Merhaba guzeller :)
Havalarin sicakligindan mi yoksa pco yuzunden kullandigim ilactan mi bilemiyorum 2 gundur depresyon takiliyorum.Kolumu kaldiracak halim bilr yok.Dün sporumu yapamadimBugun de yorgunum ama kendimi zorlamaya calisicam.Sanki taş tasidim ya bu nasil bir bunye bu nasil bir psikoloji
Merhaba canim havalar sıkıntılı ya belki ondandir.Bende de bi garip halsizlik vardi ama mecburen kalktim yaptim sporumu.Sonrasinda vicdan azabi cekiyorum yoksa saat 7 gibi de cikar yürüyüş yaparim.Havalarin kiymetini bilmek lazim valla kış gelince cok ariyoruz bu günleri :) evde spor yapamazsan bile cikip yürü canim hareketsizlikten iyidir :)
Kızlar ben geldim annemlerdeyim sonunda hava çok sıcak diye bekliyodum ama esiyor bugün öyle izin günüm diye yemek yedim ama abartmadim çok şükür
Haklısın canım.
Senin dediğin videoyu yapmayı düşünüyorum
Hosgeldin :) vallahi kendimde seni gördüm :)
Bende gecen sene ölümüne yiyodum hic dikkat etmiyordum nasilsa herkes sana yakisiyor senin yuzun guzel diyodu bende kafama takmiyodum.
Bi aksam erkek arkadasim beni isten almaya geldi hic unutamam o kara günü.
1 2 ay boyunca gorusememistik işler yüzünden.Beni ilk kez 85 kilo halimde gormustu.
Her gordugunde sarilan cocuk beni gorunce once bi sok olmuscasina durdu bana bakti.Hic birsey demedi ama ciktik oturduk bi yerde yemek yicez.Durdu durdu askim sen kendinin farkinda misin dedi.Ne var ki bende dedim.Gormuyo musun gobegin onden popon arkandan gidiyor sana noldu boyle kafan bile buyumus dedi.Yerler mi yarilsa da icine girsem ustume gokyuzu mu dusse de gorunmesem.20 dk boyunca bana yapma etme daha 23 yasindasin sen niye gencligini kendine zehir ediyosun dedi.Once oyle bi sinirlendim ki.Cunku yuzume vurulmasin istedigim gercekleri o rahatca soyluyordu gozume baka baka.Hic sesimi cikarmadim cok kirilmistim cunku.Neyse sonra evlere dagildik.Gider gitmez ilk isim kendime aynada detayli bakmak oldu.Naptigimi o zaman anladim.Aynanin onunde oturdum gobegim resmen hamile kadin gibi yanlara dogru yayiliyor.Popom desen belimden sirtimdan cikacak.Gidim almis basini gidiyor.Hic bir giydigim yakismiyor suratima ne kadar makyaj yapsam da bakasim gelmiyor.Simdi dua ediyorum erkek arkadasima o sozleri soyledigi icin.Cok utanmis ve uzulmustum ama benim kirilma noktam o olmustu.
Sonra verdigim kilolari gecen sene ki işimin sıkıntısı yuzunden geri aldim ama salmadim tekrar basladim yeni bastan.O gun bugun hep dusunurum.Benim iskeletim de yag mi var yoo.Normal zayif bi insanla ayni iskelete sahibim.Biri o iskeletin ustunde incecik geziyor ne isterse giyiyor ne isterse alabiliyor.Ya ben ayni kiyafetleri sirayla giyiyorum cunku artik hic bir kiyafetim uzerime olmuyor.Gidip alisveris yapamiyorum cunku utaniyorum ve korkuyorum.Ya cok begendigim birsey olur da bana olmazsa yada servis veren kizlar 'sizin bedeninizde kiyafet calismiyoruz' derse diye.Niye yiyoruz.Cunku bu dunyada ki en kolay is.Elini uzat al ye.Ya bu bogazin yaninda bize bir de irade vermisler ama hic haberimiz yok.Niye bu kadar duygularimizin esiriz ki.Neden onlar bizi yonetiyor.Valla bence sana da tak edicek sende düzenli spor ve yediklerine dikkat etmekle istedigin kilolara gelebileceksin :) Cunku bir işi dünyada tek bir kişi bile yapiyorsa herkes yapabilir herkes.Goruyoruz o kadar kadinlar kizlar zayifliyor inceliyor.Bizde izliyoruz.Ben izlemicem artik.Zayiflicam istedigim gibi giyinip gercek bi genc kiz gibi süzülücem herkes beni izlicek :) Yerlestir bu duyguyu icine gör bak nasil kolay geliyor.Arada zorlanabilirsin motivasyonun dusebilir.O zamanlarda da biz variz destek olucaz merak etme :)
Alyson Tebrikler canım çok kalori verdiriyo o ben bi ara diyetisyene gitmiştim o onermisti kilo vermeme çok yardımcı olmuştu doktor bana 3 ile başla 1 hafta devam et sonra 4 e geç 1 hafta devam et 5 e geç demişti
Ay şu an inanılmaz mutlu oldum.Bikaç saat öne yazdığım depresyon modum değişti
NeseDogan 'ın önerdiği videoyu yapmaktan vazgeçtim.Daha önceden spor geçmişi olmamış ve yürüyüş haricinde spor yapmamış biri olarak yüksek tempolu cardio yapmaktan korktum Hep bahsetmiştim.Leslie'nin walk at home 3 mile videosunu yapmaya başladım diye henüz 1 hafta bile olmamıştır sanırım ( Bu videoyla buluşmamı sağladığı için oynakbasi34 ablama teşekkür ediyorum :) ) İlk yaptığımdan bu yana sanırım 4 5 gün geçti max.Belki daha az hesabını tutmamıştım Sonuna kada gelememiştim.İlk günün gazıyla 30. dakikaya kadar dayanabilmiştim o da zorluya zorluya.Sonra 3 milden sonrasını yapmadığım bile oldu ama 30 dakikadan ilerisini görememiştim.TA Kİ BUGÜNE KADAR.
Bugün Leslie Walk At Home 3 Mile videosunu sonuna kadar bitirmiş bulunuyorum:Tabi ki aşırı terleme var orası ayrı ama öyle aman ölüyorum aman geberdim bir modum yok o yüzden çok sevinçliyim.Sizinle paylaşmak istedim.
Belki bir başarı sayılmayabilir ya da video bana ne kadar faydalı ne kadar değil bilemiyorum ama bitirebildiğimi görünce büyük bir sevinç hissettim.
Vericem o 20 kiloyu be !!
( merak edenler için video ;
)
aylar sonra bır deneyweyım dedırttı vıdeo ama 25 dk ya kadar dayanabıldım su ıcınde kaldım ınternette gıdınce bırakıp duşa koştum -_- ordakı tombık abı yapabılıyo ben nıye yapamıyorum kıııı
Ay şu an inanılmaz mutlu oldum.Bikaç saat öne yazdığım depresyon modum değişti
NeseDogan 'ın önerdiği videoyu yapmaktan vazgeçtim.Daha önceden spor geçmişi olmamış ve yürüyüş haricinde spor yapmamış biri olarak yüksek tempolu cardio yapmaktan korktum Hep bahsetmiştim.Leslie'nin walk at home 3 mile videosunu yapmaya başladım diye henüz 1 hafta bile olmamıştır sanırım ( Bu videoyla buluşmamı sağladığı için oynakbasi34 ablama teşekkür ediyorum :) ) İlk yaptığımdan bu yana sanırım 4 5 gün geçti max.Belki daha az hesabını tutmamıştım Sonuna kada gelememiştim.İlk günün gazıyla 30. dakikaya kadar dayanabilmiştim o da zorluya zorluya.Sonra 3 milden sonrasını yapmadığım bile oldu ama 30 dakikadan ilerisini görememiştim.TA Kİ BUGÜNE KADAR.
Bugün Leslie Walk At Home 3 Mile videosunu sonuna kadar bitirmiş bulunuyorum:Tabi ki aşırı terleme var orası ayrı ama öyle aman ölüyorum aman geberdim bir modum yok o yüzden çok sevinçliyim.Sizinle paylaşmak istedim.
Belki bir başarı sayılmayabilir ya da video bana ne kadar faydalı ne kadar değil bilemiyorum ama bitirebildiğimi görünce büyük bir sevinç hissettim.
Vericem o 20 kiloyu be !!
( merak edenler için video ;
)
2 gun dıkkat edeyım dedım kahvaltıdan ekmek yemeden kalkabıldım omletın ıcıne peynır kırmızı yesıl bıber kekık koydum harıkafda oldu tadı ne tuza ne ekmege gerek kalmadı oglen 2-3 kasık yogurda seftalı dogradım ustune yulaf serptım harıka oldu hıc acıkmadan oylece yatabıldım
3.gun mutsuz uyandım oyle oldu..
hayatıma bakıyorum da hıc bırsey yok ıkı yıldır ot gıbıyım.. normalde cok aktıf cok sosyal bı ınsanımdır herzaman boyle olmustur.. unıversıteden geldım gelelı boyleyım gıttıkceenıne gıdıyorum sadece.. atanamadım dogru duzgun bı ısım yok.
ögretmenım ama kendımı asalak gıbı hıssettırdıler lanet olsun bu bastakılere...
arkadaslarım neredeyse hıc yok tum ortamım okudugum sehırde kaldı.<
annemın ıstegıyle o asık oldugum cok sevdıgım sehrı bırakıp geldım
evinde cok huzurlu oldugu soylenemez.
3 yıldır tatıl yapmadım kavga gurultu yalnızlık stress hepsı bırlestı galıba suan..
ruhsal bı cokuntu gıbı.. kılolarda ustune bınınce altta kaldım :S
nese doğan canım sen napiyosun
Canim bi sekilde hareket halinde olda hangisini yaptigin hic farketmez :) herkesi motive eden spor şekli başkadir :) bu azimle o 20 kilo su gibi gider senden valla helal olsun :)
Ayyy inş. canım ağzından bal damlıyor
Sen övünce videoyu çok istedim yapayım ama dedim sen kendi videonu bitirmekte zorlanan insansın cardio ne öldürcen mi kendini
Hem madem bir şeye başlayayım ona devam edeyim dedim.Umarım işe yarayan şeyler yapıyorumdur onca emek var boşa gitsin istemem :)
Hep birlikte kilo vercez inş. Senin hedefin kaç bilmiyorum ama sen de hedefine ulaşıcaksın inş en kısa zamanda
İçine sinen ve seni mutlu edeni yapman en iyisi :) kendi vucudunu en iyi taniyan sensin sonucta :) benim hedefim simdilik 70 ama ben gozumu cook yukseklere diktim 70 e inersem sonra 60 en son da 52 ye kadar inmek istiyorum :) Hayirlisi bakalim olacak insaAllah taktim :)
Oyy maşallah maşallah senin şimdiki kilon ve boyun kaç ki ? 52 birden gözüme çok zayıf geldi de
Günaydın kızlar
Kusura bakmayın haftasonu internete pek giremedim o yüzden paylaşımda bulunamadım. Cumartesi annemin doğumgünüydü o yüzden 1 dilim pasta yedimDünde pikniğe gittik ama orda abarmadan ekmek çok yemeden daha çok salata ve etlerle ilgilendim
Evde spor yapmayı düşünüyorsanız Jillian Michaelsin 30 day shred diye bir program var 3 video 10 ar gün yapıyorsunuz, kesinlikle tavsiye ederim ben zamanında 8 cm incelmiştim o videoyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?