- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 318
Oynak başım hadi bakalım pazara bişey olur artikin inş gelişmeleri bekliyorum süpriz bişeyler yapiyodur belki caktirmadan
slm kizlar bend aranza katlmak istyrvm yalniz ben 89 dan bi
merhaba kızlar, 1,5 sene önce 10 kilo vermiş 8 kilosunu geri almış olarak dikkatsiz benide aranıza kabul edermisiniz? Şuan 82,5 kiloyum. ve yeniden başlamak istiyorum.
Hoşgeldiniz kızlarrrrrr
Kusura bakmayın bugün ayağı yanmış kedi modunda olunca ancak fırsatım oldu yoksa ben genelde buralardayımBu arada kaç kilo olduğunuzun hiççç önemi yok ( ki zaten en ağır assolist benim buranın 124.5 kgla rekorumu gördükten sonra buradaki kızlarında desteği ile 104.2yi görmüş biriyim gerçi iki gündür yine kabızlık ve ödemle boğuşuyorum ama dolunay var o yüzden normaldir diyip canımı sıkmıyorum )
İnşallah sizlerde bundan sonra daha sık burada olursunuzda birbirimizi motive eder kilolardan sonsuza dek vedalaşırız
Takımın kaptanlığını ben üstlendim ama aramızda okadar güzel bir dostluk oluştu ki kaptanlık sadece sözdehani dikatör gibi şunu yapın bunu niye yapmadınız diye can sıkan biri yok
hoşbuldummm :) birlikten kuvvet doğar. ben 1,5 sene önce kk ile verdim 10 kiloyu hemde 2,5 ay gibi bi sürede. ama işte takibi bırakınca hooop diye geri alınıyo. hoş ben 1 sene sabit kaldım neden aldım inan bi fikrim yok. ama yine başlıyorum. kararlıyım azimliyim :)
bıraz fazlayım benıde aranıza kabul edermisiniz kardesım de cok ovuyordu sızlerı o yuzden bende aranıza katılmak ıstedım
merhaba kızlar, 1,5 sene önce 10 kilo vermiş 8 kilosunu geri almış olarak dikkatsiz benide aranıza kabul edermisiniz? Şuan 82,5 kiloyum. ve yeniden başlamak istiyorum.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Saat 11 gibi AVMye gittik ve tam 5 saat dolanmışım
Kızlar ayrı takıldılar sadece bir ara öğlen yemeği için bir araya geldik ( oda eşim hadi kızlara yemek ismarla benden dedi diye hatta şu anda okadar dolaşmaya bile hala tokum o yüzden akşamlık sadece salata yemeyi düşünüyorum
Bu arada evlilik yıldönümümüz için eşime bir pantalon ve bir kısa kollu gömlek aldım ( eee artık hediye gelmezse bana kızıma babanla pazar sabahı vedalaş ve dua etmeye başla çünkü öldürürüm onu o zaman dedimKızlar nasıl gülüyor resmen kahkahalarla )
Şaka tabi ama gönül en azından haftasonunu heba etti bari bir hediye de olsa bekliyor
Bakalım ne olacakBen hediye paketimi kendi dolabımın içinde gerilere sakladıdm hayatta bulamaz daha doğrusu huyu değildir benim dolabımı açsın Ufaklıkda derse kıyafet baktık diye hemen kıvıracağım kızın arkadaşı babasının yarın doğum günüymüş ona birşeyler aldı yardımcı olduk der yırtarım nasılsa param yok sanıyor
YOk kız benim koca pek Romantik değildir daha doğrusu bazen canı istedimi çok romantik olabiliyor ama çoğu zaman Ormantikliği daha çok seviyor nasılsa her detayı ben düşünüp ondan evvel hallediyorum diyeHiç sanmıyorum geçen senede son ana kadar birşey yokken birden çiçeklerle süpriz yaptı ama daha dün kızım itiraf etti son anda o hatırlatmış babasına ve sakın eli boş gelme Annem çok üzülür demiş bu sene sakın hatırlatayım yada yol göstereyim deme Rahmetliye dedim nasıl gülüyor valla unutur yada birşey almazsa cidden yandığının resmidir sen burnundan getirirsin babamın diye
Hoşgeldiniz kızlarrrrrr
Kusura bakmayın bugün ayağı yanmış kedi modunda olunca ancak fırsatım oldu yoksa ben genelde buralardayımBu arada kaç kilo olduğunuzun hiççç önemi yok ( ki zaten en ağır assolist benim buranın 124.5 kgla rekorumu gördükten sonra buradaki kızlarında desteği ile 104.2yi görmüş biriyim gerçi iki gündür yine kabızlık ve ödemle boğuşuyorum ama dolunay var o yüzden normaldir diyip canımı sıkmıyorum )
İnşallah sizlerde bundan sonra daha sık burada olursunuzda birbirimizi motive eder kilolardan sonsuza dek vedalaşırız
Takımın kaptanlığını ben üstlendim ama aramızda okadar güzel bir dostluk oluştu ki kaptanlık sadece sözdehani dikatör gibi şunu yapın bunu niye yapmadınız diye can sıkan biri yok
Oh masaAllah dolu dolu birgün gecirmissin ne güzelO hediye buraya gelecek diyosun yani he valla sana sonuna kadar katiliyorum kaçamak yoksa hediye var.Hem ne demisler yarim elma gönül alma :)
bıraz fazlayım benıde aranıza kabul edermisiniz kardesım de cok ovuyordu sızlerı o yuzden bende aranıza katılmak ıstedım
Kızlarrrrrrrr
Eşim bu akşam eve gelince eee Cumartesi nereye gidiyoruz Evlilik yıldönümü için dedi
Dalga mı geçiyorsun haftasonu Ablanlara gidiyoruz ya diye çemkirdimNasıl gülüyor yaw haftasonu derken ben cuma akşamını kast etmiştim Cumartesi gününü değil demezmi
Meğer sırf beni gıcık etmek için öyle demiş
Dedim dünden beri içimden sana nasıl saydırıyorum biliyormusun diyincede tahmin ettim kulaklarım bütün gün yandi dediBu gece harıl harıl gideceğimiz yere karar verip rezervasyon yaptıracağız nasıl mutlu oldum size anlatamam
İnşallah bir aksilik olmazda Allahın izniyle harika bir haftasonu geçiririz
Ayy bu arada yeşil çay aldım doğadandan.Nane limonlu.Bu aralar kilo veremiyorum malum bir de noluyorsa su mu tutuyor vücudum nedir artılı hanelerdeyim biliyorsunuz.Dedim dur alayım şunu belki bir işe yarar
Gecen sene her aksam icerdim ve coook ise yarardi bu sene niye icmiyorum acaba var bende bi saflık bu sene ama hadi bakalım
2.5 ayda 10 kg gayet sağlıklı bir kilo kaybı ne güzelİnşallah bir 10 kgdan fazlasını veririz birlikte
Bende 1 senede 20 kg verdim ( maşallah metabolizmam çok muhalefettir bana gerçi düzenli spor yapamıyorum yoğunluktan ) İnşallah bir sonraki yaza kadar bir 20 kg daha giderde bende sağlıklı bir kiloya düşerim
Eşimin hep dediği gibi ; kasma sonuçta bir ayda almadın bu kiloları kendine eziyet etmeden, mutsuz olmadan ver yavaş yavaş
Bakalım yarın için bir planım yok evde olurum sanırım ve sabahtan başlamak istiyorum sporumabirde bir ara şu Belediye Tesislerini aramak istiyorum spor için ( oraları daha uygun oluyor ya ) eğer kızımıda alırlarsa ( 15 yaşını dolduruyor ) Ana kız birlikte gidelim diyoruz spora hem ona alışkanlık olur ( oda biraz kilo vermek istiyor ) hemde bana arkadaş olur o zaman eminim çok daha çabuk gider kilocuklarımız
Hosgeldin canim benim,fazlaliklari kafana takma onlar bizim icin kisa vadede üzerimizden atacagimiz yüzsüz misafirler
Canim sende hosgeldin :) Bende gecen senesayesinde 13 kilo verdim 1 bucuk ayda sonra nasilsa zayifladim diye tika basa yedim 1 sene icinde gerisin geri aldim ama bu sefer öyle olmayacak insaAllah bu kilolari verene kadar gerekirse yirticam kendimi Azmin elinden hiiiic birsey kurtulmaz rakamlara sakin takilmayin basaricaz insaAllah
HOŞBULDUMMM :)Hoşgeldin canım :)
Sen bizden tecrübeliymişsin canım buralarda kilo verme konusunda :)
Hoşgeldin
günaydın :) hepberaber başarıcaz :))) emin olun. sürekli takip edince gerçekten oluyo ben kk nın gücüne inanıyorum. Spor yapabiliyorsan süper işten vakit bulamıyorum ben. sadece sabah akşam işe yürütyerek gelip gidiyorum 20 dk dan 40 dk ediyo sadece
Arkadaşlar bu sabah size güzel bir haberle geldimmmm sevinçten ağlicam nerdeyse ya sabah dayanamadim tartiya ciktim 78.600 ü gördüm ay o kadar mutluyum ki anlatamam.Emeklerinin karsiligini almak gram gram da olsa kilo kaybetmek öyle güzel motive ediyor ki...Darisi tekrar tekrar hepimizin basina arkadaslar seviyorum sizleri
Arkadaşlar bu sabah size güzel bir haberle geldimmmm sevinçten ağlicam nerdeyse ya sabah dayanamadim tartiya ciktim 78.600 ü gördüm ay o kadar mutluyum ki anlatamam.Emeklerinin karsiligini almak gram gram da olsa kilo kaybetmek öyle güzel motive ediyor ki...Darisi tekrar tekrar hepimizin basina arkadaslar seviyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?