80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetisyen bana 6aydan önce diyet onermiyorum dedi bende bir gününü anlatayım tekrar dusunun dedim aynen helvalar sutlaclar daha neler neler sonuç liste verdi paylasabilirim
canım ilk olarak bildiğim haftada 1kg yu aşmamak gerekiyor emzirirken çünkü sütun kalitesinde azalma olabilirmiş gerçi ilk başta odemde gidiyor onunda farkı vardır ayrıca bitki çayı filan icmeyin sadece günde bir fincan rezene fazlası sütü azaltiyormus bunu da yeni öğrendim süt olsun diye uç bardak içiyorsun

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Sahura kadar oturunca evdekiler hala uyuyor tabi Bİzde küçük kuzuyla bir yandan TV izliyoruz bir yandan da sizlere bir bakayım dedim

Bir kaç saat sonrada kızkardeşime giderim dedim malum iftara bu akşam amcamlar, Annemler ve biz bir arada olacağız onların evinde
Çok geçe kalmayız malum ertesi gün iş günü eşlerimiz adına

Valla helal olsun Ramazan olmasına rağmen sporuu aksatmıyorsun İftarda az da yesem kesinlikle halim kalmıyor ki zate zamanda çok çabuk geçiyor ve bir bakmışım sahur saati yaklaştı

ARamıza hoşgeldin canım
İnşallah çok çok güzel kilolar verip hepimiz hedeflerimize ulaşırız
RAmazanda pek yoğunluk yok belki ama emiim Bayramdan sonra burasıda daha bir canlanır

slm kızlarr takib ediyorum ama yazamıyorum , çok canım sıkkın
insan oruç tutup kilo alırmı yaaa napıcağımı bilmiyorum...

Aslında 78 e inmiştir tekrar geldi gerçi diyetisyen 5kg ödemim olduğunu kas oranının çok olduğunu söylüyor bunlarda avantaj ve emzirdigim için sürekli gözüm tatlılarda en büyük sorunum bu diyetisyen un verdiği listeye tekrar başladım sende emziriyorsun sanırım kaç aylık bebeğin[/QUOTE]

3.5 aylık oğlum var bende diyetisyene gitmek istedim ama zaman yok canım. çok kilon yok canım ilk bir kaç gün zorlanırsın sonra alışıyorsun aramıyorsun tatlı tecrübeyle sabit

bende altı aydan önce diyet yapmayı düşünmüyordum ama 90lara yolculuk yakın olunca tabanlarım tutuştu açıkcası 3 gündür gram oynamıyor tartı. bitki çaylarını kesinlikle tüketmiyorum bol su maden suyu içiyorum senin diyet listen nasıl paylaşırsan sevinirim canım

sanada hayırlı pazarlar canım sen kaç kilosun kuzun kaç yaşında. inşallah hedef kilona sağlıkla ulaşırsın

Sabah
Aç karına iki bardak su
60gr(2 kibrit kutusu ) peynir (herturlu peynir olur)
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2ceviz yada 5yumurta

Yada
1yumurta 30gr sucuk(1kk kadar)la yapılmış omlet (peynir yenmeyecek sucuk olursa)
Ara
1meyve 1caybardagi süt

Öğle
2kepce çorba(yada 3yk pilav yada 2dilim ekmek)
4kofte yada 6yk bakliyat yada 8yk sebze
Salata
100gr(3yk )yogurt

Ara
1dlm ekmek 1 kibrit kutusu peynir domates salatalık
Yada 2galeta 1ayran
Yada
4top dondurma

Akşam
Öğle ile aynı alternatiflerin biri

Ara
1 bardak süt
1meyve
(Emziren için süte 2adet kuru incir doğrayıp muhallebi kaynatıp içmek öneri)
Yada
1bardak süt
4yulafli bisküvi (kremasiz)

Not: bu diyetle hedef 1kg ama yağdan giden 1kg
* haftada 4gun 60dk yuruyus
*sabah kahvaltı 9u geçmesin mümkünse
*akşam ki ara yatmadan 2saat önce
*akşamki aradaki biskuviler çayla yenilip yatarken süt içilebilir

liste için çok teşekkür ederim canım ben hemen kağıda geçiriyim

ne güzel, afiyet olsun

sonunda tartıda eksiye geçtim kızlar ,ayrıyeten regl oldum 1 hafta oruç yok , bugünde yürüyüşe çıkmayı planlıyorum ,
evimin hemen dibinde yürüyüş alanı var siftahı yapalım bakalım

Yaa biliyorm ama masaya oturdugumda oyle istahli yiorum ki hayatimda hic boyle istahli olmadim... Ekmek yiorum makarna vs.. bide esim oruc tutuyo onunla yiorm cok uzuluyorum yaa :'(

Eveeeeeeeeet cok sewinirimmmm :'( hergun yarin ekmek yemicemle basliyorum ama olmuyo hic boyle iradesiz olmadim cok uzgunum mekik cekicem diyorum daha kizim iki aylik ondan zaman olmuyo yada isime gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…