sağol selmacım teşekkürler sen nasılsın?günaydın arkadaşlar yagmurgözlü ayder narın hepınıze gecmış olsun kızlar dıkkat edın kendınıze
canım sağol şuan evde olmayı yatıp dinlenmeyi çok isterdim yazdıklarınada katılıyorum ben varımkaydirigubbakcemile5günaydın calnlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim düğüne hazırlık yapıcam kıyafet falan alıcam işte hımm bu arada ADAER VE YAĞMURGÖZLÜ CANLARIM KENDİNİZE DİKKAT EDİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN SİZE
Birde şunu belirtmek istedim arkadaşlar ben tesettürlü birisi olduğum için resim koymak bana uygun değil o yüzden kimse yanlış anlamasın gerçekten bu mümkün değil ama msnden kaydederseniz görebilirsiniz resimlerimiburadan görüştüğüm arkadaşlarım var mesela baharnazcım merak ediyorsanbiz kayıtlıyız resmi profile koyabilirim orada görürsünüz neyse ama gerçekten beni görenler dudak ısırıyor yaniiiii 2beden küçültüm yaaamesela etekte 48 beden etek giyiyordum çok basenlerim genişte maleseff ama üst bölgem incecik diyebilirim mesela göbeğim hiç yok gibi birşeyyyşimdi kaç bedeb etek giyiyorum 42 -44 değişiyo yanii mesela badileri rahatlıkla giyebiliyorum yani arkadaşlarrr irade şart sakınnn umudunuzu yitirmeyinnnnnn bundan sonraa sıkı bir disiplin olsunn istiyorummm handeryacım senden rica ediyorum artıkk kilo veremeyenleri çıkar birazz sert olmalısın bu konuda kimseye taviz verme canımm banada ve kendinede yoksa olmuyooo gördüğümüz gibibundan sonra kurallar uygulansın herkesgün içinde gelip paylaşımda bulunsun kgler verilsin 2 hafta veremeyennn guruptan çıkarılsın lütfennn rica ediyorum herkess biraz kurallara uysun böylelikle hep beraber zayıflıycazzzzzzzz inşşş ben şahsen bundan sonra işi daha sıkı tutmayı düşünüyorumm bu haftada verdim kilo bakalım cumaya kadar kaç olur şimdilik500 gr gitti olsun bu kadarda olsa umudumuzu yitirmemeliyiz hadiii kızlarrrr destek bekliyorumm onayyy mesajlarınızıda ben zayıflatıcammmm siziii sözlerimle başkanımızda müsade ederse ona yardımcı olabilirim not(cevaplarınızı bekliyorum acilen)
ohh şifa olsun güzelim bende içtim rahatlattı azcık izin alamadımmafoldumbenmafoldumben canım malesef patron milleti işte oysaki geçen haftada kendi hastaydı 3 gün gelemediarkadaşlar çok sağolun biraz daha iyi gibiyim,yagmurgozlu dediğin gibi ıhlamur içiyorum saat 09:00 dan beri,sana da çok geçmiş olsun,burada değilsin işten izin alıp gittin sanırım.Bol bol dinlen emi canım,ben çıkamıyorum düğün için hazırlıklarda yeterince izin alacağım diye kredimi doldurmak istemiyorum şirkete karşı ama çok kötü olursam bende çıkacağım.
serradeniz canım benim dediğin gibi yapalım.özelden msn i gönderirsen seni ekleyeyim göreyim bir seni
sabah hastayım diye anneciğim kahvaltı hazırlamış
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim beyaz peynir + bol maydonoz +domates salatalık + 2 dilim ekmek ( offf çok yemişim değil mi)
ara00 da 1 armut 11:00 de 1 fincan türk kahvesi
15 -20 dk. aralıklarla da ıhlamur içmeye devam ediyorum (ofisteki yardımcı bayan taze demlemiş poşey çay değil yani çok iyi geldi limonlu limonlu)
merhaba kızlar;
serradenizcim tabiki kabul ediyorum(kendi adıma) motive adına ne olursa tamamdır.
itiraf ediyorum;
boğazımı tutamıyorum,her an her saniye açım,ne kadar yesemde açım durumum vahim kızlar yardım edin,ne yapmalıyım
sanırım kilo verme kararını verirken iştah sakinliği de olması gerekiyor,iştah sakinliği diye bir şey keşfettim kendi kendime.Yani bu şu oluyor;hominigırtlak herşeye açken bir türlü doymuyorken kalkıp bundan sonra az yiyeceğim demek anlık bir karar oluyor ve o şiddete karşı koyamıyorsunuz yine,diye düşünüyorum.Anlatabildimmi bilmiyorum:)
Bir yıldır görmediğim bir arkadaşı gördüm.Ben hamile kalmadan önce benim fiziğime imrenirdi,benden yaklaşık on kilo fazlaydı,ama şimdi o benim yarım kadar gibi.Tanrııııııııım ooof!!!
Bu arada serracım sanki bir ara resim eklemiştin diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum.Gördüğüm her kimse çok farketmişti önce ve sonra fotoları.
günaydın calnlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim düğüne hazırlık yapıcam kıyafet falan alıcam işte hımm bu arada ADAER VE YAĞMURGÖZLÜ CANLARIM KENDıNıZE DıKKAT EDıN ÇOK GEÇMıŞ OLSUNNN SıZE
Birde şunu belirtmek istedim arkadaşlar ben tesettürlü birisi olduğum için resim koymak bana uygun değil o yüzden kimse yanlış anlamasın gerçekten bu mümkün değil ama msnden kaydederseniz görebilirsiniz resimlerimiburadan görüştüğüm arkadaşlarım var mesela baharnazcım merak ediyorsanbiz kayıtlıyız resmi profile koyabilirim orada görürsünüz neyse ama gerçekten beni görenler dudak ısırıyor yaniiiii 2beden küçültüm yaaamesela etekte 48 beden etek giyiyordum çok basenlerim genişte maleseff ama üst bölgem incecik diyebilirim mesela göbeğim hiç yok gibi birşeyyyşimdi kaç bedeb etek giyiyorum 42 -44 değişiyo yanii mesela badileri rahatlıkla giyebiliyorum yani arkadaşlarrr irade şart sakınnn umudunuzu yitirmeyinnnnnn bundan sonraa sıkı bir disiplin olsunn istiyorummm handeryacım senden rica ediyorum artıkk kilo veremeyenleri çıkar birazz sert olmalısın bu konuda kimseye taviz verme canımm banada ve kendinede yoksa olmuyooo gördüğümüz gibibundan sonra kurallar uygulansın herkesgün içinde gelip paylaşımda bulunsun kgler verilsin 2 hafta veremeyennn guruptan çıkarılsın lütfennn rica ediyorum herkess biraz kurallara uysun böylelikle hep beraber zayıflıycazzzzzzzz inşşş ben şahsen bundan sonra işi daha sıkı tutmayı düşünüyorumm bu haftada verdim kilo bakalım cumaya kadar kaç olur şimdilik500 gr gitti olsun bu kadarda olsa umudumuzu yitirmemeliyiz hadiii kızlarrrr destek bekliyorumm onayyy mesajlarınızıda ben zayıflatıcammmm siziii sözlerimle başkanımızda müsade ederse ona yardımcı olabilirim not(cevaplarınızı bekliyorum acilen)
sevdemer şu an en benım ıdeal kg deın hıc bır zaman öyle ıncecık olmayı hayal etmedım zaten 75 olsam yeter demekkı kımse halınden memnun degıl gercı kımısı altmış kg yıne şışmanım dıyor ama bana göre oda hava atıyor gıbıme gelıyorklava: klava:
bişy soracaktım size benim dün malum günlerim başladı.bu günlerde şişlik oluyor.bende bitesiye kadar tartılmamaya çalışacagım malum fazla çıkabilir degilmi kızlar.serracım sen tecrübelisin fazla gösterirmi bu şişkinliği baskül ?
evet canım kesinlikle 2 kg falan fazla çıkabiliyosun tabi kişisine göre değişiyo benimde yaklaştııı haftasonunu bekliyorum yaa inş fazla çıkmzz
bu arada geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize biz birbirimize lazımız
Slm kızlarrrr...
serracığıma bende sonuna kadar katılıyorum zaten sürekli yazıyoruz bişeyler yapmak lazım diye..
düşündüm taşındım hedef belirleyelim diye düşündüm haftalık-2 haftalık yada aylık hedefe ulaşamayan gruptan çıksın ne dersiniz tabi haftalık listemiz haftanın şampiyonu falan devam edecek..
yoksa benim gibi iki ileri bir geri gidenlere karşı en etkili çözüm bu neredeyse temmuzdan beri 77nin altına inemedim malesef ve son 3-4 gündür sürekli spor ve dikkat etmeme rağmen artıdayım çıldırcam vallaaaa..bu günlerde topiğe giresim bile gelmiyo utanıyorum yaaa resmen..
bu arada incelme var ama kilo artışı da var bu nasıl iş anlamıyorum ben yaaa..bu hafta vücut ölçülerini yazcaz unutmayın 2 hafta oldu..
Ve serraya da dedim isterseniz kaptan değiştirebiliriz motive açısından..yada serrayla ortak kaptanlık olabilir malum tabloyu hazırlarken girenler,yerinde sayanlar,çıkanları ben ayarlıyorum..siz bilirsiniz yani karar bildirin ben uyarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?