80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar :) sabah kahvaltım minik bir tost :) kepekli tost ekmeğine :)

Imreniyorum sizin gibilerine.Tost yiyip doyamayan tek insanim.Kahvaltida ufak ufak ekmegi ayri, peyniri ayri yiyince gozume fazla gozuktugunden midir nedir daha doymus hissediyorum

oynakbasi34 ben yarin bir tartilayim o zaman baktim begenmedim cumartesiye sarkitirim.Ama pazar 12den önce uyanmayacagimdan dolayi en gec cumartesi halletmem lazim
Bu arada mesajina özendim valla masallah size ne güzel bir eş, ne güzel bir yuva o öyle.Allah benim gibi bekarlara da nasip etsin

Not: güle güle kullan canim benim de cok hosuma gidiyor oblar tatlilar ya :)

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Öğlenden sonra hesapta çamaşır yıkayıp ütü yapacaktım ama Büyük kızım Anneciğim ben kardeşimide alıp Babanneme gideyim mi diyince gözlerim parladı resmen Uzun zaman aradan sonra ev bir kaç saat bana kaldı ve bende fırsat o fırsat kendimi bakıma aldım

Cilt bakımı mı yaptım Ağdamı rahat rahat yaptım Kapıya Anneeee diye dayananılmadan rahat rahat duşumu aldım ve üzerine de en son güzel bir keyif kahvesi içtim
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ve tam oturdum kızlar geri geldi

Artık çamaşırlarımıda hemen makineye atıp yıkar yarın kesin ütülerimi yaparım

Rabbim inşallah sanada hayırlı ve çoook mutlu bir evlilik nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnn

Evetttt Arkadaşlar ne demişler İmam osurursa Cemaat mıçar
Bu deyime maal vermemek için kaptan olarak bende güzel örnek olmak adına menümü paylaşayım ;

Sabah; ( 09:30 gibiydi sanırım )
1 koca kase cacık
1 domates söğüş
1 şekersiz çay

ara; 12:00
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 15:30
Şekersiz Nescafe

Akşam; 18:30
1 kase Mercimek çorbası
5 Kaşık kadar Zeytinyağlı taze Fasülye

Az gibi gözükebilir ama aralarda suyu bol tutunca acıkma hissi oluşmadı
Bu saatten sonrada ağzıma lokma sürmem suya devam

Valla Imam efendi siz güzel bi Menü paylastiniz ama ben deymi yerindeyse gerçekten miçtim

Bugün babamla disari ciktik bayadir evdeyim kafa dagitalim dedik.Cikmaz olaydım güneşten eridim resmen bir daha da tövbeler tövbesi

Tabii sicaklar bastirdi bende bi hararet önce limonlu bi soda ictim kesmedi.Karsiya geciyoduk vapurdan indik bir de Camlica Gazoz icim dedim.Ardindan Aga kapisina gittik bogazi izleyelim diye herkes limonata iciyordu canim istedi bide limonata ictim.

Hee bu arada evden acele ciktik kahvalti sekteye ugradi hizli olim dedim 2 dilim börek yedim.

Neyse gezdik tozduk midem gurul gurul.Söylemesi ayip tahtakale de meşhur kofteci vardi gectik oturduk.

1 porsiyon kofte yedim 6 tane vardi toplam.
Bir de yarim porsiyon piyaz.
Usta sagolsun mangalin ustune atmis beyaz yarim ekmek sicak sicak nasil canim cekti 3 lokma kopardim ondan da yedim yanina ayran ve yarim litre su.

Eve donuyoruz.Markete ugradik oreo gordum.Ulan zaten bugun bitmisim tam bitim dedim aldim.Icinde dort tane vardi aldim yedim.

Eve geldik annem doner siparis etmis bize aksama yemek yapmaya usenmis.Tombik tavuk doner yedim bide yetmedi ketcap mayonez sıktım icine.Yanina da 1 bardak ice tea ictim.

Az gelmis ki bide 1 salkim üzüm yedim üstüne.

Rezilligimi doya doya gözlerinize serdim arkadaslar.Ben zivanadan ciktim mi tam cikiyorum cünkü.Ama vazgectim mi asla.

Su satirlari okudukca hirslandim daha da bana oyle seyler soyleyin ki yarin onlari uygulayip bugun ki rezilligimi kurtarabileyim arkadaslar.Napayim kac mekik cekeyim.Sabahlara kadar mi kosayim amuda mi kalkayim napayim?

Cok uzgunum cunku.

nesedogan naptın yazık ettin emegne yarın sabh ögle aksam 1 saa pilates 1 sa yürüyvs 100 tane mekik cek akşam yatmadan güzel bcım ydn icttin gecti gtti daha düsünme

bugn 1 lt su ictim bend cok az
1 sa spor daha mekik cekmdm cekip yatıcm insa

Ay cok vicdan azabi cekiyorum ben yaaa

Herkese merhabalar ! :)

Dünden beri elektrik yoktu bizde kafayı yiyecektim az kalmıştı.Bu arada size bir şey sorcam güzeller :)

Malum bugün cuma.Listeye adımı geçen hafta cuma yazdırmıştım o yüzden tam 1 hafta geçmiş, bugün güncelleyeyim kilomu dedim.Yalnız şöyle bir olay var.Dün dayanamayıp tartıldım.Dünkü kilom aklımdaydı.Sabah çok erken kalkmıştım bir de işlerim vardı.Akşam yemeğimi yiyemedim uyuyup kalmışım.Sabaha karşı uyandım bu sabah Sabah yine de dayanamadım tartıldım.Düne göre 400 gram eksik ama dün akşam yemeği yememiştim falan ya onun da etkisi vardır sanırım.Tartıda dünün sayısını mı bugünün sayısını mı hangısını vereyim onu düşünüyorum

Rabbim inşallah sanada hayırlı ve çoook mutlu bir evlilik nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnn
Amin canım sağolasın :)

NeseDogan Ya sen ne yaptın gözümün önünde köfteler piyazlar dönerler uçuşuyor.Valla canım çekti Ama çok üzme kendini.Her zaman yaptığın sporun 2 katını yap.Madem yedin onu telafi et sporunla :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bu arada herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnn

Bende bu sabah 08:00de çok dinç olarak uyandım
Bir güzel kahvaltımı edip eşimi işe uğurladım ve makineye çamaşır attım biraz daha vakit geçsinde çalıştırayım ( günah alt katta ufak çocuk var belki uyuyordur makine sesine uyanmasın gerçi ses gidiyormu bilmiyorum ama senelerdir alışkanlık oldu sabah 10dan evvel makine çalıştırmıyorum hangisi olursa olsun )

Bu akşam görümcemdeyiz akşam yemeğine artık orada da inşallah çok dikkatli olacağım ki sonradan pişmanlık yaşamıyayım ( gerçi onun yemekleri biraz antin kuntindir çoğu zaman aç kalırım tatlı tuzlu karıştırıyor neymiş hint mutfağıymış yok bilmemne mutfağı görüntü güzel olunca tadına bakıyorumda görüntüde çoğu zaman gözüme hitap etmiyor Allah sonumu hayır etsin bu gece

Canım üzme kendini olmuşla ölmüşe çare yok amaaaaa bir daha olmaması için bugün kesinlikle kendini sıkıp bir 45 dakika spor yapmanı istiyorum ( spor yapıyorsanda ilave olur ) hem yediklerini daha çabuk yok etmeye faydası olur hemde spordan canın yanında bir daha yapmak zorunda kalmamak için daha dikkatli beslenirsin

Hepimiz ara ara öyle bir gaflette bulunuyoruz ama eminim birbirimize burada göz kulak olunca eskiye nazaran çok daha az olacak o kaçamaklar sonuçta ömür boyu sağlıklı beslenmemiz gerekiyor bu saatten sonra

Canım bugün gördüğün rakamı baz alalım istersen Nasılsa sen önümüzdeki haftada çok dikkatli beslenip dahada aşağıları görürsün

O zaman ilk cuma günü bildiririmimi yapıyorum.Vatana millete hayırlı olsun

Geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum 89.6'ydım sanırım ( kafam bir dünya )

Bu cuma; 88.9 :)

Tok gidin tok
Hiç unutmam geçen sene yanımda 1 Hintli 1 Türk Hint Lokantasına gitmişiz.Kız bizim yiyebileceğimiz türden şeyler söylüyor.Türk zaten Hint mutfağı aşığı bi yabancı benim orda Masayı donattılar tadımlık tadımlık.Allahım ciğerim yanıyor ağzım yanıyor baharattan.Burnumdan ateşler çıkıyor ama tadı da bi hoşuma gitti insan yemeye devam etmek istiyor ama baharat engelliyor Bir de Hinntli kız baya pilava falan eliyle daldı.Dedim annem görse öldürür beni tövbe öyle elle yiyemem midem almaz zaten Herşeye rağmen yapanlar has ve öz Hintli diyeydi sanırım bi hoşuma gitmişti ama bir daha yer miyim bilmem.Siz azıcık atıştırıp gidin.Madem beceremiyor da ağzının tadını bozduğuna değmez

Evet canım geçen haftanın kilosunu doğru hatırlamışsın Maşallah 0.7 kg hiçte azımsanmaz sonuçta yavaş giden kalıcı olur üstelik ben okadar vermiş olsaydım çok sevinirdim :) 2li rakamlara az kalınca insan her grama deli gibi seviniyor

Valla biz bekarken okulla 5 günlüğüne Londraya gitmiştik o zaman hint lokantasına gittiğimde fena değildi yemekler ama bizimki kendinden de katıyor ( iş orada bozuluyor zaten )
Atıyorum baharatlı et yemeği yapar ama içine değişiklik olsun diye gün kurusu doğrar eski osmanlı mutfağındada varmış ama tabi o tarife göre değil kafaya göre yapar
Atıyorum bir keresinde konserve mısırlı süt çorbası yaptı hayır mısır çorbası duymuştum ama bu bildiğin sıcak süte mısır salladı az karabiber ekleyip 3 karıştırıp bize çorba diye kakaladı tabi bende eşimde ağzımıza süremedik ( benim büyük kızda tabiki )
Bir keresinde makarnaya mantarlı sos yapacağım dedi heh bu yenir işte diye düşünürken bildiğin hazır kremalı mantar çorbasını sadece 1 bardak suyla pişirip makarnanın üzerine döktü içindeki toz bide topak topak olunca tadı bence kötüydü ama eşim sırf ablası darılmasın diye ay çok güzel olmuş işte bizde yaparız bundan sonra dedi ama eve giderken ulen yaparsan kafanı kırarım iğrençti dedi

Eşiniz çok kafa insanmış ya

Bu arada ben görümcenizin yemek yapmayı bildiğini sanmıyorum.Bence değişik tatlar adı altında kandırıyor sizi düpedüz yemek yapamıyor

Burda cool durduğuma bakma.Sabah halay başı oluyordum az daha Çok sevindim şu 80li sayılara inip hopp 90lara çıkma lanetini bozduğum için göbek attım sabah sporumu yapmış oldum Şimdiki hedefim 85e inmek.

Aynen canım bencede yapamıyor Bu akşamda eşi ( ki çok severim kendisini dünya iyisidir abim olsa ancak okadar severdim ) bizlere hakinopi yapacakmış Hakinopi ; Havuçlu, kimyonlu, nohutlu pilav İsminide kendisi uydurup birde tescilletmiş hatta tarifide kendine ait ve patentinide almış 2 sene sonra eğer türkiyeye temelli dönüş yaparlarsa bu tarifi ticarete dökecekmiş ( ki kendisi normalde inşaat mühendisi )
Valla o nasıl bir lezzet bilmiyorum ama havuçu yemeklerde genel olarak sevmem ama hatır için tadına bakacağız artık

Bende kesin 99u gördüğüm gün çığlıklar atarak sabah sabah hayala başlarım

Ay japon yemeği mi nedir diye düşündüm mesajın devamını okumadan Yalnız Allah cidden dağına göre kar veriyor. Görümceniz çok uygun eş bulmuş kendine Bu akşam tadın da söyleyin bari merak ettim tadı nasıl acaba
Aaaa 99u mu ? Ben bayağı bir aşağıdasındır diye düşünüyordum.Söylediysen de daha önceden unutmuşum ya

Bende 70 i görmek istiyorum ama hala regl olmadim arkadaslar bunun etkiside vardir di mi rakamin devamli oynamasinda.Gercekten sinirlerim cok bozulmaya basladiiiii oynakbasi34 Alyson

Reglyken ya da gelmesini beklerken falan tartıya çok inanmamak lazım.Zaten su tutar vücut.En iyisi bittikten sonra tartılmak aslında.En doğru sonuç o.Ama sen dün biraz da fazla kaçırmışsın onun da etkisi vardır tabi ama büyük suç başlamayan reglnin.Kuralları bilmiyorum gerçi ama sen şimdilik bildir bence kilonu.Zaten reglin bittikten sonra fazla fazla eksili hane görürsün tartıda :)

Not: Ya 70 benim asıl hedefim öyle kolay 70 demeyin

Bende 70 i görmek istiyorum ama hala regl olmadim arkadaslar bunun etkiside vardir di mi rakamin devamli oynamasinda.Gercekten sinirlerim cok bozulmaya basladiiiii oynakbasi34 Alyson

Canım sökülemeyince vucut ödem tutuyor maalesef hatta benim spor salonuna gittiğim dönem hocamız reglde vucut kendini korumak halsiz düşmemek için 2 kgya kadar fark görebilirsin tartıda demişti Bol bol su iç canım eminim yarın öbür gün rahatlarsın ekside görünce
Birde stres bile bende artıya neden oluyor kocayla nadiren kapışınca ve ona göre önemsiz birşeyken ben bazen fazla takabiliyorum ( geri en geç yarım saatte barışırız genelde ) ama benim ertesi gün bile artı çıkar sonuçum okaaaa hashas ve cins bir bünyem var

Yok canım maalesef ben 124.5 kgla başlamıştım şu anda 104.2 kgyum ama eminim kurban bayramından önce o 99u göreceğim tartıda

Doğru şimdi hatırladım.Başlığa ilk geldiğimde yazmıştın sanırım ama menünü gördüm de paylaşmışsın burda.Sanki 70li sayılara inmişsin de az yemek senin için bir alışkanlık olmuş gibi hissettim Ama şaka maka 20 kilo vermişsin kutluyorum seni
Ben 20 kiloda hedefime iniyorum.Allah'ım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…