80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba guzeller :)

Havalarin sicakligindan mi yoksa pco yuzunden kullandigim ilactan mi bilemiyorum 2 gundur depresyon takiliyorum.Kolumu kaldiracak halim bilr yok.Dün sporumu yapamadim Bugun de yorgunum ama kendimi zorlamaya calisicam.Sanki taş tasidim ya bu nasil bir bunye bu nasil bir psikoloji

Merhaba canim havalar sıkıntılı ya belki ondandir.Bende de bi garip halsizlik vardi ama mecburen kalktim yaptim sporumu.Sonrasinda vicdan azabi cekiyorum yoksa saat 7 gibi de cikar yürüyüş yaparim.Havalarin kiymetini bilmek lazim valla kış gelince cok ariyoruz bu günleri :) evde spor yapamazsan bile cikip yürü canim hareketsizlikten iyidir :)

Haklısın canım.

Senin dediğin videoyu yapmayı düşünüyorum

Ay şu an inanılmaz mutlu oldum.Bikaç saat öne yazdığım depresyon modum değişti

NeseDogan 'ın önerdiği videoyu yapmaktan vazgeçtim.Daha önceden spor geçmişi olmamış ve yürüyüş haricinde spor yapmamış biri olarak yüksek tempolu cardio yapmaktan korktum Hep bahsetmiştim.Leslie'nin walk at home 3 mile videosunu yapmaya başladım diye henüz 1 hafta bile olmamıştır sanırım ( Bu videoyla buluşmamı sağladığı için oynakbasi34 ablama teşekkür ediyorum :) ) İlk yaptığımdan bu yana sanırım 4 5 gün geçti max.Belki daha az hesabını tutmamıştım Sonuna kada gelememiştim.İlk günün gazıyla 30. dakikaya kadar dayanabilmiştim o da zorluya zorluya.Sonra 3 milden sonrasını yapmadığım bile oldu ama 30 dakikadan ilerisini görememiştim.TA Kİ BUGÜNE KADAR.
Bugün Leslie Walk At Home 3 Mile videosunu sonuna kadar bitirmiş bulunuyorum:Tabi ki aşırı terleme var orası ayrı ama öyle aman ölüyorum aman geberdim bir modum yok o yüzden çok sevinçliyim.Sizinle paylaşmak istedim.

Belki bir başarı sayılmayabilir ya da video bana ne kadar faydalı ne kadar değil bilemiyorum ama bitirebildiğimi görünce büyük bir sevinç hissettim.

Vericem o 20 kiloyu be !!

( merak edenler için video ;

)

Alyson Tebrikler canım çok kalori verdiriyo o ben bi ara diyetisyene gitmiştim o onermisti kilo vermeme çok yardımcı olmuştu doktor bana 3 ile başla 1 hafta devam et sonra 4 e geç 1 hafta devam et 5 e geç demişti

2 gun dıkkat edeyım dedım kahvaltıdan ekmek yemeden kalkabıldım omletın ıcıne peynır kırmızı yesıl bıber kekık koydum harıkafda oldu tadı ne tuza ne ekmege gerek kalmadı oglen 2-3 kasık yogurda seftalı dogradım ustune yulaf serptım harıka oldu hıc acıkmadan oylece yatabıldım
3.gun mutsuz uyandım oyle oldu..

hayatıma bakıyorum da hıc bırsey yok ıkı yıldır ot gıbıyım.. normalde cok aktıf cok sosyal bı ınsanımdır herzaman boyle olmustur.. unıversıteden geldım gelelı boyleyım gıttıkceenıne gıdıyorum sadece.. atanamadım dogru duzgun bı ısım yok.
ögretmenım ama kendımı asalak gıbı hıssettırdıler lanet olsun bu bastakılere...
arkadaslarım neredeyse hıc yok tum ortamım okudugum sehırde kaldı.<
annemın ıstegıyle o asık oldugum cok sevdıgım sehrı bırakıp geldım
evinde cok huzurlu oldugu soylenemez.
3 yıldır tatıl yapmadım kavga gurultu yalnızlık stress hepsı bırlestı galıba suan..
ruhsal bı cokuntu gıbı.. kılolarda ustune bınınce altta kaldım :S

Çok teşekkür ederim canım

Ay bunu duyduğum çok iyi oldu.Diyetisyen tavsiyeli ve kilo verdirdiğini bilmek psikolojik açıdan da güzel :) Senin diyetisyen direkt 3 milden başka demiş.Ben de öyle yapmaya çalıştım ama dediğim gibi anca bugün 3 mili tamamladım 4-5 gün sonunda Bu da bir başarıdır çok mutlu oldum gerçekten 1 hafta önceki halim ortada
O zaman 1 hafta videoyu sonuna kadar atlamadan yapmaya devam !!

aylar sonra bır deneyweyım dedırttı vıdeo ama 25 dk ya kadar dayanabıldım su ıcınde kaldım ınternette gıdınce bırakıp duşa koştum -_- ordakı tombık abı yapabılıyo ben nıye yapamıyorum kıııı

İnan ilk gün sırf o adam bile yapıyor dayan kızım dayan aslanım diye kendime gaz vere vere 30 dakika dayanabildim.Eziyet ettim ama kendime ilk milden sonra orası kesin

Aynı şeyleri düşünmüşüz yani canım.Hiç moralini bozma.Sonra oturdum adam gibi düşündüm.Adam tvlere çıkacak kadarsa zaten büyük kilolar vermiştir.Kendince spor alışkanlığı vardır.Sen yeni başladın.Etin ne budun ne dedim kendime.Dediğim gibi tam hesap tutmadım ama daha başlayalı 1 hafta olmadı.4-5 kere yapmışımdır.Dün atladım çok yorgundum bişiy yapamadım.Dün gece güzel bir uykunun ardından bugün tamamlayabildim.Bu ilk yani.İnş. bundan sonra sürekli devam ederim 4-5 millere çıkarım :)

Ayrıca bir yerde terleme yağların ağlamasıdır tarzında bir cümle okumuştum.terlediğimded hep aklıma o gelir.Terliyorum oh oh olurum :) Kendine zaman ver bikaç gün sonra hareketlerin seni ilk günki kadar zorlamadığını farkedeceksin zaten.

Canim bi sekilde hareket halinde olda hangisini yaptigin hic farketmez :) herkesi motive eden spor şekli başkadir :) bu azimle o 20 kilo su gibi gider senden valla helal olsun :)

Valla abartmiyorum su anlattiklarinla sanki benim hayatimi özetliyosun.Bende ogretmenim ve senin yasadigin sorunlarin benzerini yasiyorum.Ama suna inan ki ne yasarsak yasayalim oldugumuz durumun icinden kendimizi yine biz cekip cikarabiliriz.Her zaman birilerinden destek gormeye alismis insanlar kendi güclerini kesfedemezler.Bilemezsin belki ilerde cok daha guzel seyler yasicaksin.Ama böyle kendini salarsan o gunleri elinden kacirma ihtimalin olabilir.Bir de herseyi akisina birakmayi dene emin ol yoluna giriyor zamanla

nese doğan canım sen napiyosun

Ben napayim canim valla,beni zivanadan cikaran bi reglim var onunla ugrasiyorum.Devamli kilo alip vermekten yumurtlama tembelligi olusmus. Yumurtalarim catlamadigi icin regl olamiyorum.Her ay 4 5 gün ileri atiyor cok duzensiz ve malesef belirtileri 1 hafta oncesinden basliyor kasik agrisi bel agrisi bi vuruyor ki anlatamam.Bacaklarimda derman kalmiyor.O yuzden bugun sadece 20 dklik sporumu yapabildim yuruyuse cikamadim E malum tatli falan da yemeyince sinirlerim hat safhaya cikmis durumda.Deli danalar gibi dolanıp duruyorum valla

Canim bi sekilde hareket halinde olda hangisini yaptigin hic farketmez :) herkesi motive eden spor şekli başkadir :) bu azimle o 20 kilo su gibi gider senden valla helal olsun :)

Ayyy inş. canım ağzından bal damlıyor
Sen övünce videoyu çok istedim yapayım ama dedim sen kendi videonu bitirmekte zorlanan insansın cardio ne öldürcen mi kendini
Hem madem bir şeye başlayayım ona devam edeyim dedim.Umarım işe yarayan şeyler yapıyorumdur onca emek var boşa gitsin istemem :)

Hep birlikte kilo vercez inş. Senin hedefin kaç bilmiyorum ama sen de hedefine ulaşıcaksın inş en kısa zamanda

İçine sinen ve seni mutlu edeni yapman en iyisi :) kendi vucudunu en iyi taniyan sensin sonucta :) benim hedefim simdilik 70 ama ben gozumu cook yukseklere diktim 70 e inersem sonra 60 en son da 52 ye kadar inmek istiyorum :) Hayirlisi bakalim olacak insaAllah taktim :)

Oyy maşallah maşallah senin şimdiki kilon ve boyun kaç ki ? 52 birden gözüme çok zayıf geldi de

Günaydın kızlar

Kusura bakmayın haftasonu internete pek giremedim o yüzden paylaşımda bulunamadım. Cumartesi annemin doğumgünüydü o yüzden 1 dilim pasta yedim Dünde pikniğe gittik ama orda abarmadan ekmek çok yemeden daha çok salata ve etlerle ilgilendim

Evde spor yapmayı düşünüyorsanız Jillian Michaelsin 30 day shred diye bir program var 3 video 10 ar gün yapıyorsunuz, kesinlikle tavsiye ederim ben zamanında 8 cm incelmiştim o videoyla

Oyy maşallah maşallah senin şimdiki kilon ve boyun kaç ki ? 52 birden gözüme çok zayıf geldi de

Valla bana da çok zayıf geldi biliyo musun o yüzden o kiloya inmek istiyorum Kendimi biliyorum çünkü,ben pis boğazım bayağı bi zayıflim de ilerde Allah verirde çocuk olursa bin kilo olmim

Günaydın canım :) piknik ve doğum günü gibi iki rejim düşmanı günde kendini tuttuysan sen daha korkma Allahın izniyle :) Ben olsam tutabilir miydim bilemiyorum yani Su söylediğin programa bi göz atim,çünkü hergün aynı sporu yapmak sıkıcı oluyor bi yerden sonra bıkıp bırakasım geliyor.Bana da değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…