- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlen dişci randevumuz vardı kuzumun ( normal bir muayene haneydi öyle süslü püslü değildi)
Giderken kuşumla uzun uzun konuştuk bak abi yada abla muayene ettikten sonra tedavi etmek için dolgu yapılacak derse hiç korkmuyoruz dimi cesur kızım diye
Nasıl çocuğu gidene kadar alıştırdıysam dişçiye girdiğinde büyük bir özgüvenle koltuğa oturdu, doktoru tüm sorduğu sorulara (adın ne, yaşın kaç yok işte diş fırçalıyormusun, ağrın varmı gibi sorular ) çok rahat cevap verdi
Doktor ona anlayacağı şekilde yapılacak işlemi anlattı ama ilk önce Pazartesiye kadar biraz ilaç içmen lazım ki dişindeki ufak apse gitsin dediGüzelce dişçiyle anlaşıp el sıkıştılar ve Ana kız evimize döndük ilaçlarımızıda alıp
İnşallah o günde aynı cesareti gösterir
Acıkcası ilk odaya girdiğimde normal bir oda görünce keşke başka yere götürseydim dedim içimden ama şükür gitmişiz çünkü dişçi gerçekten işini çok iyi biliyor ( çocuklara yaklaşımına bayıldımbaşkaları gibi hoyt hoyt değildi ) üstelik 4 dişten sadece ikisi dolgulukmuş diğerleri daha çok çok yeniymiş ve her gün 3 kere diş fırçalarsa kesinlikle ilerlemez ve diğer ikisine dolguya gerek yok üstelik bundan sonrada her 6 ayda bir görüşüyoruz Anlaştıkmı dedi kuzuma oda tamam gelirim Anneme söyleyip dedi
YOlda bayada yürümek zorundaydık minibüsler önünden geçmiyor diye hatta bir ara kösteklenip ana kız yere yapıştıyorduk azşükür birşey olmadı
Küçük kuzuyu birazda parkta oynattıktan sonra eve gelip dinlendim ( baya yoruldum oruçlu halde o kadar yol yapınca ) hatta bir ara eşimide kalayladım telefonlasabah para bırakırken birde arabayı bıraksaydın; kendi arabanı satıp benimkine el koydun oruçlu oruçlu beni yollara döktün diye adamcağız özür üzerine özür diledi hatta bir ara tutturdu ille taksiye bin niye minibüsle uğraşıyorsun diye ama kuzumun hoşuna gittiği için minibüsle gidip geldik
Bir iki saat sonrada görümceme gideriz iftar içineşim en geç 7 gibi gelmiş olur nasılsa
Kvde gelecek tabi bizimle hatta dönüşte KVyi evine bırakıp tekrar kızkardeşimin evine gidip oradanda babamları alacağız ( onlarda kızkardeşimdeymiş bu akşamYarın KVsini iftara alacakmış o yüzden alışverişe çıkacaktı tabi ikizlere Annemler bakacak o arada kızkardeşimde gelmişken Allah ne verdiyse yeriz birlikte demiş tabi eve götürmek bana kaldı neymiş Annem ona arabayla bırakmana gerek yok dermiş ama ben nasılsa görümcemden dönerken onların oradan geçicekmişim ona Annem gerek yok demezmiş yolunuzun üstü hesabı )
kızına geçmiş olsun ,cesaretine maşallah
oruçluyken yürüyüş zor oluyo cidden
80 oldum bendeee+
ne pozitifsin maşallah sana :) inşallah en yakında istediğimiz rakamlara kavuşuruz♥Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün biraz keyifci günümdeydimevden çıkmadım ve pek işde yapmadım valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayınhatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu
Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorumulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken diyorum ya benim bünye muhalefet bana ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz
Canım hiç boşuna canını sıkma sonuçta RAmazanda yeterli miktarda su içemiyoruz ve o yüzden vucudun ödem tutması gayet normal
Ben Ramazandan 1 gün evvel 102.5 gördüm ( hatta daha aşağısınıda ) ama sonrasında hep artı çıktımen son bu sabah 105 i gördüm ve eskiden olsa krize girip ağlamaktan yataklık olurdum ama şu an inan umurum değil çünkü biliyorum fazla kaçırmadığımı ve ne olursa olsun bayramdan sonra tatilimide yapıp sonrasında o artıyı çok kısa sürede atıp 2li rakamlarıda göreceğime adım gibi eminim
tebrik ederim canım 70lere çok az kaldı hadi bakalım gidecek bu kilolargünaydınnnnnnn
bugün tartıda 82.9 u gördüm
rabbimin izniyle şu seksenlerden bi kurtulsamsonra sırasıyla yetmişlerden
İyi geceler, hem zayıflama grubunda olup hem de buraya yazabilyormuyuz onu merak ettim.
ben geldım kızlaarrr sınavım bıttııı :))) özgürüm artıkkk ...
KORRKTUGUM KADAR OLMADIIIsadece 2 kılo almısım hazırlık donemınde :))))
sızler nasılsınız topıgı durgun gördümmm
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür yine bir yoğunluktur gidiyor
Dün kızımın Lise Tercihlerini yapmadan evvel düşündüğü okullara bir gidelim dedik ( hem ulaşımı hemde cevresini araştırmak için ) O sıcakta tam 6 tane okula gittik ve tabiki bütün günüm trafikte geçti hepsi birbirinden farklı semtlerde olunca
İyikide gitmişiz çünkü 2 - 3 tane okulu kafadan eledik ( okulun yeri çok tersdi birinin ve 3 vesaitle 4 sene çekilmezdi, biri deseniz okulbahçesi bile yoktu ve resmen sanayi bölgesinin içinde gibiydi, birininde cevresinde maalesef cins cins insanlar kaynıyordu ve yarın öbür gün sıkıntı olurdu )
Tabi kızımın iyice sinirleri bozuldu hayal ettiği gibi olmayınca okullar ( gerçi 2 tanesi zaten istediği bölüm değildi, açıkta kalmamak adına seçersin demiştik )
Nasıl yorulduysam akşam iftardan sonra resmen elim ayağım boşaldı ( sanırım kan şekerimde fırladı) bir 10 dakika dinleneyim kendime gelirim derken resmen 2.5 saat baygın düşmüşüm gözümü bile açamadım ve eşim okadar gürültü yaptıkları halde ben tepki vermeyince baya bir endişelenmiş
Cidden uzun süre sussuzluk ve açlık bana yaramadısanırım yine insülin direncim tetiklendi
Bugün yine oruç tutmama izin vermedilercidden bir dolu bir boş oldu bu son günler benim için hatta dalga geçiyor kızım Anne sen direk TEkne orucu tutsana tam gün sana iyi gelmiyor yollarda fenalaşacaksın diye
Gece babasıyla biraz daha araştırırken eşimin iş yerine 4 - 5 sokak öte bir okulbulmuşlar tamda bizim cadının istediği bölüm ( Radyo - Televizyon ve bir sürü bölüm daha ) Bugünde ille oraya gidelim diye tutturdu ( İnternetten görmek kesmiyor hatunu ) yanlız onun elde ettiği yüzdeliğin az altı olduğu için kabul ederlermi emin değilim ama kesinlikle ilk sıraya onu yazmak istiyormuş ( tabi önce gidip rehberlik hocasına danışmak istiyor )
Arkadaşlarıda gelecek sanırım ( yani yine şöförlük yapacağım hatunlara)
Senin adına çok sevindim canım inşallah bundan sonrada daha rahat gider kilocuklar
Maalesef benden başkası kalmadı desem yeridirAslında bende artık yazmayacağım kendi kendime mi yazışacağım diye düşünüyordum ama her gün dayanamayıp varmı gelen giden diye bakmadan edemediğimden yazmaktanda vazgeçemedim iyikide geçememişim yoksa senle deng gelemezdim
Umarım bayram sonrası burası dahada bir şenlenirde eski düzenimize döneriz
Topıgın en sadığı ilan ettım senı oymakbaşım
ıyı yapmıssınız okulları gezerek sonra suprız olmasın cıkan yerler
IYIKI SENDE GITMEmıssınnn glıp de bos bulsam hayalkırıklıgı olurdu benım ıcın
bayrammdan sonraya kadar sure verelım bunlara donmezlerse kendımıze yenı topık acalım kızz
yanındayım oymakbasım :) DUYDUK DUYMADIK DEMEYIIINNNN ! YENI TOPIGE TASINACAGIZ BİİZZZSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
İki gündür temizlikle boğuşup durdum ( bugün hatta dağ gibi ütülerimide bitirdim )
Malum yarın Kadir Gecesi eee Bayramda yakın birde eşim Annesiyle, Ablasını ve kızkardeşini iftara davet etti
Tabi bu durumda temizliği biraz erkene çektim ki hepsi bir olsun
Dün bir tek iftarı Eyüp SAhilde piknik gibi yaptık ve tabi gece 2 gibi dönünce münkün olmadı uğramayaama aklım hep buralardaydı
Allahın izniyle çok az kaldı ve yarın kesinlikle Orucumu tutmak istiyorumBir yandan seviniyorum Ramazanın bitmesine çünkü uyku düzeni diye birşey kalmadı bende ( ki tatilde de aynen devam eder diye düşünüyorum kuzenlerle bir araya gelince Sağ olsunlar her görüştüğümüzde gün saydıklarını bir an önce gelmemizi söylüyorlar hatta kız olan Yenge dayım sonra gelsin atla gel diyor ama valla Bayramda kocayıda bırakıp gitmiş olsam Anam yolar beni hem onlarla bayramlaşmadan gitmek olmaz
Şurada kaldı bir kaç gün sonra Allahın izniyle çok çok düzgün ilerleyip evlilik yıldönümüme kadar ( 8 Ağustos ) 99u görmek için elimden geleni yapacağım sonrada inşallah hep daha aşağıları göreceğim Allahında izniyle
Tatilden dönünce 2 hafta haftam var ki şimdi eşime söyledim aynı cümleyi odaaşkım sen Akçaydada görürsün o rakamı dedi oda farkında ödem olduğundan çünkü kilo olmuş olsa 46 beden pantalonlarımın içine giremezdim şükür hepsi hala oluyor hatta ufak ufak 44leride zorlarım diye düşünüyorum ( göbiş dışarda kalıyor ama dediğim gibi tatil sonrası mekikti, ip atlamaydı, Leslie ve Tae BO du hepsini devreye sokuyorum )
Kızımlada anlaştık Ekimde doğum günü geçtikten sonra birlikte Belediyenin Spor salonuna yazılacağızyaşı dolmadan almıyorlardı geçen sene ama bu sene doğum gününden sonra 16dan gün almış sayılıyorya ( bana göre 15 ama neyse hastane kayıtlarında bile bir yaş büyük yazıyorlar ay hesabınada göre ) Birlikte hem arkadaş oluruz hemde kilolarımızdan kurtuluruz
Valla acıkcası uzun zamandır düşündüğüm birşeydi ama gelen giden olurmu bilemedimNeyse dediğin gibi baktık gelen giden yok yeni ufuklara yelken açarız belki bizi biraz daha motive eder yeni bir topik
Ben şimdiden isim düşünmeye başlıyayımbayram sonrası eski kadro toplanmazsa benden günah gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?