ve strese de iyi gelir.

Yararları:

İdrar söktürücü özelliği vardır. Bu etkisi sayesinde idrar yollarını ve kanı temizler.

İştah açar ve sindirimi kolaylaştırır.

Karaciğerde bulunan şişliği giderir ve temizler.

Böbreklerde oluşan kum ve taşların dökülmesine yardımcı olur.

Şeker, yüksek tansiyon ve romatizma gibi hastalıklara iyi gelir.

Afrodizyak etkisi olduğundan cinsel gücü arttırır.

Sinirleri yatıştırıcı etkisi vardır. Aşırı sinirlilik haline çok iyi gelir.

Gaz söktürücüdür.

Bedeni güçlendiren tonik görevi görür.

Kerevizde, protein, fosfor, demir, potasyum, A vitamini, C vitamini, E Vitamini, kalsiyum bulunur.

adaercim çoook geçmiş olsun canım yaa kızlar kendinize dikkat edin
yağmurgözlü çok saoll sayende epeyce şey öğreniyoruz sende olmasan
gelelim bana ben bugün arkadaşa davetliyim buranın meşhur dövme köftesi var ondan yapıcakmış o yüzden sabah kahvaltısı yapmadan gidicem artık hem kahvaltı hem öğle yemeği olucak bana neyse kızlar çenem düştü yine akşam görüşürüz opuyorumnanaktan

rica ederim paylaşımda bulunmak mutlu ediyor beni canım oraya aç gitmen ölçüyü kaçırmana sebep olur bişeyler atıştırıp gitsen daha iyi olmazmı?biliyorsun uzun süre aç kalmak zararlılmaz:lmaz:

günaydın arkadaşlar yagmurgözlü ayder narın hepınıze gecmış olsun kızlar dıkkat edın kendınıze

günaydın calnlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim düğüne hazırlık yapıcam kıyafet falan alıcam işte hımm bu arada ADAER VE YAĞMURGÖZLÜ CANLARIM KENDİNİZE DİKKAT EDİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN SİZE
Birde şunu belirtmek istedim arkadaşlar ben tesettürlü birisi olduğum için resim koymak bana uygun değil o yüzden kimse yanlış anlamasın gerçekten bu mümkün değil ama msnden kaydederseniz görebilirsiniz resimlerimiburadan görüştüğüm arkadaşlarım var mesela baharnazcım merak ediyorsanbiz kayıtlıyız resmi profile koyabilirim orada görürsünüz neyse ama gerçekten beni görenler dudak ısırıyor yaniiiii 2beden küçültüm yaaamesela etekte 48 beden etek giyiyordum çok basenlerim genişte maleseff ama üst bölgem incecik diyebilirim mesela göbeğim hiç yok gibi birşeyyyşimdi kaç bedeb etek giyiyorum 42 -44 değişiyo yanii mesela badileri rahatlıkla giyebiliyorum yani arkadaşlarrr irade şart sakınnn umudunuzu yitirmeyinnnnnn bundan sonraa sıkı bir disiplin olsunn istiyorummm handeryacım senden rica ediyorum artıkk kilo veremeyenleri çıkar birazz sert olmalısın bu konuda kimseye taviz verme canımm banada ve kendinede yoksa olmuyooo gördüğümüz gibibundan sonra kurallar uygulansın herkesgün içinde gelip paylaşımda bulunsun kgler verilsin 2 hafta veremeyennn guruptan çıkarılsın lütfennn rica ediyorum herkess biraz kurallara uysun böylelikle hep beraber zayıflıycazzzzzzzz inşşş ben şahsen bundan sonra işi daha sıkı tutmayı düşünüyorumm bu haftada verdim kilo bakalım cumaya kadar kaç olur şimdilik500 gr gitti olsun bu kadarda olsa umudumuzu yitirmemeliyiz hadiii kızlarrrr destek bekliyorumm onayyy mesajlarınızıda ben zayıflatıcammmm siziii sözlerimle başkanımızda müsade ederse ona yardımcı olabilirim not(cevaplarınızı bekliyorum acilen)

arkadaşlar çok sağolun biraz daha iyi gibiyim,yagmurgozlu dediğin gibi ıhlamur içiyorum saat 09:00 dan beri,sana da çok geçmiş olsun,burada değilsin işten izin alıp gittin sanırım.Bol bol dinlen emi canım,ben çıkamıyorum düğün için hazırlıklarda yeterince izin alacağım diye kredimi doldurmak istemiyorum şirkete karşı ama çok kötü olursam bende çıkacağım.
serradeniz canım benim dediğin gibi yapalım.özelden msn i gönderirsen seni ekleyeyim göreyim bir seni
sabah hastayım diye anneciğim kahvaltı hazırlamış
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim beyaz peynir + bol maydonoz +domates salatalık + 2 dilim ekmek ( offf çok yemişim değil mi)

ara00 da 1 armut 11:00 de 1 fincan türk kahvesi

15 -20 dk. aralıklarla da ıhlamur içmeye devam ediyorum (ofisteki yardımcı bayan taze demlemiş poşey çay değil yani çok iyi geldi limonlu limonlu)

ben kendı adıma kabul edıyorum serracım cok güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…