80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neskar84 aramıza hoş geldin kurallarımız var ama tekrardan göz önüne getiricez sende uyarsan hep beraber dahada iyi zayıflarız

handeryacım ben şöyle düşünüyorum aylık hedef belirleyelim ve bu cumadan sonra aylık ortalama 4 kilo yada herkes kendine göre bir hedef belirlesin ve böylece o hedefe ulaşalım çizelgelerimizide ona göre ayarlayalım mesela ayda bir değiştirelim ama kilo takip yine haftalık olsun arkadaşlar ne dersiniz

arkadaşlar yürüyüş yapamayanlar lesliyle yürüyelim olurmu indirmek isteyenler yardımcı olurum msn adreslerinizi gönderin bana ben kaydedeyim sizi ordan anlatırım nasıl olduğunu burda site adı vermek yasak malum ve günlük spor ne kadar yapıldı onlarda yazılsın mümkünse aslıda yazılıcak biraz sert uygulama olacak ama hepimizin iyilkiği içinnnn benim malumunuz az kaldı hedefime ama ben hiç bir yere gitmem korumak için birebir yani bu ortam arkadaşlar ben burayı kimseyle paylaşmadım birtek eşim ve kardeşim biliyo burası inanılmaz bir ortam aslında bilmiyorum neden bu kadar pasif davranılıyooo artıkk kaçamak yokk bundan sonra kimseninn gözünün yaşına bakılmıycak ona göre haftalık kesinlikle gramda olsa verilecek kgler inş neyse bunlar hepimizin iyiliği için dediğim gibi

serracım katılıyorum canım söylediğin herşeye.Dedim ya motivasyon uğruna herşeye varım.
spor işinide biraz zorunlu kılsak daha iyi olacak yoksa kı...mı kaldırıp hareket edecek halim yok bi de kış geldi iyice kasvet çöktü,artık zorlamak lazım ite kaka olacak bence bu durum.Bir süre sonrada alışkanlık haline gelsin.Örneğin bende birde şöyle bir durum var,su bile içemiyorum havalar soğudu ya normal su ihtiyacım bile günde bir bardağa düştü.Topiğin çayıda olmasa bir bardakla kalırım heralde.
Lesliyi handeryadan aldım linkini yani ama daha iki günde iki part indirdim,oğluş pc başında oturtmuyor artık.Daha açabilecekmiyim onu bile denemedim.Çünkü sorun olabiliyormuş sanırım.
Hadi bakalım kızlar hareket hareket hareket!!!
silkinelim en azından benim buna son derece ihtiyacım var

sevdemercim partların hepsini indir sonra açılıyo birbirine bağlı çünkü onlar kaç milini indiryorsan mesela ben ilk 3 mille başladım şimdi 5 mili indirdim daha yeni 5 mil tam 8 part hepsini indir sonra birinci partını sağ tıkla exrart here yazan yeri tıkla ve mirarn çıkar sonrada divx proramında açıyo media playerda sorun oluyo fikir olsun dedimm ve günlükk 3 lt suu şart en az2 lt

kızlar bide hedefe ulaşan kişi mesela her ay kendini abartmadan ödüllendirsin ben öyle yapıyordum doğrusu ama sadece aylık hedefine ulaşanlarrrrrrrr

kızlar yarın ayran detoksunu deniycem ben bakalım ne olucak kendimi kötü hissedersem bırakırım ama ben dayanırım inş

serracım söylediğin yöntemi deneyeceğim partları indirdikten sonra
ayran detoksu ne kı söyle bizde bilelim sen bi çoğumuzun gözdesisin ne yapıyorsan aynısını anlat hergün
kilo çizelgelerimizi ham yapmışlar(heralde onlarda yemeye dayanamamışlar)

canım bende ilk defa deniycem sanırım vucuttaki toksinleri atmak için işe yarıyormuş ayda 1 kere yapılabiliyor 1,5 2kg verebiliyormuşsun bakalım sonu ne olacakkk ben deneyeyim sizede haber veririm elimpia hastanelik olmuştu ama deneyipte faydasını görenn çokkk geneli olumlu yaniiiii topikten baktımdaa

bide arkadaşlar sizlede paylaşmak istedim topikleri misafirliğe gittimde 8.cuma yarışamsı topiğinden alıntı yaptımm
kafama takılan bişeyide paylaşmak istiyom
halamın kızı diyetisyene gitti 90 kiloydu 75 e düştü
dr verdiği listeye harfiyen uydu ama kaçamak falan hiç yapmadı
eve koşu bandı almak istemiş... dr biz diyete başlarken spor tavsiye etmiyoruz ..önce diyetini yap kilo ver ondan sonra spor yapıp sarkan vücudunu sıkılaştırırsın...diyetle beraber spor yaparsan eriteceğin yağlar kas olur kas yaparsın istediğimiz kadar kilo veremezsin demiş

şimdi bizde hem diyet hem spor yapıyoruzya o yağlar erimiyo kas oluyo
dün es_se nin topiğinde okudum....es_se bi arkadaşından daha fazla kiloda olmasına rağmen vücut ölçüleri arkadaşınınkinden az gelmiş

yani ağırlık oynamıyo ama sporla vücut sıkılaşıyo
bizde hem spor hem diyetle baskülde o yüzdenmi fazla eksik gelmiyoruz

sorumu anlamışsınızdır umarım

hem spor hem diyet yapıyorum ama aklımda bu soruya takılmıyo değil hani

arkadaşlar bende katılıyorum bu arkadaşa çünkü ben ne hangi diyetisyene gittiysem bana sadece yürüyüş verdiler spor yok dedilerrrr vardır bir bildikleri

EVET CANIM GELDI ayran detoksunu bız takımca yaptık cok kötüydü ben hıc ıcemedım ve ertesı hafta kım ne kadar verdıyse kg o kadar ve hatta daha fazlasıyla aldı haberınız olsun

EVET CANIM GELDI ayran detoksunu bız takımca yaptık cok kötüydü ben hıc ıcemedım ve ertesı hafta kım ne kadar verdıyse kg o kadar ve hatta daha fazlasıyla aldı haberınız olsun

canım dikkat etmezsen herşeyi geri alırsın bu zaten vucuttaki abur cubur gibi toksinleri atmak için yağ değil yaniiiineyse nasip bakalımmm bişey olmaz denemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…