- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam çıtırlar..
başlangıç: 86,5
geçen hafta:83,5(BİLDİRİM YAPAMADIM AMA BAKTIYDIM)
bu hafta:82,5
fark: 1
vay vayyy vay bacooo canım benim bravooo sana
Daha nice güzel kilolar ver ,,verin inşallah..
Bu ara da bu kim diyeceksin yağmur ben (ınstagram:ymkeskin) :))
kayıt oldum sonunda hemen buldum sizi canlarım :))
Küsme oymakbasim..Harikasın canım
Gerçi ben sizlere ( yani gelmeyenlere ) küsmem lazım ama kıyamıyorum yine
Ha gayret bence ramazan başlamadan 7li rakamları bile görebilirsin hatta
Canım seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam
İnan daha yazdığını okumadan profil resmini görünce direk sen geldin aklımaabdala malum oldu
Çok çok teşekür ederim canım inşallah RAmazan girmeden görebilirim 99u ( canı gönülden inanıyorum )
Bayramada daha aşağısı olur inşallah
Dün dolapta hiç giyilmeden bekleyen 46 beden bir pantalonum vardı ( geçen ay giydiğimde bacaklardan hafif sıksada oldu ama tabi göbişim dışarda kalmıştı) dün onu denedim ve inanamadım pantalon hem daha rahat oldu hemde göbişim içine girip kapandı
Hatta o sevinçle hemen akşam eşimin halalarına o pantalonu giyip gittim
Beni görünce şaşırdılar tabi çünkü daha geçen ay pantalon olmuyor muhabbeti olduğunda zor kilo verdiğimi bildiklerinden olsun kuzum sen yaparsın seneye yaza kesin o pantalon sana olacak demişlerdibende eğer benim adım Banuysa bende bu pantalonu bu yaz giyeceğim demiştim 1 ay sonra giymeyi başardım
şimdide dolaptaki 44 beden pantalonlara göz diktim2 tane hiç giyilmemiş hatta birinin üzerinde etiketi bile duruyor Seneye onlar olur diye düşünürken deminden beri belki Kurbana bile yetişirim diye düşünüyorum ( artık nası bir gaza geldiysem )
Küsme oymakbasim..
Supersin valla tebrik ederim..bende gecen hafta uzun yıllardan sonra ilk defa beğenerek bir kot aldım..hatta en superi; dombiklikten dolayı evlilik yuzugumu takamiyodum.. Değiştirmek yada genisletmek istememistim veee artik takabiliyorum. Kalori saymaya başladığımdan beri 13 kilo verdim..insan çok motive oluyor..yaparız kız..seneye de bildiğin taş oluruz biz
slm bende 88 kilo 178 boyundayım daha önce 96 kiloydum sporla ve diyetle bu kiloya geldim ama tıkandım sanırım bi türlü veremiyorum
Harikasın canım
Gerçi ben sizlere ( yani gelmeyenlere ) küsmem lazım ama kıyamıyorum yine
Ha gayret bence ramazan başlamadan 7li rakamları bile görebilirsin hatta
Canım seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam
İnan daha yazdığını okumadan profil resmini görünce direk sen geldin aklımaabdala malum oldu
Çok çok teşekür ederim canım inşallah RAmazan girmeden görebilirim 99u ( canı gönülden inanıyorum )
Bayramada daha aşağısı olur inşallah
Dün dolapta hiç giyilmeden bekleyen 46 beden bir pantalonum vardı ( geçen ay giydiğimde bacaklardan hafif sıksada oldu ama tabi göbişim dışarda kalmıştı) dün onu denedim ve inanamadım pantalon hem daha rahat oldu hemde göbişim içine girip kapandı
Hatta o sevinçle hemen akşam eşimin halalarına o pantalonu giyip gittim
Beni görünce şaşırdılar tabi çünkü daha geçen ay pantalon olmuyor muhabbeti olduğunda zor kilo verdiğimi bildiklerinden olsun kuzum sen yaparsın seneye yaza kesin o pantalon sana olacak demişlerdibende eğer benim adım Banuysa bende bu pantalonu bu yaz giyeceğim demiştim 1 ay sonra giymeyi başardım
şimdide dolaptaki 44 beden pantalonlara göz diktim2 tane hiç giyilmemiş hatta birinin üzerinde etiketi bile duruyor Seneye onlar olur diye düşünürken deminden beri belki Kurbana bile yetişirim diye düşünüyorum ( artık nası bir gaza geldiysem )
Günaydın arkadaşlar
kaptanım cecom burayı boşladım iyice.
kusura bakma ne olur.
kızın sınavı yakın.
sytes bi yandan alışvriş koşturmaca bir yandan.kurs bitti ama yinede tezhip ćalışmam lazım.
bravo sana balım benim vallaha senin adına çok çooook sevindimsen başarırsın yavrum elinden kaçmaz..o olmayan pantolonun olmasının verdiği gaz ,tüpte yok..
inşallah böyle devam et..burada devam edeyim bende diyeceğim ama yediklerimle iştahınızı açarım o kötü.gerçi hamilelğimin başından bu yana zor geçtiği için 79 la başlayıp 72 lere kadar düştüm.şimdi yeni daha 77 oldum.4,5 aylık olduk artık bu kadarcık kilo normal gibi geliyor.bizim buradaki hamiş nerede?doğurduğunu senden duydum ama geliyor mu artık kuzum?
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gündelikçi geldi hanımmmmmmmm
Ay geberdim valla bugün yorgunluktan
Kızımla Annemin evine giriştim en azından RAmazan girmeden kendi evimide rahat temizler Annemin geleceği günde sadece bir toz alıp yerleri tekrar silerim diye
Tüllerini yıkadık, camlarını sildik, Banyoda fayanslar dahil her yer temizlendi, Mutfakta fayanslar ve dolap içleri dahil her yer temizlendi, Dolap içleri tekrar düzenlendi, Balkonlar 3 su yıkandı fırçalandı ( felaket pislenmiş tabi 3 aydır yıkanmayınca birde 4 yol ağızı evleri ), Yerler 2şer su silindi koltuk altlarına kadar, Vitrinin tozu alındı, Yatak odasında yatak elden geçti yerleri silindi, 3 adette yolluk yıkanıp fırçalandı ( büyük halıları yıkamaya verdim )
Mutfağın lavabosu tıkanıyordu diye akşamda eşime onu değiştirttim
KIzımla tam 6 saat hiç aralaksız temizlik yaptık ve bütün evi bitirdiktabi bizde bittik
Olurmu kusur canım ne demek
İnşallah evladında çok güzel yerleri kazanırda hep birlikte gurur duyarız
Bizimde Teog açıklandı sanırım ve eğer bir yanlıklık yoksa benim kuzu 300 puan almış 500 üzerindeşükür
Yakında bizimde kayıt stresi başlar hem büyük kız için Lise kaydı hemde küçük kuzuyu Anasınıfına yazdıracağız
Canım bence çok güzel şu anda kilo alma durumun ama dikkat et son aylarda daha çok kilo olanınıyor o yüzden sağlıklı beslenmeye çalış ( kaçamakta yapacaksan en azından miktar konusunda dikkat et)
Tabiki buradada devam edebilirsin canımher zaman kapımız açık biliyorsun
Evet merveyi kast ediyorsun sanırımDoğumunu yaptı Prensesimiz çok şeker maşallah Bahtıda güzel olur inşallah Gayet güzel kilo verdi hamileliğinde ( istemdışıda olsa ) ve doğumdan sonrada çok az bir kilo aldı oda tabi süt olsun hesabı olduğundan yine fıstık gibi bence şu anda
Bebişten pek uğrayamıyor ama iyi haberlerini alıyoruz şükür
Sende dilediğin zaman at kendini burayayediklerini paylaşmasanda arada iki lafın belini kırarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?