banucum inşallh hersey gönlünce olur.bnde memnun oldum senı tanıgıma herhangı bır diyet programım yok yardımcı olabılecek arkadslar varsa cok sevınırım.
Merhaba arkadaşlar1.62 boy / 84.3 kilo. 1 haftadır diyet yapıyorum 2 kilo vermişim.Şu an 82'yim. Bu kiloları azimle vermek için ben de aranızdayım
Slm kizlar 85 kiloyum zayiflamak istiyorum ya
Sende aramıza hoşgeldin o zaman canımCanım bence 5d 5i yaptıktan sonra normal sağlıklı beslenmeye geçBüyük ihtimalle emziriyorsundur ve sütünü etkilememesi için bol su bile içsek zayıflamana yardımcı olacaktır
Ben normalde karatayımsı besleniyorum ( karatayımsı diyorum çünkü acıkcası herşeyin organiğini bulamayabiliyorum yada fiyatlarından dolayı almıyorum)
Günde iki öğün besleniyorum çoğu zaman ( misafirliğe gidipte yersem akşam çok az ve hafif birşeyler tercih ediyorum yoksa hep iki öğün)
Spor olarak birden yüklenme derim ( kendimden biliyorum ne zaman çok yüklensem bıkkınlık geliyor ve bırakıyorum) yavaş yavaş artırırsın spor süreni ki zaten kuzudan tahminimce pek fırsatın olmayabilir
İnşallah çok güzel kilolar verirsin canımEmzirme süresinin tadını çıkar nasılsa gider kilocuklar
Sende aramıza hoşgeldin o zaman canım
Ne güzel başlangıçı yapmışsın ve eminim devamıda gelecektir
Ohhh ne güzel topiğimiz şenlenmeye başladı devamı gelir inşallah
allahım sonunda halimden anlayacak kişi buldum.. Guide ben de gecen sene 15 kılo civarı verdm ve bu sene 4 ayda 10 kılonun hepsini geri aldım ve müthiş derecede moralim bozuldu. hantallaştım ve yürürken bile nefes alma zorlugu cekıyorum. 2 hafta once tekrar dıyete girdim hala devam edıyorum inşallah veririz. bnımle aynı durumda olan brını gorunce içime umut dogdu.
170 boy 88 kilo ile bende aranızdayım. hedef 60 :))
Hoşgeldiniz arkadaşlar öncelikle
Hep beraber paylaşım yaptıkça motive olup zayıflayacağız
Bugün yediklerime gelirsek;
Sabah:
Tam buğdaylı tost ekmeğinden domatesli kaşarlı tost
4 zeytin
3-4 dilim domates
2 bardak şekersiz çay
Ara: 1 sade Türk kahvesi
Öğlen:
Bademli tavuklu salata
Ardından limonlu form çayı içtim
Şuana kadar 1 litre su içtim yatana kadar 2,5 yapmayı düşünüyorum, ayrıca yatmadan once limonlu pulbiberli yogurt kürüne başlayacağım bugün
dün bayağı yorulduğum için bugün çok halsizim normalde her akşam spor salonuna gidiyorum ama bugün gidemeyeceğim
hayır adana da yaşıyorum :) okudugum üniversite gaziosmanpaşa. bircok ad denedm ama sistem kkabul etmedı o yuzden adm ozlemgop ::)SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ben geldimmm
Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğutabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu yani yediklerimi kesinlikle yaktım )
Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan)
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah
Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verir hedefimize ulaşırız
Bu arada Özlem sen İstanbul GOPdamısın
bu gün o kadar mutluyum ki günlerdir yapııcam yapıcam dıyıp yapamadgm seyyi yaptmevet sabah yürüyüsü heemde 6 da .. 1 saatlik bir yürüyüş insanı bu kadar mı mutlu eder yaleppiiimm devamı gelir inşallahh
günaydn :) bende seni tebriik ediyorum en azından gidecek bi işin varGünaydıın
Vall tebrik ediyorum ben hayatta kalkamamZaten bugün de geç kaldım işe 11 saat uyumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?