Hanımlar merhabalar
En son Cuma yorum yazabilmiştim . cumartasi pazar pazartesi salı paylaşımlarımı yapamadım. cumartesi pazar yoğunluktan giremedim.pazartesi tam 1 saat bilgisayar başında hem yorum okumaya çalıştım sonra yazayım derken internetle alakalı sıkıntı oluştu noldu bilmiyorum
salı günü kaynanam görümcem kaynım memleketten geldiler .anca bugüne kaldım.
NeseDogan oynakbasi34 durumum böyle işte
Alyson emine8934 DeepBlueDeep Shameonıum sizlerde hoşgelmişssiniz .
istediğiniz hedefe en kısa ve sağlıcakla kavuşursunuz inşa
NeseDogan 78 600 çookk iyi tebrik ederim canla başla devaaamm
tavsiye ettiğin videoyu indircem pilatesle beraber yapsam zor olur mu acaba
veee yapmam gereken paylaşımlar ..
CUMARTESİ sabah tartım:79.8
2lt su ,o gün yoğunluktan uyuyakalmışım mekik çekemedim 5. gün dinlenme normalde ama o gün 120 mekik çekeceğim. (emzirme sürecinde olduğum için sütümde azalma oldu biraz o yüzden 1 çay kaşığı tahin pekmez karışımdan yedim bunu kaçamak olarak saydım cezası 25 mekik ; toplam çekmem gereken mekik 145)
PAZAR sabah tartım; 79.5
3 lt su , 50 mekik (gece uyuyakldım 3 te bi uyanddım mekik yapmamışım hemen su içip mekik yaptım uyudum )
kkaçamak varbi parça elmalı kurabiye yedim çok üzüldüm sonra emeğime yazık ettimmmm.
PAZARTESİ sabah tartım 80.
2lt su 145 mekik 1 sa pilates
SALI 7 sabah tartım 79.5
3 lt su 50 mekik 30 dk pilates
ve bugün bakalım neler olcak
Arkadaşlar bi ara ben çok su içemiyodum .Malum su içmeden asla gitmez bu kilolar
Aldım elime 5 lt su gün boyu hangi odaya gittiysem kendimle taşıdım. salon mutfak balkon .....
bi kolumda bebek bi elimde 5lt su
5 KİLO taşımak insana külfet oluyo tabi. ya o suyu 2 günde içeceksin ya taşıyacaksın.
o suyu içmezsen belki 2 hafta içinde o 5 kilo yu vücüdunda taşıyacaksın YAĞ OLARAK....
SU İÇMEYİ İHMAL ETMEYELİM ... Beklediğinizden daha hızlı zayıflacaksınız belkide..
20 kilo vereceğim ama ara hedeflerim var diyeceğiz tek tek halkalar birleştimi büyük hedefe ulaşmış olacağız.
MOTİVASYONUMUZU ARTTIRALIMMMMMM VEEEEE
ZAYIFLAMAYAAA DEVAAAMMMMMM
Arkadaşlar bu sabah size güzel bir haberle geldimmmm sevinçten ağlicam nerdeyse ya sabah dayanamadim tartiya ciktim 78.600 ü gördüm ay o kadar mutluyum ki anlatamam.Emeklerinin karsiligini almak gram gram da olsa kilo kaybetmek öyle güzel motive ediyor ki...Darisi tekrar tekrar hepimizin basina arkadaslar seviyorum sizleri
Arkadaşlar hepimiz 60lara 50 lelere düşmek isitoruz bu da hoop hemen olcak bişe değil bunu biliyoruz. ara hedefler mi belirlesek. Bu bizi dahada azimlendirir.
mesela 80 kiladayım
1. hedef 75 kilo (2 hafta içinde veya zaman vermesekte olabilir bunu tartışalım)
2. hedef 70
3.hedef 65
4. hedef 60
5 hedef 55 gibi
sürecin uzunluğu gevşemeye sebep olabiliyor. ama böyle ara hedefler koyup birbirimize ilan edersek daha azimleyici ve daha taze düşünce olur beynimizde
evet 1. hedef tamam sıra 2. hedefte gibi...
çünkü herşey beyni proglamadan geçiyor. ne dersiniz .
kafanıza yattıysa bu mesele paylaşım yapalım :)
ben ilan ettim şimdiden :)
Tebrik ederim canım :)
Ben de durduğum yerde kilo alıyorum..Gece kalkıp yemek mi yiyorum napıyorum yahu ben
Ay ne hoşsun Allah iyiligini versinregl zamanin falan mi yaklasti acaba belki su topluyodur vücudun canim
Tebrik ederim canım :)
Ben de durduğum yerde kilo alıyorum..Gece kalkıp yemek mi yiyorum napıyorum yahu ben
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür geçte olsa yazabildim
SAğ olsu benim takoz bilgisayarım takılıp duruyor bu araVAlla kesin kafaya koydum şu mutfak harçlıklarımdan tırtıklayıp kendime yeni bir laptob alacağım Heee belki bir 6 ayı geçer parasını toparlamak ama olsun en kötü ihtimal eşime yarısını versem seve seve yenisini alır bana
Bugün öğlen kızımla parka gittik hatta giderken bizim mahalledeki kuaför abla beni görünce kız Banu Maşallahın var baya belli oluyor artık kilo verdiğin dedidaha bir eerjiyle gittim yol boyunca
Benim kesinlikle bundan sonra kaçamaksız gitmem lazım ki iraz daha hızlı kilo verebileyim
Akşamda Annemlerde olunca geç geldik ve bilgisayarlada uğraşıca bu saatte kaldım ama birazdan yatarım ki sabah erkenden uyanıp daha enerjik güne başlıyayım
Canım valla aynı şeyi ben kendim için düşünüyorum
GÜndüz dikkat etmeme rağmen hatta aç yatmamama rağmen bazı günler 3 kg bile artıda oluyor tartıciddi ciddi ir ara acaba uyur gezer yerine uyur yer miyim diye düşündüm hala emin değilim ama sanmıyorum sonuçta elbet evdekilerden biri yakalardı beni kaç senedir
Neyse gidecek o kilolar nasılsa pes etmiyoruz
Ay en son mesaji ben yazmisim ama gunaydin demeden gecemedim guzeller.
Bugunku kahvaltim
1 fincan sekersiz cay
1 yumurtayla omlet ( cok canim cekti :))
2 ince dilim tahilli ekmek
Bol bol salatalik domates maydonoz
Bu arada bizim kilo bildirim gunumuz cuma miydi pazar miydi.Ilk bildirimim olacak biraz heyecanliyim fakat haftaici bi kilo almam oldu vermem de yavasladi.Her diyette olur malum o yuzden pek bi veremicem ayni bile cikabilirim hatta ama insanlik hali artik
Günaydın kızlaaaar
Dün valla acımadım koca bir hamburger ve patates yedimAma üzülmek yok bugün dikkat edicem, anladım ki akşam yemek yemeyince kilo veriyorum ona gore beslenicem
Sabah:1 simit, çok uykum var ayılamadım hala o yüzden 2 bardak kahve içtim
Öğlen:2 tane fırında yağsız mücver, 2 kaşık şehriye pilavı
Akşam: meyve ya da yogurt düşünüyorum hadi bakalım.
Ama tartım bozuldu sanırım, bi çıkıyorum 85.2 bi çıkıyorum 84.8 bi çıkıyorum 85.6 gösteriyo ona da yazık taşıyamayıp kafayı yiyo tabiii
Neyse bu akşam düzelticem onu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah gayet enerjik uyandım
Daha doğrusu dün gece yine muzurluk geldi aklıma ve eşime aldığım hediyeyi farklı bir şekilde 2 gün önceden vermeye karar verince icraata geçtim
Gece gece bir sürü yapışan Postite ufak ufak notlar yazdım
İlk mesajı telefonun üzerine yapıştırdım ; Günaydın Aşkım diye
Sonrakileri yatak odasının kapısına; Umarım çok güzel bir gün geçirirsin, Banyoya yüzünü yıkamaya giderken etrafına iyi bak diye
Holde olan çerçeveyede iki tane sevgi sözcüğü yazdığım postit yapıştırdım
Banyonun kapısına ve Banyo aynasınada 2 - 3 tane serpiştirdimyatak odasına gel ama sessiz ol uyuyorum etrafına dikkatli bak yazdım birine Benim dolabımada dolabı aç ve askı bölümüne elini daldır yazdım
Aslında uyanmıştım ama uyuyor numarası yapmaya devam ettimtabi bizimki pıtır pıtır dolanıp yönlendirmelerimi takip etti ve sonunda hediyesini buldu Paketin üzerinede umarım beğenirsin eee artık bir öpücüğü hak ettim dimi yazmıştım
Sabah sabah adamcağız ağzı kulaklarında yanıma geldiO da benim bütün postitleri toplayıp yatak odasının kapısına kocaman bir kalp yapacak şekilde yapıştırmış Allah biliyor ya hepsini buruşturup atar diye düşünürken ondan beklenmeyen bir hareketti bu
Hediyesini açtı ve çok beğendiPantalon ve gömleği artık Bayramda giyerim temiz temiz dedi ama ben sana hediye almadım diyincede eee Cumartesi bana en güzel hediye zaten dedim ve eşimi işe uğurladım
Tabi o enerjiyle güne çok daha neşeli başladık karı koca
Güzelce kendime bir cacık yaptım yanınada domates ohh mis gibi kahvaltımıda yaptımşimdide sporumu yapacağım sonrada duşumu alıp komşu ablamı ( şükür oda Annesinden 1 geceliğinede olsa geldi ) kahve içmeye çağırırım
Canım Tartı günümüz 2 gün sayılır ( Cumadan pazar sabahına kadar vakit var ama en geç pazar saat 12:00de herkesin kilolarını görebilirsem iyi olur ) hani yoğun olan olursa diye 2 gün yaptık sayılır hem haftasonu kaçamak yapma riskimiz azalıyor atıyorum cumartesi bir yere gideceksek pazar sabahına bildirimi bırakınca)
İnan hıç sıkıntı değil arada verememek hatta artı çıkmak ( benim bünye çok çabuk ödem tutar aslında ve çok sık başıma gelir ama sıkılaşmak bile önemli oluyor ve artıda çıksam umursamıyorum )
İnsanız sonuçta aradada kaçamak bile olabilecek
Canım tartının pili zayıfladıysa o zamanda yanlış çıkabilir yada yer değişikliği ( hep aynı yerde tartılmaya çalış )
Menünde gayet güzel canım aynen devam
ASlında bende ne zaman gece yatağa girerken midem guruldasa ertesi gün eksi görüyorum ama işte arada nasıl gözüm dönüyorsa sofradan aç kalkmayı beceremiyorumhee çok yemiyorum ama atıyorum 1 tabak yerine yarım yesem belki fark olacak ( Seda SAyan gibi Açım diye diye dolandığımda hep eksi görürdüm ve bundan sonra bende sofradan erken saattede yesek doymadan kalkacağım inşallah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?