80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

2 gün aradan sonra kaçak Oynakbaşı döndüüüü

Bu haftasonu düşündüğümden çok daha yoğun geçti
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtik daha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde

Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir )
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahat Akşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik Ne romantik değilmi
Güzelce yemeğimizi yedik bol bol sohbet edip gülüşerek
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyor bizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim ama fazla kaçırmadım )

Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittik tabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik

İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdim Sabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum

Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamış onları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmaya yinede bozmam tabi düzenimi

Ay merak ettim o instagram hesabini simdi he tam ismini paylasabilir misin oynakbasi34 :) benimki nsmmmdgn dileyen ekleyebilir.Ama eklerseniz haber edin herkesi kabul etmiyorum cunku arada kaynamayin

Kızlarrrrrr o zaman siz beni ekleyin BNYKKNCLK diye geçiyorum ve profil resminde benim küçük kuzum var kedi severken oradan sizleri o arkadaşın profiline eklerim çabuk bulabilirsiniz
Neşe seni zaten bulup ekledim ben bile

Ve aleyküm selaaammm :)

Günaydın canlar valla özledim sizleri ya boş kalıyor buralar kimsecikler yokken

oynakbasi34 canim kabul ettim istegini bende seni ekledim

Alyson Canim regl oldum ya o kadar sancinin ustune sanki cocuk dogurdum öyle bi rahatlama geldi vallahi anlatamam sana Ne büyük nimetmis bu regl olmak kafa olarak bile ayri rahatim.Ben basladigim da 81.600 mü neydim ama simdi reglden sebp midir nedir tarti cok fazla gösteriyor.

Yediklerime cok sukur hala dikkat ediyorum suyumu iciyorum ama bi kac gündür yok ev oturmasina gitmekten yok nikah törenine katilmaktan yürüyüşümü yapamadim.

Bugün de Allah nasip ederse annem ve küçük teyzemle Sakaryaya büyük teyzeme gidiyoruz.Malum findik zamani geldi findik toplicaz Sabah 5 ten aksam 7 ye kadar sadece yemek molası var Artik o yogun tempoda kilo veririm diye düşünüyorum düşünmek istiyorum Hayirlisi bakalim

Sporum bitsin hemen haftalık listeyide hazırlıyorum artık olduğu kadar eksiklerde olsa

Canım regliyken insan su tutar dedik tartıda kendini şaşırırsın dedik hala mı regl iken tartılıyorsun Allah aşkına Bir bitsin vücut kendine gelsin o zaman tartıl :)

Yalnız sabah 5 akşam 7 de çok zalimce gibi geldi kulağa ama iyi spor olur bak

Bos durana ekmek yok bacim napcan findik bitmesi lazim.Daha bunlari kurutmasi var satmasi var oooo isler bitmez

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sporumu yaptıktan sonra duşumu alıp küçük kuzuyuda yıkadım sonrada dişcinin öğleden sonra çok yoğun olduğunu öğrenince anında sokağa attım kendimi
Küçük kuşumu muayene etti ve salanan dişlerin ( ki ben onları gitmeden çektim nasılsa çok sallanıyor diye ) altından çıkanlar baya yamuk geliyorlarmış ve büyük ihtimal kuşum 10 - 11 yaşlarına geldiğinde diş teli takmak zorunda kalacakmış Rabbim başka dert keder vermesin dedik ve pek canımızı sıkmadık açıkcası

Oradanda kızkardeşimi evinden alıp ( nasılsa kapısının önünden geçiyorum diye ) Anneme geçtik ve daha sonra eşimin Anannesine gidip çay faslı yaptık Dönüştede biraz parka uğrayınca ancak akşam yemeğine yakın eve gelebildim

Akşam yemeğimizide yedikten sonrada kendimi buraya attım

Bu arada kızlar kusura bakmayın listeyi unuttum ama hemen hazırlıyorum

Haftalık Kilo Çetveli

İsimler................... Başlangıç..........Geçen hafta.................Bu hafta.................Giden

oynakbasi34 ..................124.5 kg....................104.7 kg............................104.2 kg........................0.5 kg
Shameonium................... 87.6 kg.....................87.6 kg...............................85 kg............................2.6 kg
symkmy........................... 81.5 kg......................81.5 kg...............................80 kg............................1.5 kg
NeşeDoğan....................... 81 kg.........................81 kg..................................79,7 kg.........................1.3 kg
emine8934....................... 87.5 kg......................87.5 kg...............................83.1 kg.........................4.4 kg
Alyson...............................95.1 kg......................90.2 kg...............................89.6 kg..........................0.6 kg

Bu haftanın Dereceleri

1. Emine8934..........................................................4.4 kg
2. Shameonium..................................................2.6 kg
3. symkmy.....................................................1.5 kg
4. NeşeDoğan..........................................1.3 kg
5. Alyson...........................................0.6 kg
6. Oynakbasi34........................0.5 kg

Kızlar gerçekten harika sonuçlar verdiniz bu hafta ve inşallah önümüzdeki haftada hep böyle eksiler görürüz herkesten

Tekrar kusura bakmayın geçiktirdim ama söz bir daha olmayacak

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım sizlerle

Sabah; 07:30
2 yumurtalı melemen
1/2 Salatalık
5 adet siyah zeytin

ara; 09:00
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; 13:00
3 Yk kadar yeşil mercimek yemeği
2 Yk yoğurt

ara; 15:30 ( kvdeyken )
3 şekersiz çay
3 Yk kadar patates salatası
1 ufak kurabiye
1/2 dilim rulo pasta

Akşam; 19:30
1.5 kase yoğurt çorbası
Bol akdeniz yeşillikli marul salatası ( içinde salatalıkta vardı )

Valla buraya yazınca biraz fazla gibime geldi ama şükür şiş hissetmiyorum kendimi artık yatana kadar limonlu su içilecek ( son bir keyif kahvemde var kızım kalkıp yaparsa tabi )

Bu arada sabah keyif kahvemden sonrada 30 dakika kadar sporumu yaptım ve resmen iç çamaşırlarıma kadar su içinde kaldım Ölçülerimide aldım bakalım bir ay sonra ne göreceğim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrrr

Sabah 08:00de kalktım bugün ( aslında sabah 05:00de uyandım ama bu saatte ne işin var yat aşağı dedim kendime o yüzden o saate kaldım yoksa sabah 06:30 gibi uyanma niyetim vardı )
Kahvaltımı en sağlıklısından yaptım şimdide keyif kahvemi içiyorum

Kahve faslından sonra yatak odasına girişip nevresimlerimi değiştirip akşamlıkda yemeğimi ateşe koyup direk spora veriyorum kendimi
Allahın izniyle cumaya kadar kesinlikle hiç bir kaçamak yapmayacağım hatta dün KVde yediklerime karşılık bugün çekebildiğim kadar mekik çekip birde 200 ip atlama yapacağım fazladan

Allah'ını seven bunun sırrını versin.Gözlerim neler görüyor öyle ?! Bir haftada bu kilolar nasıl verildi aklım almıyor ama HELAL OLSUN SİZLERE ! :)

Bu arada oynakbasi34 başlığın en tombiş güzelleri bizlermişiz

Günaydın efemm

Canım bir şey sorcam ben sana sürekli kahve içiyorsun çok sevdiğinle mi alakalı yoksa kilo vermede yardımcı falan mı ? Bilelim de ona göre yani

Heee ama bizde yavaş yavaşda olsa şu kilolarımızdan kurtulacağız
İnşallah haftaya bizde daha da güzel bir sonuç görürüz tartıda

Günaydın efemm

Canım bir şey sorcam ben sana sürekli kahve içiyorsun çok sevdiğinle mi alakalı yoksa kilo vermede yardımcı falan mı ? Bilelim de ona göre yani

Canım ben türk kahvesini zaten seviyordum eskiden ama o zaman az da olsa şeker ekliyordum
Ne zamanki şekersiz türk kahvesinin metabolizmaya iyi geldiğini ve daha uzun süre tokluk hissi verdiğini öğrendim tamamen şekersiz içmeye başladım birde spordan evvel içilen şekersiz türk kahvesi yada filitre kahve daha fazla kalori yakılmasına yardımcı oluyormuş spordan sonrada kalori yakımınıda daha uzun süre sağlıyormuş ( hee ben uzun zamandır düzenli yapamadığımdan pek şu ara faydasını görmedim ama önceden spor salonuna her gün gittiğimde öncesi ve sonrası içiyordum ve ilk ay 10 kg vermiştim tabi ağır spor yapıyordum o zaman şimdi tekrar başladım inşallah faydasınıda görürüm )

Ayy ay ayy ! Bana kimse böyle bir şey demedi Şu an spor salonuna gidemiyorum eylül sonunda başlıcam inş.Evde Leslie falan yapıyorum biliyorsunuz.Spordan yarım saat önce yeşil çay içiyorum sadece.İşe yarıyordur inş.

Bu arada inş dediğin gibi güzel sonuçlar görürürz yaa eylül 28e kadar ne verirsem kardır Sonra hedefime sene sonuna kadar inmeye çalışcam :)

ben yarından sonra tatıle gidiyorum ordan dönunce lıstenıze talıp olucam :)
ılk kez bu kadar ısteksiz gidiyorum tatıle o mayonun ıcınde gezmek ceza gıbı gelecek cok rahatsz edıcı.. hıc bu kadar kloluyken gıymemııstım onları hiç gıdesım yok ben gıtmeyeyım dıye ne kadar dedıysem bensız tatıle hıc gıtmedıklerındn annemler kabul etmıyor cok ısrar edıyor utana sıkıla mayolu fıl yavrusu gıbı gezerım ders olur belkıde hayır var bundada cok canımı sıkmadan dönseydık bıtseydı tatıl dıyorum yadaaaa kımsenın olmadıgı ınce kumdan bır sahıl olsaydıdaaa rahat rahat takılsaydım kımse klolarımı gormeseydııı
denızı de öyle özledım kı hem ozleyıp hem ıstemeyecegım aklımn uzcundan gecmezdı 4-5 yıl oncekı kıyafetlerım gozumun onunde ıcıne gıremıyorummm .. ben 20 yasındayken 12-13 yasın şortlarına buluzlarına sıgıyordum ve kendımı sısman sanıyordum .... sımdı sahıden şişmanımmm

nolcak bılmıyorum bakalım.. dönuste aranızda olmayı planlıyorum...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar

Bu sabah 06:30da uyandım ve saat 07:00de güzelce mutfakta kahvaltımı ettim Şimdide keyif kahvemi içiyorum

Dün öğlende eşimin kuzeni ( ben artık evlatlığım diyorum hatta Annesine bile bazen takılıyorum ver nüfusunu bana oğlum yok nasılsa diye kadının bir tane oğlu var zaten ) Bursadan döndü ve haftasonuna kadar yine bizde
Eşimin Teyzeoğlunun yanında staja başlattık ona ve sabah ikisinide işe geçirdikten sonra hemen fırsatını yakalamışken onun bilgisayarına el koydum
Benim takozun yanında bu jet gibi ama kablosunu unutmuş getirmeyi
Neyse şarjı yettiği kadar keyif yaparım sonra yine takoza geçerim

Canım hiç canını sıkma evet insan baştan biraz herkes bana bakıyor gibi düşünebiliyor ( ki sen benim yanımda fıstık gibi kalıyorsun ) ama emin ol bu tatil bile senin için bir fırsat
Denize girip bol bol yüz yada omuzlarına kadar suya girip bol bol yürüyüş yaparmış gibi yerinde bacaklarını indir kaldır hem serinlersin hemde bacakların sıkılaşır
Kız ben bu kilomla kaç senedir hep mayo giyiyorum ( ki inanılmaz ama bu sene rahat 95 kg olan bir hatunu bikiniyle gördüm ki ben olsam asla cesaret edemem )
Hayatım boyunca hiç bikini giymedim ama bazen eşime diyorum len 65i görürsem kesinlikle bir kez olsun bikini giyeceğim diye aslında eşim çok kıskançtır hatta bu son tatilimizde bile deniz kenarında otururken bakınıp durdu ve sonunda hadi gidelim burası kıro kaynıyor demişti dedim manyak bir sürü fıstık gibi hatun varken kim ne yapsın beni diye ama ona göre öyle değilmiş Bikini konusundada aşkım zayıfla kendini mutlu hisset giy anasını satam bikiniyide diyor sırf ben kendimi daha iyi hissedeyim mutlu olayım diye razı geliyor heee okadar aşağı inebilirmiyim bilmiyorum ama seneye yaza kadar bir 20 kg daha hedefim sonrası Allah kerim

Herkese günaydın :)

ra_punzel valla içimden gelenleri yazmışsın.Geçen sene sorunlar yüzünden gidememiştim tatile.Bu sene ben ısrar ettim gitmeyelim diye.Amannn boşuna masraf bu sene çok giderimiz olcak zaten boşverin seneye gideriz dedim durdum vazgeçirdim onları.Hayır zaten eğlenemicem boşuna 1 hafta için milyarlar vermeye değmez Ama sen gene de canını sıkma tatili fırsata dönüştür bol bol yüz.Yüzmek en iyi spor :) Dönüşte bekliyoruz aramıza canım iyi tatiller :)

oynakbasi34 Aleykümselam canım.Gene içmişsin keyif kahveni afiyet olsun :) Ay ben 9 yaşımdayken giymiştim bir kere bikini çok iyi hatırlıyorum.Hayatımda elde ettiğim en iyi vücuttu sanırım sonrası hep sıkıntı

Ben 65 de olsam giyemem vücudumda deforme çok ne yazıkki.Benim 2 katım insanlarda bir tane bile çatlak yok benim çok fena tişört bile giyesim olmuyor yani.Tenim mi hassas artık cildim mi öyle bilemem ama çok yazık oldu 65 kilo vucudum olsa güzel güzel mayolar alırım içinde göbeksiz göbeksiz dolanırım sahillerde

Yalnız kilo veremedim ben hiç Sporu aksattım bu aralar ondan sanırım.Uff çok moralim bozuldu valla fazladan yediğim bir şey yok ama spor çok önemli işte.Şu 2 gün kasayım bari cumaya kadar

Bu arada kaç gündür unutuyordum bugün vücut ölçülerimi aldım.İnternetten bir bakındım şöyle göğüs bel kalça alıyorlar ben oraya göbek de ekledim tam simidin orası

Bu arada bir kere geçen dönem ev arkadaşımla ölçülerimize bakmıştım tam ezberimde yok fakat en az 2 cm falan kalçadan ve göğüsden gitmiş sanırım daha farklı rakamlar hatırlıyorum.Göğüs olmasa bile kalça kısmından kesin 2 santimlik falan incelme var çok sevindim :)

Saltanatım çabuk bitti Kuzenin laptobunun şarji bitti bende takoza döndüm
Eşime telefon açtım o ara nasıl gülüyor hay ben senin şansına diye neyse akşam yollarız gider alır şarj kablosunu evden yarın rahat edersin dedi

Bu ara yine başladım ben evde daraldım diye dolanmaya ve bir tanıdığa iş aradığımı ilettim Hatun dişçi ve yeni iki yer açtı belki yanında bir boşluk olursa telefonlara bakmaya falan girerim işe en azından biraz elimiz bollaşır bende kendime yeni bir laptop alırım
Nasip kısmet tabi

O konuda şanslıyım Allahtan ( tek şansım diyebilirim ) etim baya sıkıdır hatta selülit bile çok az var ( eşimin zayıf kuzeninde bile benden fazla )
En son bir ara yine dellenip ben obezite ameliyatı olacağım diye görüşmeye gittiğim doktora o zaman kilomu söylediğimde inanmadı sen okadar varmısın yaw yaptı aslında 80e bile düşsem bana yeter ( gerçi o kiloyu görüncede eminim daha aşağısını isterim ben )

Bende geçen gün ölçülerimi aldım hatta İGde de paylaştım burada dursun 1 ay sonra bakalım ne kadar fark göreceğim diye Birazdan hatta yine sporumu yapacağım sonrada duşumu alır ütülerimi yaparım ( 1 posta Allahtan yani en fazla yarım saatimi alır )

Ben hep şanssızım ya şanssızlık bende bi kısır döngü İG ne bu arada ?

Unutmazsam inş. 1 ay sonra ben de farkı yazarım burda tabi bi fark olursa

Umarım iş de bulursun bu arada alırsın istediğin laptobu Yalnız iş bulursan eğer diyeti falan koyverme aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…