80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oynakbasi34 Canim oncelikle gecmis olsun ya dikkat et kendine nasil sizlar o simdi Ihmal etme krem falan gerekir belki

Ya butun gun kuafordu oydu buydu kosturdum zaten full kurulu yuvarlak masaya aç oturunca beynim döndu Hatam aç gitmek oldu biraz.Bir de degisik yemekler olunca insan denemek istiyor adlarini bile bilmiyorum bir daha nerde bulacagim hesabi.Yoksa ailecek yemege gitmistik orda gayet ölcülü yemistim ama bu sefer olmadi iste.Reglyim tamam da 1 kilo su tutmaz vucudum dunden sonra ben neden o kadar fazla ciktigini anlayabiliyorum.Bikac gün canimi disime takip gunde 2 kere Leslie yapmam sart yoksa normalde biliyorsun anca 500 gram verebiliyorum oyle son bildirimime bile ulaşamam haftaya kadar ne kadar verirsem kardir bir de reglym bitsin tam oyle anlarim aslinda.Ama yine de 1 kilo reglinin yarattugi ödem degildir keske oyle olsa

Sanki birkaç hafta önce o kilodaki ben degilmisim gibi bir his..Öyle şişman hissediyorum ki aklın durur.Elalem evlendi yuva kurdu, ben kilo aldim derttler bana kaldi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim bende

Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştü Öğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı
Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedik Küçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı
Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye
Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiz tabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım )

Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için

Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorum Spor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim tabi yine iki öğün

Sağ olasın canım şükür şu anda çok daha iyi dudağım bir iki güne birşeyim kalmaz inşallah

Canım valla benim nasıl bir cins bünyem varsa 3 kg bile ödemden dolayı artı görüğüm olmuştu hatta bir ara acaba duş aldığımda bile vucudum suyu emiyormu diye düşünmüştüm
Kendimi SüngerBOB ilan etmiştim o dönem
Bol su ve bol hareketle Allahın izniyle ikimizde bu hafta istikrarlı bir şekilde devam edip haftayada çok güzel birer bildirim yapacağız varsın 500 yada 800 gr gitsin yeterki gitsin be kuzum valla ben ödem bile olunca kendimi taş yutmuş gibi hissediyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum

Bu sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım Allahın izniyle kaçamaksız güzel bir haftaya başladım ve aynı şekilde de devam edeceğim
Kendime gelmek için şekersiz kahvemi yaptım ve daha sonrada güzelce kahvaltımıda edeceğim

Evin işlerini de bitirdikten sonra öğlende küçük kuşumu Çocuk parkına götüreceğim hem banada yürüyüş olmuş olur

Kuşumu yıkıyayım da hazırlanıp kendimizi sokağa atalım
Park dönüşüde hemen akşam yemeğimizi yeriz ( saat 17:30 gibi en geç ) sonrada eşimin halasına gidiceğiz mutfak dolabı sökmek için

ARtık gece dönünce yazarım tekrar inşallah

Kendinize iyi bakın
Kaçamak yapmayın
Veeee bol bol su için ( mümkünse limonlu )

Aleykümselam canım :)

Sana tekrar geçmiş olsun nazara mı geldin hayırdır noluyor dikkat et kendine canım benim

Ay valla reglim bitse kesin sonuca ulaşıcam onu bekliyorum büyük bir heyecanla Benim vücudum da çok şişer su tutar ben hissederim dışardan da farkediliyor zaten maalesef ama hiç kaç kilo çektiğini hesap etmemiştim

Akşam gelebilecekmişsin hadi o zaman akşam görüşürüz diyorum kendine iyi bak :)

Merhaba canım..Biraz geç bir hoşgeldin yazısı oluyor farkındayım bu aralar düğün dernek işleri vardı bir tanıdığın o yüzden giremedim siteye

Şükür hedefinden 10 kilo gitmiş bile :) Daha fazlalarını birlikte veririz inş... Başlığın o konuda başarılısı oynakbasi34 sanırım 20 kilo civaında verdi :)

Ben zamanında 116.7 kilodum 30 civarı verdim sonra o zamanki problemlerden bıraktım diyeti birazını geri almışım bikaç sene içinde tabi...95.1 kiloyla yeniden diyetime başladım.88 küsürlü birşeylerdeyim şu an regliyim tam emin değilim kilomdan

Bu sefer ara vermeden kesintiye uğramadan hedefime ulaşıcam yarıda bırakmıcam inş :)

Boyum 1.74 hedefim 70

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bİraz evvel eve girdim ve yatmadan sizlere bir bakayım dedim

Akşam yemeğimden sonra eşimin halasına gittik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Bol limonlu suyumuda içtiğimdenmidir bilmiyorum ama akşam 17:00de yemeğimi yediğim halde çok hafif hissediyorum kendimi fakat açlık hissim yok

Eve dönerken eşim çocuklara çaktırmadan dondurma alalım mı diye işaret etti artık o an nasıl baktıysam adamcağız anında PARDON PARDON VALLA KASTEN DEĞİLDİ SUSTUM diyip konuyu anında kapattı

Ben şirkette hallederim o işi çok canım isterse diyince onada temiz bir fırça attım yok sanada Dondurma göbişin önden gidiyor diye
Ailecek sıkı yönetim ilan ettim

Canım aslında daha bugün bir makalede okudum eğer regl dönemi bol su içilir ve spor biraz daha artırılırsa normal dönemlere göre daha güzel yağ yakarmış vucut ama maalesef benim şu son 1 senedir regimin ilk iki gün yatıracak kadar sancılı geçiyor eskiden günüde hiç şaşmazdı hiçde sancım olmazdı ama herhalde o konuda da nazaran geldim herkes şaşırıyordu kız ne rahatsın olup olmadığını dışardan bakan anlayamıyor diye şimdi regl olacağım zaman bile bir kaç gün önceden af edersin üst taraflar şişip sızlıyor oluncada belden aşağısı yok
Belki de üşütüyorum çünkü yaz kış ne atlet giyerim nede çorap ancak ayakkabı içine mecburiyetten

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ve kaçayım

Sabah; uyanınca sade Filtre kahve
1.ci öğünüm; 2 haşlanmış yumurta, 1 koca tabak domatesli marul salatası
ara; 1 fincan şekersiz nescafe ( Anamla parkta içtik termosla gelmiş hatun )
Birde ekmek arası köfte yapmış öğlenlik yeriz diye sadece 1 tane tadımlık ekmeksiz köfte yedim

2ci ve son öğünüm; Ispanak yatağında 250 gr kadar tavuk göğüs ızgara, 1 söğüş domates

Bu saatten sonra da ancak su ve şekersiz çay var

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi yine dünden beri benden başkası uğramamış ama eminim birazdan sizlerdende gelenler olur

Bu sabah 05:45de uyandım ama tabi bu saatte ne işin var diyip tekrar yattım şükür 1.5 fazladan uyumak çok iyi geldi ve yinede erken uyanabildim ( 07:15de )
Gerçi daha kendime gelemedim ama şimdi şekersiz kahvemi içer kendime gelirim valla iki gündür çok iyi geliyor aç karnına kahve hem akşama kadar daha bir sakin oluyorum ve sapıtma ihtimalim sıfır oluyor sanki

Selamün Aleyküm kızlarr

Herkese hayırlı akşamlar

Maşallah yine bugün kendim çaldım kendim oynadım
Tam oh yine topij hareketlendi derken yine kimsecikler yok

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim
Bu saatten sonra da ancak bol su içerim Belkide şekersiz çay yada kahve içerim

Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım

Selamın aleyküm kizlarrr
sonunda korktugum basima geldium ve dün takozum kendi kendine kapanip bir daha acilmadi

Tabletten yazmaya calisayım dedim onunda şarjı bitti
Hadi bari cepten gireyim iki sohbet edeyim derken onunda şarji bitti ve ben resmen sinirden kudurdum

Bu sabahta hadi dur bir kere daha deneyeyim şansımı dedim ve çok şükür bilgisayar açıldı
Tabi dün can sıkıntısından 22:45 gibi kendimi yatağa attım ( zaten sıcaktan başım ağrımaya başlamıştı bari uyursam oda geçer dedim ve şükür geçti )

Bu arada bu sabah tartıldım ve cuma günüyle aynı rakamı gördüm regl olmama rağmen inşallah cumaya kadarda daha aşağısını görürüm
Bugün itibarende İsveç diyetine başlamış bulunuyorum Rabbim inşallah bol bol eksi görmeyi ve çok rahat devam etmeyi nasip eder Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Merhaba kızlar :)

Okullar açılmadan kendimi online dizilere verdm.Aklımdakilerini pıtır pıtır izliyorum valla özlemişim dizi/film izlemeyi insanın okul zamanı dertlerden aklına bile gelemiyor maalesef O yüzden buralara pek gelemedim. oynakbasi34 cüm tek kalmış buralarda...Senle benden başka kimse yok zaten başlıkta
Ben de geçen cumartesi günü aldığım gramcıkları-kilocukları vermeye çalışıyorum.Cuma günkü bildirime geçen hafta aynı ya da eksik girmeye çalışıyorum..Üstü çıkmasın diye uğraşıyorum ama bakalım artık kader O zamana reglim de biter hem iyice anlarım bakayım günahım neymiş

İsveç diyetin hayırlı olsun canım benim.Ben de Türkiye'ye gelebilsem bir an önce de doktoruma gitsem.Yağdan mı vermişim su mu kaybetmişim ne yapmışım öğrensem

An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdetiyorum büyük kızımla karşılıklı oda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )

Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdır bir tek akşam yemeği hazırlığımız kalacak

Sağ olasın canım inşallah sende yağdan vermişsindir zaten sudan olsaydı 1 hafta sonra yine geri gelirdi
Benimde 2ci günüm reglenin ama sıcaklardanmıdır nedir çok az geliyor sökülsem dahada rahatlıyacağım sanırım ( zaten hepi topu 3 gün sürüyor ve genelde 4.cü bitmiş oluyor )

Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kız Zavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 08:30 - 09:00 arasıydı sanırım )
Şekersiz filtre kahve ( sütsüz )

Öğle; ( 12:00de )
1 büyük tabak salata, 1 söğüş domates, 1/2 Nektarin 2 erik ( eriklerden tattım )

Akşam; ( 17:30 )
3 haşlanmış yumurta, 1 büyük tabak salata( aslında 2 yumurta 1 dilim salam yazıyordu ama salam sokmuyorum eve o yüzden bir yumurta daha ekledim )

Malum İsveç diyetine başladım o yüzden az görünebilir gözünüze ( bu arada 1. ve 3., 2. ve 4. günün yerleri değiştirilebiliyormuş İ) bende önceki iki gün zaten protein ağırlıklı İsveçe yakın beslendiğimden direk 3.cü günden başladım Salam zaten kullanmıyoruz evde ancak füme hindi yada jambon )
Çok şükür çok rahat geçirdim bu günü ve inşallah aynı şekilde de devam ederde her gün çok güzel farklar görürüm eksi olarak

Merhaba arkadaşlar cümleten :) şu son 4 5 günüm bol gezmeli yolculuklu geçti o yüzden ugrayamadim topige kusura bakmayin.Telden de tikir tikir iki saatte yazmak hic isime gelmiyor acikcasi kanser ediyor beni cunku Istanbula evime döndüm cok sukur.Ya ben birsey yapmak istiyorum ama sizlere bi danisim.Instagrami olan arkadaslar bi baksinlar.Kullanici adi: malitastan Kendisi spor egitmeni unlulerle falan da calisiyor.Uzaktan egitimle danisanlarina kisiye ozel spor videolari ve diyet listeleri hazirliyor.Bi cok kisiyi amacina ulastirmis ve 3 aylik 200 lira talep ediyor.Bi bos zamaninizda goz atip fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. oynakbasi34 seni zaten bi fotonun altina etiketlemistim instagramda canim gördün mü bilmiyorum.

Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın

Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedik daha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi kazanan diğerinin her istediğine he diyecek her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadar tam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım

Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorum kaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı

Günaydın canım
İyi olmana sevindim bende diyordum acaba niye uğramıyor diye
Haklısın buraya ceptan girmek tam bir işkence

Malistan kullanıcısını evet beni etiketlediğinde inceledim ve eğer dediklerini harfiyen uygularım dersen 3 ay için 200 lira iyi sayılır sonuçta bir diyetisyene gitsen kafadan 100 lira alır en azından üstelik hangi sporu yapacağınıda söylemez sana
Yanlız şöyle bir şey var; metabolizmana göre nasıl bir liste verebilirki sana yağ, kas ve su ölçümü yapmadan
Hani en azından denemiş olursun canım seni bilmem ama ben yeri geldi çok daha büyük paralar bile harçamıştım bir ara herballife, Forever Life ürünleri bile kullandım ve birine 450 tl diğerin hatta 700 tl vermiştim başlangıç paketinden ikişer tane alacağım işe yarayacak diye yaramadı değil ama bıraktığım an hepsi geri geldi
Hee bu olay tabi farklı sadece beslenme ve spor paketi satacak sana bir nevi ve kesin işe yarar diye düşünüyorum

Valla bilmiyorum ki belki ölçüm yaptirmak için bir gün giderim yanina yapar listemi verir herhalde.Hatirlattigin iyi oldu ben bi sorayım hocaya neye göre hazirliyor acaba listeyi.Bencede işe yarar gibi duruyor bir de herkes fotolarin altina tesekkür yazilari yazmis her kesimden insan var.Dusundum sahte mi diye ama adamin isi gucu yok dunya kadar sahte hesap mi acacak ise yarar gibi geliyor bana ama hadi bakalim hayirlisi​

Aynen canım inşalah heşrey gönlüne göre olurda çok güzel fark görürsün
Benim İsveç diyeti süper gidiyor ve düne nazaran daha az çıkıyorum tartıda
İnşallah yarın sabah dahada aşağı bir rakam görürüm
Hiç zorlanmıyorum ve popişim sanki eskisi kadar yukarda değil ( gülazer gibi popişim yüksekti bir ara şükür kilo verdikçe oda hem iniyor hem ufalıyor )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii

Küçük kuşumun yoğun isteği üzerine öğle yemeğinden sonra kendimizi sokağa attık ve birlikte parka gittik
Hem yürümüş olduk, hem temiz hava aldık hemde kuşum çok güzel eğlendi
Dönüştede evin bir iki eksiğini alıp eve geçtik

Çok sıcaktı dışarsı ama yinede çok iyi geldi baya rahatladım

Herkese merhabalar efendim :)

Aklımdaki dizileri - şimdilik - bitirdim.Bakalım yenilerini bulursam bakıcaz

oynakbasi34 haklısın canım su olsaydı geri gelirdi sanırım.Yarın cuma.Bildirim gününe şükür artılı hanede başlamıcam ama taş çatlasa 100-200 gram az giricem geçen haftaya göre sanırım.6. kilodan sonra çok zorlandım ben ya gitmiyor bir türlü Bir de düğün faciam var malum

NeseDogan canım yabancı hesaplarda görmüştüm öyle çalışanlar ama gerçekten sana göre tam ne yapabilir uzaktan bilmiyorum.Madem Türk bi araştır bakalım.Ben eylül sonunda fitnessa başlıcam yazılcam artık.Zaten evimde dambıl vs. yok e kol da çalışmak lazım orda hocalarda birebir çalışmak daha iyi gibi geliyor bana ama bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…