- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ben hep şanssızım ya şanssızlık bende bi kısır döngüİG ne bu arada ?
Unutmazsam inş. 1 ay sonra ben de farkı yazarım burda tabi bi fark olursa
Umarım iş de bulursun bu arada alırsın istediğin laptobuYalnız iş bulursan eğer diyeti falan koyverme aman
Selam hanımlarzayıflamalar nasıl gidiyor? 3 hafta oldu ben diyete başlayalı 84.3 ile başladım şu an 80' nim
Bayrama kadar en azından bi 75 e felan düşsem yaa
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar
Bu sabah 06:30da uyandım ve saat 07:00de güzelce mutfakta kahvaltımı ettimŞimdide keyif kahvemi içiyorum
Dün öğlende eşimin kuzeni ( ben artık evlatlığım diyorum hatta Annesine bile bazen takılıyorum ver nüfusunu bana oğlum yok nasılsa diyekadının bir tane oğlu var zaten ) Bursadan döndü ve haftasonuna kadar yine bizde
Eşimin Teyzeoğlunun yanında staja başlattık ona ve sabah ikisinide işe geçirdikten sonra hemen fırsatını yakalamışken onun bilgisayarına el koydum
Benim takozun yanında bu jet gibi ama kablosunu unutmuş getirmeyi
Neyse şarjı yettiği kadar keyif yaparım sonra yine takoza geçerim
Canım hiç canını sıkma evet insan baştan biraz herkes bana bakıyor gibi düşünebiliyor ( ki sen benim yanımda fıstık gibi kalıyorsun) ama emin ol bu tatil bile senin için bir fırsat
Denize girip bol bol yüz yada omuzlarına kadar suya girip bol bol yürüyüş yaparmış gibi yerinde bacaklarını indir kaldır hem serinlersin hemde bacakların sıkılaşır
Kız ben bu kilomla kaç senedir hep mayo giyiyorum ( ki inanılmaz ama bu sene rahat 95 kg olan bir hatunu bikiniyle gördümki ben olsam asla cesaret edemem )
Hayatım boyunca hiç bikini giymedim ama bazen eşime diyorum len 65i görürsem kesinlikle bir kez olsun bikini giyeceğim diyeaslında eşim çok kıskançtır hatta bu son tatilimizde bile deniz kenarında otururken bakınıp durdu ve sonunda hadi gidelim burası kıro kaynıyor demişti dedim manyak bir sürü fıstık gibi hatun varken kim ne yapsın beni diye ama ona göre öyle değilmiş Bikini konusundada aşkım zayıfla kendini mutlu hisset giy anasını satam bikiniyide diyor sırf ben kendimi daha iyi hissedeyim mutlu olayım diye razı geliyor heee okadar aşağı inebilirmiyim bilmiyorum ama seneye yaza kadar bir 20 kg daha hedefim sonrası Allah kerim
sen verırsın valla oymakbaşım :) valla aşkınıza hayranım ! maşallah .... bıde anlasıyla beraber tum duygularıda yasıyorsunuz ya kavga etmeden cok tatlısınız :)
ayaklarımı cırpıcam bacaklarımı sıkılastırıcam suyun altında kımse gormeden
bu sene ımkansız bıkını gıymem bende..
sımdı agda yaptım gec kaldım bugun ısler vardı halletmem gereken dısarda sonrada evdekı ısler valllahı agda dus az once bıttı 3 gıbıve heryerım soyulmus nedense.. cıldım hassastır ama bu kadar soyulma olmamıstı hıc vucudumun her bolgecısnde bı el ayası kadar soyulmus yer olmus ne ılgınc bır vucudla tatıle gıdıyorum allahımmm ..
sabah yola cıkıyoruz ordan gırebılırsem bakalım ben tlf dan kullanamıyorum da. :)
hepınız kalın saglıcakla ... kendınıze ıyı bakın :)
Selam hanımlarzayıflamalar nasıl gidiyor? 3 hafta oldu ben diyete başlayalı 84.3 ile başladım şu an 80' nim
Bayrama kadar en azından bi 75 e felan düşsem yaa
Kızlar merhaba , ben çooook eskilerdenim , hala beni tanıyanlar var mı ? Kaçak oldum ama sizleri unutmadım hiç
Selam arkadaşlar bende uzun zamandır formda yoktum.Bende sizler gibi aynı dertteyim.Beni de aranıza alırsanız sevinirim bir hafta önce bende zayıflamaya karar verdim.
Başladığımda 88.7 idim tam başladım kayınvalidemlere gittim beş gün orda kaldım ve tam anlamıyla adapte olamadım.Şimdi evde devam ediyorum Allahın izni ile.Sabah tartıldım 87.9 olmuşum.Kızlar ben hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm sıkıntı beni mahvetti
Son bir yılda 10 kilodan fazla aldım.Bu arada boyum da 1.65
Daha önce 79 kiloyla başlayıp tam 17 kilo vermiştim.Ama dikkat etmediğim için malesef geri aldım.Şimdi çok kararlıyım.Yalnız sizden ricam ekonomik ama az kalorili neler yiyebilirim.Fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Çok teşekkürler arkadaşlarİnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz. Benim bir sorum vardı acaba hiç kaçamak yapıyor musunuz
İnş. canım :)
Ben kendi adıma konuşayım yaklaşık bir aydır diyetteyim.Yalnızca reglyken çikolatalı puding yemiştim bir kere.O da bildiğim bir marka değildi ama çikolata oranı yüksek değildi sanırım.Kilo artışı falan yapmamıştı yürüyüşümü sporumu aksatmadığım içindi bence :) Onun dışında ilaç kullanıyordum mide bulantısı ve aşırı açlık yapıyordu bende.Bir gece mecburen biraz susamsız çubuk kraker yemiştim midemi bastırsın diye.O da kaçamaktan sayılır mı bilemiyorumArada ailem baskı yapıyo aman ye diye de yanaşmıyorum.Henüz kendimi ödüllendirecek kadar bir şey başarmadım.Önce başarayım sonra ödülümü bir güzel yerim
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) Yeni insanlar görmeyi seviyorum ben ne kadar kalabalıksa o kadar motive ve enerjik hissediyorum kendimi :)
Şahsen bu konularda akıl veren değil akıl alan tarafım benHatta diyetisyene de gidiyorum ( pko'lu olduğumdan tek başıma yapmak istemedim ) Şahsen verdiği listede çok değişik bir şey yok.Sabah peynir zeytin yumurta öğlen sebze yemeği.Evde ne pişerse ondan yiyorum.Akşamları et,tavuk ya da balık yemem lazım güya ama bugün yoktu mesela fırınlanmış karnıbahar yedim pek de severim :) Abur cuburu kesip sebze ağırlıklı beslenmeye başlayınca doğal olarak kilo gidiyor zaten ama spor da yapmak lazım.Bazı sorunlar yüzünden spor yapamadım son bi kaç gün.Hiç kilo verememişim
Teşekkür ederim canım.Bende malesef pko luyum.işimiz zor Allah yardımcımız olsun.
Ya ben de bir kere kaçamak olarak pizza yedim çok pişmanım valla ama o gün boyunca diyet listemden daha az yiyerek dengelemeye çalıştımBu haftaki diyetisyen görüşmemde umarım kilo vermemiş olmam
Cevaplaya tikladiktan sonra alintilanan mesajin altina cevabini yazicaksin canim bu kadar :)Alıntıyı da beceremedim
Kızlar merhaba , ben çooook eskilerdenim , hala beni tanıyanlar var mı ? Kaçak oldum ama sizleri unutmadım hiç
Oyy kızlar ben kendime ne ettim
Yaklaşık 3-4 gündür kişisel problemlerim var.Biraz da takanak bir insanım amannn hallolur diyip çıkamıyorum işin içinden.Hallolana kadar kafama takıyorum ne zaman o iş hallolur o zaman rahatlıyorum.Böylebir 3-4 gün geçirdim ne yazık ki spor falan hak getireYediklerimde kaçamak yapmadığım için kilo almadım çok şükür fakat spor yapmadığım için kilo veremedim de üzgünüm Şimdi lesliemi bitirdim duşumu aldım yeşil çayımı içtim.Dışarıda işim var bugün.Sonuna kadar geldim videonun ilk günkü hamlığım yok ama nasıl geldim Allah bilir Tövbe bir daha çok önemli konular haricinde sporumu aksatırsam
Merhaba canım :) Hoşgeldin.Ben bu başlığın belası :) Hep bir işi ters gideniyimMaşallah sana 5 kilocuk kalmış darısı başıma 88.9larda sürünüyorum ben
Merhaba canım ben o kadar eskilerden olmadığım için bilemiyorum tabi ama mesaj yazmadan geçmek istemedim
oynakbasi34 O makaleyi okucam canım merak ettim de şu an biraz işim var uçtum ben
Bu aradaNeseDogan nerde yahu
Buvdayim buvdayim :) Ya Sakaryaya geldim demistim ya hani teyzemlere findik toplamaya.Ilk gun ciktim findikliga sabah 9 aksam 5 arasi findik topladik o günesin altinda.Gece bi bas agrisi mide agrisi bulantisi dedim ben gidiciyim herhalde.Güneş carpmis megersem beni.2 gündür yatiyorum valla hala daha midem cok kötü toplanamadim.Spor hak getire ama yedigime ictigime dikkat ediyorum yine Allaha sükür bozmadim rejimi.Bir de istah falan da kalmadi zaten canim sıkılsa bilse aklima yemek gelmiyor cok sükür.Tek tek tek cevap yazamasam da hepinizin yazdiklarini okuduk arkadaşlar.Bu hafta kilo bildirimi yapamicam cunku evde tarti yok.Komsu da falan da yok bildiginiz köydeyim iste burdakilerin tartiya ihtiyaci da yok cunku :) Sabahtan aksama kadar tarladalar kilo problemleri yok o yüzden de
Haftaya dönücem istanbula Allah nasip ederse o zaman bildirim yaparim artik :)
Allaha emanet olun :)
He bu arada aramiza katilan yeni arkadaslar varmis.Hepiniz hosgeldiniz :)
Selam arkadaşlar bende uzun zamandır formda yoktum.Bende sizler gibi aynı dertteyim.Beni de aranıza alırsanız sevinirim bir hafta önce bende zayıflamaya karar verdim.
Başladığımda 88.7 idim tam başladım kayınvalidemlere gittim beş gün orda kaldım ve tam anlamıyla adapte olamadım.Şimdi evde devam ediyorum Allahın izni ile.Sabah tartıldım 87.9 olmuşum.Kızlar ben hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm sıkıntı beni mahvetti
Son bir yılda 10 kilodan fazla aldım.Bu arada boyum da 1.65
Daha önce 79 kiloyla başlayıp tam 17 kilo vermiştim.Ama dikkat etmediğim için malesef geri aldım.Şimdi çok kararlıyım.Yalnız sizden ricam ekonomik ama az kalorili neler yiyebilirim.Fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Çok teşekkürler arkadaşlarİnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz. Benim bir sorum vardı acaba hiç kaçamak yapıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?