80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Rabbim şükür KAdir gecesinede kavuşturdu bizleri İnşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bu gece edeceğimiz tüm duaları, okuyacağımız tüm kuranları ve kılacağımız tüm namazları kabul eder ve bizleri bu gecenin sabahında duaları kabul olmuş ve bağışlanmış olarak uyanmayı nasip eder .....Aminnnnnn

Bugün iftara Annemlerdeyiz ( tabiki bende oruçluyum ) hatta kızkardeşim çocukları Annem parkta oyalarken bizde bizim Sosyete pazarını bir gezelim diyoruz gerçi oruçlu oruçlu zor olur ama şöyle bir dolanıp tekrar parka döneriz Normalde her Kandil yada Kadir gecesi eşimin Amcasında olurduk iftara ama bu sene eşim nedense yok gitmeyelim dedi Artık nereden estiyse ( ben Amcaoğluna kızdığındanmı dediğimde sinirlenip ne alaka dedi, halaları falan yokmuş diye gitmek istemiyormuş )
O yüzden saat 6ya doğru ben çocuklarla amcasına geçeceğim ( eşim işten direk gelirim ben bir yarım saat oturur kaçarız diyor ) oradan Annemlere geçip iftarımızı yapacağız ve en son KVye geçeceğiz

Gecede Allahın izniyle Ailecek kuran okuyacağız
Normalde ben zaten hep okurdum eşimde sağ olsun biz evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun ayağına yatıp hiç eline kuran almıyordu ( zaten ufakken öğrenmiş sonra KV hiç üzerine düşmemiş by SoftCoup"> oda biz evlenmeden seneler önce bırakmış kuran okumayı ) Geçenlerde rest çektim hepsine madem bir aileyiz sadece benim kuran okumamla olmaz bundan sonra birlikte okuyacağız diye hatta bundan sonra her perşembe gecesi o televizyon kapanacak ve herkes en azından bir Yasin okuyacak dedim tabi hepsi itiraz etmeden kabul etti inşallah istikrarlı birşekilde devam ettirebilirim bu kararımı

Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine sana çok güzel bir yer nasip ederde çok rahat eder mutlu ve huzurlu yaşarsın gittiğin yerde Aminnnnnnn
Dediğin gibi o zaman sende yazılırsın bir yere

Benim kız şimdi lisede başlıyacak ya ille bugün arayıp sormamı istiyor eğer kabul ederlerse hemen tatil dönüşü yazılıp gidelim diyor okullar açılmadan kilo vermek istiyor

Bu güzel gunde bu guzel duaların ıcın cok sagol cecooommm ... ınsallah..
rabbım evınızden huzuru saglıgı eksık etmesın cocuklarınıza hayırlı yollar nasıp etsinn :)
senın kız yurt dısına gıdecektı gıttı mı bu arada ?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Malum Kadir gecesi olunca olan yoğunluğum dahada arttı
Sabah küçük kuzumla bir sosyete pazarımızı dolaştık, dönüşte kızkardeşim ve Annemle Çocuk parkında buluşup çocukları eğlendirdik ( tabi oruçlu olunca daha bir zor geldi ama neyse )

Büyük kızımın tercihlerinide onaylattık bugün şükür İNşallah Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm öğrencilere gönüllerindeki okulları nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eşim şirketten erken çıkıncada hemen önce Amcasına sonrada KVye gittik Kandilleşmek için dönüştede Anneme iftara yetiştik (2 dakika kala )
İftardan sonrada kızım ve eşim Teraviye gitmek istedikleri için oyalanmadan eve döndük ve baba kız camideyken bende oturup kuranımı okuyayım duamı edeyim dedim
Şükür dilediğim gibi okuyabildim Yasin, Amme, Tebareke, Duhan, Fetih ve Rahman surelerini okudum ve sonrasında bol bol duamı ettim
RAbbim inşallah okuduğumuz tüm kuranların, ettiğimiz tüm dualarının hatrına bu gece bizi boş çevirmez ve tüm dualarımız kabul olur ve hep birlikte tez zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah razı olsun canım iyi dileklerin inşallah misliyle senide bulur

Evet canım geçen yarı dönemde gitti kuzeniyle Londraya ve tabiki çok eğlendi geldiğinden beri ben Üniversite bitince İngilterede çalışıp yaşayacağım diyor tabi Alman vatandaşı olduğundan dilediği gibi yerleşebiliyor EU ülkelerine bende tek şart koştum Üniversite çok iyi bir dereceyle bitecek ve önce biraz tecrübe edinecek mesleğinde ( artık ne nasip olacaksa ama bizimki Radyo TV istiyor ) sonra bize o güveni verirsen gönderirim dedim
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah....Aminnnnnn

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bugün sanki daha bir sıcak İstanbul Resmen sıcaktan bayılacak gibi hissediyorum kendimi
Yarın malum görümcemler ve KV iftara gelecekler ve benim bugün bir sürü işim var ama canım hiç istemiyor tabi kaçarım yok mecbur yapacağım

İşlere girişmeden ( sabah uyandığımda biraz yaptım tabi ) biraz sizlere bir bakayım dedim
Biraz mutfakta işim var birde silip süpüreceğim Aslında en fazla 2 saatlik işim var ( çamaşır falanda serilecek ve bir iki parça ütü yapacağım )
Daha sonra küçük kuzuyu yıkayıp bende duşumu alır hazırlanıp eşimin yanına şirkete giderim hazır patronda yokken eşimle biraz baş başa sohbet ederiz sonrada birlikte mutfak alışverişimi yapar döneriz

Yarın için hazırlıktı temizlikti derken ancak saçımı boyamaya fırsatım oldu ve beklerken sizlere bir bakayım dedim
Eşim patronunu havaalanından karşılamaya gidince tek boyamak zorunda kaldım ama olucak gibi
Birde hayatımda hiç yapmayacağım bir şey yaptım
Büyük kıza gel bir tek tutam seninde saçına sarı atayım dedim tamam dedi tabi ufaklıkta yırttı kendini bende istiyorum diye onada tamam dedim bakalım eşim gelince ne diyecek yoksa direk beni öldürecekmi ama ufaklığınki minicik bir tutam

Ufaklığın saçını 10 dakika bekletip yıkadım yarım ton kadar acılma olmuş Allahtan ( belli bile olmuyor diyebiliyorum )
Büyük inat etti ille az daha bekleyeceğim ki sarısı belli olsun diye
Benim saçımda Allahtan güzel oldu yoksa Bayram üstü tekrar kuaföre gidip boyatmak zorunda kalsaydım yıpranırdı saçlarım

Herkese hayırlı sabahlar

Daha yeni uyandım sayılır ve hala kendime gelemedim
Bugün malum ağır misafirlerim var biraz kendime geleyimde hemen işlere girişeceğim
Allahtan geceden zeytinyağlı dolmamı yaptım ve yemek için ön hazırlıklarımı tamamladım
Çok şükür kaldı iki gün bayrama ve sonra yine uykularım düzene girecek ( tabi Tatile çıkmamda daha bir heycan yaptırıyor )

İşlerim bitincede valizimide hazırlamaya başlayayım malum bayramın ilk günü akrabaları geziceğz sonrada sabaha karşı 2.ci günü Tatile çıkıyorum ve 1 hafta yokum heee cepten girmeye çalışırım ama tabi heran çok zor valiizide son dakikaya bırakınca birşeyleri unutma ihtimalim çok yüksek oluyor

Şu geceyide bir atlatsam derin bir oh çekeceğim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese günaydın

Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım
İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldu misafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu
Eşimin yeğeni ( bir kaç sene evvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu
Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi
İnanılmaz hoşuma gitti tabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi ( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden )

Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız , bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorum evden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinizin Bayramı mübarek olsun
Biz sabah ailecek Anneme kahvaltıya gittik ve öğlene kadar Annemlerle geçirdik kızkardeşimde biz kalkmadan gelince onunlada görüşüp eşimin Anannesine toplantık ( kv zaten devamlı orada görümcelerle teyzeoğluda gelince tam curcuna oldu )
En sonda görümcelerle eşimin Amcasına geçtik ve oradada Amcaoğlu falan hoş sohbet edip bol bol güldük

Telefon trafiği zaten baya yoğundu Eşimin halaları ve hala kızı hadi özledik gelin artık diyip durdular
Bir kaç parça ütüleyecek thirtüm var valize girecek başkada işim yok şükür
Nasipse gece 02:00de yola çıkacağız ( eşimi yatırdım araba kullanacağı için tabi benimde şu üç dört parça ütüm bitsin bende 4 - 5 saat te olsa yatar uyurum malum ko-pilot olarak benimde uyumamam lazım

Kızlarrrrr albümüme kırmızı pantalonlu halimi koydum
Tabi sizler gibi fıstık olmama daha çok var ama olsun o resim orada dursun inşallah önce sonrası resimleri yaptığımda lazım olur

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Şükür kavusturana:)
Maalesef benim internet paketinin başlamasına daha 2 gün varmış eşimin de telefonu çoğu yerde cekmeyince interneti giremedim daha evvel

Şükür sağ saglim dün akcaya vardik sabah 9da Güzelce kahvaltimizi edip bol bol sohbet ettik halalarla Hava burada çok sicak ama öyle nemli degil o yuzden çok rahatim.
Öğleden sonra kuzenle gidip çarşıyı dolandik ve rahat 1.5 saat yürüyüş yapmışoldum Akşam yemegimizi de 17:00de yedikten sonra da çay faslimizi yapip gece tekrar 1.5 saaten fazla yürüyüp sahilde kumlara oturup keyif yaptim

Gece nasil yorulduysam ölü gibi uyumusum :))))) Süper iyi geldi hatta yarinda sabahtan denize gidicegiz Regl oldum ama tampon almıştım yanıma nasilsa

Merhabalar sevgili KK üyeleri 175 boyuda 88 kiloyum dur demek için geldim,akşamları kendimden geçerek yediğim için akşam yemeklerini keserek başlamaya karar verdim hepimize kolay gelsin

iyi geceler eski topiğim.

banum nasılsın , resimlerini gördüm maşallah çok güzel görünüyorsun.

sen burayı bırakmadın veödülünü alıyorsun,ben başladığım noktaya geri geldim maalesef..

neyse kendimi tekrardan motiveedebilirsem burayagelip sil baştan başlıycam işallah..çoköptüm canım..

Slm güzel topic sakinleri yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

SEHER YILDIZI nerelerdesınızz sızzz oymakbasımla kalkalmısız..
yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz :)

Sen de hoşgeldin rapucum geçmiş yapamadım inşallah sınavın güzel geçmiştir canım

Kimler gelmişşşşşş hoşgeldin meleğimmmm akışta ismini görünce inanamadım bir an önce dön aramıza çok özlendin kuzum

Meraba kızlar, geçen sene haziran gibi 84-85 kg iken şu an 70 kilo oldum.. Hatta bayramda ödüllendirmek baabında bayağı yiyip içtim. Yoksa 68 bile olmuştum..
Zayıflama serüvenim de şöyle; öncelikle çok kararlı olmanız lazım, kendinizi ikna etmeniz lazım. Önce ekmeği azalttım, baktım olacak gibi değil tamamen kıstım. Zaten şekeri de kısmıştım, daha da hızlı kilo vermek için bu kez pilav, makarna, abur cuburu da kestim. İş yerinde bana ikram edilen bisküvi vs. gibi yiyecekleri bile reddediyordum.. 75 kg ya düştüm, birkaç ay düşemedim daha, takılıp kaldım.. Sonra yine vermeye başladım işte.. Şimdi boyum 160 70 kiloyum, hedef 57-60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…