80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlarr acil yardim desteeeek!!!
Okadar gostermesemde 79ile hamile kaldim

(ama goren 65falan zannediyodu basen kismim vardi)

89ile doguma girdim..
Dogumdan sonra 83oldum..
Veee simdiii emziriyorum ve hayatim hic bukadar istahli olmamistmmmm tatli yemeyen ben helvalari goturuyorummmmm
cok uzuluyorummm yaaa
Kiyafetlerim oluyor M/L giyiyordum ama suan dar hepsi cok uzuluyorum yaaa esimm olsun verirsin askim zamanla uzulme desede cok mutsuzmmm goruntu olarak yine 75falan deselerde
yardimmmmm edinn sutum kesilmeden ne yapabilirimmmmmm...bu arada ayin sonunda iki ay olcak dogum yapali..
Neler yapabilirim

slm kızlar 84.7 kiloyum
aynalardan kaçar oldum , hiçbri elbisem olmuyor
zayıflamam lazım. bende bu grupta devam etmek istiyorum
benide aranıza alırmısınız

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrr

Çok şükür bu gün uykumu alabildimde kendime geldim
Gece 01:40 gibi 7 hurma ve 1 koca bardak ayranla sahurumu yaptım ve inanın gram acıkma hissi yok şimdilik
İnşallah akşama kadar böyle devam eder ve ekside görürsem Ramazanın sonuna kadar böyle devam ederim

İftar içinde bu gece sadece Kesme Çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum ( yoğurtlu )
Dünden kalma Yemekler var evdekilerede biraz ilave yaparım olmadı olur biter Günah millet bir lokma ekmeği bulamazken ben olanı döküp ay yeni yemek yapayım diyemem Allahtan kızlarda seviyor etli pilavı hiç itiraz etmeden yerler

Aramıza hoşgeldin
Rabbim kuzunu Analı Babalı büyütsün Eşininde dediği gibi kesinlikle verebilirsin kilolarını ( ki inan şu an senin kilonda olsam herhalde Bayram ederim
Allahın izniyle birlikte çok güzel kilolar veririz ama ilk önce kesinlikle moralini yüksek tut ve en olursa olsun yapabileceğine inan

slm kızlar 84.7 kiloyum
aynalardan kaçar oldum , hiçbri elbisem olmuyor
zayıflamam lazım. bende bu grupta devam etmek istiyorum
benide aranıza alırmısınız

SEnde aramıza hoşgeldin
Eminim çok kısa zamanda burası dahada canlanır ve motivasyonumuz daha da tavan olunca patır patır kilolarımızdanda kurtuluruz
RAmazanda biraz sakinlik oluyor ama eminim kaçak kızlarda yakında döner

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu
Yediklerime rağmen yine artı gördüm tartıda 105i gördüm
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum

Yediklerimide yazayımda sizde karar verin nasıl bir cins bünyeye sahibim

Sahurda;
7 adet hurma
1 büyük bardak ayran ( 400 ml )

İftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase göbek marul salatası ( kırmızı biber ve salatalıklı )
3 parça tavuk

İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )
Normalde yemezdim ama zaten yemediğim halde kilo alınca yedim

Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim

hoşbuldum , grubun kuralları varmı

Canım çok fazla kuralımız yok sadece fırsat buldukça paylaşımda bulunmanızı istiyorum
Her cuma tartı günümüz ( en geç pazar sabahına kadar bildirim yapılması gerekiyor )
Ramazandan dolayı pek uğrayan yok maalesef ama eminim Ramazandan sonra yine herkes yuvaya döner
Ben bile ancak sabah akşam uğrayabiliyorum ( oruçdan dolayı sersem gibi olunca ikide sıpayla uğraşınca )

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam iftarı Annemlerde yapınca çay faslı falan derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Öğlen kendimizi bir sokağa attık çocukları parka götürmek için ( saat 13:00de ) akşam 18:00de ancak eve girdik
Parka yürüyerek gittim tabi ( 15 dakika yürümüşümdür en azından ) oradanda Annemlerle pazara yürüdük ve oradada baya dolaştıktan sonra tekrar eve döndük ve rahat 1 saat yürümüşümdür
Hatta bugün benimde Annemlerinde dikkatini çekti eskiden olsa asla okadar yolu yürüyemezdim hatta bel ağrısından dolayı gözümden ağrı yüzünden yaş gelirdi ( kendimi kasardım sokakta ağlamamak için ) ama şimdi şükür çok rahat yürüyorum hatta hiç yavaş yürümeye alışkın olmadığımdan hep ben önden önden gittim Annem maşallahın var diyip durdu

Bakalım yarında Belediye bizim mahalledeki parkta iftar veriyormuş orayada gideriz hem iftar yemeğiyle uğraşmayız hemde yine yürümüş olurum tabi kuzumda parkta oynamış olur vakit dolana kadar
Bayılıyorum öyle iftar sofralarına ( her sene bir kere iftar bir kerede sahur yapıyorlar ve çok eğlenceli geçiyor )
Acayip kalabalık oluyor ve mahalleden herkesi görmek güzel oluyor

hikayemiz çok benziyor bende doğumdan sonra 83 oldum 85.8 çıktım bebeğim 3.5 aylık oldu şimdi sıkı olmayan bir diyet yapıyorum 5 günde 2.700 gr gitti sen de başaracaksın şerbetli tatlılar hamur işlerinden uzak dur. yeşillik bol tüket suyu arttır ben öyle yaptım sütümde iyi bebeğime yetiyor senin boyun kaç canım bak benim kilom baya gösteriyor yine sen şanslısın canım zamanla vericez sıkma canını

Hayırlı cumalar arkadaşlar.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
iyice boşladık burayı ama ramazandan sonra canlanır inşallah.
rumuz:eddoras
geçen hafta:77.8
bu hafta:77.4
giden:0.4

Merhaba, benzer bir hikayeyle ben de aranızdayım. 67 kilo hamile kaldım, 94 kilo doğuma gittim , 3 ay önce doğum Yaptım şuan 83,5 kiloyum. Az yersem hemen sütüm azalıyor. Tatlıdan da vazgeçemiyorum. Zaten etrafımda herkes ye ye ye diye geziyor. Karşı koymak istesem de mümkün olmuyor. Ama bu kilo ciddi derecede moralimi bozuyor. Zaten olmam gereken kilonun çok üstünde hamile kaldım. Boyum 1.62 şimdi ise acilen 54 kilo olmak istiyorum.

canım bir yerden başlamak gerekiyor yoksa kilolar yerinde durmuyor ben ilk zamanlar 80 kiloya düştüm sonra 85.8e çıktım yersem hamurişi tatlıları olacağı buydu sana tavsiyem daha fazla kilo almadan hamurişini tatlıyı kes

Haklısın, 81.8'i görüp sonra 83.5 oldum ben de. İnsan vermek isteyip Alınca daha bir sinir oluyor. Tatlıyı ve hamur işini an itibariyle kesiyorum ! Haftaya sonucu yazıcam inşallah.

Haklısın, 81.8'i görüp sonra 83.5 oldum ben de. İnsan vermek isteyip Alınca daha bir sinir oluyor. Tatlıyı ve hamur işini an itibariyle kesiyorum ! Haftaya sonucu yazıcam inşallah.

sonuna kadar destekliyorum seni canım biz istersek elimizden hiç birşey kurtulmaz benim günlüğümde var orayada yazıyorum burayı yeni keşfettim burayıda takip ederim artık destek olmadan olmuyor

emziren anneler nasıl diyet yapıyorsunuz akıl verin aynalara küstüm dar gelen kıyafetler sinir bozucu ne yapmalıyım

Sağol canım desteğin için. Artık porsiyonlarımı yarıya böldüm. Normalde tam porsiyon yiyordum bu iftarda yarim yedim herşeyden az az. Ekmek yok. Tatlı olarak da Güllaç vardı çook Israr ettiler yarısını yedim. Bir de 5 akşamdır Ebru Şallı ile 2 haftada 2 beden incel pilatesi yapıyorum. Pek bi gelişme olmadı ama 1 - 0 dan büyüktür 1 cm bile incelsem kardır. Birbirimize destek olalım, fit kadınlar olarak sayfa açalım

Çok güzel bir başlangıç yapmışsın harika sakın küçümseme yaptığın şeyleri bizim yolumuz uzun bebeğimiz var sıkı yapamayız zaten hem yavaş ve kalıcı kilolar vericez benim günlüğümde var ne yediğimi sporumu oraya yazıyorum çok iyi oluyo kendimle hesaplaşıyorum. Hep destek tam destek benden sana canım

Merhaba hanımlar
Ben erik 3.takım uyesiyim yıllardir(doğru yıllar oldu) yeni sayılır 4ay önce doğum yaptım hamilelikte çok kilo almadim çünkü en çok düşkün olduğum şeyleri (abur cubur çikolata) yemiyordum 78ile doğuma gidip 81le doğumdan çıktım evet spinalin etkisiyle sistim sanırım doğum yapıp kg veremeyince ilk morel bozukluğu bu oldu sonrasında 73e indim hergun bir kg gidiyordu ne güzel dimi çok uzun sürmedi annemin sütun yok mama verelim diye basımın etini yemesi benimde süt olsun diye paket paket helvalar sutlaclar sonucu lohusalik bitimi herkes evine gittiğinde ben 82kg idim sonuçta sütün psikolojik olduğunu evde yanlız kalınca çokta güzel olduguňu tekrar kilo alarak öğrendim
Velhasıl stres yapmadan aranızda olmak motive olmak istiyorum şuan 80kg yum

hikayelerimiz çok benziyor canım bende 79dan 85 çıktım 1 haftadır dikkat ettim anca 2.700 gr verdim 3 gündür gram düşmüyo sinir oluyorum ama yerken nasıl aldığını anlamıyorsun sen bana göre şanşlısın ben 80 görmem için 20 gün çabalamam gerekecek belki daha fazla. hemen silkelen sağlıklı beslenmeye başla ilk kilolar çabuk gider bu da seni motive eder sonrasıda gelir zaten destek istersen seve seve veririm canım

Aslında 78 e inmiştir tekrar geldi gerçi diyetisyen 5kg ödemim olduğunu kas oranının çok olduğunu söylüyor bunlarda avantaj ve emzirdigim için sürekli gözüm tatlılarda en büyük sorunum bu diyetisyen un verdiği listeye tekrar başladım sende emziriyorsun sanırım kaç aylık bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…