Günaydın arkadaşlar.
cecomdan başka gelen olmamış ama.
bende hine kursa gidicem az sonra.
akşama gör7şürüz.
yarın tartı günü.
heyecanlıyım
Evet cecom çok haklısın.Sorma canım valla bir sen bir ben topikte baş başa kaldık
Kızlar sanırım bu ara baya yoğunlar ama umarım yarın inşallah hepsi toparlanırlar
Valla acıkcası sırf bu hafta doğru düzgün bildirim olmadığı için listeyide bilere yayınlamadım sonuçta 3 kişilik listemi olur
Umarım bu durumda düzelirde burasıda canlanır artıkhem motive olalım hemde daha keyifli kilolarımızdan kurtulalım
Evet cecom çok haklısın.
burası eskiden ne kadar hareketliydi değilmi.
hey gidi günler hey.
cecom sen heryere yetişiyosum.maşallah.
Canim cok sıkı bi diyet yaptum. Sporu kesinle aksatmadim hergun leslie ile 45 dk egsersiz var ya onu yapiyodum bide cok yogundum 9 da cikiyodum 7 de eve giriyodum 2 kursa birden gidiyodum oyle olunca bolca yuruyuste yapiyodum. Annemlerin yaninda kaliyodum o zaman mutfaga cok girmemeye calisiyodum cunku mutfaga girince cok zorlaniyorum. Birde herkes beni motive ediyodu.Aramıza hoşgeldin o zaman
Daha evvel çok çok güzel kilolar vermişsin ve eminim tekrar başarabilirsin
İlk verdiğinde nasıl bir yol izledin bilmiyorum ama kesinlikle daha fazlası bile gider
haklısın cecom.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana
Anam yine ayağı yanmış kedi gibiydim bugün
Öğlenden sonra kendimi bir dışarı attım malum eşimin Anannesine pazar alışverişi yapıcaktım Teyze kızıyla
Baya yorulduk ikimizde ama bir sürü de şey aldık tazeciksonrada Büyük Anannenin evinde mutfaka bir girdik adamlar gelene kadar ancak yemek hazırlığı yaptık
Tabi Ananne havalara uçuyor ( beni çok seviyor sağ olsun)
Yatağında ufak bir iş kalmıştı bir gün önceden, tabi mecbur yine Ananneyi battaniyeye alıp eşimle koltuğa taşıdık
Hasta yatağının minderi çökmüştü eşimde yenisi dünya para diye kılıfının bir kenarını açtırdı, içinin minderini aldığımız 15lik süngerle değişitirip tekrar kenarlarını diktikvalla yeni gibi oldu 400 - 500 liralık işi 80 liraya mal ettik tabi Ananne daha bir mutlu oldu onun için çabaladığımızı görünce Bugünlük hayır duamızıda aldık
Valla yetişiyorum yetişmesinede ama böyle olunca insanın hevesi kaçıyor
Bak bizim takım ne kadar canlı ( ki eskiden burasıda öyleydi biliyorsun)
Kaçaklar bir toplansa eminim dahada motive olacağız
Bırakmakda istemiyorum açıkcasıburanın benim için yeri ayrı
Neyse herkesin canı sağ olsun eminim Ramazanda en geç herkes kürkcü dükkanına dönecektir
Canim cok sıkı bi diyet yaptum. Sporu kesinle aksatmadim hergun leslie ile 45 dk egsersiz var ya onu yapiyodum bide cok yogundum 9 da cikiyodum 7 de eve giriyodum 2 kursa birden gidiyodum oyle olunca bolca yuruyuste yapiyodum. Annemlerin yaninda kaliyodum o zaman mutfaga cok girmemeye calisiyodum cunku mutfaga girince cok zorlaniyorum. Birde herkes beni motive ediyodu.
Simdi de kimsecikler yook yanimda bana ,yemek hazirlamak zorundayim esime ve ogluma ...
birde diyetisyene gitmistim o beni gaza getiriyodu biraz burayada sirf ondan dolayi kaydoldum beni gaza getirecek birileri lazim. Ara ara yazdiklariniza goz gezdiriyodum zaten
Ben de katiliyim miiiiii 84 kiloyum, 1.64 cm boyum var ve 26 yasindayim noolur beni de alinnn bacilarr!
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlarrr
Hele şükür gelebildim ama cidden bugünde yine çok yoruldum
Kızım bence çok güzel oldu ( kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye severmiş misali) hatta Albümüme 2 tane resmini koydum cadının
Hatun yine geçen sefer yaptığı gibi ( 5ci sınıf mezuniyetinde ) benimle ve kardeşiyle tek bir poz resim çekilmedi
Ulen okadar masraf yap, baloya gideme ( hepsi ağız birliği yapmış gibi Aileleri istemedi) sonra hatıra olsun diye yan yana bir resim dahi çekineme
Valla şimdiki gençler cidden tam dayaklıktabi canım sıkıldığı halde hiç bir şey belli etmedim ve eşimle servise bindirip uğurladık gidecekleri mekana ( biraz evvel eşim aradı vardınızmı diye gittikleri yeri hiç beğenmemişler ayarlayan hatun onlara anlatırken ay şöyle güzel böyle lüks demiş bizimkiler kanıp kişi başına 55 liraya eyvallah demişler yinede tabi eğleneceklerine eminim sonuçta hepsi aynı kafada )
Umarım çok güzel vakit geçirir cadıda ömür boyu güzel hatırlar bu geceyi
( kızıyorum bazen ama sonra yine kıyamıyorum eşşeğe)
Bu arada küçük kızım yine bomba patlattı bugün
Kuafördeki yardımcı gençlerden biriyle sohbeti baya koyuydu hatta bir kaç kere çocuğu yanağından öptü
Çıkışta arabaya binince Ablasına dönüp ; '' Ablacığımmmm benim ilk aşkım oldusen kendine daha hala ilk aşk bulamadın ama bak ben buldum Hem beni öptü artık sevgiliyiz '' dememi
Birde bir düğün salonunun önünden geçince 1 dakika sonra orayı gösterip; '' bak burada yaparız düğünümü olurmu Anneciğim '' dediAblasıda kız hazır bende süslendim bari bu gün yapalım düğünü diyincede; '' Olurmu Ablacığım saçmalıyorsun ben daha küçüğüm, önce büyümem lazım yoksa beni bu kadarcıkken almazki'' demezmi
Eve dönerken resmen kahkahalarla güldüm birde cadı camı açmış camdan dışarı ben ilk aşkımı buldum, ben aşık oldum diye bağırmazmı
Yemin ederim bu ufak cadı bize çok çektirecekeşime anlatıyorum gülmekten karnı ağrıdı ; '' Ulen eşşeğe bak neyin ne zaman olması gerektiğini biliyor üstelik cümleleride çok düzgün '' diye güldü durdu
Büyükten yana rahatım ama bu ufaklık anamızı ağlatacak
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak fazlasıyla nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnn
Şükürler olsun bir haftayı daha bitirdik ve Ramazana çok az kaldı
Allahın izniylede inşallah hepimiz Ramazanda çok daha aşağı rakamlar görürüz inşallahhhhhhh.....Aminnnnnnnn
Yarın eşimin kuzeni kesin yatıya gelir bize( dün Bursadan geldi ) o yüzden bugün çok güzel temizlik yapmam lazım ki iki gün bizde olduğu sürece pek fazla iş yapmak zorunda kalmayayım
Tabi önce biraz sabah keyfimi yapayım
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 102.5 kg
Giden; 1.9 kg
YÜzdesi; 1.82 %
Toplam giden; 22 kg
İkili rakamlara çok çok az kaldı yaşasınnnnnnn
Allahın izniyle Ramazana girmedende inşallah göreceğim o 99u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?