- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Diyetisyen bana 6aydan önce diyet onermiyorum dedi bende bir gününü anlatayım tekrar dusunun dedim aynen helvalar sutlaclar daha neler neler sonuç liste verdi paylasabilirimSelam kizlarr acil yardim desteeeek!!!
Okadar gostermesemde 79ile hamile kaldim
(ama goren 65falan zannediyodu basen kismim vardi)
89ile doguma girdim..
Dogumdan sonra 83oldum..
Veee simdiii emziriyorum ve hayatim hic bukadar istahli olmamistmmmm tatli yemeyen ben helvalari goturuyorummmmm
cok uzuluyorummm yaaa
Kiyafetlerim oluyor M/L giyiyordum ama suan dar hepsicok uzuluyorum yaaa esimm olsun verirsin askim zamanla uzulme desede cok mutsuzmmm goruntu olarak yine 75falan deselerde
yardimmmmm edinn sutum kesilmeden ne yapabilirimmmmmm...bu arada ayin sonunda iki ay olcak dogum yapali..
Neler yapabilirim
canım ilk olarak bildiğim haftada 1kg yu aşmamak gerekiyor emzirirken çünkü sütun kalitesinde azalma olabilirmiş gerçi ilk başta odemde gidiyor onunda farkı vardır ayrıca bitki çayı filan icmeyin sadece günde bir fincan rezene fazlası sütü azaltiyormus bunu da yeni öğrendim süt olsun diye uç bardak içiyorsunhikayemiz çok benziyor bende doğumdan sonra 83 oldum 85.8 çıktım bebeğim 3.5 aylık oldu şimdi sıkı olmayan bir diyet yapıyorum 5 günde 2.700 gr gitti sen de başaracaksın şerbetli tatlılar hamur işlerinden uzak dur. yeşillik bol tüket suyu arttır ben öyle yaptım sütümde iyi bebeğime yetiyor senin boyun kaç canım bak benim kilom baya gösteriyor yine sen şanslısın canım zamanla vericez sıkma canını
Sağol canım desteğin için. Artık porsiyonlarımı yarıya böldüm. Normalde tam porsiyon yiyordum bu iftarda yarim yedim herşeyden az az. Ekmek yok. Tatlı olarak da Güllaç vardı çook Israr ettiler yarısını yedim. Bir de 5 akşamdır Ebru Şallı ile 2 haftada 2 beden incel pilatesi yapıyorum. Pek bi gelişme olmadı ama 1 - 0 dan büyüktür 1 cm bile incelsem kardır. Birbirimize destek olalım, fit kadınlar olarak sayfa açalım
Merhaba hanımlar
Ben erik 3.takım uyesiyim yıllardir(doğru yıllar oldu) yeni sayılır 4ay önce doğum yaptım hamilelikte çok kilo almadim çünkü en çok düşkün olduğum şeyleri (abur cubur çikolata) yemiyordum 78ile doğuma gidip 81le doğumdan çıktım evet spinalin etkisiyle sistim sanırım doğum yapıp kg veremeyince ilk morel bozukluğu bu oldu sonrasında 73e indim hergun bir kg gidiyordu ne güzel dimi çok uzun sürmedi annemin sütun yok mama verelim diye basımın etini yemesi benimde süt olsun diye paket paket helvalar sutlaclar sonucu lohusalik bitimi herkes evine gittiğinde ben 82kg idimsonuçta sütün psikolojik olduğunu evde yanlız kalınca çokta güzel olduguňu tekrar kilo alarak öğrendim
Velhasıl stres yapmadan aranızda olmak motive olmak istiyorum şuan 80kg yum
slm kızlarr takib ediyorum ama yazamıyorum , çok canım sıkkın
insan oruç tutup kilo alırmı yaaanapıcağımı bilmiyorum...
Diyetisyen bana 6aydan önce diyet onermiyorum dedi bende bir gününü anlatayım tekrar dusunun dedim aynen helvalar sutlaclar daha neler neler sonuç liste verdi paylasabilirim
canım ilk olarak bildiğim haftada 1kg yu aşmamak gerekiyor emzirirken çünkü sütun kalitesinde azalma olabilirmiş gerçi ilk başta odemde gidiyor onunda farkı vardır ayrıca bitki çayı filan icmeyin sadece günde bir fincan rezene fazlası sütü azaltiyormus bunu da yeni öğrendim süt olsun diye uç bardak içiyorsun
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Sahura kadar oturunca evdekiler hala uyuyor tabiBİzde küçük kuzuyla bir yandan TV izliyoruz bir yandan da sizlere bir bakayım dedim
Bir kaç saat sonrada kızkardeşime giderim dedimmalum iftara bu akşam amcamlar, Annemler ve biz bir arada olacağız onların evinde
Çok geçe kalmayız malum ertesi gün iş günü eşlerimiz adına
bende altı aydan önce diyet yapmayı düşünmüyordum ama 90lara yolculuk yakın olunca tabanlarım tutuştu açıkcası 3 gündür gram oynamıyor tartı. bitki çaylarını kesinlikle tüketmiyorum bol su maden suyu içiyorum senin diyet listen nasıl paylaşırsan sevinirim canım
liste için çok teşekkür ederim canımSabah
Aç karına iki bardak su
60gr(2 kibrit kutusu ) peynir (herturlu peynir olur)
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2ceviz yada 5yumurta
Yada
1yumurta 30gr sucuk(1kk kadar)la yapılmış omlet (peynir yenmeyecek sucuk olursa)
Ara
1meyve 1caybardagi süt
Öğle
2kepce çorba(yada 3yk pilav yada 2dilim ekmek)
4kofte yada 6yk bakliyat yada 8yk sebze
Salata
100gr(3yk )yogurt
Ara
1dlm ekmek 1 kibrit kutusu peynir domates salatalık
Yada 2galeta 1ayran
Yada
4top dondurma
Akşam
Öğle ile aynı alternatiflerin biri
Ara
1 bardak süt
1meyve
(Emziren için süte 2adet kuru incir doğrayıp muhallebi kaynatıp içmek öneri)
Yada
1bardak süt
4yulafli bisküvi (kremasiz)
Not: bu diyetle hedef 1kg ama yağdan giden 1kg
* haftada 4gun 60dk yuruyus
*sabah kahvaltı 9u geçmesin mümkünse
*akşam ki ara yatmadan 2saat önce
*akşamki aradaki biskuviler çayla yenilip yatarken süt içilebilir
Ayrıca süt urunleri dahil hiçbirşey emzirenler için light olmayacak
ne güzel, afiyet olsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Sahura kadar oturunca evdekiler hala uyuyor tabiBİzde küçük kuzuyla bir yandan TV izliyoruz bir yandan da sizlere bir bakayım dedim
Bir kaç saat sonrada kızkardeşime giderim dedimmalum iftara bu akşam amcamlar, Annemler ve biz bir arada olacağız onların evinde
Çok geçe kalmayız malum ertesi gün iş günü eşlerimiz adına
Selam kızlar nasılsınız sürekli tartilmayacsgim bi eksi bi artı haftada bir bundan sonra
Selam kızlar nasılsınız sürekli tartilmayacsgim bi eksi bi artı haftada bir bundan sonra
Yaa biliyorm ama masaya oturdugumda oyle istahli yiorum ki hayatimda hic boyle istahli olmadim... Ekmek yiorum makarna vs.. bide esim oruc tutuyo onunla yiormhikayemiz çok benziyor bende doğumdan sonra 83 oldum 85.8 çıktım bebeğim 3.5 aylık oldu şimdi sıkı olmayan bir diyet yapıyorum 5 günde 2.700 gr gitti sen de başaracaksın şerbetli tatlılar hamur işlerinden uzak dur. yeşillik bol tüket suyu arttır ben öyle yaptım sütümde iyi bebeğime yetiyor senin boyun kaç canım bak benim kilom baya gösteriyor yine sen şanslısın canım zamanla vericez sıkma canını
Eveeeeeeeeet cok sewinirimmmm :'( hergun yarin ekmek yemicemle basliyorum ama olmuyo hic boyle iradesiz olmadim cok uzgunumDiyetisyen bana 6aydan önce diyet onermiyorum dedi bende bir gününü anlatayım tekrar dusunun dedim aynen helvalar sutlaclar daha neler neler sonuç liste verdi paylasabilirim
canım ilk olarak bildiğim haftada 1kg yu aşmamak gerekiyor emzirirken çünkü sütun kalitesinde azalma olabilirmiş gerçi ilk başta odemde gidiyor onunda farkı vardır ayrıca bitki çayı filan icmeyin sadece günde bir fincan rezene fazlası sütü azaltiyormus bunu da yeni öğrendim süt olsun diye uç bardak içiyorsun
Yaa biliyorm ama masaya oturdugumda oyle istahli yiorum ki hayatimda hic boyle istahli olmadim... Ekmek yiorum makarna vs.. bide esim oruc tutuyo onunla yiorm
bende öyleydim, canım birşeyler istiyordu özellikle tatlılara dayanamıyordum ye ye 80 kilodan 85.8 olunca bu gidişin sonu iyi değil dedim bir anda karar verdim bak canım daha fazla kilo almadan önüne geç çok pişman olursun ben yaşadım çok kötü bi durum ilk hamileliğimde doğumdan 83le çıktım süt olsun diye yedimde yedim 4 ay sonra tartıya bi çıktım 91 kilo kiloları verene kadar canım çıktı birde benimle dalga geçanleri hiç anlatmıyorum kendi iyiliğin için tut kendini canın birşeyler istedikçe zayıf fotolarına bak birde aynada şuan ki haline bak. geç olmadan kendin için doğru kararı ver porsiyonlarını küçült ekmeği azalt 7den sonra birşey yememeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?