oynakbasi34 Canim oncelikle gecmis olsun ya dikkat et kendine nasil sizlar o simdi Ihmal etme krem falan gerekir belki
Ya butun gun kuafordu oydu buydu kosturdum zaten full kurulu yuvarlak masaya aç oturunca beynim dönduHatam aç gitmek oldu biraz.Bir de degisik yemekler olunca insan denemek istiyor adlarini bile bilmiyorum bir daha nerde bulacagim hesabi.Yoksa ailecek yemege gitmistik orda gayet ölcülü yemistim ama bu sefer olmadi iste.Reglyim tamam da 1 kilo su tutmaz vucudum dunden sonra ben neden o kadar fazla ciktigini anlayabiliyorum.Bikac gün canimi disime takip gunde 2 kere Leslie yapmam sart yoksa normalde biliyorsun anca 500 gram verebiliyorum oyle son bildirimime bile ulaşamam haftaya kadar ne kadar verirsem kardir bir de reglym bitsin tam oyle anlarim aslinda.Ama yine de 1 kilo reglinin yarattugi ödem degildir keske oyle olsa
Sanki birkaç hafta önce o kilodaki ben degilmisim gibi bir his..Öyle şişman hissediyorum ki aklın durur.Elalem evlendi yuva kurdu, ben kilo aldim derttler bana kaldi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim bende
Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştüÖğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı
Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedikKüçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı
Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye
Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiztabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım )
Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için
Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorumSpor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim tabi yine iki öğün
Sağ olasın canım şükür şu anda çok daha iyi dudağımbir iki güne birşeyim kalmaz inşallah
Canım valla benim nasıl bir cins bünyem varsa 3 kg bile ödemden dolayı artı görüğüm olmuştuhatta bir ara acaba duş aldığımda bile vucudum suyu emiyormu diye düşünmüştüm
Kendimi SüngerBOB ilan etmiştim o dönem
Bol su ve bol hareketle Allahın izniyle ikimizde bu hafta istikrarlı bir şekilde devam edip haftayada çok güzel birer bildirim yapacağızvarsın 500 yada 800 gr gitsin yeterki gitsin be kuzum valla ben ödem bile olunca kendimi taş yutmuş gibi hissediyorum
ben uzun zamandır yazamıyorum .dıyete baslamıstım tam on kılo verdım ve hala devam edıyorum bıraz gec verıyorum ama sukur durmadım ve almadım suan 68 kıloyum 79 ile basladım dıyete ıns daha da vermek ıstıyorum.cocuk ıstıyorum ve belım rahatsızdı hatırlayanlar bılır belkı.azmettım ve ıse yarıyor ıns hayrılısı ıle bıraz daha vermem lazım sızler den verenler var mı boyle buyuk cok kılo verenler..
Aleykümselam canım :)
Sana tekrar geçmiş olsun nazara mı geldin hayırdır noluyor dikkat et kendine canım benim
Ay valla reglim bitse kesin sonuca ulaşıcam onu bekliyorum büyük bir heyecanlaBenim vücudum da çok şişer su tutar ben hissederim dışardan da farkediliyor zaten maalesef ama hiç kaç kilo çektiğini hesap etmemiştim
Akşam gelebilecekmişsin hadi o zaman akşam görüşürüz diyorum kendine iyi bak :)
Merhaba kızlar :)
Okullar açılmadan kendimi online dizilere verdm.Aklımdakilerini pıtır pıtır izliyorum valla özlemişim dizi/film izlemeyi insanın okul zamanı dertlerden aklına bile gelemiyor maalesefO yüzden buralara pek gelemedim. oynakbasi34 cüm tek kalmış buralarda...Senle benden başka kimse yok zaten başlıkta
Ben de geçen cumartesi günü aldığım gramcıkları-kilocukları vermeye çalışıyorum.Cuma günkü bildirime geçen hafta aynı ya da eksik girmeye çalışıyorum..Üstü çıkmasın diye uğraşıyorum ama bakalım artık kaderO zamana reglim de biter hem iyice anlarım bakayım günahım neymiş
İsveç diyetin hayırlı olsun canım benim.Ben de Türkiye'ye gelebilsem bir an önce de doktoruma gitsem.Yağdan mı vermişim su mu kaybetmişim ne yapmışım öğrensem
Merhaba arkadaşlar cümleten :) şu son 4 5 günüm bol gezmeli yolculuklu geçti o yüzden ugrayamadim topige kusura bakmayin.Telden de tikir tikir iki saatte yazmak hic isime gelmiyor acikcasi kanser ediyor beni cunkuIstanbula evime döndüm cok sukur.Ya ben birsey yapmak istiyorum ama sizlere bi danisim.Instagrami olan arkadaslar bi baksinlar.Kullanici adi: malitastan Kendisi spor egitmeni unlulerle falan da calisiyor.Uzaktan egitimle danisanlarina kisiye ozel spor videolari ve diyet listeleri hazirliyor.Bi cok kisiyi amacina ulastirmis ve 3 aylik 200 lira talep ediyor.Bi bos zamaninizda goz atip fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. oynakbasi34 seni zaten bi fotonun altina etiketlemistim instagramda canim gördün mü bilmiyorum.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın
Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedikdaha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi kazanan diğerinin her istediğine he diyecek her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadartam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım
Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorumkaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı
Günaydın canım
İyi olmana sevindimbende diyordum acaba niye uğramıyor diye
Haklısın buraya ceptan girmek tam bir işkence
Malistan kullanıcısını evet beni etiketlediğinde inceledim ve eğer dediklerini harfiyen uygularım dersen 3 ay için 200 lira iyi sayılır sonuçta bir diyetisyene gitsen kafadan 100 lira alır en azından üstelik hangi sporu yapacağınıda söylemez sana
Yanlız şöyle bir şey var; metabolizmana göre nasıl bir liste verebilirki sana yağ, kas ve su ölçümü yapmadan
Hani en azından denemiş olursun canımseni bilmem ama ben yeri geldi çok daha büyük paralar bile harçamıştım bir ara herballife, Forever Life ürünleri bile kullandım ve birine 450 tl diğerin hatta 700 tl vermiştim başlangıç paketinden ikişer tane alacağım işe yarayacak diye yaramadı değil ama bıraktığım an hepsi geri geldi
Hee bu olay tabi farklı sadece beslenme ve spor paketi satacak sana bir nevi ve kesin işe yarar diye düşünüyorum
Valla bilmiyorum ki belki ölçüm yaptirmak için bir gün giderim yanina yapar listemi verir herhalde.Hatirlattigin iyi oldu ben bi sorayım hocaya neye göre hazirliyor acaba listeyi.Bencede işe yarar gibi duruyor bir de herkes fotolarin altina tesekkür yazilari yazmis her kesimden insan var.Dusundum sahte mi diye ama adamin isi gucu yok dunya kadar sahte hesap mi acacakise yarar gibi geliyor bana ama hadi bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?