80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar bi ara ben çok su içemiyodum .Malum su içmeden asla gitmez bu kilolar
Aldım elime 5 lt su gün boyu hangi odaya gittiysem kendimle taşıdım. salon mutfak balkon .....
bi kolumda bebek bi elimde 5lt su
5 KİLO taşımak insana külfet oluyo tabi. ya o suyu 2 günde içeceksin ya taşıyacaksın.
o suyu içmezsen belki 2 hafta içinde o 5 kilo yu vücüdunda taşıyacaksın YAĞ OLARAK....

SU İÇMEYİ İHMAL ETMEYELİM ... Beklediğinizden daha hızlı zayıflacaksınız belkide..

Arkadaşlar hepimiz 60lara 50 lelere düşmek isitoruz bu da hoop hemen olcak bişe değil bunu biliyoruz. ara hedefler mi belirlesek. Bu bizi dahada azimlendirir.
mesela 80 kiladayım
1. hedef 75 kilo (2 hafta içinde veya zaman vermesekte olabilir bunu tartışalım)
2. hedef 70
3.hedef 65
4. hedef 60
5 hedef 55 gibi
sürecin uzunluğu gevşemeye sebep olabiliyor. ama böyle ara hedefler koyup birbirimize ilan edersek daha azimleyici ve daha taze düşünce olur beynimizde
evet 1. hedef tamam sıra 2. hedefte gibi...
çünkü herşey beyni proglamadan geçiyor. ne dersiniz .

kafanıza yattıysa bu mesele paylaşım yapalım :)
ben ilan ettim şimdiden :)

Kızlarrrrrrrrr hazır hava ne çok kavurucu nede serinken bende küçük kuşumu Parka götüreyim hem yürüyüş aradan çıkmış olur hemde küçük kuşum biraz eğlenirde akşam belki daha erken uyur

20 kilo vereceğim ama ara hedeflerim var diyeceğiz tek tek halkalar birleştimi büyük hedefe ulaşmış olacağız.

MOTİVASYONUMUZU ARTTIRALIMMMMMM VEEEEE
ZAYIFLAMAYAAA DEVAAAMMMMMM

Helalllll kız sanaaaa
Okadar yoğunluğa rağmen geçmişi okudun ve tek tek paylaşımda bulundun
Üstelik topiğin enerjisi yükseldi sayende iyi gelmişsin gerçekten

Dediğin gibi motivasyonumuz artsın ki daha çabuk gitsin kilolar

Bu arada hepimizin bazen giremediğide olacak yada atıyorum sadece bir mesaj attığımız günlerde olacak o konuda sıkıntı yapmayın kendinize çünkü sonuçta hepimizin çalıştığı bir iş yada düzenlemek zorunda olduğu ev işleri veya çocukları var ve onlarda ihmale gelmez hani topikte sıkıntı olmuyor o

Ay yazamadim arkadaslar tek tek kusura bakmayin işlerim vardi azcik.Agda falan kadinsal isler iste anlarsiniz ya 10 bin bakimimi yaptim Banyo yaptim az önce serin serin giyindim askili badimi gectim aynanin karsisina oda ne belim incelmis hafiften Önceden bayagi masallahi vardi simdi bi hos geldi gözüme ki anlatamam Bu arada gercekten su icmemiz lazim yoksa sanmiyorum kilo verebilecegimizi.Benim 2 litrelik bi sisem var nere gitsem pesimde ondan icip duruyorum cogunlukla 1 gunde de bitiyor.Bende saat 7 gibi parka gidicem nasipse yürüyüşümü yapmaya.Bütün zayif zilliler doluşuyor parka sanki cok fazlaliklari varmis gibi ben bu halimle gitmezsem geceleri uyku uyuyamam valla Bir de ne dicem ya benim acayip derecede nefsim köreldi artik yemek aklima gelmiyor.Eskiden olsa dur dişaridan patso söylim dur bi kisir yapim tatli yapim bos durmazdi bogazim Simdi Allaha sukur su ictigimden midir nedir aklima yemek gelmez oldu umarim hep boyle devam edeerr seviyorum sizleriii

Tebrik ederim canım :)

Ben de durduğum yerde kilo alıyorum..Gece kalkıp yemek mi yiyorum napıyorum yahu ben

Ben genelde öyle yapıyorum canım.İlk hedefim 80li sayılara inmekti mesela.Sonra 85 sonra 80.5er 5er hedef belirliyorum kendime.Asıl hedef 70

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür geçte olsa yazabildim

SAğ olsu benim takoz bilgisayarım takılıp duruyor bu ara VAlla kesin kafaya koydum şu mutfak harçlıklarımdan tırtıklayıp kendime yeni bir laptob alacağım Heee belki bir 6 ayı geçer parasını toparlamak ama olsun en kötü ihtimal eşime yarısını versem seve seve yenisini alır bana

Bugün öğlen kızımla parka gittik hatta giderken bizim mahalledeki kuaför abla beni görünce kız Banu Maşallahın var baya belli oluyor artık kilo verdiğin dedi daha bir eerjiyle gittim yol boyunca
Benim kesinlikle bundan sonra kaçamaksız gitmem lazım ki iraz daha hızlı kilo verebileyim

Akşamda Annemlerde olunca geç geldik ve bilgisayarlada uğraşıca bu saatte kaldım ama birazdan yatarım ki sabah erkenden uyanıp daha enerjik güne başlıyayım

Tebrik ederim canım :)

Ben de durduğum yerde kilo alıyorum..Gece kalkıp yemek mi yiyorum napıyorum yahu ben

Canım valla aynı şeyi ben kendim için düşünüyorum
GÜndüz dikkat etmeme rağmen hatta aç yatmamama rağmen bazı günler 3 kg bile artıda oluyor tartı ciddi ciddi ir ara acaba uyur gezer yerine uyur yer miyim diye düşündüm hala emin değilim ama sanmıyorum sonuçta elbet evdekilerden biri yakalardı beni kaç senedir

Neyse gidecek o kilolar nasılsa pes etmiyoruz

Ben de ona güveniyorum.Annemin falan uykusu hafiftir.Hem insan akşam ne kadar yemeği buzdolabına kaldırdığını unutmaz herhalde

Ama annemin özel günü dolayısıyla babam sağolsun 1 kutu tatlı alıp gelmiş çeşit çeşit..Güzel bir markadan hemde.Görünce içim gitti de 1 ısırık bile almadım.Ondan sonra işte tartıda artış görünce dedim ya koklayıp kilo aldım ya gece kalkıp yedim

Çevreden güzel yorumlar almaya başlamana çok sevindim :)
Benim he3nüz bir şey belli olmuyor.Bir de vücudum bana karşı savaş açtı kilo veremiyorum malum En kısa zamanda hepimiz aynada incelmiş görürüz kendimizi inş

Ay en son mesaji ben yazmisim ama gunaydin demeden gecemedim guzeller.

Bugunku kahvaltim
1 fincan sekersiz cay
1 yumurtayla omlet ( cok canim cekti :))
2 ince dilim tahilli ekmek
Bol bol salatalik domates maydonoz

Bu arada bizim kilo bildirim gunumuz cuma miydi pazar miydi.Ilk bildirimim olacak biraz heyecanliyim fakat haftaici bi kilo almam oldu vermem de yavasladi.Her diyette olur malum o yuzden pek bi veremicem ayni bile cikabilirim hatta ama insanlik hali artik

Günaydın kızlaaaar

Dün valla acımadım koca bir hamburger ve patates yedim Ama üzülmek yok bugün dikkat edicem, anladım ki akşam yemek yemeyince kilo veriyorum ona gore beslenicem

Sabah:1 simit, çok uykum var ayılamadım hala o yüzden 2 bardak kahve içtim
Öğlen:2 tane fırında yağsız mücver, 2 kaşık şehriye pilavı
Akşam: meyve ya da yogurt düşünüyorum hadi bakalım.

Ama tartım bozuldu sanırım, bi çıkıyorum 85.2 bi çıkıyorum 84.8 bi çıkıyorum 85.6 gösteriyo ona da yazık taşıyamayıp kafayı yiyo tabiii

Neyse bu akşam düzelticem onu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah gayet enerjik uyandım
Daha doğrusu dün gece yine muzurluk geldi aklıma ve eşime aldığım hediyeyi farklı bir şekilde 2 gün önceden vermeye karar verince icraata geçtim
Gece gece bir sürü yapışan Postite ufak ufak notlar yazdım
İlk mesajı telefonun üzerine yapıştırdım ; Günaydın Aşkım diye
Sonrakileri yatak odasının kapısına; Umarım çok güzel bir gün geçirirsin, Banyoya yüzünü yıkamaya giderken etrafına iyi bak diye
Holde olan çerçeveyede iki tane sevgi sözcüğü yazdığım postit yapıştırdım
Banyonun kapısına ve Banyo aynasınada 2 - 3 tane serpiştirdim yatak odasına gel ama sessiz ol uyuyorum etrafına dikkatli bak yazdım birine Benim dolabımada dolabı aç ve askı bölümüne elini daldır yazdım

Aslında uyanmıştım ama uyuyor numarası yapmaya devam ettim tabi bizimki pıtır pıtır dolanıp yönlendirmelerimi takip etti ve sonunda hediyesini buldu Paketin üzerinede umarım beğenirsin eee artık bir öpücüğü hak ettim dimi yazmıştım

Sabah sabah adamcağız ağzı kulaklarında yanıma geldi O da benim bütün postitleri toplayıp yatak odasının kapısına kocaman bir kalp yapacak şekilde yapıştırmış Allah biliyor ya hepsini buruşturup atar diye düşünürken ondan beklenmeyen bir hareketti bu
Hediyesini açtı ve çok beğendi Pantalon ve gömleği artık Bayramda giyerim temiz temiz dedi ama ben sana hediye almadım diyincede eee Cumartesi bana en güzel hediye zaten dedim ve eşimi işe uğurladım

Tabi o enerjiyle güne çok daha neşeli başladık karı koca
Güzelce kendime bir cacık yaptım yanınada domates ohh mis gibi kahvaltımıda yaptım şimdide sporumu yapacağım sonrada duşumu alıp komşu ablamı ( şükür oda Annesinden 1 geceliğinede olsa geldi ) kahve içmeye çağırırım

Canım Tartı günümüz 2 gün sayılır ( Cumadan pazar sabahına kadar vakit var ama en geç pazar saat 12:00de herkesin kilolarını görebilirsem iyi olur ) hani yoğun olan olursa diye 2 gün yaptık sayılır hem haftasonu kaçamak yapma riskimiz azalıyor atıyorum cumartesi bir yere gideceksek pazar sabahına bildirimi bırakınca )
İnan hıç sıkıntı değil arada verememek hatta artı çıkmak ( benim bünye çok çabuk ödem tutar aslında ve çok sık başıma gelir ama sıkılaşmak bile önemli oluyor ve artıda çıksam umursamıyorum )
İnsanız sonuçta aradada kaçamak bile olabilecek

Canım tartının pili zayıfladıysa o zamanda yanlış çıkabilir yada yer değişikliği ( hep aynı yerde tartılmaya çalış )
Menünde gayet güzel canım aynen devam
ASlında bende ne zaman gece yatağa girerken midem guruldasa ertesi gün eksi görüyorum ama işte arada nasıl gözüm dönüyorsa sofradan aç kalkmayı beceremiyorum hee çok yemiyorum ama atıyorum 1 tabak yerine yarım yesem belki fark olacak ( Seda SAyan gibi Açım diye diye dolandığımda hep eksi görürdüm ve bundan sonra bende sofradan erken saattede yesek doymadan kalkacağım inşallah )

Yer değişikliği olmadıda geçen gün bi çarptım tartıya o zamandan beri kendine gelemedi sanırım Sofradan aç kalkmak için ben ne yiceksem bi tabağa alıyorum onun dışında bişeye dokunmuyorum çünkü bi ondan bi bundan derken işin ucu kaçıyor bende

Kızlarrrar bugün ailecek sevgi pıtırcığı olmuşuz
Babasına hediyesini 2 gün evvel verdiğimi ve eşimin de karşılığındaki jesti gören kızım o zaman bende vereceğim dedi Bende geçen AVMye gittiğimizde kardeşine doğum günü için aldığı hediyesi sandım eee ver dedim önüme bir paket koydu Üzerinde Evlilik yıldönümünüz mübarek olsun yazıyordu

Meğer bana almış hediyeyi
Turkuaz renkli şu pipetli kavanozlardan almış ( çok istiyordum ama bir türlü fırsatını bulup alamadım )
Nasıl mutlu oldum size anlatamam sonuçta hem çok istediğim birşey hemde akıl etmiş olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…