80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum

Ramazanın başlamasına kaldı 4 gün İnşallah Ramazanıda anlımızın akıyla laikiyle orucumuzu tutup Bayrama kadarda bol eksi görürüz ...Aminnnnn
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallah Hesapta kızkardeşimle dışarda kahvaltı edip sonrada onun evinin tadilat temizliğine yardım edecektik ama ustalar sağ olsun biraz savsaklayınca işleri bitmemiş bizde hazır o arada kendi evimizin temizliğini RAmazan girmeden bitirelim dedik
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsin Kendi odasını ve banyoyu dün temizlemiş ben bir ara uyuyakaldığımda Kalktığımda görünce tabi şaşırdım ama bana ne oldu anlamıyorum hoşuma gidiyor temizlik yapmak diyor
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten

Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Anam pertim çıktı ama şükür Temizliğimde bitti
Allah razı olsun büyük kızım baya yardım etti yoksa zor biterdi
Camlar ve Tüllere kadar herşey yıkandı hatta köşe koltuğu ve şark köşesinin bile altına kadar girdik
Mutfağımda bal dök yala oldu

Şansımada tam temizlik bitmek üzereyken küçük görümcem aradı yarın evdeysen sana geleceğim diye Aslında dışarı işlerim vardı ama yinede red etmedim nasılsa anaokuluna sabahtanda gidebilirim kayıt için artık kızın doktor kontrolüne Perşembede gitsek olur nasılsa oruçluda olsak sıkıntı olmaz çünkü kan falan verme işi yok sadece sonuç göstereceğiz ve çokda uzun sürmez işimiz diye tahmin ediyorum
Eğer Çarşamba kızkardeşimle kahvaltıya gitmezsek o günüde halledebilirim diye düşünüyorum

Tabi mecbur ona hazırlıkda yapmam lazım sonuçta ben gittiğimde yaptı birşeyler şimdi yapmasam olmaz
Eşime gelirken birşeyler al yarın kardeşin gelecekmiş dedim oda hazır börek almış ( hani pişiriliyor buzluk bölümünde olanlardan ) birde çocuklara doyurucu olsun diye makarna salatası yapacağım ( tabi ben yemiyeceğim pekte severim ama ben kendime güzel bir salata yaparım nasılsa darılacak değil Yengem yemiyor diye Gerçi Yengede demiyor kılçık )

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda yine bu kez belki biri birşeyler yazmıştır ümidiyle girdim buraya ama yine kendi kendime konuşurken buldum kendimi Herkes burayı fazlasıyla boşladı ve acıkcası artık benimde pek yazmak gelmiyor içimden
Burayı canlandırmak için elimden geleni yapıyorum ama herkesin yoğunluğu sanırım engel oluyor

Acıkcası bende son turlarımı dönüyorum desem yeridir gelen giden olmazsa bende yazmama kararı aldım sonuçta motive olmaya çalışıyoruz ama böyle olunca benimde motivasyonum düşüyor

Neyse; bu sabahda sabahın 6sında hortladım
Gece yorgunluktan herkesten önce yatmaya kalkıştım ama sağ olsun kızlar yatağımı istilağ ettiler
Hadi gidin başımdan uyuyacağım dedikçe kikirdeyip durdular ve en sonunda gece geç saatte olayı abartıp yatak odasında karnımıza ağrılar girene kadar kahkahalar attık
Ulen gidin odanıza millet uyuyordur ayıp kapıya gelecekler dedikçe daha çok gülmeye başladı cadılar
Sonunda 12yi geçiyordu rahat verdilerde uyuyabildim

Bugün görümce gelecek diye erkenden kahvaltımı edip makarna salatasını yaptım Dünden beri kızım Anne sen yemiyecekmisin diyip duruyor degettt yemeyeceğim işte diye direnip durdum ( ben yemezsem boğazından geçmezmiş
ASlında dışarda işlerim vardı ama red etmek olmazdı artık misafir kapıdan ev sahibi bacadan yapacağım onlar gider gitmez kızlarımla yürüyerek Eyüp Sultana ineceğiz Hem 1 saatlik yürüyüşümde aradan çıkmış olur hemde Hatimimize başlamak için yeni bir Kuran daha alırız

Mrb kızlar bende size katılmak istiyorum kızımı doğurduktan sonra burada yaklaşık on kilo verdim şimdi oğlum katıldı aramıza o zaman 80den 70e indim şimdi aranıza 85ile katılıyorum inş yine 70e hatta daha aşağıları görürüm bildirimler ne zaman genel bilmem gerekenleri yazarsanız sevinirim üstünden iki yıl geçti değişen bi çok sey olmuştur eminim sabırsızlıkla bekliyorum bu geceden itibaren başlıyorum sizinle diyete

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Hele şükür gelebildim
Öğlende kızkardeşime geçtim biraz temizliğine yardımcı olmak için
KVsi Allahtan temizlik için yardımcı yollamış Bende terasta halılarını yıkıyayım o zaman demiştim zaten ( en azından onlarda aradan çıksın ki bari o derdi kalmasın dedim )
Kızımla birlikte tam 4 tane büyük halı 2 tanede yolluk yıkadık şu anda parmaklarımın hepsi çok ağrıyor halılar tertemiz olsun diye kızımla birlikte kendimizi paraladık hatta kızkardeşim elli kere başımıza geldi yahu havası değişsin yeter Allah aşkına fazla yormayın kendinizi diye dedim degett başımızdan işime karışma hatta şakasına kız komşunun halılarınıda yıkamaya getirdin bu ne böyle diye

Çok yorulduk ama halılar maşallah yeni gibi oldu
En son kızımla işi şakaya vurup bir güzel baştan aşağı birbirimizide ıslattık
Kızkardeşim anammmm hasta olacaksınız çılgınlar sizi dedi ama kızımda bende çok eğlendik özellikle ıslatma işinde

Tekrar hoşgeldin canım
Valla bayadır sessiz buralar ama inşallah RAmazan münasebetiyle daha bir canlanır buralarıda
Umarım hepbirlikte Bayrama kadar çok güzel kilolar veririz

cecom masallah supersin iyi gidiyosun benim nette problem vardı pek giremedim oyuzden de yazamadim ben düzenli yuruyuse başladım ama ramazanda ara veririm 90 bucukta başladım şu an 86 geliyorum bi aklım akapunktura başlayim diyorum sonra vazgeciyorum bakalım daha önce yaptırmıştım kiloda vermiştim artık kilo vercem diyip durmaktan sıkıldım busefer masaya yumruğumu vurdum neyse görüşürüz cnm kolay gelsin hayırlı ramazanlar

Çok şükür ilk sahurumuzuda yaptık kızçemle
Öncesinde de bir cüz kuranımızıda okuduk çok şükür
Şimdi ezanı bekleyip Sabah namazımıda kılıp yatarım Allahın izniyle ( İnşallah daim olur bu günden sonra )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

1 büyük parça peynir
10 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran

Üzerinede şekersiz Türk kahvemi içtim balkonumda

Rabbim inşallah hepimize kolaylıkla orucumuzu tutmayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn

İyi olmana sevindim canım inşallah daha sık girebilirsin bundan sonra
Aslında bende akupunkturu çok istiyorum en azından ufak bir katkı olur diye düşünüyorum ama maalesef evde masraf çok olunca üzerinede iki cadı olunca bana sıra gelmiyor bir türlü nasip belki ileride gidebilirim bende
RAmazanda akşamla sahur arasında sporumu yaparım diye düşünüyorum ama bakalım yarın göreceğiz nasıl olacağımı birde gündüz dışarı işlerim var yarın o yüzden yürüyüş ister istemez aradan çıkmış olacak

Neyse bende kaçtım ezan okunuyor

Ay inşallah az kaçamaklı atlatiriz bu mübarek günleri evet banada ek kulfet olcak ama pco hastasıyım ve kısır döngü içinde hissediyorum kendimi bugün arayip bi görusecegim ramazanda nasıl olur diye bendw mugabele için 15 dk uzak biyere yuruyerek gidip gelcem dayanamazsam eşim arabayla bırakacak cnm hayırlısı gelişmeleri yazarım aeo

Günaydın kızlar nasılsınız diyetimin ilk günü inş başarılı olurum bu hafta hedef 1kilo önce temizlik sonrada az biraz spor tabi benim sıpalar müsade ederse

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler ( sabah denmez artık bu saatte )

Biraz önce uyandım bende Tabi gayet doğal sonuçta sabahın 04:00ünde uyudum ancak ama çok dinç uyandım Sanırım sahurda yediklerim yeterliydi hiç şişlik yaşamadan yattım ve uyandığımda da hiç mide bulantısı yaşamadım Allahın izniyle daha çok olsada iftara kadar hepimiz kolaylıkla tutacağız oruçlarımızı

Şimdiden Allah kabul etsin canım ...Aminnnnnnnnnn
Şu ana kadar gayet iyiyim ( gerçi daha yeni kalktım sayılır ) inşallah akşam ezanına kadar sıkıntısız atlatırız ve Ramazanda en azından kilo almaz hatta az da olsa eksi görürüz ( tabiki zayıflmak için oruç tutmuyoruz hiç birimiz )

Günaydın kızlar nasılsınız diyetimin ilk günü inş başarılı olurum bu hafta hedef 1kilo önce temizlik sonrada az biraz spor tabi benim sıpalar müsade ederse

Sanada Rabbim yardımcı olsun inşallah kuzular izin verirde işlerini çabucak yaparsın
Ben temizliğimi geçen gün kızımla birlikte yaptım ama maalesef küçük kuzu yine oyuncaklarını serpiştirdi etrafa sabah biz uyurken Neyse birazdan toparlarım öğlende de kızımı doktora kontrole götüreceğim ( hormonlarına bakılacaktı sonuç göstereceğiz ) gelincede artık mecbur dinlenip hemen iftarlık hazırlık yaparım

Bizde az önce asıdan geldik kuzucum baya ağladı yapsan ne büyük mahvetti heryeri on dakika içinde ne için baktırıyonuz hormonlara geçmiş olsun
Bişi sorsam sen Ceco musun onun gibi uzun yazıyon oda kızçe dedrdi kızına merak sadece ben daha önce buradaydım ya ordan bağlantı kurdum çok severdim esprili bi arkadaştı

Bugünkü menüm
sabah 3dilim ekmek
Peynir
5-6 zeytin
Domates
Salatalık
2 b az şekerli çay

Öğle
7yk makarna
3yk patlıcan Musakka
Yoğurt
Salatalık
1dilim ekmek
2b az şekerli çay

Ara
1şeftali
1erik

Akşam

Fırında tavuk
Yarım kase çorba
3yk pilav
Salata yoğurt
Inşallah Güllaç yemiycem

Ara
1erik
1şeftali

2lt su
100zıplama
30mekik

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ben geldimmmm

Şu anda açlık hissim yok ama nasıl birşeydir anlamadım başımın sadece yarısı ağrıyor ( sağ tarafı )
Sanırım uyku düzenimin bozulmasından kaynaklanıyor ve eminim bir iki güne düzene girer

Bende birazdan tartılayım da bakalım ne kadar büyük bir balyoz yiyeceğim kafama

Evet canım Ceco benim
Baya oldu nikimde isim değişikliğine gideli
Bu arada kuzuya geçmiş olsun inşallah aşı sonrasında gece sıkıntı olmamıştır ( bazen ateş yada huzursuzluk yapar ya )

Canıma baya kalmışın aklımda unutmamışım senin replikleri

Dün mekik çekince mi oldu ne karnım baya ağrıyor bugün sezaryenden çıkalı iki buçuk ay olunca heralde daha erken mekik çekmiycem ama horlama Zıplama devam normalde yürüyüş e çıkarımda iki gündür yağmur var bakalım bu kiloların en az beş altısından biraz ay içinde kurtulmalıyım

Çok geçmiş olsun canım evet dediğin gibi daha çok erken mekik için iç dikişlerin daha tam iyileşmemiştir
Aman dikkat et ki sonradan daha kötü olmasın hem varsın 1 - 2 ay geç gitsin zaten çok fazla kilon yok ve eminim kuzucuk toparlanmaya başladıkça Anneciği çok çok daha güzel olacak

Çok fazla kilo yok ama çok fazla boyda yok be gülüm resmen Bidon gibiyim çok berbat hissediyorum kendimi az daha uzun olsam sıkıntı yapmayacağım bir altmış bile değilim emzirmenin avantajını kullanmak istiyorum inş ama zorlayan şeyler yapmıycam yürümek en güzeli bundan sonra

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Takoz Laptobum sağ olsun bu ara çok daha fazla takıldığından birşeyler yazmam uzun sürüyor
Şükür kendine geldi de iki satır yazabileceğim

Bugün oruçlu değilim ( bir ara pembe akıntı gelince heh regl olacağım dedim ve sahuru yapmadım tabiki sabahda bir kalktım hala birşey yok Tövbe ya Rabbim regl kokusu alıyorum ama gelen giden yok )
Bende de nasıl bir burun varsa regl dönemi kendimden tiksiniyorum resmen kokuyorum diye düşünüyorum Senelerdir ben öyle derim eşimde güler valla çok manyak hatunsun kız öyle olsa ben neden almıyorum hiç koku der

Bugün boşuna gitti oruç gibi ( eğer akşama kadar başlamazsam sökülmeye ) bende fırsat o fırsat temizlik yapayım dedim Yarın akşam Annemler iftara bize davetli malum birde bu gece sahuru dışarda yapacağız arkadaşlarla Hep birlikte iftardan sonra sahile inip çay keyfi yapacağız en son sahuruda orada yapıp evimize döneriz tabi ben oruç tutmayacağım için sadece çaktırmamak adına bir iki lokma birşey yerim ( sonuçta herkese regl olduğumu ilan etmeyeyim ) hem gideceğimiz yerde çocuk parkı var yine gitmişken hem eğlenir hemde spor aletlerinide kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…