- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Mrb kızlar bende size katılmak istiyorum kızımı doğurduktan sonra burada yaklaşık on kilo verdim şimdi oğlum katıldı aramıza o zaman 80den 70e indim şimdi aranıza 85ile katılıyorum inş yine 70e hatta daha aşağıları görürüm bildirimler ne zaman genel bilmem gerekenleri yazarsanız sevinirim üstünden iki yıl geçti değişen bi çok sey olmuştur eminim sabırsızlıkla bekliyorum bu geceden itibaren başlıyorum sizinle diyete
cecom masallah supersin iyi gidiyosun benim nette problem vardı pek giremedim oyuzden de yazamadim ben düzenli yuruyuse başladım ama ramazanda ara veririm 90 bucukta başladım şu an 86 geliyorum bi aklım akapunktura başlayim diyorum sonra vazgeciyorum bakalım daha önce yaptırmıştım kiloda vermiştim artık kilo vercem diyip durmaktan sıkıldım busefer masaya yumruğumu vurdumneyse görüşürüz cnm kolay gelsin hayırlı ramazanlar
Ay inşallah az kaçamaklı atlatiriz bu mübarek günleri evet banada ek kulfet olcak ama pco hastasıyım ve kısır döngü içinde hissediyorum kendimi bugün arayip bi görusecegim ramazanda nasıl olur diye bendw mugabele için 15 dk uzak biyere yuruyerek gidip gelcem dayanamazsam eşim arabayla bırakacak cnm hayırlısı gelişmeleri yazarım aeoİyi olmana sevindim canım inşallah daha sık girebilirsin bundan sonra
Aslında bende akupunkturu çok istiyorum en azından ufak bir katkı olur diye düşünüyorum ama maalesef evde masraf çok olunca üzerinede iki cadı olunca bana sıra gelmiyor bir türlünasip belki ileride gidebilirim bende
RAmazanda akşamla sahur arasında sporumu yaparım diye düşünüyorum ama bakalım yarın göreceğiz nasıl olacağımıbirde gündüz dışarı işlerim var yarın o yüzden yürüyüş ister istemez aradan çıkmış olacak
Neyse bende kaçtım ezan okunuyor
Ay inşallah az kaçamaklı atlatiriz bu mübarek günleri evet banada ek kulfet olcak ama pco hastasıyım ve kısır döngü içinde hissediyorum kendimi bugün arayip bi görusecegim ramazanda nasıl olur diye bendw mugabele için 15 dk uzak biyere yuruyerek gidip gelcem dayanamazsam eşim arabayla bırakacak cnm hayırlısı gelişmeleri yazarım aeo
Günaydın kızlar nasılsınız diyetimin ilk günü inş başarılı olurum bu hafta hedef 1kilo önce temizlik sonrada az biraz spor tabi benim sıpalar müsade ederse
Bizde az önce asıdan geldik kuzucum baya ağladı yapsan ne büyük mahvetti heryeri on dakika içinde ne için baktırıyonuz hormonlara geçmiş olsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler ( sabah denmez artık bu saatte)
Biraz önce uyandım bendeTabi gayet doğal sonuçta sabahın 04:00ünde uyudum ancak ama çok dinç uyandım Sanırım sahurda yediklerim yeterliydi hiç şişlik yaşamadan yattım ve uyandığımda da hiç mide bulantısı yaşamadım Allahın izniyle daha çok olsada iftara kadar hepimiz kolaylıkla tutacağız oruçlarımızı
Şimdiden Allah kabul etsin canım ...Aminnnnnnnnnn
Şu ana kadar gayet iyiyim ( gerçi daha yeni kalktım sayılır) inşallah akşam ezanına kadar sıkıntısız atlatırız ve Ramazanda en azından kilo almaz hatta az da olsa eksi görürüz ( tabiki zayıflmak için oruç tutmuyoruz hiç birimiz )
Sanada Rabbim yardımcı olsun inşallah kuzular izin verirde işlerini çabucak yaparsın
Ben temizliğimi geçen gün kızımla birlikte yaptım ama maalesef küçük kuzu yine oyuncaklarını serpiştirdi etrafa sabah biz uyurkenNeyse birazdan toparlarım öğlende de kızımı doktora kontrole götüreceğim ( hormonlarına bakılacaktı sonuç göstereceğiz ) gelincede artık mecbur dinlenip hemen iftarlık hazırlık yaparım
Bizde az önce asıdan geldik kuzucum baya ağladı yapsan ne büyük mahvetti heryeri on dakika içinde ne için baktırıyonuz hormonlara geçmiş olsun
Bişi sorsam sen Ceco musun onun gibi uzun yazıyon oda kızçe dedrdi kızına merak sadece ben daha önce buradaydım ya ordan bağlantı kurdum çok severdim esprili bi arkadaştı
Canıma baya kalmışın aklımda unutmamışım senin replikleri
Dün mekik çekince mi oldu ne karnım baya ağrıyor bugün sezaryenden çıkalı iki buçuk ay olunca heralde daha erken mekik çekmiycem ama horlama Zıplama devam normalde yürüyüş e çıkarımda iki gündür yağmur var bakalım bu kiloların en az beş altısından biraz ay içinde kurtulmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?