günaydın kızlar,
gözlerim kıpkırmızı,boğazım şiş ve ağrılı,bütün kemiklerim sızlıyor olarak güne başladım bugünUyumak istiyorum,işe gelmek istemedim ki hiç,benim ne işim var burada deyip duruyorum bi 10 dk.dır kendime.Diyet düşünecek halim yok zaten iştahım da yok :) Öpüyorum sizleri,kendinize iyi davranın.Hasta olmayın...
narıncım beşı ber yarde caylarını demlemek ıcın bardaklar var üstünde süzgece benzer delıklı bışey var onun ıcıne koyuyorsun cay demlenıyor sonra onu cıkarıp ıcıyorsun cok güzel OBENDE VARDIR BOŞUNA O KADAR PARA VERMEMIŞ OLURSUN TAVSIYE EDERIM /COLOR]
Kızlarrr ben girdim değil mi sizin guruba ? Bi arkadaşım var o 75 kg. ama bizim grupta beraber olalım istiyoruz. Birazdan mesaj atacak onuda alabilirmiyiz ? amac birbirimizi gaza getirmek... Hepinize sağlıklı kilo vermelerrrr
günaydın şekerlerrrrrrrr bir hasta daha geldiiiii ölüyorum boğazım ağrıyor başım çatlayacak sanki kemiklerim sızlıyor işe geldim ama izin alabilirsem gidebilirim
adaer geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç ben ıhlamur içmeyi düşünüyorum iyi gelir belki
Kızlarrr ben girdim değil mi sizin guruba ? Bi arkadaşım var o 75 kg. ama bizim grupta beraber olalım istiyoruz. Birazdan mesaj atacak onuda alabilirmiyiz ? amac birbirimizi gaza getirmek... Hepinize sağlıklı kilo vermelerrrr
günaydın canım.çook geçmiş olsun sanada.benimde 2 gündür başım agrıyordu bugünde bogazımda yanma başladı.ve yine başım agrıyacak gibi.bide malum dönemdeyim ilaçta almak istemiyorum zaten çok az oluyor bide ilaç alırsam hemen kesilir.Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin.amin
sanada geçmiş olsun canım yaa
adaercim çoook geçmiş olsun canım yaa kızlar kendinize dikkat edin
yağmurgözlü çok saoll sayende epeyce şey öğreniyoruz sende olmasan
gelelim bana ben bugün arkadaşa davetliyim buranın meşhur dövme köftesi var ondan yapıcakmış o yüzden sabah kahvaltısı yapmadan gidicem artık hem kahvaltı hem öğle yemeği olucak bana neyse kızlar çenem düştü yine akşam görüşürüz opuyorumnanaktan
günaydın calnlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim düğüne hazırlık yapıcam kıyafet falan alıcam işte hımm bu arada ADAER VE YAĞMURGÖZLÜ CANLARIM KENDİNİZE DİKKAT EDİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN SİZE
Birde şunu belirtmek istedim arkadaşlar ben tesettürlü birisi olduğum için resim koymak bana uygun değil o yüzden kimse yanlış anlamasın gerçekten bu mümkün değil ama msnden kaydederseniz görebilirsiniz resimlerimiburadan görüştüğüm arkadaşlarım var mesela baharnazcım merak ediyorsanbiz kayıtlıyız resmi profile koyabilirim orada görürsünüz neyse ama gerçekten beni görenler dudak ısırıyor yaniiiii 2beden küçültüm yaaamesela etekte 48 beden etek giyiyordum çok basenlerim genişte maleseff ama üst bölgem incecik diyebilirim mesela göbeğim hiç yok gibi birşeyyyşimdi kaç bedeb etek giyiyorum 42 -44 değişiyo yanii mesela badileri rahatlıkla giyebiliyorum yani arkadaşlarrr irade şart sakınnn umudunuzu yitirmeyinnnnnn bundan sonraa sıkı bir disiplin olsunn istiyorummm handeryacım senden rica ediyorum artıkk kilo veremeyenleri çıkar birazz sert olmalısın bu konuda kimseye taviz verme canımm banada ve kendinede yoksa olmuyooo gördüğümüz gibibundan sonra kurallar uygulansın herkesgün içinde gelip paylaşımda bulunsun kgler verilsin 2 hafta veremeyennn guruptan çıkarılsın lütfennn rica ediyorum herkess biraz kurallara uysun böylelikle hep beraber zayıflıycazzzzzzzz inşşş ben şahsen bundan sonra işi daha sıkı tutmayı düşünüyorumm bu haftada verdim kilo bakalım cumaya kadar kaç olur şimdilik500 gr gitti olsun bu kadarda olsa umudumuzu yitirmemeliyiz hadiii kızlarrrr destek bekliyorumm onayyy mesajlarınızıda ben zayıflatıcammmm siziii sözlerimle başkanımızda müsade ederse ona yardımcı olabilirim not(cevaplarınızı bekliyorum acilen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?