80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk oturumda zaman yetmedı bı 15 soruya bakamadım 120 soruda
ıkıncı oturum güzeldi
ortalama olarak bakınca ıyıyye yakın ıste de sonuclar acıklanmıyor
hukumetın ne olacagı bellı degıl
ülke karıstı nereye olsa gıderım dıyordum ama suan korkuyorum
atanamamak mı daha kötü yoksa bır yere gıdıp orda sorunlar yasamak mı kararını veremıyorum
rabbım hakkımıza hayırlı olanı versın ınsallah..

Tebrikler tatlım

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın RapucumHakkında hayırlısı olsun bitanem yıllar önce ben de tayinimin karışık bir döneme rastlaması sonucu mesleğimi yapamamıştımUmarım sen benim kaderimi yaşamazsın tatlım

meleğimmm seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin..çok özlemişim sizi..işallah gelicem yeniden yuvaya..kğ durumları aldı başını gitti..en öneliside dostluğunuzdan mahrum kalıyorum sizden ayrıyken..çok ööpüyorum meleğim seni..

Merhaba arkadaşlar

87 kiloyum boyum 174 hedefimde önce 60 sonra 55 e kadar düşmek var. geçtiğimiz 1.5 sene içinde 20 kilo aldım ve amacım bunu tekrar vermek. İnşallah hep beraber bu kilolarımızdan kurtulacağız aslında üyeliğim vardı burda diyet gruplarına da katılmıştım ama kullanıcı adımı ve şifremi de unuttuğum için yeni üyelik almak zorunda kaldım

Pazartesi gününden itibaren başlıyorum

benımde son ıkı yılda aldıgım kıloların hesabı yok boyum senden kısa ama kılolarımız yakınmıs.. 65 e bıle dussem super olur suan 84-85 arası gıdıp gelıyorum 167 boyum var bende buranın eskı mudavımlerındendım de kpss surecınde bıraktım suan donmem gerek ve kılo vermelıyım hayatımda hıc 3 kılodan fazla kılo vermemıs bırı olarak 15-20 kılo vermenın hayalını kuruyorummm -_-

Hosgeldın aramıza..

bende 84-84 ım suan keske bır 70 ı gorsemmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Tatilci Oynakbaşı geldiiii

Tatilimiz bitti ve 2 saat evvel evimize geri döndük
Acıkçası şu bir hafta okadar güzel geçti ki dönmek bile istemedim evime
Akçay felaket sıcaktı ama nem hiç olmadığı için rahatsızlık vermedi şükür ama yinede eşim biraz etkilendi sıcaklardan ( öğlende pek bir yere cıkmadığımız halde hatta halamlar bu iyice kılçık seneye sen eşini bırak çocukları kap gel hem gelmişken dahada uzun kalırsın dediler )

Allah razı olsun çok hoş vakit geçirdim ve kavga dövüş zorla 2 - 3 kere bulaşık yıkamama izin verdiler Devamlı sen tatile geldin otur, git gez denizine gir diyip durdular
Gerçekten çok iyi geldi
Dönüşte eşimin kuzenide bizimle geldi hatta yarın bir sınavı var o sınavdan sonra 1 günlüğüne Bursaya gidip sonra 1 hafta bizde kalacak
Artık bir kaç gün kendimi toparlamam için yeterli sanırım ( çamaşır ve temizlik ) ondan sonra sıkı bir program hazırlıyorum kendime ve kızıma
Tatilde fazla kaçırmadım ama ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası ( yarın sabah dananın kuyruğu kopar
ondan sonra hemen bir 5 de 5 yapıp sonrada karatayımsı beslenmeme dönüyorum Allahın izniyle )

Bu arada Beyazcannnnnn ve Seheryıldızı sizi gördüğüme nasıl sevindim anlatamam
İnşallah diğer kaçaklarda yuvaya dönerde şu kilolardan artık sonsuza kadar vedalaşır kurtuluruz

Yeni gelen tüm arkadaşlara;
Kızlarrrrrrrrrr hepiniz hoş geldiniz
Laptobum kafayı yediği için alıntı yapamadım ama inşallah yarından sonra sık sık sohbet edip güzelce kilolarımızdan kurtuluruz

Evet ben yeni üyeyim bayadir siteyi takipteki ama evlenen 2 sene oldu bir kızım var 15 aylik evlenmeden önce 63 kiloyu evlendim hemen hamile kaldım ve hamileliği sıkıntıl geçti hep yattım ve doğuma 110 kilo ile gittim sezeryan ile doğumundan sonra 103 kilo olmuştum kızım pek emmedi 6 aylıkken bıraktı bende ozamana beri diyet yapıyorum çok şükür 84 e düştüm ama hedefim ilk olarak 70 ve sonra tekrar 63 ler inşallah onu da veririm size de verdikçe yazmayı düşünüyorum hadi hayırlısı inşaallah gidicek bu kilolar

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Uykucu Oynakbaşı geldi

Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandım Şükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar 2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter

Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum

Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum
Tatile nasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz
Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız

Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbise henüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde )

Memnun oldum Emine
Bende Banu, 35 yaşında biri 15 yaşında diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve evhanımıyım Topiğin kaptanlığını üstlendim uzun bir süre önce ( gerçi yeni yeni yine canlanıyoruz şükür )
Bende 19 yaşında evlenirken 52 kgdum ve maalesef sağlıksız beslenerek, depresyon ve paso evde oturmaktan felaket kilo aldım ilk hamileliğimde 26 kg aldım ki hamilelik önceside almıştım doğuma girerken 96 kgdum ve bundan kötüsü olamaz diye düşünürken oldu 110 kgya çıktım az verdim 108le hamile kaldım tekrar ve 103le doğuma girdim ( 5 kg verdim 9 ayda ) tam hadi artık dahada aşağıları görürüm derken emzirme dönemi süt olsun hesabı bir kocayı yemediğim kalmıştı 124.5 kg resmen rekorumdu ama şükür ufak ufak da olsa aşağıları görmeye başladım ve inşallah ilk hedefim 99 sonrada tabiki çok daha aşağılarda gözüm var

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür kavuşturana

Tatil dönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştim Hem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim

Kışlık domateslerim hazır çok şükür
Tam 16 kavanoz domatesim oldu kışlık hemde en organiğinden

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir hafta diliyorum

Bu sabah 06:30da uyandım Kuzeni Bursaya yolcu etmek için hatta ilkten uyumayı düşündüm ama sonra vazgeçtim ve bir güzel kahvaltımı ettim
Kendime güzel bir omlet yaptım yanına da domates salatalık, peynir ve 6 zeytin

Hayırlısıyla güzelce başlangıçımı yaptım ve inşallah cumaya kadar ödemlerimide çoktan atmış olurum Uyandığımdan beri de 500 ml suyumuda içtim ve ikinci şişemi hazırladım

Kızlar günaydın

Ayrıca hoşbuldum

Bugün geri kalan hayatımın ilk gününe başlıyorum Sabah 87.6 kg çıktımAma uzun zamandır hiç bu kadar azimli olmamıştım o kiloları verip 55 kiloya düşeceğim

Günlük menülerimi akşam toplu paylaşmayı düşünüyorum ve kilo bildirim günlerimiz oluyor mu oluyorsa hangi gün yapıyoruz

QUOTE ="Shameonium, post: 41914027, member: 694550"]Kızlar günaydın

Ayrıca hoşbuldum

Bugün geri kalan hayatımın ilk gününe başlıyorum Sabah 87.6 kg çıktımAma uzun zamandır hiç bu kadar azimli olmamıştım o kiloları verip 55 kiloya düşeceğim

Günlük menülerimi akşam toplu paylaşmayı düşünüyorum ve kilo bildirim günlerimiz oluyor mu oluyorsa hangi gün yapıyoruz[ QUOTE ]

Canım kilo bildirim günümüz cuma aslında ama en geç pazar herkes bildirimini yapmış oluyor
Ramazanda herkes yoğunluktan uğrayamadığı için kilo bildirimlerini askıya almıştım bir ara ama bundan sonra inşallah topiğimiz yine canlanırda bizde tekrar haftalık kilo bildirim listesini yapmaya başlarız
Hem motive oluruz hemde birbirimizi daha rahat takip edebiliriz bu sayede

Menülerinide ister öğünler halinde istersen akşamları toplu halde paylaşabilirsin

Tammam o zaman Cuma günü yapacağım Evet kilo bildirimleri çok motive edici oluyor yani en azından benim açımdan öyle

O zaman sende aramıza hoşgeldin

Rabbim kuzunu Analı babalı büyütsün...Aminnn
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Bu arada bende kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim
Maalesef ben aşırı derece kilo alanlardan oldum ( evlendiğimde 52 kgdum 16 sene içinde nasıl becerdiysem hep kilo aldım ve hiç farkınada varmadım ) Rekorum 124.5 kg ( Rabbim düşman başına vermesin...Aminnn ) ve çok şükür yavaş yavaşda olsa 106.5 i gördüm ( aslında bir ara 102.5i de görmüştüm ama malum Ramazanda ne kadar gırtlağı tutsakta yiyip yatmaktan 4 kgcuk aldım ama sıkıntı yapmıyorum çünkü adım gibi eminim çok daha fazlasını verebilirim azimle devam edersem )
İlk hedefim şimdilik 99 kg ve eminim ondan sonrası bana daha kolay gelecektir
Bayram sonrası Tatilimide yapıp bir güzel enerji depolayıp bu sabah tekrar başladım ve inşallah hep birlikte hem sohb et edip arkadaşlık kurarız hemde kilolarımızı bir daha gelmemek üzere kışkışlarız [/quote][/QUOTE]

Ayy kızlar çok azim geldi Bi de kilo verme yarışmasına da katıldım çok mutluyum ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım sabah tartildim 87.5 kilo olmuşum patates imi yedim küçük bebeğim olduğu için çok yürüyemiyorum ama spor olarak dans etmeyi düşünüyorum öyle cuma gününe kadar da tartilmiycam dayanirsam

banucum inşallh hersey gönlünce olur.bnde memnun oldum senı tanıgıma herhangı bır diyet programım yok yardımcı olabılecek arkadslar varsa cok sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…