- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ben çok severim dondurma ama dondurmaya gelene kadar canım neler neler çekti.Sağolsun kimse de önümde yemedi.O yüzden sorun yok :) En azından şimdilik
Gögüs-bel-kalça olarak ölçü alınıyorlarmış ama oraya bi yere göbek de mi eklesem bel nerde göbek nerde.Belin aşağıları simit simit takılıyor
Bu arada ben senin dediğini bulamadım canım ya.Bugün yine bir şey oldu bakayım dedim bir hesaba bulamadım. Benim insta hesabıma mı bbişiy oldu nedir
Ay merak ettim o instagram hesabini simdi he tam ismini paylasabilir misinoynakbasi34 :) benimki nsmmmdgn dileyen ekleyebilir.Ama eklerseniz haber edin herkesi kabul etmiyorum cunku arada kaynamayin
Ve aleyküm selaaammm :)
Günaydın canlar valla özledim sizleri ya boş kalıyor buralar kimsecikler yokken
oynakbasi34 canim kabul ettim istegini bende seni ekledim
Alyson Canim regl oldum ya o kadar sancinin ustune sanki cocuk dogurdum öyle bi rahatlama geldi vallahi anlatamam sana Ne büyük nimetmis bu regl olmak kafa olarak bile ayri rahatim.Ben basladigim da 81.600 mü neydim ama simdi reglden sebp midir nedir tarti cok fazla gösteriyor.
Yediklerime cok sukur hala dikkat ediyorum suyumu iciyorum ama bi kac gündür yok ev oturmasina gitmekten yok nikah törenine katilmaktan yürüyüşümü yapamadim.
Bugün de Allah nasip ederse annem ve küçük teyzemle Sakaryaya büyük teyzeme gidiyoruz.Malum findik zamani geldi findik toplicazSabah 5 ten aksam 7 ye kadar sadece yemek molası var Artik o yogun tempoda kilo veririm diye düşünüyorum düşünmek istiyorum Hayirlisi bakalim
Sporum bitsin hemen haftalık listeyide hazırlıyorumartık olduğu kadar eksiklerde olsa
Canım regliyken insan su tutar dedik tartıda kendini şaşırırsın dedik hala mı regl iken tartılıyorsun Allah aşkınaBir bitsin vücut kendine gelsin o zaman tartıl :)
Yalnız sabah 5 akşam 7 de çok zalimce gibi geldi kulağa ama iyi spor olur bak
Haftalık Kilo Çetveli
İsimler................... Başlangıç..........Geçen hafta.................Bu hafta.................Giden
oynakbasi34 ..................124.5 kg....................104.7 kg............................104.2 kg........................0.5 kg
Shameonium................... 87.6 kg.....................87.6 kg...............................85 kg............................2.6 kg
symkmy........................... 81.5 kg......................81.5 kg...............................80 kg............................1.5 kg
NeşeDoğan....................... 81 kg.........................81 kg..................................79,7 kg.........................1.3 kg
emine8934....................... 87.5 kg......................87.5 kg...............................83.1 kg.........................4.4 kg
Alyson...............................95.1 kg......................90.2 kg...............................89.6 kg..........................0.6 kg
Bu haftanın Dereceleri
1. Emine8934..........................................................4.4 kg
2. Shameonium..................................................2.6 kg
3. symkmy.....................................................1.5 kg
4. NeşeDoğan..........................................1.3 kg
5. Alyson...........................................0.6 kg
6. Oynakbasi34........................0.5 kg
Kızlar gerçekten harika sonuçlar verdiniz bu hafta ve inşallah önümüzdeki haftada hep böyle eksiler görürüz herkesten
Tekrar kusura bakmayın geçiktirdim ama söz bir daha olmayacak
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrrr
Sabah 08:00de kalktım bugün ( aslında sabah 05:00de uyandım ama bu saatte ne işin var yat aşağı dedim kendime o yüzden o saate kaldımyoksa sabah 06:30 gibi uyanma niyetim vardı )
Kahvaltımı en sağlıklısından yaptım şimdide keyif kahvemi içiyorum
Kahve faslından sonra yatak odasına girişip nevresimlerimi değiştirip akşamlıkda yemeğimi ateşe koyup direk spora veriyorum kendimi
Allahın izniyle cumaya kadar kesinlikle hiç bir kaçamak yapmayacağımhatta dün KVde yediklerime karşılık bugün çekebildiğim kadar mekik çekip birde 200 ip atlama yapacağım fazladan
Allah'ını seven bunun sırrını versin.Gözlerim neler görüyor öyle ?! Bir haftada bu kilolar nasıl verildi aklım almıyor ama HELALOLSUN SİZLERE ! :)
Bu aradaoynakbasi34 başlığın en tombiş güzelleri bizlermişiz
Günaydın efemm
Canım bir şey sorcam ben sana sürekli kahve içiyorsun çok sevdiğinle mi alakalı yoksa kilo vermede yardımcı falan mı ? Bilelim de ona göre yani
Heee ama bizde yavaş yavaşda olsa şu kilolarımızdan kurtulacağız
İnşallah haftaya bizde daha da güzel bir sonuç görürüz tartıda
Canım ben türk kahvesini zaten seviyordum eskiden ama o zaman az da olsa şeker ekliyordum
Ne zamanki şekersiz türk kahvesinin metabolizmaya iyi geldiğini ve daha uzun süre tokluk hissi verdiğini öğrendim tamamen şekersiz içmeye başladım birde spordan evvel içilen şekersiz türk kahvesi yada filitre kahve daha fazla kalori yakılmasına yardımcı oluyormuşspordan sonrada kalori yakımınıda daha uzun süre sağlıyormuş ( hee ben uzun zamandır düzenli yapamadığımdan pek şu ara faydasını görmedim ama önceden spor salonuna her gün gittiğimde öncesi ve sonrası içiyordum ve ilk ay 10 kg vermiştim tabi ağır spor yapıyordum o zaman şimdi tekrar başladım inşallah faydasınıda görürüm )
ben yarından sonra tatıle gidiyorum ordan dönunce lıstenıze talıp olucam :)
ılk kez bu kadar ısteksiz gidiyorum tatıle o mayonun ıcınde gezmek ceza gıbı gelecek cok rahatsz edıcı.. hıc bu kadar kloluyken gıymemııstım onları hiç gıdesım yok ben gıtmeyeyım dıye ne kadar dedıysem bensız tatıle hıc gıtmedıklerındn annemler kabul etmıyor cok ısrar edıyor utana sıkıla mayolu fıl yavrusu gıbı gezerım ders olur belkıde hayır var bundadacok canımı sıkmadan dönseydık bıtseydı tatıl dıyorum yadaaaa kımsenın olmadıgı ınce kumdan bır sahıl olsaydıdaaa rahat rahat takılsaydım kımse klolarımı gormeseydııı
denızı de öyle özledım kı hem ozleyıp hem ıstemeyecegım aklımn uzcundan gecmezdı 4-5 yıl oncekı kıyafetlerım gozumun onunde ıcıne gıremıyorummm .. ben 20 yasındayken 12-13 yasın şortlarına buluzlarına sıgıyordum ve kendımı sısman sanıyordum .... sımdı sahıden şişmanımmm
nolcak bılmıyorum bakalım.. dönuste aranızda olmayı planlıyorum...
Herkese günaydın :)
ra_punzel valla içimden gelenleri yazmışsın.Geçen sene sorunlar yüzünden gidememiştim tatile .Bu sene ben ısrar ettim gitmeyelim diye.Amannn boşuna masraf bu sene çok giderimiz olcak zaten boşverin seneye gideriz dedim durdum vazgeçirdim onları.Hayır zaten eğlenemicem boşuna 1 hafta için milyarlar vermeye değmez Ama sen gene de canını sıkma tatili fırsata dönüştür bol bol yüz.Yüzmek en iyi spor :) Dönüşte bekliyoruz aramıza canım iyi tatiller :)
oynakbasi34 Aleykümselam canım.Gene içmişsin keyif kahveni afiyet olsun :) Ay ben 9 yaşımdayken giymiştim bir kere bikini çok iyi hatırlıyorum.Hayatımda elde ettiğim en iyi vücuttu sanırım sonrası hep sıkıntı
Ben 65 de olsam giyemem vücudumda deforme çok ne yazıkki.Benim 2 katım insanlarda bir tane bile çatlak yok benim çok fena tişört bile giyesim olmuyor yani.Tenim mi hassas artık cildim mi öyle bilemem ama çok yazık oldu65 kilo vucudum olsa güzel güzel mayolar alırım içinde göbeksiz göbeksiz dolanırım sahillerde
Yalnız kilo veremedim ben hiçSporu aksattım bu aralar ondan sanırım.Uff çok moralim bozuldu valla fazladan yediğim bir şey yok ama spor çok önemli işte.Şu 2 gün kasayım bari cumaya kadar
Bu arada kaç gündür unutuyordum bugün vücut ölçülerimi aldım.İnternetten bir bakındım şöyle göğüs bel kalça alıyorlar ben oraya göbek de ekledim tam simidin orası
Bu arada bir kere geçen dönem ev arkadaşımla ölçülerimize bakmıştım tam ezberimde yok fakat en az 2 cm falan kalçadan ve göğüsden gitmiş sanırım daha farklı rakamlar hatırlıyorum.Göğüs olmasa bile kalça kısmından kesin 2 santimlik falan incelme var çok sevindim :)
Saltanatım çabuk bittiKuzenin laptobunun şarji bitti bende takoza döndüm
Eşime telefon açtım o ara nasıl gülüyor hay ben senin şansına diyeneyse akşam yollarız gider alır şarj kablosunu evden yarın rahat edersin dedi
Bu ara yine başladım ben evde daraldım diye dolanmaya ve bir tanıdığa iş aradığımı ilettimHatun dişçi ve yeni iki yer açtı belki yanında bir boşluk olursa telefonlara bakmaya falan girerim işe en azından biraz elimiz bollaşır bende kendime yeni bir laptop alırım
Nasip kısmet tabi
O konuda şanslıyım Allahtan ( tek şansım diyebilirim) etim baya sıkıdır hatta selülit bile çok az var ( eşimin zayıf kuzeninde bile benden fazla )
En son bir ara yine dellenip ben obezite ameliyatı olacağım diye görüşmeye gittiğim doktora o zaman kilomu söylediğimde inanmadısen okadar varmısın yaw yaptı aslında 80e bile düşsem bana yeter ( gerçi o kiloyu görüncede eminim daha aşağısını isterim ben )
Bende geçen gün ölçülerimi aldım hatta İGde de paylaştım burada dursun 1 ay sonra bakalım ne kadar fark göreceğim diyeBirazdan hatta yine sporumu yapacağım sonrada duşumu alır ütülerimi yaparım ( 1 posta Allahtan yani en fazla yarım saatimi alır )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?