80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Hele şükür gelebildim

Annemler daha 10 dakika oldu gideli Fenerbahçenin maçı varmış babamla eşim onu izlediler bizde Annemle çay faslından sonra balkona kaçıp uzun uzun sohbet ettik
Şükür bugünümde gayet güzel geçti ve hiç kaçamak yapmadım ( çayın yanına Annemlerede sadece grisini çıkardım ama bir tane bile yemedim )

Yatmadan sizlere bakayım dedim

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide yazayım

Sabah; 1 fincan şekersiz Filtre kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen; 1 katı yumurta, 1 büyük havuçun rendesi az zeytinyağ ve bol limonla ( aslında birde 25 gr yağsız peynirde vardı ama onu unuttum )
Akşam; 1 bardak yoğurt ( 2 dilim portakalın suyuda yazıyordu listeye göre ama bu mevsimde portakal yok )

Malum bugün ikinci günüm ama öncesinde de 2 gün protein ağırlıklı beslendiğimden İsveç diyetinin 4.cü gününü uyguladım ve şu an açım doğal olarak o yüzden fazla uzatmadan hemen yatacağım ki bir an önce sabah olsun

Yarında büyük bir heycanla tartıda göreceğim müthiş rakamı merak ediyorum
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz

Ben de babamla izledim maçı sonra bir geleyim dedim

Benim menüm aynı, doktora gidip değiştiremedim diye yazmıyorum valla menüyü..Bir gitsem de değiştirsem keşke sıkıldım valla Bulunduğum ülkede galeta / grissini kültürü yok özledim valla.Biri benim önüme çıkarsa hapur hupur yerim

Yarını ben de çok merak ediyorum.Kendim için değil de sizin için heyecanlıyım bu hafta battım ben

KIZLARRRRR GÜNAYDINNNN
Uzun zamandır yazamadım. internetim yoktu .ama hergün aklımdaydınız naptılar acaba ne durumdalar diye

oynakbaşı34 yavrucuğunun teog sonucu için tebrik ederim. Allah daha güzel günlerini göstersin inşa. Allah nazarlardan korusun .
Gelelim kilo mevzusuna ;
9 ağustosta internetim az deyip hemen kilo paylaşaımı (79.3) yapıp çıkmıştım.
10 ağustosta kilo sıralaması yapılmış çok sevindim adımı gördüğümde
gerçi kilom yanlış olmuş ama sorun değil yine 3. oluyorum.

BAŞLANGIÇ KİLOM : 81.5
29 TEMMUZ (1.hafta):80.3
9 AĞUSTOS (2.hafta ): 79.3
14 AĞUSTOS(3. hafta ):78.6
21 AĞUSTOS ( 4. hafta bugün ):77.7
TOPLAM FARK :3.8 KG
GEÇEN HAFTADAN FARK :0.9 GR

Kendinize iyi bakın.. HERKESE BOL EKSİLİ GÜNLER DİLİYORUM

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayılır olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Şükür bu sabahta çok erken uyandım ve kendimi çok iyi hissettim
Sanırım ufak ufak uykumda düzene girmeye başladı

Hemen aklımdayken bildirimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.7 kg
Bu hafta; 103.7 kg
Giden; 1 kg
Yüzdesi; 0.96 %

Toplam giden; 20.8 kg

İkili rakamlara çok az kaldı Allahın izniyle İnşallah haftaya dahada güzel bir sonuç görürüm

Harikasın canım inşallah çok daha güzel kilolar gider

Bugünün ilk kilo paylaşımını yapmış bulunmaktayım
HADİ BAKALIM KIZLLAAARR VERDİK Mİ KİLOLARI

İnşallah her hafta hepimiz çok güzel kilolar veririz

oynakbaşı34 kilo sıralamasını uğraşıp zaman harcayıp yaptığın için çok çok teşekkür ederim .

Rica ederim canım ne demek seve seve

teşekkür ederim oynakbaşı34 çok sağol
Tebrik ederim 9lu rakamlara çok az kalmış çook heyecanlı bende 7 li rakama geçince öyle mutlu oldum ki anlatamam

GİDİYOOORR GİDİİİYORRR GİDİİİYORRR DAHA FAZLA GAYRET

NeseDogan tavsiye ettiğin videoyu yapmaya başladım teşşekkür ederim tekrar paylaşımın için .
Leslie ile yürüyüs ve pilates bide o video evde ter atıyorum resmen

Kızlar hepinize merhabalar :)

Ben kilo bildiriminde bi cumartesi pazarı falan bekleyeyim ya al ver erken fark azıcık bişiy bikaç yüz gram verirsem daha mutlu olcam

Canım tebrik ederim seni çok iyi gidiyorsun maşallah Yalnız bir an yanlış gördüm 1 haftada sandım 3.8..Tırlatmaya az kaldı doktorum nerde diye dolancaktım

oynakbasi34 Seni canı gönülden tebrik ediyorum canım benim maşallah sana Allah nazardan korusun...1 haftada 1 kilo görüyorum sırrın ne hiç farkedemedim

Toplam rakamın müthiş zaten..Darısı başımıza :) İnş. en kısa zamanda 2 haneli rakamlara inersin canım 2 haftaya falan yaparsın zaten hadi hayırlısı :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Eşim sağ olsun şirketten kendi bilgisayarını getirdide bu gece takılmadan yazabileceğim

Hazır aklımdayken hemen bugün yediklerimide paylaşayım ;

sabah; 1 büyük havuç rendesi
Öğlen; 200 gr ton balığı ( light ve iyice yağı süzülmüş bu arada tübe bir daha light ton balığı almam hiç güzel değilmiş
Akşam; 6 ızgara köfte, salata, 1 bardak ayran ( ayran listede yoktu ama uzun zamandır içmedim canım çekti hem oda protein )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Dün gece lodostanmıdır nedir felaket başım ağrıdı sabaha karşı uyudum ama yinede erken uyandım
Eşim küçük kuzuylada Eminönüne inince bende hemen sizlere bakayım dedim
Birazdanda duşumu alırım rahat rahat ( küçük kuşum ne zaman duşa girsem kapıya yapışır benide yıka diye )

Bu arada yarında Arkadaşlarla Edirneye ciğer yemeğe gidecekmişiz hiçte sevmem ama maksat gezmek olsun üstelik eşimede dedim kusura bakma ben asla liste dışına çıkmam ona göre diye

Yine ben geldimm

Öğlende çocuklarla AVMye gittik hem biraz dolaştık hemde gitmişken gözlüklerimizi aldık
Anam meğer gözüm ne bozukmuş Gözlüğümü takınca resmen HD kalitesinde görmeye başladım
Tabi şimdi çok tuhaf geliyor ama inşallah alışacağım ( önceden sırf kitap okurken takıyordum ama eşim bu kez düzenli tak ki daha beter olmasın dedi haklı olarak

Çocuklarla akşam yemeğimizide yedik ( gerçi kuşum babasıyla tekrar yer dayanamaz )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 08:30 gibi ) Şekersiz ve sütsüz filtre kahve
Öğle; ( 12:00 gibi ) 3 haşlanmış yumurta, 1 bardak yoğurt ( listeye göre havuç vardı ama ben yoğurt yedim çünkü havuç yaramıyor bana kan şekerim fırladığından )
Akşam; ( 17:00de ) 250 gr tavuk göğüs, 1 tabak salata ( az zeytinyağlı bol limonlu ve tuzsuz tabi )

Şu anda cidden çok şiş hissediyorum kendimi sanırım mide ufalmaya başladı çünkü eskiden bukadarcıkla doymazdım
Bu saatten sonrada ancak sıvı tüketirim hatta limonlu suyumu ve normal suyumuda yanıma aldım
Henüz belli değil ama belki akşam geç saatte arkadaşlarla yine sahile ineriz çay keyfi yapmaya ama o zamanda kesinlikle kararlıyım birşey yenmeyecek hatta spor aletlerine yakın bir yere oturursak gecede olsa sporda yaparım

Merhaba kizlar :)

Şu an biraz işim var kilo bildirimi yapip kaçacağım

Geçen hafta : 88.4

Bu hafta: 87.9

Fark : 500 gram

Geçen haftaki dügün kaçamağımdan sonra iyi topladim ☺

sen baya vermıssın cnm masallah ıns bende bı on daha versem rahatlıcam cnm hyrlısı ıle verırız ınss:)

Valla canım bana mı dedin oynakbasi34 'na mı dedin anlayamadım.En son kilo bildirimi yapan benim ama totalde çok veremediğim için üstüme alınamadım

Ama gene de amin inş. demek istedim.Birlikte sene sonuna kadar süper olucaz inş. :)

Hayalim başarılar bölüme before/after fotomu yayınlamak

teşekkür ederim canım bi haftada 3.8 keşke verebilsem :) 1 aylık oldum işte

Gözlüğü takınca HD kalitesi çok güldüm ya ne güzel tanımlamışssın oynakbaşım :)

Kızlar benim bu haftasonu yatılı misafirlerim vardı.Çok yoğun geçti.Cumartesi spor yapamadım 2lt su içtim
dün gece yorgunluktan ölüyodum yinede 40 dk pilates yaptım. 2lt su sadece içtim
Bir itirafım var 1 dilim pasta yedim 1 dilim kek yedim.Bugün 3lt su içip daha fazla spor yapacağım inş.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii
Herkese hayırlı sabahlar ve çooook güzel bir hafta diliyorum

Dün inanılmaz güzel geçti günümüz ve gece 11e geliyordu eve geldik tabi çok yorgun olunca uğrayamadım hemen çocukları yatırıp bende yattım
Sabahın 6sında uyanıp hazırlığımı yapıp ev ahalisini uyandırıp yola döküldük
Tabi yola çıkmadan hemen termos bardağıma kendime şekersiz filtre kahvemi yaptım ki sabah dışarda piknik havasında kahvaltı yapalım diye tutturan eşler yüzünden fazla kaçırmıyayım diye gerçektende işe yaradı

Dün çok fazla kasmadığım halde bu sabah cumaya nazaran eksi ama bir önceki güne nazaran sadece 100 gr artı gördüm

YOl boyunca nostaljik şarkılara karı koca bağıra bağıra eşlik edip şarkı söyledik hatta bir ara kafayıda camdan uzatsammı diye düşündüm ama okadarda değil
İnanılmaz güzel bir yolculuktu üstelik Edirneye en son ufakken gitmiştim ve hayal meyal hatırlıyordum oralarada bayıldım özellikle Selimiye Camiiyine bayıldım inanılmaz güzel bir havası vardı
Bol bol dua ettim tabi hepimiz için Rabbim inşallah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnn

Tabi bizimkiler Edirneye gidipte ciğer yemeden dönülmez diye tutturdular ve öğle yemeğini güzel bir yerde yedik ( ben normalde ciğer ağzıma sürmem ama orada sadece tadına baktım ve aslında güzeldi ama tabi yağda kızardığı için yemedim onun yerine tavuk şiş ve salata yedim az da ortadaki cacık ve bir ikide patatesden aldım heee pişmanmıyım asla çünkü çakallık yapıp üzerine bol limonlu su içtim ( arkadaşda sabahki kahvaltıdan kalma limon varmış sıktım suyuma belki eritir diye ) Tabi öğle yemeğinde biraz listemin dışına çıktığım için sabaha kadar başka birşey yemedim ( çocuklar maalesef atıştırmalık birşeyler yediler ama tadına bile bakmadım )
Benzincinin birinde de kaynar suyu bulunca gece 1 şekersiz kahve daha içtim ve hiç açlık hissetmeden sabahı yaptım

Bu arada tabi Edirnenin tepesinde Balkan müzesi varmış gitmişken onuda gezdik ve oralara okadar hayran kaldım ki seneler önce yapılan yerleri korumuşlar ve o zamanlar ne şartlarda savaşıldığını görünce cidden üzüldüm sonuçta ne zorluklarla savaş kazanmışlar, şehit olmuşlar Askerler ilgileniyor orayla ve onları üniformalı dolanırken görünce gözlerim doldu evet onların aileleri bir nebze daha rahat ama maalesef artık hiç bir yer güvenlide sayılmaz....Rabbim tüm Mehmetciklerimizi korusun hayırlısıyla tezkere almayı nasip etsin; Vatanımıza zarar veren herkesede en kısa zamanda gereken cezayı versin.....Aminnnnnnnnnnnn

Sabah yediğim bir kaç patates ve cacık yüzünden ( heee unutuyordum 1 ufakda olsa dondurmada yedim ) tartıda baya bir artı bekliyordum ( bünyem cins sonuçta ) ama sanırım bünyemi çözdüm ve tabiki bundan sonra kaçamak yapmamaya gayret edeceğim ama kırk yılın başıda bir kaçamak oluşursada asla canımı sıkmadan dengeleyip hemen limonlu suyumla onların yağlara dönüşmesini engelleyeceğim

Cuma bomba gibi geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr

Sanırım bana dedi tabi daha en az bir okadar daha vermem lazım
Bende inşallah 2li rakamları bir göreyim bir tane before after yaparım ama boydan olanı bir 20 kg daha gidince 124.5 kgla çekilmiş boydan bir resmimi bulursam boydanda olur tabi ( özellikle boydan çektiğim bir tane var ondada 110 kgdum ama bakalım fark görürsem boydanda yaparım before / after

Gözlüğü takınca HD kalitesi çok güldüm ya ne güzel tanımlamışssın oynakbaşım :)

Ama cidden normalde bana göre gözümde sorun yoktu ( astikgmat başlangıçı olduğunu biliyordum ama görüntüde bana göre fark yoktu ) tabi gözlüğü takınca okadar bariz fark vardı ki sanki HD oldu yine bunada şükür daha beter olupta 3D ye dönseydi görüntü gözlüğü takınca daha çok şaşırırdım kesin

Hemen aklımdayken dünki menümüde paylaşayım

Yola çıkarken kahvaltıya daha var diye şekersiz sütsüz filtre kahve
sabah; ( 09:30 gibi )
az birşey melemen
domates
salatalık
10 adet zeytin

ara;
1 ufak dondurma ( niyetim yoktu da arkadaş sormadan almış )
1 maden suyu

Öğle; ( 15:00 )
1 porsiyon Tavuk şiş
1 tabak karışık salata bol limonlu
1/2 kase Cacık
3 - 4 patates

ara; limonlu soda

akşam; yok daha doğrusu sadece şekersiz Kahve ve bol limonlu su

Şükür liste dışına çıktığım halde cumaya göre eksideyim ama tabi bu artık nasılsa dengelemeyi öğrendim daha sık kaçamak yapabilirim anlamına gelmez Aksine mümkün olduğunca kaçamaksız gececek günlerim

Arkadaşlarla Kurban bayramındada Canakkale Şehitliğinemi gitsek diye düşünüyoruz en azından o zamana kadar kesinlikle kaçamak yok bana hem daha fazla vermem lazım o güne kadar hemde en azından kırk yılda birden birşey olmaz diyebilmem için üzerindende uzun bir süre geçmesi şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…