- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür gelebildim
Annemler daha 10 dakika oldu gideliFenerbahçenin maçı varmış babamla eşim onu izlediler bizde Annemle çay faslından sonra balkona kaçıp uzun uzun sohbet ettik
Şükür bugünümde gayet güzel geçti ve hiç kaçamak yapmadım ( çayın yanına Annemlerede sadece grisini çıkardım ama bir tane bile yemedim)
Yatmadan sizlere bakayım dedim
Hemen aklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Sabah; 1 fincan şekersiz Filtre kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen; 1 katı yumurta, 1 büyük havuçun rendesi az zeytinyağ ve bol limonla ( aslında birde 25 gr yağsız peynirde vardı ama onu unuttum)
Akşam; 1 bardak yoğurt ( 2 dilim portakalın suyuda yazıyordu listeye göre ama bu mevsimde portakal yok)
Malum bugün ikinci günüm ama öncesinde de 2 gün protein ağırlıklı beslendiğimden İsveç diyetinin 4.cü gününü uyguladım ve şu an açım doğal olarako yüzden fazla uzatmadan hemen yatacağım ki bir an önce sabah olsun
Yarında büyük bir heycanla tartıda göreceğim müthiş rakamı merak ediyorum
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz
KIZLARRRRR GÜNAYDINNNN
Uzun zamandır yazamadım. internetim yoktu .ama hergün aklımdaydınız naptılar acaba ne durumdalar diye
oynakbaşı34 yavrucuğunun teog sonucu için tebrik ederim. Allah daha güzel günlerini göstersin inşa. Allah nazarlardan korusun .
Gelelim kilo mevzusuna ;
9 ağustosta internetim az deyip hemen kilo paylaşaımı (79.3) yapıp çıkmıştım.
10 ağustosta kilo sıralaması yapılmış çok sevindim adımı gördüğümde
gerçi kilom yanlış olmuş ama sorun değil yine 3. oluyorum.
BAŞLANGIÇ KİLOM : 81.5
29 TEMMUZ (1.hafta):80.3
9 AĞUSTOS (2.hafta ): 79.3
14 AĞUSTOS(3. hafta ):78.6
21 AĞUSTOS ( 4. hafta bugün ):77.7
TOPLAM FARK :3.8 KG
GEÇEN HAFTADAN FARK :0.9 GR
Kendinize iyi bakın.. HERKESE BOL EKSİLİ GÜNLER DİLİYORUM
Bugünün ilk kilo paylaşımını yapmış bulunmaktayım
HADİ BAKALIM KIZLLAAARR VERDİK Mİ KİLOLARI
oynakbaşı34 kilo sıralamasını uğraşıp zaman harcayıp yaptığın için çok çok teşekkür ederim .
KIZLARRRRR GÜNAYDINNNN
Uzun zamandır yazamadım. internetim yoktu .ama hergün aklımdaydınız naptılar acaba ne durumdalar diye
oynakbaşı34 yavrucuğunun teog sonucu için tebrik ederim. Allah daha güzel günlerini göstersin inşa. Allah nazarlardan korusun .
Gelelim kilo mevzusuna ;
9 ağustosta internetim az deyip hemen kilo paylaşaımı (79.3) yapıp çıkmıştım.
10 ağustosta kilo sıralaması yapılmış çok sevindim adımı gördüğümde
gerçi kilom yanlış olmuş ama sorun değil yine 3. oluyorum.
BAŞLANGIÇ KİLOM : 81.5
29 TEMMUZ (1.hafta):80.3
9 AĞUSTOS (2.hafta ): 79.3
14 AĞUSTOS(3. hafta ):78.6
21 AĞUSTOS ( 4. hafta bugün ):77.7
TOPLAM FARK :3.8 KG
GEÇEN HAFTADAN FARK :0.9 GR
Kendinize iyi bakın.. HERKESE BOL EKSİLİ GÜNLER DİLİYORUM
sen baya vermıssın cnm masallah ıns bende bı on daha versem rahatlıcam cnm hyrlısı ıle verırız ınss:)
teşekkür ederim canımKızlar hepinize merhabalar :)
Ben kilo bildiriminde bi cumartesi pazarı falan bekleyeyim ya al ver erken fark azıcık bişiy bikaç yüz gram verirsem daha mutlu olcam
Canım tebrik ederim seni çok iyi gidiyorsun maşallahYalnız bir an yanlış gördüm 1 haftada sandım 3.8..Tırlatmaya az kaldı doktorum nerde diye dolancaktım
oynakbasi34 Seni canı gönülden tebrik ediyorum canım benim maşallah sana Allah nazardan korusun...1 haftada 1 kilo görüyorum sırrın ne hiç farkedemedim
Toplam rakamın müthiş zaten..Darısı başımıza :) İnş. en kısa zamanda 2 haneli rakamlara inersin canım 2 haftaya falan yaparsın zaten hadi hayırlısı :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Yine ben geldimm
Öğlende çocuklarla AVMye gittik hem biraz dolaştık hemde gitmişken gözlüklerimizi aldık
Anam meğer gözüm ne bozukmuşGözlüğümü takınca resmen HD kalitesinde görmeye başladım
Tabi şimdi çok tuhaf geliyor ama inşallah alışacağım ( önceden sırf kitap okurken takıyordum ama eşim bu kez düzenli tak ki daha beter olmasın dedi haklı olarak
Çocuklarla akşam yemeğimizide yedik ( gerçi kuşum babasıyla tekrar yer dayanamaz)
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 08:30 gibi ) Şekersiz ve sütsüz filtre kahve
Öğle; ( 12:00 gibi ) 3 haşlanmış yumurta, 1 bardak yoğurt ( listeye göre havuç vardı ama ben yoğurt yedim çünkü havuç yaramıyor bana kan şekerim fırladığından )
Akşam; ( 17:00de ) 250 gr tavuk göğüs, 1 tabak salata ( az zeytinyağlı bol limonlu ve tuzsuz tabi )
Şu anda cidden çok şiş hissediyorum kendimisanırım mide ufalmaya başladı çünkü eskiden bukadarcıkla doymazdım
Bu saatten sonrada ancak sıvı tüketirim hatta limonlu suyumu ve normal suyumuda yanıma aldım
Henüz belli değil ama belki akşam geç saatte arkadaşlarla yine sahile ineriz çay keyfi yapmaya ama o zamanda kesinlikle kararlıyım birşey yenmeyecek hatta spor aletlerine yakın bir yere oturursak gecede olsa sporda yaparım
hiç vermemekten iyidir azımsama 500 gr da olsa canımMerhaba kizlar :)
Şu an biraz işim var kilo bildirimi yapip kaçacağım
Geçen hafta : 88.4
Bu hafta: 87.9
Fark : 500 gram
Geçen haftaki dügün kaçamağımdan sonra iyi topladim ☺
Valla canım bana mı dedinoynakbasi34 'na mı dedin anlayamadım.En son kilo bildirimi yapan benim ama totalde çok veremediğim için üstüme alınamadım
Ama gene de amin inş. demek istedim.Birlikte sene sonuna kadar süper olucaz inş. :)
Hayalim başarılar bölüme before/after fotomu yayınlamak
Gözlüğü takınca HD kalitesiçok güldüm ya ne güzel tanımlamışssın oynakbaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?