80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğlen dişci randevumuz vardı kuzumun ( normal bir muayene haneydi öyle süslü püslü değildi )
Giderken kuşumla uzun uzun konuştuk bak abi yada abla muayene ettikten sonra tedavi etmek için dolgu yapılacak derse hiç korkmuyoruz dimi cesur kızım diye
Nasıl çocuğu gidene kadar alıştırdıysam dişçiye girdiğinde büyük bir özgüvenle koltuğa oturdu, doktoru tüm sorduğu sorulara (adın ne, yaşın kaç yok işte diş fırçalıyormusun, ağrın varmı gibi sorular ) çok rahat cevap verdi
Doktor ona anlayacağı şekilde yapılacak işlemi anlattı ama ilk önce Pazartesiye kadar biraz ilaç içmen lazım ki dişindeki ufak apse gitsin dedi Güzelce dişçiyle anlaşıp el sıkıştılar ve Ana kız evimize döndük ilaçlarımızıda alıp

İnşallah o günde aynı cesareti gösterir
Acıkcası ilk odaya girdiğimde normal bir oda görünce keşke başka yere götürseydim dedim içimden ama şükür gitmişiz çünkü dişçi gerçekten işini çok iyi biliyor ( çocuklara yaklaşımına bayıldım başkaları gibi hoyt hoyt değildi ) üstelik 4 dişten sadece ikisi dolgulukmuş diğerleri daha çok çok yeniymiş ve her gün 3 kere diş fırçalarsa kesinlikle ilerlemez ve diğer ikisine dolguya gerek yok üstelik bundan sonrada her 6 ayda bir görüşüyoruz Anlaştıkmı dedi kuzuma oda tamam gelirim Anneme söyleyip dedi

YOlda bayada yürümek zorundaydık minibüsler önünden geçmiyor diye hatta bir ara kösteklenip ana kız yere yapıştıyorduk az şükür birşey olmadı
Küçük kuzuyu birazda parkta oynattıktan sonra eve gelip dinlendim ( baya yoruldum oruçlu halde o kadar yol yapınca ) hatta bir ara eşimide kalayladım telefonla sabah para bırakırken birde arabayı bıraksaydın; kendi arabanı satıp benimkine el koydun oruçlu oruçlu beni yollara döktün diye adamcağız özür üzerine özür diledi hatta bir ara tutturdu ille taksiye bin niye minibüsle uğraşıyorsun diye ama kuzumun hoşuna gittiği için minibüsle gidip geldik

Bir iki saat sonrada görümceme gideriz iftar için eşim en geç 7 gibi gelmiş olur nasılsa
Kvde gelecek tabi bizimle hatta dönüşte KVyi evine bırakıp tekrar kızkardeşimin evine gidip oradanda babamları alacağız ( onlarda kızkardeşimdeymiş bu akşam Yarın KVsini iftara alacakmış o yüzden alışverişe çıkacaktı tabi ikizlere Annemler bakacak o arada kızkardeşimde gelmişken Allah ne verdiyse yeriz birlikte demiş tabi eve götürmek bana kaldı neymiş Annem ona arabayla bırakmana gerek yok dermiş ama ben nasılsa görümcemden dönerken onların oradan geçicekmişim ona Annem gerek yok demezmiş yolunuzun üstü hesabı )

günaydınnnnnnn
bugün tartıda 82.9 u gördüm
rabbimin izniyle şu seksenlerden bi kurtulsam sonra sırasıyla yetmişlerden

kızına geçmiş olsun ,cesaretine maşallah
oruçluyken yürüyüş zor oluyo cidden

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günlerrrrrrrrrr

Şükür bu sabah uykumu alabildim
Dün iftara malum Görümcemdeydik tabi geç gelincede hemen büyük kızımla oturup hatmimizi okuduk ( şükür 1.5 cüz okuyabildik ) o yüzden gece uğrayamadım
Bugün küçük kuzuyu yıkayıp bir postada renklilerimi yıkarım diye düşünüyorum Bİrde bana bol gelen pantalonlarımın hepsini ortaya çıkartıp tersten giyip ne kadar daraltmam gerektiğine bakıp onları makineyle daraltmak istiyorum
Artık öyle böyle bol gelmiyorlar Geçen sene içine girdiğimde resmen karnımı kesecek kadar dar olan pantalonum dün akşam resmen popomdan düşüyordu Bari onlarda Bayram öncesi aradan çıksın şurada kaldı 2 hafta bayrama Bayramlık bir tane renkli pantalon almak istiyorum zaten ama yinede onlarda yapılsın ki elimi attıkca ay bu çok bol diye geri koymak zorunda kalmayayım

kızına geçmiş olsun ,cesaretine maşallah
oruçluyken yürüyüş zor oluyo cidden

SAğ olasın canım şükür dünden beri ilacını düzenli olarak içiyor ve sıkıntısı yok sabah beri sorup duruyor ne zaman gideceğiz dişçiye ben çok heycanlandım diye tabi ona izah ettim az canının yanabileceğini, ağzına tadı pek güzel olmayan bir ilaç sıkacağını, makinelerin ses çıkaracağını ama doktorun çok dikkatli olup onun üzülmesine çok fazla izin vermeyeceğini izah ettim hatta ona dönüşte cesur davrandığı için oyuncak alacağımı söyleyince havalara uçtu sevinçten Ameliyat olarak görüyor o dolguyu gelen geçenede dünden beri diş Ameliyatı olacağım diyor bilmiş cadı İnşallah pazarteside bu kadar rahat atlatırız

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün biraz keyifci günümdeydim evden çıkmadım ve pek işde yapmadım valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayın hatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu

Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorum ulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken diyorum ya benim bünye muhalefet bana ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz

80 oldum bendeee+

Canım hiç boşuna canını sıkma sonuçta RAmazanda yeterli miktarda su içemiyoruz ve o yüzden vucudun ödem tutması gayet normal
Ben Ramazandan 1 gün evvel 102.5 gördüm ( hatta daha aşağısınıda ) ama sonrasında hep artı çıktım en son bu sabah 105 i gördüm ve eskiden olsa krize girip ağlamaktan yataklık olurdum ama şu an inan umurum değil çünkü biliyorum fazla kaçırmadığımı ve ne olursa olsun bayramdan sonra tatilimide yapıp sonrasında o artıyı çok kısa sürede atıp 2li rakamlarıda göreceğime adım gibi eminim

ne pozitifsin maşallah sana :) inşallah en yakında istediğimiz rakamlara kavuşuruz♥

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmm

Kızçemle oturup bir güzel hatmimizi devam ettirdik 1.5 cüz okuduk ( 12ci cüze yaklaştık )
Aslında hala biraz geride geliyoruz ( Kadir Gecesine bitirebilmek için ) ama Allahın izniyle her gün 1.5 yada 2 cüz okursak Allahın izniyle yetişir diye düşünüyorum ( tek korkum bitmeden kızımın regl olması artık nasip )

Biraz evvel arkadaşlarda İGden ( kızları KKda tanıyorum kaç senedir ) mesaj atmışlar Dua kardeşliği yapalımmı diye Her gece toplu halde bir kişinin muradı için dua etmeye karar verdik
Onlar mucizelerine kavuşsun diye bende hem kilolarımdan kurtulmak hemde borçlarımdan kurtulmak için
Aslında borçları hiç takmıyorum kafama ( öyle fazla değil her ailede olan ufak kart borçları ) ama işte eşim çok sıkıntı yapıyor kendine sonuçta bizlere en iyisini sunmak istiyor ve bazen tıkanıyor aslında hep diyorum biz birşey istemiyoruz sen iyi ol yeter diye ama içi el vermiyor adamcağızın

Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eder ....Aminnnnnnnnnnn

Herkese hayırlı geceler

İftarımızı yapıp eşimide dışarı uğurlayıp kendimi buraya attım ( oruç tutmamışda olsam kızımla yaptık iftarı ve tabiki gün içinde çok fazla birşey yemediğim için iftardada az yedim ve şükür şu an kendimi şiş hissetmiyorum )

Akşam üzere kendime Aromali su hazırladım sahura kadar onu içeceğim ( salatalık, limon, maydanoz ve taze nane yaprakları attım içine )
Şimdide Annemin getirdiği bitkisel çayı içiyorum

Sahuruda hafif geçirirsem inşallah bir daha artı görmeden devam ederim

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum

Bugün eşim küçük kuzuyla Eminönüne indi bende fırsat o fırsat biraz keyif yaptım
Bana gelirken selfie cubuğu almışlar ve pembe Anında tahmin ettim zaten kesin küçük kuşum seçmiştir diye Eşim alırken tutturmuş Pembesini alalım Annem çok sever diye ( aslında kendisi pembe delisi )
Normalde ben beceremem pek selfie çekmeyi ( kolum uzun değilki ) artık tatilde kim resmi çekecek yada selfi tam olmadı derdi olmaz diye dalga geçiyor eşim tabi

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler

Hazır eşim oyun konsoluna geçince bende kendimi buraya atayım dedim
Kızımın teraviden gelmesini bekliyorum oturup birlikte hatmimizi okuruz diye Maşallah bu sene teraviyi mümkün olduğunca ihmal etmedi banada gel diyorda acıkcası yemiyor 5 vakit namazı kılamıyorum yine şu ara teraviye gitsem kesin bayılırım
Kilolar iyice gitsinde belki seneye her gece bende giderim tabi önce farzlarımızıda bir yerine getirelim düzenli olarakda devamı gelir nasılsa

İyi geceler, hem zayıflama grubunda olup hem de buraya yazabilyormuyuz onu merak ettim.

Sanada hayırlı geceler canım
Evet canım kesinlikle dilediğin yere yazabiliyorsun Ben burası hariç 3 yere daha yetişiyorum malum Ramazan münasebetiyle burası biraz sakin ama inşallah Bayramdan sonra biraz daha canlanır

Herkese hayırlı geceler

Sabah beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Geç uyandım sonrada biraz toparla, otur hatimmi oku, kuzuyla ilgilen derken akşamlık alışverişede çıkınca geldiğimde hemen mutfağa attım kendimi

Bugün küçük kuşum bende oruç tutacağım diye tutturdu Bu gece sahura uyandırıp tekne orucu tutturacağım ona Bakalım ne kadar dayanabilecek Aslında daha çok ufak ama inatla bende tutacağım diye ağlayıp durdu bende sonunda tamam dedim

ben geldım kızlaarrr sınavım bıttııı :))) özgürüm artıkkk ...
KORRKTUGUM KADAR OLMADIII sadece 2 kılo almısım hazırlık donemınde :))))

sızler nasılsınız topıgı durgun gördümmm

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İki gündür yine bir yoğunluktur gidiyor
Dün kızımın Lise Tercihlerini yapmadan evvel düşündüğü okullara bir gidelim dedik ( hem ulaşımı hemde cevresini araştırmak için ) O sıcakta tam 6 tane okula gittik ve tabiki bütün günüm trafikte geçti hepsi birbirinden farklı semtlerde olunca
İyikide gitmişiz çünkü 2 - 3 tane okulu kafadan eledik ( okulun yeri çok tersdi birinin ve 3 vesaitle 4 sene çekilmezdi, biri deseniz okul bahçesi bile yoktu ve resmen sanayi bölgesinin içinde gibiydi, birininde cevresinde maalesef cins cins insanlar kaynıyordu ve yarın öbür gün sıkıntı olurdu )
Tabi kızımın iyice sinirleri bozuldu hayal ettiği gibi olmayınca okullar ( gerçi 2 tanesi zaten istediği bölüm değildi, açıkta kalmamak adına seçersin demiştik )

Nasıl yorulduysam akşam iftardan sonra resmen elim ayağım boşaldı ( sanırım kan şekerimde fırladı ) bir 10 dakika dinleneyim kendime gelirim derken resmen 2.5 saat baygın düşmüşüm gözümü bile açamadım ve eşim okadar gürültü yaptıkları halde ben tepki vermeyince baya bir endişelenmiş
Cidden uzun süre sussuzluk ve açlık bana yaramadı sanırım yine insülin direncim tetiklendi
Bugün yine oruç tutmama izin vermediler cidden bir dolu bir boş oldu bu son günler benim için hatta dalga geçiyor kızım Anne sen direk TEkne orucu tutsana tam gün sana iyi gelmiyor yollarda fenalaşacaksın diye

Gece babasıyla biraz daha araştırırken eşimin iş yerine 4 - 5 sokak öte bir okul bulmuşlar tamda bizim cadının istediği bölüm ( Radyo - Televizyon ve bir sürü bölüm daha ) Bugünde ille oraya gidelim diye tutturdu ( İnternetten görmek kesmiyor hatunu ) yanlız onun elde ettiği yüzdeliğin az altı olduğu için kabul ederlermi emin değilim ama kesinlikle ilk sıraya onu yazmak istiyormuş ( tabi önce gidip rehberlik hocasına danışmak istiyor )
Arkadaşlarıda gelecek sanırım ( yani yine şöförlük yapacağım hatunlara )

Senin adına çok sevindim canım inşallah bundan sonrada daha rahat gider kilocuklar

Maalesef benden başkası kalmadı desem yeridir Aslında bende artık yazmayacağım kendi kendime mi yazışacağım diye düşünüyordum ama her gün dayanamayıp varmı gelen giden diye bakmadan edemediğimden yazmaktanda vazgeçemedim iyikide geçememişim yoksa senle deng gelemezdim

Umarım bayram sonrası burası dahada bir şenlenirde eski düzenimize döneriz

Topıgın en sadığı ilan ettım senı oymakbaşım
ıyı yapmıssınız okulları gezerek sonra suprız olmasın cıkan yerler
IYIKI SENDE GITMEmıssınnn glıp de bos bulsam hayalkırıklıgı olurdu benım ıcın
bayrammdan sonraya kadar sure verelım bunlara donmezlerse kendımıze yenı topık acalım kızz

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

İki gündür temizlikle boğuşup durdum ( bugün hatta dağ gibi ütülerimide bitirdim )
Malum yarın Kadir Gecesi eee Bayramda yakın birde eşim Annesiyle, Ablasını ve kızkardeşini iftara davet etti
Tabi bu durumda temizliği biraz erkene çektim ki hepsi bir olsun
Dün bir tek iftarı Eyüp SAhilde piknik gibi yaptık ve tabi gece 2 gibi dönünce münkün olmadı uğramaya ama aklım hep buralardaydı

Allahın izniyle çok az kaldı ve yarın kesinlikle Orucumu tutmak istiyorum Bir yandan seviniyorum Ramazanın bitmesine çünkü uyku düzeni diye birşey kalmadı bende ( ki tatilde de aynen devam eder diye düşünüyorum kuzenlerle bir araya gelince Sağ olsunlar her görüştüğümüzde gün saydıklarını bir an önce gelmemizi söylüyorlar hatta kız olan Yenge dayım sonra gelsin atla gel diyor ama valla Bayramda kocayıda bırakıp gitmiş olsam Anam yolar beni hem onlarla bayramlaşmadan gitmek olmaz

Şurada kaldı bir kaç gün sonra Allahın izniyle çok çok düzgün ilerleyip evlilik yıldönümüme kadar ( 8 Ağustos ) 99u görmek için elimden geleni yapacağım sonrada inşallah hep daha aşağıları göreceğim Allahında izniyle
Tatilden dönünce 2 hafta haftam var ki şimdi eşime söyledim aynı cümleyi oda aşkım sen Akçaydada görürsün o rakamı dedi oda farkında ödem olduğundan çünkü kilo olmuş olsa 46 beden pantalonlarımın içine giremezdim şükür hepsi hala oluyor hatta ufak ufak 44leride zorlarım diye düşünüyorum ( göbiş dışarda kalıyor ama dediğim gibi tatil sonrası mekikti, ip atlamaydı, Leslie ve Tae BO du hepsini devreye sokuyorum )
Kızımlada anlaştık Ekimde doğum günü geçtikten sonra birlikte Belediyenin Spor salonuna yazılacağız yaşı dolmadan almıyorlardı geçen sene ama bu sene doğum gününden sonra 16dan gün almış sayılıyorya ( bana göre 15 ama neyse hastane kayıtlarında bile bir yaş büyük yazıyorlar ay hesabınada göre ) Birlikte hem arkadaş oluruz hemde kilolarımızdan kurtuluruz

Valla acıkcası uzun zamandır düşündüğüm birşeydi ama gelen giden olurmu bilemedim Neyse dediğin gibi baktık gelen giden yok yeni ufuklara yelken açarız belki bizi biraz daha motive eder yeni bir topik
Ben şimdiden isim düşünmeye başlıyayım bayram sonrası eski kadro toplanmazsa benden günah gider

yanındayım oymakbasım :) DUYDUK DUYMADIK DEMEYIIINNNN ! YENI TOPIGE TASINACAGIZ BİİZZZ
:)
Benımde sınav sonucum atamam bellı olsunda yasayacagım yere gore bende dusunuyorum spor salonu.. 2 yıldır duzenlı gıden bır arkadasım once hızla ılo verdı sımdıde sıkılastı koruyo cok guzel. ıyı yaparsınız ana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…