80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım İG İnstagramın kısaltması
Benimde orada Diyet hesabım var arada resim paylaşıp diğer diyet hesaplarını takip ettiğim

İnşallah iş konusuda hayırlısı neyse o olur Bakalım dişçi hatundan henüz haber yok eşimde cins internetten iş aramamı istemiyor güvenilir olmazmış
Valla ne olur bilmiyorum ama sanki çalışmaya başlarsam benim için daha iyi olacakmış gibi hissediyorum hem benim moralim daha yüksek olacak maddi ve manevi açıdan hemde sabahtan akşama evde kimse olmayacağı için ev dağılmayacak ve düzenimiz daha düzgün olacak diye tahmin ediyorum Tabi daha evvelde 2 kere çalışma teşebbüslerim olmuştu Birinde 1 aydan fazla çalıştım adam maaşımı vermedi birde sigorta başlangıçıda yapmadı ( onu netten bulmuştum ) istifağ ettim ikincisi dahada vahimdi 10 gün zor dayandım ve sonunda Patronun kızıyla tartışıp ertesi gün telefon açtım patrona kusura bakmayın ama sizin kızınızla daha fazla aynı ortamda çalışamam dedim ( aile şirketiydi ve patron rahmetli KPnin arkadaşıydı Oğlu ve kızıda aynı şirkette tabi ve devamlı kavga gürültü vardı hatta küfürler havada uçuşuyordu hayır sıkıntı o da değildi gelen Arap müşteriye İngilizce tercüme yapmam istendi ve o müşteri Patronunda 30 senelik aile dostu olduğu için onları Mısıra davet etti tabi bende tercümeyi ben yaptığımdan nezaket icabı benide davet ettiler Patronun kızıda Babası ve Müşteri odadan çıkınca resmen bana bak adamın sende gözü kaldı artık adamın kaçıncı eşi olursun bilemem demezmi ki hatun benim kim olduğumu ve evli olduğumu biliyordu Resmen beynimden kaynar sular döküldü bugün böyle diyen yarın öbür gün şirketteki başka elemanlarla beni yakıştırır hatta 0 zamanlar 45 yaşlarında olan abisine bile yakıştırır diye düşündüm ve durumu ertesi gün Patrona telefon açıp izah ettim adam tabi şok oldu ve ne desen haklısın yine iyi dayandın senden önceki 1 hafta bile dayanmadı dedi Meğer ailecek bıkmışlar hatundan ama işte adam kızını yerine birini yetiştirmeden saf dışı bırakamıyormuş yerine beni düşünmüş ama hatun hem işi öğretmek istemedi hemde böyle saçma sapan yakıştırmada bulundu ) ve bir Kariyer planım daha suya düştü o şekilde

Bakalım bu kez ne olacak

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Yine ben geldim ama bu kez jet hızıyla

Şapşik ben kuzenin çantasındaki bir fermuarı görmemişim meğer oradaymış şarj kablosu yenge boşuna gitti desene günün diye gülüyor kuzen
Neyseki artık rahatım en azından cumaya kadar

Selam hanımlar zayıflamalar nasıl gidiyor? 3 hafta oldu ben diyete başlayalı 84.3 ile başladım şu an 80' nim
Bayrama kadar en azından bi 75 e felan düşsem yaa

ARamıza hoşgeldin Maşallah canım 7li rakamlara gram kalmış
Darısı benimde başıma
İnşallah senide bundan sonra burada görürüz ve birlikte hedeflerimize emin adımlarla yürürüz

sen verırsın valla oymakbaşım :) valla aşkınıza hayranım ! maşallah .... bıde anlasıyla beraber tum duygularıda yasıyorsunuz ya kavga etmeden cok tatlısınız :)

ayaklarımı cırpıcam bacaklarımı sıkılastırıcam suyun altında kımse gormeden
bu sene ımkansız bıkını gıymem bende..
sımdı agda yaptım gec kaldım bugun ısler vardı halletmem gereken dısarda sonrada evdekı ısler valllahı agda dus az once bıttı 3 gıbı ve heryerım soyulmus nedense.. cıldım hassastır ama bu kadar soyulma olmamıstı hıc vucudumun her bolgecısnde bı el ayası kadar soyulmus yer olmus ne ılgınc bır vucudla tatıle gıdıyorum allahımmm ..
sabah yola cıkıyoruz ordan gırebılırsem bakalım ben tlf dan kullanamıyorum da. :)
hepınız kalın saglıcakla ... kendınıze ıyı bakın :)

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Eşimi ve kuzeni şimdi işe uğurladım ve ilk önce sizlere bir selam vereyim dedim
Küçük kızım ille bende işe geleceğim diye tutturunca eşimde çocuklarıda al öğlende gel birlikte yemek yiyelim dedi Hazır patronda yokken rahat rahat biraz şirkette takılır sonrada küçük kuzumu parka götürürüm nasılsa akşamlık yemeğimde hazır

Şimdi hemen bir duş alıp kahvaltımıda yapayım sonra öğlene kadar bol su ve bol muhabbet

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah sanada ileride hayırlı biriyle evlenip çok mutlu olmayı nasip eder tabi sana daha fazlasını da nasip edip düzgün bir aileye gelin değil evlat olmayı nasip eder Rabbim inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnn ( O konuda şansızım çünkü malum KVm beni günahı kadar sevmez sanki ben ona bayılıyormuşum gibi )

Çok geçmiş olsun canım acaba kullandığın ağdada mı sıkıntı vardı Benim ve kızımında cildi çok hashasdır hatta en son kızıma ağda yağtığımda yeni aldığım bir ağdayı kullanmıştım ( her zamanki markadan farklı oda biraz daha büyük kutu olduğundan almıştım ) kızcağızın her yeri kabardı Sanırım içindeki maddelerden biri alerji yapmıştı
Şükür 1 hafta sonra birşey kalmadı ama tabi ben sinir oldum nasıl böyle birşeye sebep olurum aynı markayı alsaydım ya diye
Birde şu Sil ağda bantlarıda bende deriyi pul pul yapıyor sanki güneş altında fazla yanmışımda cildim soyulacakmış gibi

Umarım önemli bir şey değildir de iki güne geçer
Bu arada size hayırlı yolculuklar ve iyi tatiler a
Çok güzel vakit geçirip enerjik bir şekilde aramıza dön canım
Cepten bende zorlanıyorum ama arada iyiyim desen yine yeter canım sen tatilin tadını çıkar

Oyy kızlar ben kendime ne ettim

Yaklaşık 3-4 gündür kişisel problemlerim var.Biraz da takanak bir insanım amannn hallolur diyip çıkamıyorum işin içinden.Hallolana kadar kafama takıyorum ne zaman o iş hallolur o zaman rahatlıyorum.Böylebir 3-4 gün geçirdim ne yazık ki spor falan hak getire Yediklerimde kaçamak yapmadığım için kilo almadım çok şükür fakat spor yapmadığım için kilo veremedim de üzgünüm Şimdi lesliemi bitirdim duşumu aldım yeşil çayımı içtim.Dışarıda işim var bugün.Sonuna kadar geldim videonun ilk günkü hamlığım yok ama nasıl geldim Allah bilir Tövbe bir daha çok önemli konular haricinde sporumu aksatırsam

Selam hanımlar zayıflamalar nasıl gidiyor? 3 hafta oldu ben diyete başlayalı 84.3 ile başladım şu an 80' nim
Bayrama kadar en azından bi 75 e felan düşsem yaa

Merhaba canım :) Hoşgeldin.Ben bu başlığın belası :) Hep bir işi ters gideniyim Maşallah sana 5 kilocuk kalmış darısı başıma 88.9larda sürünüyorum ben

Kızlar merhaba , ben çooook eskilerdenim , hala beni tanıyanlar var mı ? Kaçak oldum ama sizleri unutmadım hiç

Merhaba canım ben o kadar eskilerden olmadığım için bilemiyorum tabi ama mesaj yazmadan geçmek istemedim

oynakbasi34 O makaleyi okucam canım merak ettim de şu an biraz işim var uçtum ben

Bu arada NeseDogan nerde yahu

Buvdayim buvdayim :) Ya Sakaryaya geldim demistim ya hani teyzemlere findik toplamaya.Ilk gun ciktim findikliga sabah 9 aksam 5 arasi findik topladik o günesin altinda.Gece bi bas agrisi mide agrisi bulantisi dedim ben gidiciyim herhalde.Güneş carpmis megersem beni.2 gündür yatiyorum valla hala daha midem cok kötü toplanamadim.Spor hak getire ama yedigime ictigime dikkat ediyorum yine Allaha sükür bozmadim rejimi.Bir de istah falan da kalmadi zaten canim sıkılsa bilse aklima yemek gelmiyor cok sükür.Tek tek tek cevap yazamasam da hepinizin yazdiklarini okuduk arkadaşlar.Bu hafta kilo bildirimi yapamicam cunku evde tarti yok.Komsu da falan da yok bildiginiz köydeyim iste burdakilerin tartiya ihtiyaci da yok cunku :) Sabahtan aksama kadar tarladalar kilo problemleri yok o yüzden de

Haftaya dönücem istanbula Allah nasip ederse o zaman bildirim yaparim artik :)

Allaha emanet olun :)

He bu arada aramiza katilan yeni arkadaslar varmis.Hepiniz hosgeldiniz :)

Selam arkadaşlar bende uzun zamandır formda yoktum.Bende sizler gibi aynı dertteyim.Beni de aranıza alırsanız sevinirim bir hafta önce bende zayıflamaya karar verdim.
Başladığımda 88.7 idim tam başladım kayınvalidemlere gittim beş gün orda kaldım ve tam anlamıyla adapte olamadım.Şimdi evde devam ediyorum Allahın izni ile.Sabah tartıldım 87.9 olmuşum.Kızlar ben hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm sıkıntı beni mahvetti
Son bir yılda 10 kilodan fazla aldım.Bu arada boyum da 1.65
Daha önce 79 kiloyla başlayıp tam 17 kilo vermiştim.Ama dikkat etmediğim için malesef geri aldım.Şimdi çok kararlıyım.Yalnız sizden ricam ekonomik ama az kalorili neler yiyebilirim.Fikirlerinize çok ihtiyacım var...

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) Yeni insanlar görmeyi seviyorum ben ne kadar kalabalıksa o kadar motive ve enerjik hissediyorum kendimi :)

Şahsen bu konularda akıl veren değil akıl alan tarafım ben Hatta diyetisyene de gidiyorum ( pko'lu olduğumdan tek başıma yapmak istemedim ) Şahsen verdiği listede çok değişik bir şey yok.Sabah peynir zeytin yumurta öğlen sebze yemeği.Evde ne pişerse ondan yiyorum.Akşamları et,tavuk ya da balık yemem lazım güya ama bugün yoktu mesela fırınlanmış karnıbahar yedim pek de severim :) Abur cuburu kesip sebze ağırlıklı beslenmeye başlayınca doğal olarak kilo gidiyor zaten ama spor da yapmak lazım.Bazı sorunlar yüzünden spor yapamadım son bi kaç gün.Hiç kilo verememişim

Çok teşekkürler arkadaşlar İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz. Benim bir sorum vardı acaba hiç kaçamak yapıyor musunuz

İnş. canım :)

Ben kendi adıma konuşayım yaklaşık bir aydır diyetteyim.Yalnızca reglyken çikolatalı puding yemiştim bir kere.O da bildiğim bir marka değildi ama çikolata oranı yüksek değildi sanırım.Kilo artışı falan yapmamıştı yürüyüşümü sporumu aksatmadığım içindi bence :) Onun dışında ilaç kullanıyordum mide bulantısı ve aşırı açlık yapıyordu bende.Bir gece mecburen biraz susamsız çubuk kraker yemiştim midemi bastırsın diye.O da kaçamaktan sayılır mı bilemiyorum Arada ailem baskı yapıyo aman ye diye de yanaşmıyorum.Henüz kendimi ödüllendirecek kadar bir şey başarmadım.Önce başarayım sonra ödülümü bir güzel yerim

NeseDogan Ayy canım ya çok geçmiş olsun.Havalar çok fena inan insan evde bile duramıyor.Evde bile başıma güneş geçebilirmiş gibi hissediyorum.Bu sıcakta o kadar saat dışarda olman tehlikeli tabi hele hele öğlen saati.İyileşme sürecine girmişsin sanırım tekrardan geçmiş olsun.Rejimi düşünme biraz kendine bak.Vücut direncin düşerse toparlanman zaman alır.Güneş çarpması basit bir şey değil sen önce sağlığına kavuşmaya bak rejim halledilir canım

Ya ben de bir kere kaçamak olarak pizza yedim çok pişmanım valla ama o gün boyunca diyet listemden daha az yiyerek dengelemeye çalıştım Bu haftaki diyetisyen görüşmemde umarım kilo vermemiş olmam

Ya ben de bir kere kaçamak olarak pizza yedim çok pişmanım valla ama o gün boyunca diyet listemden daha az yiyerek dengelemeye çalıştım Bu haftaki diyetisyen görüşmemde umarım kilo vermemiş olmam

Yok ozellikle su an pizzayi hayatta agzima sokmam.Bunun mevcut kilo ve hedefle de alakasi var biraz bence.Hedefime yakin olsam gevseme olurdu ama hedefim 70 ben en son 88.9dum cok uzaktayim anlayacahin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar
Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direk Kuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik
Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı )
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu

Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi
Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimize sağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur )
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine

Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar

Kızlar merhaba , ben çooook eskilerdenim , hala beni tanıyanlar var mı ? Kaçak oldum ama sizleri unutmadım hiç

Anammmmmmmmmmmmmmm kaçakkkkkkkkkkkkk nerelerdesin sen bakayım
En eskilerden de bir tek ben varım ( Kadınlar kulübünün demirbaşı olarak kayıt edileceğim yakında Yangında ilk kurtarılacaklar arasındayım hatta )
Canım valla sen en son buradayken kaç kiloydum hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle bıraktığın gibiyimdir

Sen ne alemdesin canım nasıl kilolarla aran

İnşallah bundan sonra senide her daim burada görürüz ( hedefine çabucak ulaş ama bizi bırakma bir daha )

Canım bende eskiden aynı senin dediğin gibiydim günlerce kendimi hasta edene kadar takıyordum ama sonunda kendime ancak zarar verdiğimi idrak ettimde ufak ufak vazgeçtim o huyumdan
Hala arada bir depresyona giresim var ama şükür ertesi gün geçiyor

Canım kiloya takılınca stres daha çok yapıştırıyor bence kiloları bize o yüzden heleki o konuda hiç sıkıntı yapma eminim çok güzel kilolar vereceksin sende

Makaleyi okumak zorunlu değil tabi ama inan çok güzel bilgiler barındırıyor hepimize faydası olacağına emin olduğumdan paylaştım fırsatın olunca okursan hak vereceksin zaten

Canım o zaman seni bu haftalık sabit yazıyorum ve geldiğinde senden bir sonraki bildirimde süper bir sonuç istiyorum Şimdiden sana iyi tatiller tekrar umarım çok güzel vakit geçirirsin ve enerji depolayıp geri dönersin

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah sende daim olursun ve birlikte çok güzel kilolar veririz

Canım şimdi geç oldu ama yarın sabah eve gelir gelmez hemen ufak bir liste yapar ekonomik, glisemik indeksi ve kalorisi düşük bir liste yapar yayınlarım o zaman hem hepimize fikir olur ( tek tek besinleri yazarım ayriyettende yememize sakınca olmayan menüler oluşturmaya çalışırım hem ne pişirsem derdi olmaz o zaman

Çok teşekkürler arkadaşlar İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz. Benim bir sorum vardı acaba hiç kaçamak yapıyor musunuz

Hepimiz insanız canım dönem dönem bizimde mutlaka kaçamaklarımız oluyor ama sakın pes etmiyoruz ve aksine kaldığımız yerden birşey olmamış gibi devam ediyoruz sonuçta olmuşla ölmüşe çare yok dememişler boşuna
Bu arada Pizza kaçamağı yaptığını yazmışsın onada benden ufak bir alternatif;

Bende çok severim Pizzayı ama tabi kalorisi fazla diye pek yememeye çalışıyorum ( en son sanırım 5 ay evvel yemişimdir )
Sonraki haftalarda canım çok pizza çekmişti ve o anda bir arkadaşımın facebookdaki paylaşımı aklıma geldi ( oğlu ona çakma pizza yapmıştı )
Çakma pizza diyorum çünkü tadı cidden pizza gibi hatta gibisi fazla resmen pizzaydı zaten yaptığımız
Şu BİMde satılan lavaşlardan alıyorsun ( onlar kebapcılarda olanlardan az daha kalın )
Üzerine domates rendesini sürüp dilediğin bütün malzemeleri koy ( aynı pizzadaki gibi yani )
Hatta istersen iki lavaş arasınada rende kaşar yapıp dublex yapabilirsin Pizzanı
10 dakika fırında pişir tamamdır ( üzerindekiler pişsin yeter )
Hem aynı lezzet hemde pizzadaki kalın hamur olmadığından ( ince hamurluda olsa hamur oranı çakmayla kıyaslayınca çok daha az oluyor çakmanınki )
Normal pizzadan asla farkı yok üzerlik pizzaya konulanlar değil hamuru zaten kaloriyi etkiliyor

İnan gönül rahatlığı ile yapıp yiyebilirsin
Hem doyurucu hemde vicdanı sızlatmayan cinsten hani sabah kahvaltıda bile yapabilirsin ( 2 dilim ekmekten fazla değildir sonuçta o lavaşın kalorisi )

[QUOTE="oynakbasi34, post: 42157378, member: 280674"

Canım şimdi geç oldu ama yarın sabah eve gelir gelmez hemen ufak bir liste yapar ekonomik, glisemik indeksi ve kalorisi düşük bir liste yapar yayınlarım o zaman hem hepimize fikir olur ( tek tek besinleri yazarım ayriyettende yememize sakınca olmayan menüler oluşturmaya çalışırım hem ne pişirsem derdi olmaz o zaman

Çok teşekkür ederim.İlginiz için çok sağolun.Evde iki çocuk var kafayı yicem ne pişirsem diye onlara ayrı kendime ayrı offff

Hele şükür gelebildim

Göz doktoru muayenemizde gayet güzel geçti şükür çocukların gözlerde çok büyük fark yok ama maşallah benim sağ gözde birşey yokmuş pek ama sol göz baya ileriyimiş
Hani bir göz kalk gidelim derde diğeri çok yeme otur der ya benimkiside o hesap ölçüme göre
Tabi sağ gözümde sıkıntı olmadığı için gözlüksüzde rahat görebiliyorum ama gözlüğümü düzenli takmam gerekiyormuş Neyse alışacağız artık mecbur

Dönüşte Annem balkonda bizi görünce ille gel kahve içelim diyince onada uğradım biraz ve şimdi eve döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…