- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
yanındayım oymakbasım :) DUYDUK DUYMADIK DEMEYIIINNNN ! YENI TOPIGE TASINACAGIZ BİİZZZ
:)
Benımde sınav sonucum atamam bellı olsunda yasayacagım yere gore bende dusunuyorum spor salonu.. 2 yıldır duzenlı gıden bır arkadasım once hızla ılo verdı sımdıde sıkılastı koruyo cok guzel. ıyı yaparsınız ana kız
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim şükür KAdir gecesinede kavuşturdu bizleriİnşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bu gece edeceğimiz tüm duaları, okuyacağımız tüm kuranları ve kılacağımız tüm namazları kabul eder ve bizleri bu gecenin sabahında duaları kabul olmuş ve bağışlanmış olarak uyanmayı nasip eder .....Aminnnnnn
Bugün iftara Annemlerdeyiz ( tabiki bende oruçluyum) hatta kızkardeşim çocukları Annem parkta oyalarken bizde bizim Sosyete pazarını bir gezelim diyoruz gerçi oruçlu oruçlu zor olur ama şöyle bir dolanıp tekrar parka döneriz Normalde her Kandil yada Kadir gecesi eşimin Amcasında olurduk iftara ama bu sene eşim nedense yok gitmeyelim dedi Artık nereden estiyse ( ben Amcaoğluna kızdığındanmı dediğimde sinirlenip ne alaka dedi, halaları falan yokmuş diye gitmek istemiyormuş )
O yüzden saat 6ya doğru ben çocuklarla amcasına geçeceğim ( eşim işten direk gelirim ben bir yarım saat oturur kaçarız diyor ) oradan Annemlere geçip iftarımızı yapacağız ve en son KVye geçeceğiz
Gecede Allahın izniyle Ailecek kuran okuyacağız
Normalde ben zaten hep okurdum eşimde sağ olsun biz evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun ayağına yatıp hiç eline kuran almıyordu ( zaten ufakken öğrenmiş sonra KV hiç üzerine düşmemiş by SoftCoup"> odabiz evlenmeden seneler önce bırakmış kuran okumayı ) Geçenlerde rest çektim hepsine madem bir aileyiz sadece benim kuran okumamla olmaz bundan sonra birlikte okuyacağız diye hatta bundan sonra her perşembe gecesi o televizyon kapanacak ve herkes en azından bir Yasin okuyacak dedim tabi hepsi itiraz etmeden kabul etti inşallah istikrarlı birşekilde devam ettirebilirim bu kararımı
Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine sana çok güzel bir yer nasip ederde çok rahat eder mutlu ve huzurlu yaşarsın gittiğin yerdeAminnnnnnn
Dediğin gibi o zaman sende yazılırsın bir yere
Benim kız şimdi lisede başlıyacak ya ille bugün arayıp sormamı istiyor eğer kabul ederlerse hemen tatil dönüşü yazılıp gidelim diyorokullar açılmadan kilo vermek istiyor
Bu güzel gunde bu guzel duaların ıcın cok sagol cecooommm ... ınsallah..
rabbım evınızden huzuru saglıgı eksık etmesın cocuklarınıza hayırlı yollar nasıp etsinn :)
senın kız yurt dısına gıdecektı gıttı mı bu arada ?
SEHER YILDIZI nerelerdesınızz sızzz oymakbasımla kalkalmısız..
yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz :)
iyi geceler eski topiğim.
banum nasılsın , resimlerini gördüm maşallah çok güzel görünüyorsun.
sen burayı bırakmadın veödülünü alıyorsun,ben başladığım noktaya geri geldim maalesef..
neyse kendimi tekrardan motiveedebilirsem burayagelip sil baştan başlıycam işallah..çoköptüm canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?