80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar.
cecomdan başka gelen olmamış ama.
bende hine kursa gidicem az sonra.
akşama gör7şürüz.
yarın tartı günü.
heyecanlıyım

Günaydın arkadaşlar.
cecomdan başka gelen olmamış ama.
bende hine kursa gidicem az sonra.
akşama gör7şürüz.
yarın tartı günü.
heyecanlıyım

Sorma canım valla bir sen bir ben topikte baş başa kaldık
Kızlar sanırım bu ara baya yoğunlar ama umarım yarın inşallah hepsi toparlanırlar
Valla acıkcası sırf bu hafta doğru düzgün bildirim olmadığı için listeyide bilere yayınlamadım sonuçta 3 kişilik listemi olur

Umarım bu durumda düzelirde burasıda canlanır artık hem motive olalım hemde daha keyifli kilolarımızdan kurtulalım

Evet cecom çok haklısın.
burası eskiden ne kadar hareketliydi değilmi.
hey gidi günler hey.
cecom sen heryere yetişiyosum.maşallah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana

Anam yine ayağı yanmış kedi gibiydim bugün
Öğlenden sonra kendimi bir dışarı attım malum eşimin Anannesine pazar alışverişi yapıcaktım Teyze kızıyla
Baya yorulduk ikimizde ama bir sürü de şey aldık tazecik sonrada Büyük Anannenin evinde mutfaka bir girdik adamlar gelene kadar ancak yemek hazırlığı yaptık
Tabi Ananne havalara uçuyor ( beni çok seviyor sağ olsun )

Yatağında ufak bir iş kalmıştı bir gün önceden, tabi mecbur yine Ananneyi battaniyeye alıp eşimle koltuğa taşıdık
Hasta yatağının minderi çökmüştü eşimde yenisi dünya para diye kılıfının bir kenarını açtırdı, içinin minderini aldığımız 15lik süngerle değişitirip tekrar kenarlarını diktik valla yeni gibi oldu 400 - 500 liralık işi 80 liraya mal ettik tabi Ananne daha bir mutlu oldu onun için çabaladığımızı görünce Bugünlük hayır duamızıda aldık

Evet cecom çok haklısın.
burası eskiden ne kadar hareketliydi değilmi.
hey gidi günler hey.
cecom sen heryere yetişiyosum.maşallah.

Valla yetişiyorum yetişmesinede ama böyle olunca insanın hevesi kaçıyor
Bak bizim takım ne kadar canlı ( ki eskiden burasıda öyleydi biliyorsun )
Kaçaklar bir toplansa eminim dahada motive olacağız

Bırakmakda istemiyorum açıkcası buranın benim için yeri ayrı
Neyse herkesin canı sağ olsun eminim Ramazanda en geç herkes kürkcü dükkanına dönecektir

Aramıza hoşgeldin o zaman
Daha evvel çok çok güzel kilolar vermişsin ve eminim tekrar başarabilirsin
İlk verdiğinde nasıl bir yol izledin bilmiyorum ama kesinlikle daha fazlası bile gider
Canim cok sıkı bi diyet yaptum. Sporu kesinle aksatmadim hergun leslie ile 45 dk egsersiz var ya onu yapiyodum bide cok yogundum 9 da cikiyodum 7 de eve giriyodum 2 kursa birden gidiyodum oyle olunca bolca yuruyuste yapiyodum. Annemlerin yaninda kaliyodum o zaman mutfaga cok girmemeye calisiyodum cunku mutfaga girince cok zorlaniyorum. Birde herkes beni motive ediyodu.
Simdi de kimsecikler yook yanimda bana ,yemek hazirlamak zorundayim esime ve ogluma ...
birde diyetisyene gitmistim o beni gaza getiriyodu biraz burayada sirf ondan dolayi kaydoldum beni gaza getirecek birileri lazim. Ara ara yazdiklariniza goz gezdiriyodum zaten

haklısın cecom.
bırakma bencede.
belkj yakında şenlenir buralarda.
ya motivasyon çok önemli.
bizim takımdada bu fazlasıyla var.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hasarsız bir haftasonu diliyorum

Bugün büyük kızın Mezuniyet alışverişini kesin halledeceğiz
Saat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım

Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdi İnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar sonuçta artık son günler
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyor Artık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince )
İnanılmaz yakıştı

Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı

Sık sık uğra bence hem buranın canlanmasına katkın olur hemde emin ol motivasyon tavan yapar
İnşallah sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Günaydınlarrrrrrrrrrr
Herkese çok güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Çok yoğun iki günün ardından şükür yine buradayım
Fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım ama cidden felaket yoruldum şu iki günde

Cumartesi sabahı 9 bucuk gibi evden bir çıktık saat tam 6da ancak eve geldim
Önce Nişantaşının altını üstüne getirdik ama şansımıza girdiğimiz çoğu abiyeci toptan satış yapıyordu Bazı dükkanlarda normal satışta vardı ama ya modellerini beğenmedi kızım yada ben fiyatını
İnanılmaz faiş fiyatları duyunca anammm dedim
En ucuz elbise 350 liradan başlıyordu ( halbuki eşimin kuzeni orada geçen sene 70 liraya inanılmaz güzel bir abiye almıştı ) Hep butik tarzında olanlar kalmış hatta kuzenin elbisesinin aynısını bir yerde kızım beğendi ( tabi onunki portakal rengiydi bizim baktığımız kırmızı ) ama kadın 450 lira diyince dumur oldum tabi

3 saat orada dolaştıktan sonra Mertere geçtik arabayla ama orada hele hiç bulamadık yurtdışına özellikle Rusya taraflarına yolladıkları malların ellerinde kalanlarını satıyorlarmış ve çoğu beden 34 yada 36dı
Başka bir semte daha baktıktan sonra 2 gün önce bu son seçenek dediğimiz elbiyeyi almaya gitmiştik ama aynı mağazada tezgahtarın ısrarı üzerine baştan dönüp bakmadığı elbiseyi deneyip hayran kaldı kızım
Tam istediği gibi kırmızıydı ve şükür elbise derdimiz kalmadı

Hatun birde kendine gizli platformlu bir ayakkabı ve ufak bir çantada aldı ve tabi cumartesiden beri havalarda uçuyor gönlünce oldu diye

Akşamda eve gelince hadi sahile inelim hem dinlenirsiniz dedi eşim ve apar topar piknik yapmaya karar verdik tabi eve gelmem saat gece 1i buldu acık hava çok iyi geldi ama tabi yorgunluk ertesi gün acısını çıkardı
Pazar hem geç uyandım hemde her yerim ağrıdığı için koltuktan kalkamadım bir türlü
Akşam üzere saat 16:00 gibi de kızkardeşim hadi parka gelin çocuklar oynasın diyince birde oraya gittik
Çocuklar doyasıya eğlenirken bizde oturup sohbet ettik sonrada eve gelip yemek faslı, mutfak temizliği, kızı yıka falan derken çok geç oldu ve uğrayamadım ama aklım hep buradaydı

Beslenme olarak çok kaçırmadım ama tabi dışarda olunca biraz saçma oldu ama eminim cumaya kadar bu durum değişecek tekrar sarı kart almayı göze alamam

selam kızlar.. bu ara yoğundum..ancak uğrayabildim..bu hafta bildirimi kaçırdım.. haftaya artıkın.. ama özet olarak az da olsa veriyom.. gidişat iyi..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün yine maşallah yoğunluk vardı malum hem mezuniyet hazırlıkları hemde kandil
Tabi aceleden sizlere Hayırlı Kandiller demeyi bile unuttum kusura bakman
Rabbim inşallah tüm dualarınızı kabul eder...Aminnnnn

Kızıma aldığımız Abiye boydan uzun geldiği için öğlende bizim Dükkanda kiracı olan Gelinlikciye gittik Allah razı olsun seve seve yaparım gel dedi Abla
Üzerinde provasını yaptıktan sonra siz hiç beklemeyin ben akşam getiririm dedi ( şansa o da kaç sene sonra bizim semte taşındıği için sıkıntı olmadı )
Ordaki işimiz bitincede kendimi Pierre Lotiye attım eşimle ( orada bir dükkanda yaptığım boncukları satıyorum ya )
Hem yeni yaptığım boncukları götürdüm hemde satılanların parasını aldım

Tabi kandil olduğu için Mezarlık ziyaretide yapıp eşimin Annesinide ziyaret edip Amcasına geçtik
Bu arada aylardır beni görmeyen eşimin Hala kızı beni görünce gözlerine inanamadı
Ay inanmıyorum yaaa Yengeciğim sen ne kadar zayıflamışsın diye bir sarıldı ondan sonrada iltifat üzerine iltifatlar yağdırdı
Okadar hoşuma gittiki söyledikleri Kız valla şimaracağım bak dedimde gülüyor Yengeciğim şımar şımar hakkın valla helal olsun sana dedi
ARtık bir sonraki görüştüğümüzde ( ki sanırım 3 ayı bulur ) inşallah dahada zayıf görür benide iyice çoşkuyu verir banada

Ben de katiliyim miiiiii 84 kiloyum, 1.64 cm boyum var ve 26 yasindayim noolur beni de alinnn bacilarr!

Tabiki katılabilirsin aksine çok seviniriz
Maalesef bu ara kızlar baya bir dağıldı yine sessizlik hakim ( bir iki kişi var aktif olan ben dahil ) ama eminim bir kaç güne kadar onlarda yine yuvaya dönerler

Emin ol burada birbirimizi çok güzel motive edip harika kilolar vererek hedefimize ulaşacağız

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Bugün kızım için büyük gün
Çok merak ediyorum kuaförde işi bitince nasıl görünecek Tabi bol bol resmini çekerim o ayrı

Küçük kuzu uyansında onuda geç olmadan yıkayayıp bir duşda ben alayım
Tabi önce birazdan keyif kahvemide içeyimde tam olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrr

Hele şükür gelebildim ama cidden bugünde yine çok yoruldum
Kızım bence çok güzel oldu ( kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye severmiş misali ) hatta Albümüme 2 tane resmini koydum cadının

Hatun yine geçen sefer yaptığı gibi ( 5ci sınıf mezuniyetinde ) benimle ve kardeşiyle tek bir poz resim çekilmedi
Ulen okadar masraf yap, baloya gideme ( hepsi ağız birliği yapmış gibi Aileleri istemedi ) sonra hatıra olsun diye yan yana bir resim dahi çekineme
Valla şimdiki gençler cidden tam dayaklık tabi canım sıkıldığı halde hiç bir şey belli etmedim ve eşimle servise bindirip uğurladık gidecekleri mekana ( biraz evvel eşim aradı vardınızmı diye gittikleri yeri hiç beğenmemişler ayarlayan hatun onlara anlatırken ay şöyle güzel böyle lüks demiş bizimkiler kanıp kişi başına 55 liraya eyvallah demişler yinede tabi eğleneceklerine eminim sonuçta hepsi aynı kafada )

Umarım çok güzel vakit geçirir cadıda ömür boyu güzel hatırlar bu geceyi
( kızıyorum bazen ama sonra yine kıyamıyorum eşşeğe )

Bu arada küçük kızım yine bomba patlattı bugün
Kuafördeki yardımcı gençlerden biriyle sohbeti baya koyuydu hatta bir kaç kere çocuğu yanağından öptü
Çıkışta arabaya binince Ablasına dönüp ; '' Ablacığımmmm benim ilk aşkım oldu sen kendine daha hala ilk aşk bulamadın ama bak ben buldum Hem beni öptü artık sevgiliyiz '' dememi
Birde bir düğün salonunun önünden geçince 1 dakika sonra orayı gösterip; '' bak burada yaparız düğünümü olurmu Anneciğim '' dedi Ablasıda kız hazır bende süslendim bari bu gün yapalım düğünü diyincede; '' Olurmu Ablacığım saçmalıyorsun ben daha küçüğüm, önce büyümem lazım yoksa beni bu kadarcıkken almazki'' demezmi
Eve dönerken resmen kahkahalarla güldüm birde cadı camı açmış camdan dışarı ben ilk aşkımı buldum, ben aşık oldum diye bağırmazmı

Yemin ederim bu ufak cadı bize çok çektirecek eşime anlatıyorum gülmekten karnı ağrıdı ; '' Ulen eşşeğe bak neyin ne zaman olması gerektiğini biliyor üstelik cümleleride çok düzgün '' diye güldü durdu
Büyükten yana rahatım ama bu ufaklık anamızı ağlatacak

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak fazlasıyla nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnn

Şükürler olsun bir haftayı daha bitirdik ve Ramazana çok az kaldı
Allahın izniylede inşallah hepimiz Ramazanda çok daha aşağı rakamlar görürüz inşallahhhhhhh.....Aminnnnnnnn

Yarın eşimin kuzeni kesin yatıya gelir bize ( dün Bursadan geldi ) o yüzden bugün çok güzel temizlik yapmam lazım ki iki gün bizde olduğu sürece pek fazla iş yapmak zorunda kalmayayım
Tabi önce biraz sabah keyfimi yapayım

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 102.5 kg

Giden; 1.9 kg
YÜzdesi; 1.82 %
Toplam giden; 22 kg

İkili rakamlara çok çok az kaldı yaşasınnnnnnn
Allahın izniyle Ramazana girmedende inşallah göreceğim o 99u

Selam çıtırlar..

başlangıç: 86,5
geçen hafta:83,5(BİLDİRİM YAPAMADIM AMA BAKTIYDIM)
bu hafta:82,5
fark: 1

vay vayyy vay bacooo canım benim bravooo sana

Daha nice güzel kilolar ver ,,verin inşallah..
Bu ara da bu kim diyeceksin yağmur ben (ınstagram:ymkeskin) :))
kayıt oldum sonunda hemen buldum sizi canlarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…