80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

QUOTE ="emine8934, post: 41914520, member: 693310"]Ayy kızlar çok azim geldi Bi de kilo verme yarışmasına da katıldım çok mutluyum ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım sabah tartildim 87.5 kilo olmuşum patates imi yedim küçük bebeğim olduğu için çok yürüyemiyorum ama spor olarak dans etmeyi düşünüyorum öyle cuma gününe kadar da tartilmiycam dayanirsam[ QUOTE ]

Harika inşallah takım yarışmasıylada daha istikrarlı birşekilde kilo verirsin
Bende yarın başlıyorum 5de 5 diyetine
Gerçekten çok güzel kilo verdiriyor hemde motive oluyor insan kilo verdiğini gördükçe
Tabi sadece 1 hafta yapıp sonra tekrar sağlıklı beslenmeye geçeceğim çünkü daha evvel peş peşe 3 kere yaptığımda her defasında bir öncekinden az vermiştim oda spor yapmadığım halde ama bu kez spor eşliğinde yapacağım
Bugün çıktığımda patateslerimide alayım da geceden haşlarım ( soğuk patatesin Glisemik indeksi daha düşük olduğundan öyle yapıyorum yoksa çabuk acıktırıyor )

banucum inşallh hersey gönlünce olur.bnde memnun oldum senı tanıgıma herhangı bır diyet programım yok yardımcı olabılecek arkadslar varsa cok sevınırım.

Canım bence 5d 5i yaptıktan sonra normal sağlıklı beslenmeye geç Büyük ihtimalle emziriyorsundur ve sütünü etkilememesi için bol su bile içsek zayıflamana yardımcı olacaktır
Ben normalde karatayımsı besleniyorum ( karatayımsı diyorum çünkü acıkcası herşeyin organiğini bulamayabiliyorum yada fiyatlarından dolayı almıyorum )
Günde iki öğün besleniyorum çoğu zaman ( misafirliğe gidipte yersem akşam çok az ve hafif birşeyler tercih ediyorum yoksa hep iki öğün )

Spor olarak birden yüklenme derim ( kendimden biliyorum ne zaman çok yüklensem bıkkınlık geliyor ve bırakıyorum ) yavaş yavaş artırırsın spor süreni ki zaten kuzudan tahminimce pek fırsatın olmayabilir
İnşallah çok güzel kilolar verirsin canım Emzirme süresinin tadını çıkar nasılsa gider kilocuklar

Merhaba arkadaşlar 1.62 boy / 84.3 kilo. 1 haftadır diyet yapıyorum 2 kilo vermişim.Şu an 82'yim. Bu kiloları azimle vermek için ben de aranızdayım

Sende aramıza hoşgeldin o zaman canım
Ne güzel başlangıçı yapmışsın ve eminim devamıda gelecektir

Ohhh ne güzel topiğimiz şenlenmeye başladı devamı gelir inşallah

Slm kizlar 85 kiloyum zayiflamak istiyorum ya

Sende aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

Hepimiz her gün menülerimizi elimizden geldiğince paylaşalım ve birbirimizi yanlışlar konusunda uyaralaım eminim daha eğlenceli ve kolay gidecektir kilolarımız

Sende aramıza hoşgeldin o zaman canım
Ne güzel başlangıçı yapmışsın ve eminim devamıda gelecektir

Ohhh ne güzel topiğimiz şenlenmeye başladı devamı gelir inşallah [/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım inşallah devamı da gelir. Beraberce zayıflayalım

Hoşgeldiniz arkadaşlar öncelikle

Hep beraber paylaşım yaptıkça motive olup zayıflayacağız

Bugün yediklerime gelirsek;

Sabah:

Tam buğdaylı tost ekmeğinden domatesli kaşarlı tost
4 zeytin
3-4 dilim domates
2 bardak şekersiz çay

Ara: 1 sade Türk kahvesi

Öğlen:

Bademli tavuklu salata
Ardından limonlu form çayı içtim

Şuana kadar 1 litre su içtim yatana kadar 2,5 yapmayı düşünüyorum, ayrıca yatmadan once limonlu pulbiberli yogurt kürüne başlayacağım bugün

dün bayağı yorulduğum için bugün çok halsizim normalde her akşam spor salonuna gidiyorum ama bugün gidemeyeceğim

Son düzenleme:
allahım sonunda halimden anlayacak kişi buldum.. Guide ben de gecen sene 15 kılo civarı verdm ve bu sene 4 ayda 10 kılonun hepsini geri aldım ve müthiş derecede moralim bozuldu. hantallaştım ve yürürken bile nefes alma zorlugu cekıyorum. 2 hafta once tekrar dıyete girdim hala devam edıyorum inşallah veririz. bnımle aynı durumda olan brını gorunce içime umut dogdu.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ben geldimmm

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu yani yediklerimi kesinlikle yaktım )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah

170 boy 88 kilo ile bende aranızdayım. hedef 60 :))

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verir hedefimize ulaşırız
Bu arada Özlem sen İstanbul GOPdamısın

Akşam da 1 tabak yoğurtu mercimekli erişteli çorba 3 kaşık fırında sebze ve 3 kaşık yoğurt yedim. Birazdan uyumayı düşündüğüm için de az önce yoğurt kürümü yedim kızlar

Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz

Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda bana bir yandanda pattislerim haşlanıyor
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınır gerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu

hayır adana da yaşıyorum :) okudugum üniversite gaziosmanpaşa. bircok ad denedm ama sistem kkabul etmedı o yuzden adm ozlemgop ::)

bu gün o kadar mutluyum ki günlerdir yapııcam yapıcam dıyıp yapamadgm seyyi yaptm evet sabah yürüyüsü heemde 6 da.. 1 saatlik bir yürüyüş insanı bu kadar mı mutlu eder yaleppiiimm devamı gelir inşallahh

Günaydıın

Vall tebrik ediyorum ben hayatta kalkamam Zaten bugün de geç kaldım işe 11 saat uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…