80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TATLI CADI!!

Kral Arthur, bir soruya doğru cevap verebilirse hayatı
kurtulacak, aksi takdirde ölecektir. Soruya cevap verebilmesi
için 1 sene süresi vardır. Soru aynen söyledir:

KADINLAR NE İSTERLER?

Bu soru tabi ki, dünyanın en zor sorusu. Ancak,
kralın fazla bir tercih şansı yoktur.
Ülkesine geri döner. Türlü alimlere, bilir kişilere danışır
ama soruya tam bir doğru yanıt bulamaz.
Bu sorunun cevabını sadece yaşlı bir cadı bilmektedir.
Artık en son gün gelmiştir ve Arthur mecburen cadıya gider.
Cadı soruya cevap verecektir ancak bir şartı vardır.
Cadı cevap karşılığında Arthur'un yakın arkadaşı,
en iyi ve yakışıklı şövalyesi ile evlenmek istemektedir.
Arthur yıkılır ve bunu kabul edemeyeceğini söyler
ve cadının yanından ayrılır. Şövalye olanları duyar,
krala koşup hiçbir şeyin Arthur'un hayatından daha önemli
olamayacağını söyler. Ve cadıdan cevabı alırlar.

KADINLAR HER ZAMAN KENDI ÖZGÜR
İRADELERİYLE KARAR ALMAK ISTERLER.

Evet kesinlikle doğru olan bu cevap sayesine kralın
hayatı kurtulur ancak, şövalyenin hayatı sönmüştür.
Nihayet şövalye için en kötü an yani,
gerdek gecesi gelir. Ancaaaakk...Odaya girdiğinde
karşısında cadı yerine dünyanın en güzel kadınını görür.
Şövalye şaşırır ve sorar. "Sen kimsin?".
Kadın cevap verir:. "Ben evlendiğin cadıyım.
Ancak gündüzleri son derece çirkin ve geceleri
son derece güzel olurum. Ya da, gündüzleri
son derece güzel ve geceleri son derece çirkin olurum.
Nasıl gözükeceğime sen karar vereceksin".
Şövalye çok kısa bir süre düşünür.
Geceleri mükemmel bir sevgili mi yoksa
gündüzleri eşiyle beraber kazanacağı saygınlık mı?
Ve şöyle cevap verir: "Nasıl olmak istediğine sen karar ver
lütfen, ben senin her haline karşı saygılıyım."
Cadı bu karar karşısında çok sevinir. "Sen bana
seçme özgürlügünü verdin ve beni kısıtlamadın şövalyem.
Bu yüzden ömür boyu yanında güzel ve
saygılıbiri olarak gözükeceğim".
sonuç ?

KADINLAR, İSTER, SON DERECE GÜZEL...
İSTER, SON DERECE ÇİRKİN OLSUN...
HERZAMAN CADIDIRLAR ... :))))
AMA TATLI...

günaydın arkadaşlar yagmurgözlü ayder narın hepınıze gecmış olsun kızlar dıkkat edın kendınıze
sağol selmacım teşekkürler sen nasılsın?
canım sağol şuan evde olmayı yatıp dinlenmeyi çok isterdim yazdıklarınada katılıyorum ben varımkaydirigubbakcemile5
ohh şifa olsun güzelim bende içtim rahatlattı azcık izin alamadımmafoldumbenmafoldumben canım malesef patron milleti işte oysaki geçen haftada kendi hastaydı 3 gün gelemedi

merhaba kızlar;
serradenizcim tabiki kabul ediyorum(kendi adıma) motive adına ne olursa tamamdır.
itiraf ediyorum;
boğazımı tutamıyorum,her an her saniye açım,ne kadar yesemde açım durumum vahim kızlar yardım edin,ne yapmalıyım
sanırım kilo verme kararını verirken iştah sakinliği de olması gerekiyor,iştah sakinliği diye bir şey keşfettim kendi kendime.Yani bu şu oluyor;hominigırtlak herşeye açken bir türlü doymuyorken kalkıp bundan sonra az yiyeceğim demek anlık bir karar oluyor ve o şiddete karşı koyamıyorsunuz yine,diye düşünüyorum.Anlatabildimmi bilmiyorum:)
Bir yıldır görmediğim bir arkadaşı gördüm.Ben hamile kalmadan önce benim fiziğime imrenirdi,benden yaklaşık on kilo fazlaydı,ama şimdi o benim yarım kadar gibi.Tanrııııııııım ooof!!!
Bu arada serracım sanki bir ara resim eklemiştin diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum.Gördüğüm her kimse çok farketmişti önce ve sonra fotoları.

yağmurgözlü canım sana bişi sorcam;
sen tiroid ilacını kullandığın sürede hormonların yinemi yavaş çalışıyor.Yani ilacın bir faydası olmuyormu,hormonlarını düzene sokmuyormu?

sevdemer şu an en benım ıdeal kg deın hıc bır zaman öyle ıncecık olmayı hayal etmedım zaten 75 olsam yeter demekkı kımse halınden memnun degıl gercı kımısı altmış kg yıne şışmanım dıyor ama bana göre oda hava atıyor gıbıme gelıyor klava:klava:

selam kızlar nasılsınız bakalım
yağmurgözlü, adaer geçmiş olsun kızlar ben hala iyileşemedim boğaz ağrısından ölüyorum :bbo:
serracım katılıyorum sana canım zorlayıcı bir güç olmayınca salıyoruz kendimizi malesef

serradeniz bana söz düşermi bilmiyorum malum aranıza yeni katıldım ve daha çook yeniyim ama bende sana katılıyorum.mesala ben aranıza yeni katılan biri olarak eskiyi bilmiyorum ama yeni olarakta birkaç kişi dışında kimseyi görmedim paylaşım yaparken .üstelik eger böyle giderse çokda fazla insanlar için motive edici olmaz diye düşünüyorum lütfen kimse üzerine alınmasın düzenli olarak paylaşım yapanlar zaten kendilerini biliyorlar.bişekilde insanları tutmaya çalışmalıyız.malum zayıflamak uzun bi maraton ve insanlar çabuk sıkılıp bıkabiliyorlar insanlara cazip gelecek bişiyler olmalı.bence buraı bunun için çok güzel bi ortam inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız birbirimize destek olarak :lepi:

selmacım benimi kastetdin bilmiyorum ama herkesin bi ideali vardır ben incecik olmak istiyorum kızlık halime dönmek isstediğim için bu kilo bana fazla geliyo hava atmak gibi bir niyetim yok yani bu belirtmek istedim belki senin için o kilo normal ama bana göre fazla bilmem anlatabildimmi hem sağlık açısındanda iyi değil boyun belki fazladır onu bilemem neyse
arkadaşlar inş desteklerle olacak bu işzayıflıycaz hep beraberr çıtır olucazzzz inş
sevdemercim karıştırdın galiba flatliners foto eklemişti ben değil tatlımmm

bişy soracaktım size benim dün malum günlerim başladı.bu günlerde şişlik oluyor.bende bitesiye kadar tartılmamaya çalışacagım malum fazla çıkabilir degilmi kızlar.serracım sen tecrübelisin fazla gösterirmi bu şişkinliği baskül ?

evet canım kesinlikle 2 kg falan fazla çıkabiliyosun tabi kişisine göre değişiyo benimde yaklaştııı haftasonunu bekliyorum yaa inş fazla çıkmzz

evet canım kesinlikle 2 kg falan fazla çıkabiliyosun tabi kişisine göre değişiyo benimde yaklaştııı haftasonunu bekliyorum yaa inş fazla çıkmzz

sagol canım verdiğin bilgi için.ozaman bitesiye kadar tartılmak yok.

bugünkü yediklerimi yazayım

sabah kahvaltısını yazmıştım

ara 11:00 1 mandalina

12:45 ögle 1 kepçe çorba - salata- 1 tabak etli türlü yemegi - yarım dilim ekmek

14:30 yarım simit - ayran

16:00 1 mandalina

akşam yemeginde büyük ihtimal karnıbahar olacak.inşallah kaçamaksız bugünde biter bu arada hergün 2 lt su tüketmeye çalışıyorum onuda söylemiş olayım.

bu arada geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize biz birbirimize lazımız

canım ilacımı düzenli içiyorum 3 ayda bir kan tahlili yine 3 ayda bir ultrasonla bakılıyor iltihaplı tiroid dediler yinede aynı metabolizmam yavaş yürüyüş yapmasam gr veremem vermediğim gibi de günden güne alırım yaa düşünün insan bir günde 2, 3 kg alırmı dikkat etmesem şişiyorum resmen ellerim ayaklarım şiş ödem atıcı ilaç kullanıyorum + 5,1 çayı içiyorum biraz faydasını gördüm şunu yeni öğrendim tiroid hastalarının bazen şekere karşı direnci olabiliryormuş bunu öğrenmem içinde hastanenin endokrinoloji bölümüne gitmem gerekiyormuş çalışıyorum izin almak sorun ssk da bir günde işin hallolmaz randevu almak sorun off bakalım napacammafoldumben

Slm kızlarrrr...
serracığıma bende sonuna kadar katılıyorum zaten sürekli yazıyoruz bişeyler yapmak lazım diye..

düşündüm taşındım hedef belirleyelim diye düşündüm haftalık-2 haftalık yada aylık hedefe ulaşamayan gruptan çıksın ne dersiniz tabi haftalık listemiz haftanın şampiyonu falan devam edecek..
yoksa benim gibi iki ileri bir geri gidenlere karşı en etkili çözüm bu neredeyse temmuzdan beri 77nin altına inemedim malesef ve son 3-4 gündür sürekli spor ve dikkat etmeme rağmen artıdayım çıldırcam vallaaaa..bu günlerde topiğe giresim bile gelmiyo utanıyorum yaaa resmen..

bu arada incelme var ama kilo artışı da var bu nasıl iş anlamıyorum ben yaaa..bu hafta vücut ölçülerini yazcaz unutmayın 2 hafta oldu..

Ve serraya da dedim isterseniz kaptan değiştirebiliriz motive açısından..yada serrayla ortak kaptanlık olabilir malum tabloyu hazırlarken girenler,yerinde sayanlar,çıkanları ben ayarlıyorum..siz bilirsiniz yani karar bildirin ben uyarım..

kızlar merhaba..
bende bugün başladım dün dietisyene gittim.aranıza katılmak istiorum ama genel olarak belli kurallarınız varmı günlük yediklerimizi yazmak dışında ne yapmam gerekior msjlarınızı bekliorum..

neskar87 aramıza hoşgeldin canım

anneme doktor 3 5 hareket vermiş onları yapıyoruz kızlar..

iyi akşamlar kimseye yetişemedim birkaçgün de giremedim pc de sorun vardı yada kk da anlayamadım ..
diyetime dikkat ediyorum ama giden birşey yok yağmurdan da yürüyüş yapamıyorum
adaer bizim buralar hep yağışlı canım ya

sevdemer canım motivasyonu olmayanlardanım ama bana kilo yapıcak şeyleride abartmıyorum
mesela uzun zamandır unlu tatlı yemiyorum (canım günlerdir istemesine rağmen) sütlüyüde çok azalttım ama yok en azından almıyorum diye şükretmeye başladım

canım ben buraya bakmadan sana mesajına cevap yazdım baktım sende aynı fikirdesin yardımcın olabilirim çünkü tek başına olmuyo zorrr neyse arkadaşlar cevap versinler kesinleşir ve kurallarımızı daha sıkı tutarızzz ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…