Herkese merhaba :) Bugun erken kalktim baktim uykum var geri yattim.Uyku duzenimi yeniden bozuyorum galiba
Regl olmama daha var 10 gun kadar ama cok fena bir agriyla kalktim bugun sonum hayrolsun bakalim
oynakbasi34 ya bende de cok hafif astigmat vardi damlalar vermisti okul stresi icinde unuttum gitti onlari ben damlalarin suresi gecti Ben noldum kim bilir
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslardan biri sanirim uzaklastirilmis sitede uzgun yaziyordu..Telefondan yaziyorum simdi yanlia gormedim ins :)
Bugun cuma ama bakalim belki 1 gun 1 gundur yaparimoynakbasi34 'nin sonucunu merak ediyorum gecen hafta seninle sonuncu olmustuk
Valla canım ihmal etme ilk fırsatta sende kontrolünü yaptırBenim sağ göz 0.50 ama sol göz 2.75 çıktı
Zor gelecek ama gözlüğümede alıştıracağım kendimi ( normalde sırf kitap okurken takıyordum ama artık düzenli her an takacağım dahada fazla ilerlemesin)
Bu arada benim bildirimimi merak etmişsin ama yakında KKda beni yılın yüzkarası ilan edecekler
Bu hatada 500 gr artı çıktım
Hemen bildirimimide yapayım bari aklımdayken
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.7 kg
Fark; +0.5 kg
Resmen Mehteran gibi 2 ileri 1 geri yapıyorum ama eminim bu şeytanın bacağınıda kıracağım
Canı gönülden inanıyorum Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip edecek bana çok daha aşağılarını görmeyi
Bu arada madem kimsecikler yok ben bildirimimi yapayım aman 1 günde 10 kilo mu vercem sankiYalnız biz gram gram gidiyoruz millet 1 haftada kilolar veriyor ama sırlarını söylemiyorlar üzülüyorum
Geçen hafta: 88.9
Bu hafta: 88.4
Fark : 500 gram
Not: Geçen haftaki karışıklıktan sonra malum 89lu birşeylerden düştüm 88.9a hafta içinde.Aslında daha fazla verdim yaaa.Ama geçen hafta kaydım 88.9 olduğu için mızıkçılık yapmıyorum :)
ben uzun zamandır yazamıyorum .dıyete baslamıstım tam on kılo verdım ve hala devam edıyorum bıraz gec verıyorum ama sukur durmadım ve almadım suan 68 kıloyum 79 ile basladım dıyete ıns daha da vermek ıstıyorum.cocuk ıstıyorum ve belım rahatsızdı hatırlayanlar bılır belkı.azmettım ve ıse yarıyor ıns hayrılısı ıle bıraz daha vermem lazım sızler den verenler var mı boyle buyuk cok kılo verenler..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar
Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direkKuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik
Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı)
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi
Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimizesağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur )
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine
Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar
Anammmmmmmmmmmmmmm kaçakkkkkkkkkkkkk nerelerdesin sen bakayım
En eskilerden de bir tek ben varım( Kadınlar kulübünün demirbaşı olarak kayıt edileceğim yakında Yangında ilk kurtarılacaklar arasındayım hatta )
Canım valla sen en son buradayken kaç kiloydum hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle bıraktığın gibiyimdir
Sen ne alemdesin canım nasıl kilolarla aran
İnşallah bundan sonra senide her daim burada görürüz ( hedefine çabucak ulaş ama bizi bırakma bir daha)
Canım bende eskiden aynı senin dediğin gibiydim günlerce kendimi hasta edene kadar takıyordum ama sonunda kendime ancak zarar verdiğimi idrak ettimde ufak ufak vazgeçtim o huyumdan
Hala arada bir depresyona giresim var ama şükür ertesi gün geçiyor
Canım kiloya takılınca stres daha çok yapıştırıyor bence kiloları bize o yüzden heleki o konuda hiç sıkıntı yapma eminim çok güzel kilolar vereceksin sende
Makaleyi okumak zorunlu değil tabi ama inan çok güzel bilgiler barındırıyor hepimize faydası olacağına emin olduğumdan paylaştımfırsatın olunca okursan hak vereceksin zaten
Canım o zaman seni bu haftalık sabit yazıyorum ve geldiğinde senden bir sonraki bildirimde süper bir sonuç istiyorumŞimdiden sana iyi tatiller tekrar umarım çok güzel vakit geçirirsin ve enerji depolayıp geri dönersin
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah sende daim olursun ve birlikte çok güzel kilolar veririz
Canım şimdi geç oldu ama yarın sabah eve gelir gelmez hemen ufak bir liste yapar ekonomik, glisemik indeksi ve kalorisi düşük bir liste yapar yayınlarım o zaman hem hepimize fikir olur ( tek tek besinleri yazarım ayriyettende yememize sakınca olmayan menüler oluşturmaya çalışırım hem ne pişirsem derdi olmaz o zaman
Hepimiz insanız canım dönem dönem bizimde mutlaka kaçamaklarımız oluyor ama sakın pes etmiyoruz ve aksine kaldığımız yerden birşey olmamış gibi devam ediyoruz sonuçta olmuşla ölmüşe çare yok dememişler boşuna
Bu arada Pizza kaçamağı yaptığını yazmışsın onada benden ufak bir alternatif;
Bende çok severim Pizzayı ama tabi kalorisi fazla diye pek yememeye çalışıyorum ( en son sanırım 5 ay evvel yemişimdir )
Sonraki haftalarda canım çok pizza çekmişti ve o anda bir arkadaşımın facebookdaki paylaşımı aklıma geldi ( oğlu ona çakma pizza yapmıştı )
Çakma pizza diyorum çünkü tadı cidden pizza gibi hatta gibisi fazla resmen pizzaydı zaten yaptığımız
Şu BİMde satılan lavaşlardan alıyorsun ( onlar kebapcılarda olanlardan az daha kalın )
Üzerine domates rendesini sürüp dilediğin bütün malzemeleri koy ( aynı pizzadaki gibi yani )
Hatta istersen iki lavaş arasınada rende kaşar yapıp dublex yapabilirsin Pizzanı
10 dakika fırında pişir tamamdır ( üzerindekiler pişsin yeter )
Hem aynı lezzet hemde pizzadaki kalın hamur olmadığından ( ince hamurluda olsa hamur oranı çakmayla kıyaslayınca çok daha az oluyor çakmanınki )
Normal pizzadan asla farkı yok üzerlik pizzaya konulanlar değil hamuru zaten kaloriyi etkiliyor
İnan gönül rahatlığı ile yapıp yiyebilirsin
Hem doyurucu hemde vicdanı sızlatmayan cinstenhani sabah kahvaltıda bile yapabilirsin ( 2 dilim ekmekten fazla değildir sonuçta o lavaşın kalorisi )
S.aleyküm o uzaklaştırma alan bendim ama neden aldığımı hiç bilmiyorumneyse ki şimdi yine aranızdayım acaba bunu öğrenebileceğim bi yer var mı ki neden olduğunu. Bu arada sağlıklı bol neşeli bir gün dilerim Çarşamba günü diyetisyenle randevum var en az 1 kilo gitmiş olması lazım yoksa çok üzülürüm kii
Canım dilersen adminlerden birine özelden sorabilirsin neden uzaklaştırma aldığınıbazen insan farkında olmadan yazdığı bir şeyden uzaklaştırma alabilir ( iyi niyetli yazılmıştır ama kurallara aykırı olabilir hatta benim bir arkadaşıma daha olmuştu aynı şey ) Sanırım Pisküüt sana o konuda ayrıntılı bilgi verebilir
Geçmiş olsun diyip aramıza hoşgeldin diyelim madem
İnşallah çarşamba günüde çok güzel haberlerle dönersin diyetisyenden
Umarım senide bundan sonra sık sık görürüz burada ve birlikte çok güzel kilolar veririz
Çok teşekkür ederim ilgin içininşallah sık sık burada olurum beraber kilolar veririz ve başardık diye konu açarız sen kaç kiloya inmeyi hedefliyorsun ki
Maalesef benim jeton 8 değil 88 köşeliydi sanırım ve çok geç kilo sorunumla yüzleşebildim ( 2 hamilelik, yurtdışından istanbula evlenmek, Kaynana sorunu, depresyon derken ) 124.5 kg olduktan sonra ancak jetonum düştü
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum ( bekarken en fazla 70 kg olmuştum koleje başladığımda ve bir senede o kiloya düşüp 1 senede koruyabilmiştim ) hatta eşim bana sıska diyip duruyorduekmek ağzıma sürmeyen ben evlendikten sonra eşimin ölümü gör ekmek ye ( ekmeksiz karınmı doyarmış diyip dururdu ) eeee evlendikten bir hafta sonrada görümce yan apartmanda oturdukları halde çoğu zaman bizde kalırdı ve tabi o zamanda hadi patates kızartalım hadi abur cubur yiyelim falan derken bir 15 kg aldım ( eşime göre mükemmel olmuştum o zamanlar adam balık eti seviyorum diyip duruyordu ama hamilelikden sonra herşey tersine gidince oldum balina işin ilginçi hiç aşırı kilolu görmüyordum kendimi ( hep başkakları benim gözümde daha kiloluydu artık o zamanlar nasıl kendimden vazgeçtiysem )
En son obezite ameliyatına bile niyetlendim ama şükür KKdaki arkadaşlarım ve eşim beni vazgeçirdiler sen yaparsın diye ve onlardan aldığım çoşkuyla başarabileceğime inandım
Şükür eşiminde bana sevgisi ve desteğiyle kendime geldim ve 104.7 kgya inebildim ( gerçi bu ara yine ödemim var regl öncesinde olduğumdan )
Allahın izniyle dahada aşağılarını göreceğime inanıyorum
Tabi sizlerinde desteğiyle
Maşallah sanaBu azmine ve samimiyetine. Ya nasıl bir tatlı gönlün var samimiyetin o kadar güzelki
Ve nasıl da şanslısın böyle bir kocan olduğu için. Adam balık etli seviyormuş ki bu devirde erkekler eşlerine baskı yapıyor zayıfla diyeAma sizin eşiniz nasıl da güzel destek vermiş hem almanıza hem de vermenize ama eminim daha da verip istediğiniz kiloya ulaşacaksınız Allahın izniyle
Kizlar merhaba :) Diyetim suresince kacamak adi altinda bisiy yapmamistim ne yazikki ilk kacamagim ve ilk pismanligimi yasadimMalum yurtdisindayim burada yemekli bir dugune davrt edildik.Aaa bu nasil birseymis aaa su neymis bir daha nerde yicem isimlerini bile bilmiyorum derken fazla kscirdim Su an ayni zamanda reglym o yuzden cok guvenemiyorum tartidaki sonuca ama 1 kilo fazla gosteriyorum.Bugun sabah-aksam olmam uzere Leslie videosunu 2 kere yapayim diyorum.umarim haftaya kadar en son bildirimime geri donebilirim en azindan
Var mi sizin bir tavsiyesiniz ne yapayim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?