80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yani pek diyetime uymadı ama tuttum sayılabilir Tutarsın sende canım hedeflerini düşün Evet dene bence şimdi spor salonuna gidiyorum o olmasa favori sporum Jillian abla Dumbell gerekiyo ama istersen onsuz yap istersen 1 kilo dene bende 2 vardı zor geliyo

Kizlar bi ara su tumblr hesabina göz atin.Bi dünya before and after fotografiyla dolu Kendi kendimi motive ettim iki dakika da.Bunlar yapiyorsa ben hayli hayli yaparin Güya cok azimliyim ya

http://before-afters.tumblr.com/archive

Ayy ben çok gaza geliyorum before afterlarla Hemmen bakıyorum

Yalnız olmadıgımı bılmek güzel ben neden boyleyım dıye kendıme kızıp kuserken demekkı tek ben degılım dedırttınız :)) iyiki varsınızz

Yalnız olmadıgımı bılmek güzel ben neden boyleyım dıye kendıme kızıp kuserken demekkı tek ben degılım dedırttınız :)) iyiki varsınızz

Yok canim yalniz degilsin merak etme :) Iyi ki siz de varsiniz :)

Yalniz ben cok hos bisiy basardim 400 gram almisim.regl donemim degil , diyetimi bozmadim ustune spor yaptim ayni ciksaydim bari 400 gram almak ne demek sabah ac karnina tartildim soklara girdim resmen nasil becerebildim bunu

Hee benim dambillarim var dur o dedigine de bi bakayim hemencik Ay ben pikniklerde kendimden geciyorum,bi de sabah erken ve temiz havaysa deliriyorum yani

Ay canimm tabii ki de yalniz degilsin :) hic birimiz yalniz dedigiliz hepimiz birbirimize destek icin burdayiz :) InsaAllah omuz omuza vererek kurtulucaz bu kilolardan

Spor yaptigin zaman da vucut su tutar canim kaale alma sen o 400 grami.Bi kac gun sonra sabah ac karnina tekrar tartil.Bu ara cay veya kahve fazla ictiysen oda var.Takma kafana halledersin

SElamün Aleyküm kızlarr

Kaçak Oynakbaşı geldiiii

İki gündür resmen ayağı yanmış kedi gibi gezip durdum akşam olunca yattığım yeri bile hatırlamaz oldum o kadar yoruldum diyebilirim
Dün sabah erkenden zaten piknik için yollara döküldük ve akşam 7 gibi dönmeye kalkışınca trafiğe yakalanınca eve varmamız saat 10u buldu
Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra kızkardeşim, çocuklar ve eşlerimizle deli gibi volleybol oynadık Tabi biz eşlerimize karşı oynadık ve bol kahkahalı ama bir okadarda hareketli geçti oyun Yenildik ama tabiki her kadın gibi çamura yattık

Açık havada bol bol sohbet edip sonrada mangal faslına geçtik ve şükür abartmadan fazla kaçırmadan ızgaramı yanında salatayla yedim

Bu sabahta sabah 09:00da kendimizi evden dışarı atıp kızkardeşim ve çocuklarla İKEAda kahvaltımızı ettik sonrada AVMye geçip bol bol mağaza gezdik hatta bir ara Spor mağazasında küçük kuzular paten kaydı bol bol eğlendiler sonrada ben orada olan bir işimi halledip bize yakın olan birde parka geçtik Annemide oraya çağırıp yine biz hoşsohbet ederken çocuklar deli gibi koşturdu
Daha yeni eve vardık ve malum yaz günü yemek istemiyor insanın o yüzdende tembel işi yapıp melemen yapalım dedik eşimde sağ olsun bana uyar valla hiç uğraşma gelince birlikte yaparız diyince bende kendimi buraya attım

Çok şükür piknikte zararlı birşey olmuyor ve kalabalık olunca abartma şansımda olmadı şükür
İNşallah hafta içide çok düzenli giderimde cumaya dahada aşağısını görürüm bir öncekinden

Canım tekrar hoşgeldin aramıza
Ne olur umutsuzluğa kapılma maalesef çok fazla sıcaklarda insanı bunalıma sürükler ( heleki bu sıcaklarda yenilen dondurmalar ve içilen buzlu içecekler dışarda insanın gözüne gözüne sokulunca )
Ha gayret canım eminim bir kaç güne sende yine özüne dönersin ve tekrar yeni bir milat ilan edip çok daha güzel kilolar veririz birlikte

Bu arada oynakbasi34 ten hiç ses seda yok.Merak ettim valla

İyiym şükür canım
Maalesef cepten girmek beni deli ediyor o yüzden dışardayken pek giremiyorum sağ olsun benim takoz bilgisayarda sabah çıkmadan yazmama engel oldu ama şükür şu anda iyide girebildim eşim gelmedden

Spor yaptigin zaman da vucut su tutar canim kaale alma sen o 400 grami.Bi kac gun sonra sabah ac karnina tekrar tartil.Bu ara cay veya kahve fazla ictiysen oda var.Takma kafana halledersin

Normalde kahveyi cok seven bir insanim ama sut tozsuz icemem diye diyete girdigimden beri icmiyorum.Çayi da yalnizca kahvaktida onu da senelerdir sekersiz icerim.Anlamadim moralim.bozuldu valla sabah sabah

Bu arada kacak oynakbasi34 de gelmis hosgelmisss :)

Oy varya sinirden catlicam ha simdi.Ya ben bi türlü regl alamiyorum şu göbegım dayandi agzima kadar valla sinirden kesip aticam.Su sislik yuzunden kilo verdim mi vermedim mi anlamiyorm bile ya.Vucudum agirlasti ellerim yuzum sisti hala ne gelen var ne giden.Regl olmak icin sokturucu bi cay bitki zart zurt bilen var mi dostlar

Maalesef benim vucutta sünger gibi her an ödem tutmaya hazır Bazen cidden duş alırken bile şüpheleniyorum su emiyormuyum diye bir ara diyordum zaten SüngerBOB gibi hatunum diye
Benim bildiğim Soğan suyu regl söktürmeye iyi geliyor hatta pcoya çok iyi geldiğini okudum hatta TVde duydum ama 20 gün ara vermeden yapmak gerekiyormuş ve ben açıkcası bir gün yapmaya niyetlendim ve aynı gün bıraktım bence iğrenç bir tadı vardı ama sonradan bir arkadaş dedi istersen içine bol limon sık diye ama hala yapmadım açıkcası ve yapsammı diye düşünüyorum ( hani denemek lazım içilebilir bir hal alırsa en azından zararlı birşey değil

Kızlarr bu adam beni deli edecek

Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz 16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık

İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otel arıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu

Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştü Geçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi

Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldum çünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştim Ay sinir oldum şimdi yaaaa

Onu bende biliyorm ama yapamiyorum malesef gastiritim var Anam bende de yok yok deliricem

Ay varya en nefret ettigim seylerden biridir.Heveslenip hayaller kurup plandigim bi olayin baskalari yuzunden bozulmasi.Yani ben olsam kiyamet koparabilirdim sende ne sabir varmis mübarek Madem böyle birsey oluverdi,olmuşla ölmüşe çare yok zevk almaya bakican mecburen

Kızlar ben yeni fırsat buldum şey diycektim şu liste kilom uzun olduğu nerde acaba ben göremiyorum
bugün ne yaptigima gelirsek patates günümdu hhaşlanmış kendim yapınca bu kadar olmaz birşeye anne eli degince sanki en lezzetli yemeği yiyosun
sonra spor olarak ta 20 dakika plates yaptım bol su içtim öyle

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece çok geç saatte kadar uyuyamadım yine ve tabiki sersem gibi uyandım
Hemen kahvaltımı hazırlıyayımda şu her anlamda bana muhalefet olan metabolizmam çalışsın adam gibi

Öğlende kızlarımla ve büyük kızın Arkadaşıyla yine AVM yollarına düşeceğiz artık ufaklığı oyun salonuna bırakıp bir yarım saatte olsa kafa dinlerim

Oynak başı bencede hiç bişe dememiş sin esine ben olsam trib yapardim hatta ağlardim bile maşallah sana sabrliymissin

VAlla bazen bende kendime şaşırıyorum hatta deli sakinliğimi çöküyor ne diyorum
Şöyle söylim ben aslında artık eşimin huyunu çok iyi biliyorum şimdi anında tepki versem başlıyacak yahu işte senede zaten bir geliyorlar işte, yok efendim sen birşeyi çok istediğinde farkındaysan hep bir aksilik oluyor demekki hayırlı değilmiş, işte bencillik yapma ( zaten bende bencilsem dünyanın sonu geldi demektir ) yani anlayacağınız Zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışacak ( çünkü asla ablasına biz başka gün gelelim işte hatunla işimiz var diyemez onların planları daha gelmeden bellirleniyor diye )
Heee ben Cumartesi gecesine kadar sessiz kalıyorum ama Pazara Anasını ağlatmazsam banada Banu demesinler Aramızda anlaşma yapmıştık kimse kimseye hediye almasın bu sene onun yerine kaçamak yapalım diye eeee o kaçamak yapılmaz birde hediye alınmazsa o erkek kadının şerrinden korksun dimi ama

Canım şimdi hemen yapıyorum listeyi ve buraya paylaşırım
Dün yine ayağı yanmış kedi modunda olunca kaldı kusura bakmayın tabi önce bir 10 dakikada kahvaltımı edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…