80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Saat 11 gibi AVMye gittik ve tam 5 saat dolanmışım
Kızlar ayrı takıldılar sadece bir ara öğlen yemeği için bir araya geldik ( oda eşim hadi kızlara yemek ismarla benden dedi diye hatta şu anda okadar dolaşmaya bile hala tokum o yüzden akşamlık sadece salata yemeyi düşünüyorum

Bu arada evlilik yıldönümümüz için eşime bir pantalon ve bir kısa kollu gömlek aldım ( eee artık hediye gelmezse bana kızıma babanla pazar sabahı vedalaş ve dua etmeye başla çünkü öldürürüm onu o zaman dedim Kızlar nasıl gülüyor resmen kahkahalarla )

Şaka tabi ama gönül en azından haftasonunu heba etti bari bir hediye de olsa bekliyor
Bakalım ne olacak Ben hediye paketimi kendi dolabımın içinde gerilere sakladıdm hayatta bulamaz daha doğrusu huyu değildir benim dolabımı açsın Ufaklıkda derse kıyafet baktık diye hemen kıvıracağım kızın arkadaşı babasının yarın doğum günüymüş ona birşeyler aldı yardımcı olduk der yırtarım nasılsa param yok sanıyor

Oynak başım hadi bakalım pazara bişey olur artikin inş gelişmeleri bekliyorum süpriz bişeyler yapiyodur belki caktirmadan

YOk kız benim koca pek Romantik değildir daha doğrusu bazen canı istedimi çok romantik olabiliyor ama çoğu zaman Ormantikliği daha çok seviyor nasılsa her detayı ben düşünüp ondan evvel hallediyorum diye Hiç sanmıyorum geçen senede son ana kadar birşey yokken birden çiçeklerle süpriz yaptı ama daha dün kızım itiraf etti son anda o hatırlatmış babasına ve sakın eli boş gelme Annem çok üzülür demiş bu sene sakın hatırlatayım yada yol göstereyim deme Rahmetliye dedim nasıl gülüyor valla unutur yada birşey almazsa cidden yandığının resmidir sen burnundan getirirsin babamın diye

slm kizlar bend aranza katlmak istyrvm yalniz ben 89 dan bi

merhaba kızlar, 1,5 sene önce 10 kilo vermiş 8 kilosunu geri almış olarak dikkatsiz benide aranıza kabul edermisiniz? Şuan 82,5 kiloyum. ve yeniden başlamak istiyorum.

Hoşgeldiniz kızlarrrrrr
Kusura bakmayın bugün ayağı yanmış kedi modunda olunca ancak fırsatım oldu yoksa ben genelde buralardayım Bu arada kaç kilo olduğunuzun hiççç önemi yok ( ki zaten en ağır assolist benim buranın 124.5 kgla rekorumu gördükten sonra buradaki kızlarında desteği ile 104.2yi görmüş biriyim gerçi iki gündür yine kabızlık ve ödemle boğuşuyorum ama dolunay var o yüzden normaldir diyip canımı sıkmıyorum )

İnşallah sizlerde bundan sonra daha sık burada olursunuzda birbirimizi motive eder kilolardan sonsuza dek vedalaşırız
Takımın kaptanlığını ben üstlendim ama aramızda okadar güzel bir dostluk oluştu ki kaptanlık sadece sözde hani dikatör gibi şunu yapın bunu niye yapmadınız diye can sıkan biri yok

hoşbuldummm :) birlikten kuvvet doğar. ben 1,5 sene önce kk ile verdim 10 kiloyu hemde 2,5 ay gibi bi sürede. ama işte takibi bırakınca hooop diye geri alınıyo. hoş ben 1 sene sabit kaldım neden aldım inan bi fikrim yok. ama yine başlıyorum. kararlıyım azimliyim :)

2.5 ayda 10 kg gayet sağlıklı bir kilo kaybı ne güzel İnşallah bir 10 kgdan fazlasını veririz birlikte
Bende 1 senede 20 kg verdim ( maşallah metabolizmam çok muhalefettir bana gerçi düzenli spor yapamıyorum yoğunluktan ) İnşallah bir sonraki yaza kadar bir 20 kg daha giderde bende sağlıklı bir kiloya düşerim
Eşimin hep dediği gibi ; kasma sonuçta bir ayda almadın bu kiloları kendine eziyet etmeden, mutsuz olmadan ver yavaş yavaş

Bakalım yarın için bir planım yok evde olurum sanırım ve sabahtan başlamak istiyorum sporuma birde bir ara şu Belediye Tesislerini aramak istiyorum spor için ( oraları daha uygun oluyor ya ) eğer kızımıda alırlarsa ( 15 yaşını dolduruyor ) Ana kız birlikte gidelim diyoruz spora hem ona alışkanlık olur ( oda biraz kilo vermek istiyor ) hemde bana arkadaş olur o zaman eminim çok daha çabuk gider kilocuklarımız

bıraz fazlayım benıde aranıza kabul edermisiniz kardesım de cok ovuyordu sızlerı o yuzden bende aranıza katılmak ıstedım

Hosgeldin canim benim,fazlaliklari kafana takma onlar bizim icin kisa vadede üzerimizden atacagimiz yüzsüz misafirler

merhaba kızlar, 1,5 sene önce 10 kilo vermiş 8 kilosunu geri almış olarak dikkatsiz benide aranıza kabul edermisiniz? Şuan 82,5 kiloyum. ve yeniden başlamak istiyorum.

Canim sende hosgeldin :) Bende gecen sene sayesinde 13 kilo verdim 1 bucuk ayda sonra nasilsa zayifladim diye tika basa yedim 1 sene icinde gerisin geri aldim ama bu sefer öyle olmayacak insaAllah bu kilolari verene kadar gerekirse yirticam kendimi Azmin elinden hiiiic birsey kurtulmaz rakamlara sakin takilmayin basaricaz insaAllah

Oh masaAllah dolu dolu birgün gecirmissin ne güzel O hediye buraya gelecek diyosun yani he valla sana sonuna kadar katiliyorum kaçamak yoksa hediye var.Hem ne demisler yarim elma gönül alma :)

Oh masaAllah dolu dolu birgün gecirmissin ne güzel O hediye buraya gelecek diyosun yani he valla sana sonuna kadar katiliyorum kaçamak yoksa hediye var.Hem ne demisler yarim elma gönül alma :)

Canım zaten inan hiç istekleri pahalı bir hatun değilimdir 16 senelik evliliğimde toplam 16 kere alışveriş yapmışımdır her defasıda 100 lirayı geçirmemişimdir Aslında eşim devamlı der aşkım git beğendiğin birşey varsa kendine al diye ama kendime geldimi aman boşver hoşuma giden şeyler pahalı uygun olanlarında bedeni uymuyor der dururum şimdide zayıflıyorum diye birşey almıyorum kendime ve geçmişte aldıklarım ( her bedenden kıyafet duruyor hala vermeyede kıyamayınca ) onları giyiyorum
Zaten çocukların istekleride benim için daha önemli olduğundan hep kendimi ikinci plana atıyorum senelerdir ( eee eşimde çalıştığı için mecbur düzenli olarak temiz ve düzgün giyinmek zorunda )

Yani bu kadar şeyin üzerinede sene bir hediye alsın bari dimi ama Zaten sevgililer günü ve doğum günüm 14 gün arayla olduğundan ilk seneler ikisini bir yapardı artık ihtiyacım olan birşey varsa alır yoksada bir pastayla kurtarır hadi onada eyvallah ama evlilik yıldönümüyle ilgili kesinlikle kıvırma kabul etmem hediye şart ( biraz sıkışık olduğunda bir demet çiçekte kabulüm ama bu sene kaçamak sözünü yerse kesinlikle iyi bir şey isterim )

ASlında bu ara fazla masraf yapmasaydık ( kombimiz bozuldu tatil dönüşü öncesinde de tadilat yapmıştık ) kesinlikle kendime yeni bir bilgisayar isterdim laptobum tam bir takoz canı isterse sayfa açıyor bazende 10 dakika ekran donuyor ) ama neyse okadar yüksek tutmayayım beklentimi

Kızlarrrrrrrr

Eşim bu akşam eve gelince eee Cumartesi nereye gidiyoruz Evlilik yıldönümü için dedi
Dalga mı geçiyorsun haftasonu Ablanlara gidiyoruz ya diye çemkirdim Nasıl gülüyor yaw haftasonu derken ben cuma akşamını kast etmiştim Cumartesi gününü değil demezmi

Meğer sırf beni gıcık etmek için öyle demiş
Dedim dünden beri içimden sana nasıl saydırıyorum biliyormusun diyincede tahmin ettim kulaklarım bütün gün yandi dedi Bu gece harıl harıl gideceğimiz yere karar verip rezervasyon yaptıracağız nasıl mutlu oldum size anlatamam

İnşallah bir aksilik olmazda Allahın izniyle harika bir haftasonu geçiririz

bıraz fazlayım benıde aranıza kabul edermisiniz kardesım de cok ovuyordu sızlerı o yuzden bende aranıza katılmak ıstedım

Hoşgeldin canım :)

Sen bizden tecrübeliymişsin canım buralarda kilo verme konusunda :)
Hoşgeldin

oynakbasi34 Ayyy çok mutlu oldum adına.Şöyle gidin güzel bir yere bütün dertlerden uzak ohhh sizden iyisi yok.Şimdiden iyi eğlenceler :)

NeseDogan Canım aynı derdi bu ay ben de çektim.Regl başlamadan şiştim.Ağrılar cabası.Bir de regl dönemi derken çok şey kaybettirdi bana sağolsun Ama bozma moralini dur bakalım...

Ayy bu arada yeşil çay aldım doğadandan.Nane limonlu.Bu aralar kilo veremiyorum malum bir de noluyorsa su mu tutuyor vücudum nedir artılı hanelerdeyim biliyorsunuz.Dedim dur alayım şunu belki bir işe yarar

Aha kalbin temizmiş he bak oldu istediğin :) Ay tadini cikar doya doya güzel bi tatil yapin kisa da olsa :)

Ayy bu arada yeşil çay aldım doğadandan.Nane limonlu.Bu aralar kilo veremiyorum malum bir de noluyorsa su mu tutuyor vücudum nedir artılı hanelerdeyim biliyorsunuz.Dedim dur alayım şunu belki bir işe yarar

Gecen sene her aksam icerdim ve coook ise yarardi bu sene niye icmiyorum acaba var bende bi saflık bu sene ama hadi bakalım

Gecen sene her aksam icerdim ve coook ise yarardi bu sene niye icmiyorum acaba var bende bi saflık bu sene ama hadi bakalım

Daha önce pek ağzıma sürdüğüm bir şey değildir vücudum yadırgamasa bari Sade almadım ama nane limonlu aldım o da işe yarar mı sence canım ?

Bu arada gel birlikte içelim , birlikte yakalım kiloları

günaydın :) hepberaber başarıcaz :))) emin olun. sürekli takip edince gerçekten oluyo ben kk nın gücüne inanıyorum. Spor yapabiliyorsan süper işten vakit bulamıyorum ben. sadece sabah akşam işe yürütyerek gelip gidiyorum 20 dk dan 40 dk ediyo sadece

hoşbulduuummmm :) aynen aynen azmin elinden bişi kutulamaz. hepberaber başarıcaZ :)

Arkadaşlar bu sabah size güzel bir haberle geldimmmm sevinçten ağlicam nerdeyse ya sabah dayanamadim tartiya ciktim 78.600 ü gördüm ay o kadar mutluyum ki anlatamam.Emeklerinin karsiligini almak gram gram da olsa kilo kaybetmek öyle güzel motive ediyor ki...Darisi tekrar tekrar hepimizin basina arkadaslar seviyorum sizleri

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Takoz bilgisayarım sayesinde 1 saattir iki satır zor yazdım Keşke cidden cepte KK apsi olsaydıda daha rahat girilseydi
SAbah uyanıp kedime geldim ve kahvaltımı yaptım; 1 elma ve 1 omlet
Canım hiç birşey istemiyordu ama metabolizma etkilenmesin diye zorla yedim açıkcası

Canım 40 dakikayı azımsama sonuçta hiç yoktan iyidir
Bende birazdan mutfak işlerimi bitirip hemen başlıyorum sporuma

Canım harikasın
Maşallah sen bu hızla çok çabuk hedefine ulaşacaksın

Darısı benimde başıma

Hanımlar merhabalar
En son Cuma yorum yazabilmiştim . cumartasi pazar pazartesi salı paylaşımlarımı yapamadım . cumartesi pazar yoğunluktan giremedim.pazartesi tam 1 saat bilgisayar başında hem yorum okumaya çalıştım sonra yazayım derken internetle alakalı sıkıntı oluştu noldu bilmiyorum
salı günü kaynanam görümcem kaynım memleketten geldiler .anca bugüne kaldım.

NeseDogan oynakbasi34 durumum böyle işte
Alyson emine8934 DeepBlueDeep Shameonıum sizlerde hoşgelmişssiniz .
istediğiniz hedefe en kısa ve sağlıcakla kavuşursunuz inşa

NeseDogan 78 600 çookk iyi tebrik ederim canla başla devaaamm
tavsiye ettiğin videoyu indircem pilatesle beraber yapsam zor olur mu acaba

veee yapmam gereken paylaşımlar ..
CUMARTESİ sabah tartım:79.8
2lt su ,o gün yoğunluktan uyuyakalmışım mekik çekemedim 5. gün dinlenme normalde ama o gün 120 mekik çekeceğim. (emzirme sürecinde olduğum için sütümde azalma oldu biraz o yüzden 1 çay kaşığı tahin pekmez karışımdan yedim bunu kaçamak olarak saydım cezası 25 mekik ; toplam çekmem gereken mekik 145)
PAZAR sabah tartım; 79.5
3 lt su , 50 mekik (gece uyuyakldım 3 te bi uyanddım mekik yapmamışım hemen su içip mekik yaptım uyudum )
kkaçamak var bi parça elmalı kurabiye yedim çok üzüldüm sonra emeğime yazık ettimmmm.
PAZARTESİ sabah tartım 80.
2lt su 145 mekik 1 sa pilates
SALI 7 sabah tartım 79.5
3 lt su 50 mekik 30 dk pilates
ve bugün bakalım neler olcak

Merhaba kızlar dün yazamadım

Dünkü menüm: Sabah klasik tostum peynir zeytin ve domates
Öğlen:1 porsiyon çorba 1 lahmacun başka yicek bişey bulamadım burda

Akşamda spordan once 1 sade filter kahve 50 dk spinning ve ardından biraz kavun ve üzüm yedim

Bugün: Sabah 1 sandviç arada türk kahvesi öğlen tavuk şiş çeyrek lavas ve 2-3 kaşık bulgur pilavı akşam da arkadaşlarımla buluşucam ama umarım kaçamak yapmam

Tebrik ediyorum canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…