Slm güzel topic sakinleri yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Sen de hoşgeldin rapucum geçmiş yapamadım inşallah sınavın güzel geçmiştir canım
Kimler gelmişşşşşş hoşgeldin meleğimmmmakışta ismini görünce inanamadım bir an önce dön aramıza çok özlendin kuzum
Meraba kızlar, geçen sene haziran gibi 84-85 kg iken şu an 70 kilo oldum.. Hatta bayramda ödüllendirmek baabında bayağı yiyip içtim. Yoksa 68 bile olmuştum..
Zayıflama serüvenim de şöyle; öncelikle çok kararlı olmanız lazım, kendinizi ikna etmeniz lazım. Önce ekmeği azalttım, baktım olacak gibi değil tamamen kıstım. Zaten şekeri de kısmıştım, daha da hızlı kilo vermek için bu kez pilav, makarna, abur cuburu da kestim. İş yerinde bana ikram edilen bisküvi vs. gibi yiyecekleri bile reddediyordum.. 75 kg ya düştüm, birkaç ay düşemedim daha, takılıp kaldım.. Sonra yine vermeye başladım işte.. Şimdi boyum 160 70 kiloyum, hedef 57-60
ilk oturumda zaman yetmedı bı 15 soruya bakamadım 120 soruda
ıkıncı oturum güzeldi
ortalama olarak bakınca ıyıyye yakın ıste de sonuclar acıklanmıyor
hukumetın ne olacagı bellı degıl
ülke karıstı nereye olsa gıderım dıyordum ama suan korkuyorum
atanamamak mı daha kötü yoksa bır yere gıdıp orda sorunlar yasamak mı kararını veremıyorum
rabbım hakkımıza hayırlı olanı versın ınsallah..
meleğimmm seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin..çok özlemişim sizi..işallah gelicem yeniden yuvaya..kğ durumları aldı başını gitti..en öneliside dostluğunuzdan mahrum kalıyorum sizden ayrıyken..çok ööpüyorum meleğim seni..Slm güzel topic sakinleri yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Sen de hoşgeldin rapucum geçmiş yapamadım inşallah sınavın güzel geçmiştir canım
Kimler gelmişşşşşş hoşgeldin meleğimmmmakışta ismini görünce inanamadım bir an önce dön aramıza çok özlendin kuzum
benımde son ıkı yılda aldıgım kıloların hesabı yok boyum senden kısa ama kılolarımız yakınmıs.. 65 e bıle dussem super olur suan 84-85 arası gıdıp gelıyorum 167 boyum var bende buranın eskı mudavımlerındendım de kpss surecınde bıraktım suan donmem gerek ve kılo vermelıyım hayatımda hıc 3 kılodan fazla kılo vermemıs bırı olarak 15-20 kılo vermenın hayalını kuruyorummm -_-Merhaba arkadaşlar
87 kiloyum boyum 174 hedefimde önce 60 sonra 55 e kadar düşmek var. geçtiğimiz 1.5 sene içinde 20 kilo aldım ve amacım bunu tekrar vermek. İnşallah hep beraber bu kilolarımızdan kurtulacağızaslında üyeliğim vardı burda diyet gruplarına da katılmıştım ama kullanıcı adımı ve şifremi de unuttuğum için yeni üyelik almak zorunda kaldım
Pazartesi gününden itibaren başlıyorum
Meraba kızlar, geçen sene haziran gibi 84-85 kg iken şu an 70 kilo oldum.. Hatta bayramda ödüllendirmek baabında bayağı yiyip içtim. Yoksa 68 bile olmuştum..
Zayıflama serüvenim de şöyle; öncelikle çok kararlı olmanız lazım, kendinizi ikna etmeniz lazım. Önce ekmeği azalttım, baktım olacak gibi değil tamamen kıstım. Zaten şekeri de kısmıştım, daha da hızlı kilo vermek için bu kez pilav, makarna, abur cuburu da kestim. İş yerinde bana ikram edilen bisküvi vs. gibi yiyecekleri bile reddediyordum.. 75 kg ya düştüm, birkaç ay düşemedim daha, takılıp kaldım.. Sonra yine vermeye başladım işte.. Şimdi boyum 160 70 kiloyum, hedef 57-60
Evet ben yeni üyeyim bayadir siteyi takipteki ama evlenen 2 sene oldu bir kızım var 15 aylik evlenmeden önce 63 kiloyu evlendim hemen hamile kaldım ve hamileliği sıkıntıl geçti hep yattım ve doğuma 110 kilo ile gittim sezeryan ile doğumundan sonra 103 kilo olmuştum kızım pek emmedi 6 aylıkken bıraktı bende ozamana beri diyet yapıyorum çok şükür 84 e düştüm ama hedefim ilk olarak 70 ve sonra tekrar 63 ler inşallah onu da veririm size de verdikçe yazmayı düşünüyorum hadi hayırlısı inşaallah gidicek bu kilolar
Canım kilo bildirim günümüz cuma aslında ama en geç pazar herkes bildirimini yapmış oluyor
Ramazanda herkes yoğunluktan uğrayamadığı için kilo bildirimlerini askıya almıştım bir ara ama bundan sonra inşallah topiğimiz yine canlanırda bizde tekrar haftalık kilo bildirim listesini yapmaya başlarız
Hem motive oluruz hemde birbirimizi daha rahat takip edebiliriz bu sayede
Menülerinide ister öğünler halinde istersen akşamları toplu halde paylaşabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?