Valla bana da çok zayıf geldi biliyo musuno yüzden o kiloya inmek istiyorum Kendimi biliyorum çünkü,ben pis boğazım bayağı bi zayıflim de ilerde Allah verirde çocuk olursa bin kilo olmim
Günaydın canım :) piknik ve doğum günü gibi iki rejim düşmanı günde kendini tuttuysan sen daha korkma Allahın izniyle :) Ben olsam tutabilir miydim bilemiyorum yaniSu söylediğin programa bi göz atim,çünkü hergün aynı sporu yapmak sıkıcı oluyor bi yerden sonra bıkıp bırakasım geliyor.Bana da değişiklik olur
Kizlar bi ara su tumblr hesabina göz atin.Bi dünya before and after fotografiyla doluKendi kendimi motive ettim iki dakika da.Bunlar yapiyorsa ben hayli hayli yaparin Güya cok azimliyim ya
http://before-afters.tumblr.com/archive
İnan ilk gün sırf o adam bile yapıyor dayan kızım dayan aslanım diye kendime gaz vere vere 30 dakika dayanabildim.Eziyet ettim ama kendime ilk milden sonra orası kesin
Aynı şeyleri düşünmüşüz yani canım.Hiç moralini bozma.Sonra oturdum adam gibi düşündüm.Adam tvlere çıkacak kadarsa zaten büyük kilolar vermiştir.Kendince spor alışkanlığı vardır.Sen yeni başladın.Etin ne budun ne dedim kendime.Dediğim gibi tam hesap tutmadım ama daha başlayalı 1 hafta olmadı.4-5 kere yapmışımdır.Dün atladım çok yorgundum bişiy yapamadım.Dün gece güzel bir uykunun ardından bugün tamamlayabildim.Bu ilk yani.İnş. bundan sonra sürekli devam ederim 4-5 millere çıkarım :)
Ayrıca bir yerde terleme yağların ağlamasıdır tarzında bir cümle okumuştum.terlediğimded hep aklıma o gelir.Terliyorum oh oh olurum :) Kendine zaman ver bikaç gün sonra hareketlerin seni ilk günki kadar zorlamadığını farkedeceksin zaten.
Canim bi sekilde hareket halinde olda hangisini yaptigin hic farketmez :) herkesi motive eden spor şekli başkadir :) bu azimle o 20 kilo su gibi gider senden valla helal olsun :)
Valla abartmiyorum su anlattiklarinla sanki benim hayatimi özetliyosun.Bende ogretmenim ve senin yasadigin sorunlarin benzerini yasiyorum.Ama suna inan ki ne yasarsak yasayalim oldugumuz durumun icinden kendimizi yine biz cekip cikarabiliriz.Her zaman birilerinden destek gormeye alismis insanlar kendi güclerini kesfedemezler.Bilemezsin belki ilerde cok daha guzel seyler yasicaksin.Ama böyle kendini salarsan o gunleri elinden kacirma ihtimalin olabilir.Bir de herseyi akisina birakmayi dene emin ol yoluna giriyor zamanla
Ben napayim canim valla,beni zivanadan cikaran bi reglim var onunla ugrasiyorum.Devamli kilo alip vermekten yumurtlama tembelligi olusmus.Yumurtalarim catlamadigi icin regl olamiyorum.Her ay 4 5 gün ileri atiyor cok duzensiz ve malesef belirtileri 1 hafta oncesinden basliyor kasik agrisi bel agrisi bi vuruyor ki anlatamam.Bacaklarimda derman kalmiyor.O yuzden bugun sadece 20 dklik sporumu yapabildim yuruyuse cikamadim E malum tatli falan da yemeyince sinirlerim hat safhaya cikmis durumda.Deli danalar gibi dolanıp duruyorum valla
Yalnız olmadıgımı bılmek güzel ben neden boyleyım dıye kendıme kızıp kuserken demekkı tek ben degılım dedırttınız :)) iyiki varsınızz
Yani pek diyetime uymadı ama tuttum sayılabilirTutarsın sende canım hedeflerini düşün Evet dene bence şimdi spor salonuna gidiyorum o olmasa favori sporum Jillian abla Dumbell gerekiyo ama istersen onsuz yap istersen 1 kilo dene bende 2 vardı zor geliyo
Ayy ben çok gaza geliyorum before afterlarlaHemmen bakıyorum
Yalnız olmadıgımı bılmek güzel ben neden boyleyım dıye kendıme kızıp kuserken demekkı tek ben degılım dedırttınız :)) iyiki varsınızz
Yok canim yalniz degilsin merak etme :) Iyi ki siz de varsiniz :)
Yalniz ben cok hos bisiy basardim 400 gram almisim.regl donemim degil , diyetimi bozmadim ustune spor yaptim ayni ciksaydim bari 400 gram almak ne demek sabah ac karnina tartildim soklara girdim resmen nasil becerebildim bunu
Olsun olsun hem 5 te 5 ini tamamlarsın hemde insan açık havada acayip yiyor yaaBen şahsen pikniklere hiç dayanamam Allah kolaylık versin işinde gücünde bende bir an önce kahvaltımı edim de arkasından 1 saat sonra falan spor yaparım.Bu mutlulukla dağları bilem deviririm valla yihhuhuuuu
Bende tekrar başlamaya calısıyorum olmuyoorr
resmen enerjım gucum ozguvenım hevesım ılhamım herseyım çökmüş benim
35 - 40 yasında ınsanlar tanıyorum benden daha azımlı daha ıredelı daha pozıtıf vallahıkım der 26 yasındayım .. cok da kızgınım kendıme asalak gıbıyım resmen aylardır
2 gun dıkkat etmeye calıstım zaten baska mutlu oldugum bısı yokcıkolata ıcıceklerde olmayınca ölim bari moduna gırdım
oturdum yarım paket 6-7 kare cıkolatanın ustune cıpsle meyvelı sodayı ıctım..
spor yapmaya ne mecalım ne ıımde azıcık ıstegım var sıcak hava ve otururken bıle bıtarafımızdan akan ter de cabası..
canım cok sıkılıyor cok bunaldım..
atama olacak gıbı degıl ve 3.sene olacak saırım yıne tatıle gıdebılcek gıbı durmuyoruz
bı cıkolata cıps yada canın ne ısterse yemek var oda gıdınce ıyıce gerılıyorum neolacam ben böyle..
suan 85 kılo oldum yıne bır ıkı seneye gelıp vinçle alırsınız benı evden
beceremıyorum ne bır dıyetı ne de sporu...
bunye zaten bana dusman hazır beklıyor kılo almaya.. ve PCOS
cok mutsuzum yıne bana noluyosa gırdım bı karabuluta herhalde..
Spor yaptigin zaman da vucut su tutar canim kaale alma sen o 400 grami.Bi kac gun sonra sabah ac karnina tekrar tartil.Bu ara cay veya kahve fazla ictiysen oda var.Takma kafana halledersin
Oy varya sinirden catlicam ha simdi.Ya ben bi türlü regl alamiyorum şu göbegım dayandi agzima kadar valla sinirden kesip aticam.Su sislik yuzunden kilo verdim mi vermedim mi anlamiyorm bile ya.Vucudum agirlasti ellerim yuzum sisti hala ne gelen var ne giden.Regl olmak icin sokturucu bi cay bitki zart zurt bilen var mi dostlar
Maalesef benim vucutta sünger gibi her an ödem tutmaya hazırBazen cidden duş alırken bile şüpheleniyorum su emiyormuyum diye bir ara diyordum zaten SüngerBOB gibi hatunum diye
Benim bildiğim Soğan suyu regl söktürmeye iyi geliyor hatta pcoya çok iyi geldiğini okudum hatta TVde duydum ama 20 gün ara vermeden yapmak gerekiyormuş ve ben açıkcası bir gün yapmaya niyetlendim ve aynı gün bıraktımbence iğrenç bir tadı vardı ama sonradan bir arkadaş dedi istersen içine bol limon sık diye ama hala yapmadım açıkcası ve yapsammı diye düşünüyorum ( hani denemek lazım içilebilir bir hal alırsa en azından zararlı birşey değil
Kızlarr bu adam beni deli edecek
Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık
İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otelarıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu
Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştüGeçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi
Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldumçünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştimAy sinir oldum şimdi yaaaa
Ay varya en nefret ettigim seylerden biridir.Heveslenip hayaller kurup plandigim bi olayin baskalari yuzunden bozulmasi.Yani ben olsam kiyamet koparabilirdim sende ne sabir varmis mübarekMadem böyle birsey oluverdi,olmuşla ölmüşe çare yok zevk almaya bakican mecburen
Oynak başı bencede hiç bişe dememiş sin esine ben olsam trib yapardim hatta ağlardim bile maşallah sana sabrliymissin
Kızlar ben yeni fırsat buldum şey diycektim şu liste kilom uzun olduğu nerde acaba ben göremiyorum
bugün ne yaptigima gelirsek patates günümdu hhaşlanmış kendim yapınca bu kadar olmaz birşeye anne eli degince sanki en lezzetli yemeği yiyosun
sonra spor olarak ta 20 dakika plates yaptım bol su içtim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?