- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Selam kizlarr acil yardim desteeeek!!!
Okadar gostermesemde 79ile hamile kaldim
(ama goren 65falan zannediyodu basen kismim vardi)
89ile doguma girdim..
Dogumdan sonra 83oldum..
Veee simdiii emziriyorum ve hayatim hic bukadar istahli olmamistmmmm tatli yemeyen ben helvalari goturuyorummmmm
cok uzuluyorummm yaaa
Kiyafetlerim oluyor M/L giyiyordum ama suan dar hepsicok uzuluyorum yaaa esimm olsun verirsin askim zamanla uzulme desede cok mutsuzmmm goruntu olarak yine 75falan deselerde
yardimmmmm edinn sutum kesilmeden ne yapabilirimmmmmm...bu arada ayin sonunda iki ay olcak dogum yapali..
Neler yapabilirim
slm kızlar 84.7 kiloyum
aynalardan kaçar oldum , hiçbri elbisem olmuyor
zayıflamam lazım. bende bu grupta devam etmek istiyorum
benide aranıza alırmısınız
hoşbuldum, grubun kuralları varmı
Selam kizlarr acil yardim desteeeek!!!
Okadar gostermesemde 79ile hamile kaldim
(ama goren 65falan zannediyodu basen kismim vardi)
89ile doguma girdim..
Dogumdan sonra 83oldum..
Veee simdiii emziriyorum ve hayatim hic bukadar istahli olmamistmmmm tatli yemeyen ben helvalari goturuyorummmmm
cok uzuluyorummm yaaa
Kiyafetlerim oluyor M/L giyiyordum ama suan dar hepsicok uzuluyorum yaaa esimm olsun verirsin askim zamanla uzulme desede cok mutsuzmmm goruntu olarak yine 75falan deselerde
yardimmmmm edinn sutum kesilmeden ne yapabilirimmmmmm...bu arada ayin sonunda iki ay olcak dogum yapali..
Neler yapabilirim
Merhaba, benzer bir hikayeyle ben de aranızdayım. 67 kilo hamile kaldım, 94 kilo doğuma gittim , 3 ay önce doğum Yaptım şuan 83,5 kiloyum. Az yersem hemen sütüm azalıyor. Tatlıdan da vazgeçemiyorum. Zaten etrafımda herkes ye ye ye diye geziyor. Karşı koymak istesem de mümkün olmuyor. Ama bu kilo ciddi derecede moralimi bozuyor. Zaten olmam gereken kilonun çok üstünde hamile kaldım. Boyum 1.62 şimdi ise acilen 54 kilo olmak istiyorum.hikayemiz çok benziyor bende doğumdan sonra 83 oldum 85.8 çıktım bebeğim 3.5 aylık oldu şimdi sıkı olmayan bir diyet yapıyorum 5 günde 2.700 gr gitti sen de başaracaksın şerbetli tatlılar hamur işlerinden uzak dur. yeşillik bol tüket suyu arttır ben öyle yaptım sütümde iyi bebeğime yetiyor senin boyun kaç canım bak benim kilom baya gösteriyor yine sen şanslısın canım zamanla vericez sıkma canını
Merhaba, benzer bir hikayeyle ben de aranızdayım. 67 kilo hamile kaldım, 94 kilo doğuma gittim , 3 ay önce doğum Yaptım şuan 83,5 kiloyum. Az yersem hemen sütüm azalıyor. Tatlıdan da vazgeçemiyorum. Zaten etrafımda herkes ye ye ye diye geziyor. Karşı koymak istesem de mümkün olmuyor. Ama bu kilo ciddi derecede moralimi bozuyor. Zaten olmam gereken kilonun çok üstünde hamile kaldım. Boyum 1.62 şimdi ise acilen 54 kilo olmak istiyorum.
canım bir yerden başlamak gerekiyor yoksa kilolar yerinde durmuyor ben ilk zamanlar 80 kiloya düştüm sonra 85.8e çıktım yersem hamurişi tatlıları olacağı buydu sana tavsiyem daha fazla kilo almadan hamurişini tatlıyı kes
Haklısın, 81.8'i görüp sonra 83.5 oldum ben de. İnsan vermek isteyip Alınca daha bir sinir oluyor. Tatlıyı ve hamur işini an itibariyle kesiyorum ! Haftaya sonucu yazıcam inşallah.
sonuna kadar destekliyorum seni canım biz istersek elimizden hiç birşey kurtulmaz benim günlüğümde var orayada yazıyorum burayı yeni keşfettim burayıda takip ederim artık destek olmadan olmuyor
Sağol canım desteğin için. Artık porsiyonlarımı yarıya böldüm. Normalde tam porsiyon yiyordum bu iftarda yarim yedim herşeyden az az. Ekmek yok. Tatlı olarak da Güllaç vardı çook Israr ettiler yarısını yedim. Bir de 5 akşamdır Ebru Şallı ile 2 haftada 2 beden incel pilatesi yapıyorum. Pek bi gelişme olmadı ama 1 - 0 dan büyüktür 1 cm bile incelsem kardır. Birbirimize destek olalım, fit kadınlar olarak sayfa açalım
Merhaba hanımlar
Ben erik 3.takım uyesiyim yıllardir(doğru yıllar oldu) yeni sayılır 4ay önce doğum yaptım hamilelikte çok kilo almadim çünkü en çok düşkün olduğum şeyleri (abur cubur çikolata) yemiyordum 78ile doğuma gidip 81le doğumdan çıktım evet spinalin etkisiyle sistim sanırım doğum yapıp kg veremeyince ilk morel bozukluğu bu oldu sonrasında 73e indim hergun bir kg gidiyordu ne güzel dimi çok uzun sürmedi annemin sütun yok mama verelim diye basımın etini yemesi benimde süt olsun diye paket paket helvalar sutlaclar sonucu lohusalik bitimi herkes evine gittiğinde ben 82kg idimsonuçta sütün psikolojik olduğunu evde yanlız kalınca çokta güzel olduguňu tekrar kilo alarak öğrendim
Velhasıl stres yapmadan aranızda olmak motive olmak istiyorum şuan 80kg yum
Aslında 78 e inmiştir tekrar geldi gerçi diyetisyen 5kg ödemim olduğunu kas oranının çok olduğunu söylüyor bunlarda avantaj ve emzirdigim için sürekli gözüm tatlılarda en büyük sorunum bu diyetisyen un verdiği listeye tekrar başladım sende emziriyorsun sanırım kaç aylık bebeğinhikayelerimiz çok benziyor canım bende 79dan 85 çıktım 1 haftadır dikkat ettim anca 2.700 gr verdim 3 gündür gram düşmüyo sinir oluyorum ama yerken nasıl aldığını anlamıyorsun sen bana göre şanşlısın ben 80 görmem için 20 gün çabalamam gerekecek belki daha fazla. hemen silkelen sağlıklı beslenmeye başla ilk kilolar çabuk gider bu da seni motive eder sonrasıda gelir zaten destek istersen seve seve veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?