80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam çıtırlar..

başlangıç: 86,5
geçen hafta:83,5(BİLDİRİM YAPAMADIM AMA BAKTIYDIM)
bu hafta:82,5
fark: 1

Harikasın canım

Gerçi ben sizlere ( yani gelmeyenlere ) küsmem lazım ama kıyamıyorum yine
Ha gayret bence ramazan başlamadan 7li rakamları bile görebilirsin hatta

vay vayyy vay bacooo canım benim bravooo sana

Daha nice güzel kilolar ver ,,verin inşallah..
Bu ara da bu kim diyeceksin yağmur ben (ınstagram:ymkeskin) :))
kayıt oldum sonunda hemen buldum sizi canlarım :))

Canım seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam
İnan daha yazdığını okumadan profil resmini görünce direk sen geldin aklıma abdala malum oldu
Çok çok teşekür ederim canım inşallah RAmazan girmeden görebilirim 99u ( canı gönülden inanıyorum )
Bayramada daha aşağısı olur inşallah

Dün dolapta hiç giyilmeden bekleyen 46 beden bir pantalonum vardı ( geçen ay giydiğimde bacaklardan hafif sıksada oldu ama tabi göbişim dışarda kalmıştı ) dün onu denedim ve inanamadım pantalon hem daha rahat oldu hemde göbişim içine girip kapandı
Hatta o sevinçle hemen akşam eşimin halalarına o pantalonu giyip gittim
Beni görünce şaşırdılar tabi çünkü daha geçen ay pantalon olmuyor muhabbeti olduğunda zor kilo verdiğimi bildiklerinden olsun kuzum sen yaparsın seneye yaza kesin o pantalon sana olacak demişlerdi bende eğer benim adım Banuysa bende bu pantalonu bu yaz giyeceğim demiştim 1 ay sonra giymeyi başardım

şimdide dolaptaki 44 beden pantalonlara göz diktim 2 tane hiç giyilmemiş hatta birinin üzerinde etiketi bile duruyor Seneye onlar olur diye düşünürken deminden beri belki Kurbana bile yetişirim diye düşünüyorum ( artık nası bir gaza geldiysem )

Küsme oymakbasim..
Supersin valla tebrik ederim..bende gecen hafta uzun yıllardan sonra ilk defa beğenerek bir kot aldım..hatta en superi; dombiklikten dolayı evlilik yuzugumu takamiyodum.. Değiştirmek yada genisletmek istememistim veee artik takabiliyorum. Kalori saymaya başladığımdan beri 13 kilo verdim..insan çok motive oluyor..yaparız kız..seneye de bildiğin taş oluruz biz

Harikasın canım

İNşallah hep daha ufak bedenler alırsın inşallah
Ne güzel alyansında olmaya başlamış
Benimkide olmaya başladı ama yüzük takmamaya alışıınca şimdi tuhaf geliyor sanki parmaklarımın arasını kesiyor ( bol gelmeye bile başladı ) eşimde sağ olsun boşver aşkım sen iki alyansını ( kuzular ) zaten yanında taşıyorsun o yüzden son hedefine ulaşana kadar takamıyorsan sıkıntı yok daha sonra yenisini alırız dedi

slm bende 88 kilo 178 boyundayım daha önce 96 kiloydum sporla ve diyetle bu kiloya geldim ama tıkandım sanırım bi türlü veremiyorum

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok daha güzel kilolar verip son hedeflerimize ulaşırız
Bu ara buraları pek sakin ama eminim Ramazanda dahada canlanacaktır

Kendimide tanıtayım
Adım Banu; 35 yaşında, biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki Cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşayan evhanımıyım
Grubun Kaptanlığını yapıyorum ( şu ara pek grup gibi görünmesekte )
124.5 kg benim resmen rekorumdu ( inanılmaz ama evleniğimde 52 kgdum hamilelik öncesi 15 kg, hamilelikte 26 kg ve sonrasında üzerine dahada fazlası gelince maalesef o kiloyu görmüşlüğüm var )
Son 8 - 9 aydır çok daha dikkatli besleniyorum ve şükür bu sabah 102.5 kgyu gördüm
İNşallah Bayrama kadarda çok daha aşağı rakamları göreceğime adım gibi eminim tabi RAbbiminde izniyle

Gruptaki en yolu uzun hatun benim ama inanıyorum bende yakında çok güzel rakamlar göreceğim ve bir daha kesinlikle kilo almadan hayatıma daha kaliteli bir şekilde devam edeceğim
Şimdilik ilk hedefim 99 tabi sonrasında hep 10 kg daha aşağısını hedefleyeceğim ( eşime göre 75 yeterli ama ben biraz daha aşağısına göz diktim )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Umarım bu günüde fazla kaçırmadan atlatır pazartesiye daha bir motive olmuş şekilde gireriz
Bu sabah hesapta kahvaltı etmeden tartılacaktım ne olur ne olmaz diye ama nasıl acıktıysam unuttum

Hafif bir kahvaltıyla güne başladım
Klasik karatay Kahvaltısına ( bugün yumurta yemedim ) 1 parça ince tırnak pide ekledim extradan ( Tabi Canan Hocanın dediği gibi Tereyağıyla / malum Ramazanda öyle yiyebilirsiniz diyor )
Karnım doydu ama kendimi çok hafif hissediyorum demekki yanlış olan birşey yok

Bugün sanırım bir yere gitmeyeceğiz ve bende şu günlerdir sürünen ütülerimi kesin yapacağım bu kez
Bütün işler bitsinde bari Pazartesi ve Salı biraz daha rahat edeyim
İki gün kızımın okulu yokmuş o yüzden bir iki saatliğinede olsa Annemin evini ufaktan temizleyelim diyoruz tabi birde salı günü hatun yine Sinema diye tutturdu ( o arkadaşlarıyla girecek ben onları AVMde bekleyeceğim küçük kuzuyla o filme almazlar bizi )

Günaydın arkadaşlar
kaptanım cecom burayı boşladım iyice.
kusura bakma ne olur.
kızın sınavı yakın.
sytes bi yandan alışvriş koşturmaca bir yandan.kurs bitti ama yinede tezhip ćalışmam lazım.

bravo sana balım benim vallaha senin adına çok çooook sevindim sen başarırsın yavrum elinden kaçmaz..o olmayan pantolonun olmasının verdiği gaz ,tüpte yok..

inşallah böyle devam et..burada devam edeyim bende diyeceğim ama yediklerimle iştahınızı açarım o kötü.gerçi hamilelğimin başından bu yana zor geçtiği için 79 la başlayıp 72 lere kadar düştüm.şimdi yeni daha 77 oldum.4,5 aylık olduk artık bu kadarcık kilo normal gibi geliyor.bizim buradaki hamiş nerede?doğurduğunu senden duydum ama geliyor mu artık kuzum?

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gündelikçi geldi hanımmmmmmmm

Ay geberdim valla bugün yorgunluktan
Kızımla Annemin evine giriştim en azından RAmazan girmeden kendi evimide rahat temizler Annemin geleceği günde sadece bir toz alıp yerleri tekrar silerim diye

Tüllerini yıkadık, camlarını sildik, Banyoda fayanslar dahil her yer temizlendi, Mutfakta fayanslar ve dolap içleri dahil her yer temizlendi, Dolap içleri tekrar düzenlendi, Balkonlar 3 su yıkandı fırçalandı ( felaket pislenmiş tabi 3 aydır yıkanmayınca birde 4 yol ağızı evleri ), Yerler 2şer su silindi koltuk altlarına kadar, Vitrinin tozu alındı, Yatak odasında yatak elden geçti yerleri silindi, 3 adette yolluk yıkanıp fırçalandı ( büyük halıları yıkamaya verdim )
Mutfağın lavabosu tıkanıyordu diye akşamda eşime onu değiştirttim

KIzımla tam 6 saat hiç aralaksız temizlik yaptık ve bütün evi bitirdik tabi bizde bittik

Olurmu kusur canım ne demek
İnşallah evladında çok güzel yerleri kazanırda hep birlikte gurur duyarız
Bizimde Teog açıklandı sanırım ve eğer bir yanlıklık yoksa benim kuzu 300 puan almış 500 üzerinde şükür
Yakında bizimde kayıt stresi başlar hem büyük kız için Lise kaydı hemde küçük kuzuyu Anasınıfına yazdıracağız

Canım bence çok güzel şu anda kilo alma durumun ama dikkat et son aylarda daha çok kilo olanınıyor o yüzden sağlıklı beslenmeye çalış ( kaçamakta yapacaksan en azından miktar konusunda dikkat et )
Tabiki buradada devam edebilirsin canım her zaman kapımız açık biliyorsun

Evet merveyi kast ediyorsun sanırım Doğumunu yaptı Prensesimiz çok şeker maşallah Bahtıda güzel olur inşallah Gayet güzel kilo verdi hamileliğinde ( istemdışıda olsa ) ve doğumdan sonrada çok az bir kilo aldı oda tabi süt olsun hesabı olduğundan yine fıstık gibi bence şu anda
Bebişten pek uğrayamıyor ama iyi haberlerini alıyoruz şükür
Sende dilediğin zaman at kendini buraya yediklerini paylaşmasanda arada iki lafın belini kırarız

Kızlar bende birazdan hazırlanıp kendimi yine sokaklara atacağım

Kızları toplayıp sinemaya bıraktıktan sonra kardeşime geçiceğim ( salatamıda yaptım yanıma alıyorum )
Artık akşam yemeğimden sonra ancak uğramaya fırsatım olur sanırım

Bu arada bu sene Akçay Tatiline çıkamayacağım diye çok üzülüyordum ama eşim dün dur bakalım belki Bayramdan sonra kaçarız 1 haftalığınada olsa benimde çok ihtiyacım var dedi
İşi sıkı tutmak için bir sebep daha çıktı bana
1 aydan fazla eşimin halaları beni görmemiş olacak gittiğimde bari baya bir fark olsun
Hem mayoda en azından eskiye nazaran daha düzgün durur

Kesinlikle spora asılmam şart oldu

oy canım benim Allah bağışlasın
gelirim tabi gelirim..hem buraya eni sonu geleceğim bende çok kilo almakdan korkuyorum doğal olarak.gerçi ne yapsamda bazen bu durumda boş olacak biliyorum..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam yemeğimide yedikten sonra az eşimle sohbet edip kendimi buraya attım
Kızkardeşimle kahvelerimizi içtikten sonra 40 dakika kadar yürüdük sonrada 16:30 gibi gidip kızların olduğu AVMnin otoparkında bekledim çıkmalarını

Kızlar teşekkür üzerine teşekkür ettiler yoksa Anneleri izin vermeyecekti sinemaya gitmelerine
Bugünüde hasarsız atlattım çok şükür ve inşallah yarında öbür günde öyle olurda cumaya eksi görürüm Öğlende kızkardeşimde tartıldım Cumayla aynı rakamı gördüm şükür inşallah ekside göreceğim inşallah

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Bugün önce Okula gidip kuzumun Anasınıfı için kayıtformu aldım Allahtan fazla evrak istemiyorlar ( 6 resim, kimlik ve aşı kartı fotokopisi ) tabi Anasınıfının aylık ücretini sormayı unuttum Neyse haftaya gel kaydını yapalım dediler artık o zaman sorarım
Yanlız çekiliş yapılacak dendi demekki çok yoğun talep var ama inşallah kızımın eski sınıf öğretmeni ( şu anda müdür yardımcısı ) yardımcı olurda kuzumu alırlar yoksa kuşum çok üzülür çünkü okula giderken bile ay çok heycanlıyım çok heycanlıyım diyip durdu

Oradan kızkardeşimin evine gittim o acil okuldaki okuma bayramına gitti bende ustaları bekledim ha şimdi geldi ha şimdi gelecek derken adamlar gelmedi yani boşuna gitmiş oldum Neyse kızkardeşim gelincede kahvemizi içip pazara attık kendimizi ve o bahaneyle alışverişimide yaptık tabi benim yürüyüşümde aradan çıktı

Artık yarın hiç bir güç beni dışarı çıkaramaz evde dinleneceğim

Yarın büyük gün

Akşama KV çaya gelecek ( gündüz tansiyonu fırlamıştı eşim hastaneye götürmüştü akşamda biraz kafası dağılsın dedi )
Biraz toparladım etrafı kızlarda çayın yanına kek yaptılar tabi ben yemeyeceğim

Cumaya nazaran dahada aşağıları gördüm ama 2li rakamları sanırım artık bir sonraki hafta görürüm ama olsun pes etmek yok istikrarla devam

Bakalım yarın kimler bildirimde bulunacak

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Bu sabahta şükür erkenden uyandım ve eşimi işe geçirdikten sonrada hemen tartıyla yüzleşmeme geçtim
Çok şükür güzel bir rakam gördüm her ne kadar umduğum rakam olmasada

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 102.5 kg
Bu hafta; 101.6 kg

Giden; 0.9 kg
Fark; 0.88%

Toplam giden; 22.9 kg

Aslında bu hafta daha fazlasını bekliyordum ama demekki 5de 5i peş peşe yaptığımda bünye bir sonraki seferde biraz daha inat ediyor üstelik başladığımda cumaya nazaran 1.5 kg fazla çıkmıştım yani 5de 5le toplam 2.4 kg gitmiş ( aslında çok güzel bir rakam ama işte artı görmemiş olsaydım şu anda 100.1 çıkmışı olacaktım tabi birde asıl rakamı yarın görürüm diye düşünüyorum malum bugün son günüm - yani yumurta günüm )
Neyse pes etmek yok bayramda o 2li rakamlara kesin inmiş olacağım sonuçta

Hayırlı cumalar arkadaşlar
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
gećen hafta:78.2
bu hafta:77.2
giden:400gr.
pazrtesi beşte beşe başladığ8mda79.9dum.
yani 2.1kilo gitti aslında.

Selamün Aleyüm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir haftasonu diliyorum

Sabah erkenden kalıp bir güzel sağlıklı kahvaltımı ettim ev ahalisi fosur fosur uyurken
Birazdan büyük kızımı ve eşimi uyandırıp hastaneye göndereceğim ( kan tahlili için birde ultrason )
Onlar gelene kadarda biraz mutfaktaki bulaşıklarla boğuşacağım ( dün sular kesilince ister istemez dağ gibi oldu bulaşıklar ) daha sonrada kızları evde bırakıp karı koca Eminönü yapacağız bende yürümüş olurum o bahaneyle hatta giderken adımsayarımıda takacağım bakalım kaç adım olacak

Artık eve gelincede ufak ufak temizlik yaparım akşama kadar ( sanırım akşam bir yere çıkmayız )
Yarında arkadaşlarla kahvaltı ederiz dışarda diye konuştuk ( evden kahvaltılıklarımızı yanımıza alıp Emirgan Korusuna gideriz diyorduk ) tabi hem onların 2 çocuğu hemde benim büyük cadı Pazar sabahı 7de kalkılırmı işte biz uyumak istiyoruz diyince bizde madem öyle biz size kahvaltılıklarınızı hazır eder çıkarız o zaman diye anlaştık
Nasılsa normalde de bir kaç saat yanlız kalıyorlar bari bizde 4 kişi şöyle sakin ve keyifli bir kahvaltı yapalım onlar büyük ihtimal biz dönene kadar miskin miskin uyur

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii

Sabah erkenden kahvaltımı ettikten sonra eşim saat 10 buçuk gibi hadi hazırlan Eminönüne inelim diyince anında hazırlanıp kendimi dışarı attım
Birlikte çok çok güzel vakit geçirdik ve öyle böyle yürümedik evden çıkmadan belime adımsayarımı taktım ve eve gelene kadar 6680 adım atmıştım tabi evde de baya dolandım sonrasında yani kesin 7000 i geçmiştir ki bu bile benim için çok çok iyi

Müthiş bir kahvaltı sayesinde iç açlık hissetmedim ( Öğlen eşim döner yerken ben 2 büyük kutu ayran içtim )
Dışarı işleri bitince çocukları evden alıp KVye gittik oradada şekersiz Nescafemi içince akşama kadar hiç hiç açlık hissetmedim
Hatta aklımdayken yediklerimide yazayım;

Kahvaltı; ( 07:40 )
2 yumurtalı ve hakiki Tereyağlı omlet
1 dilim beyaz peynir
10 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
1 avuç kiraz

ara; ( 09:00 )
Şekersiz Türk Kahvesi

ara2;
2 kutu ayran ( 2 x 300 ml )

ara3;
1 şekersiz Nescafe

Akşam; ( 19:00 )
5 ufak mücver ( yağsız tavada pişti içinede çok çok az yağ döktüm )
1 ufak kase cacık
1 orta boy kase bol dereotlu, maydanozlu marul salatası ( bol limonlu )

Birazdan şekersiz Türk kahvemide içer kapanışı ilan ederim
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ( ki sabah düne nazaran 200 gr eksi gördüm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…