- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba kızlar ! :)
Liste göremedim ben liste.Bu hafta kim naptı ne etti hiç bilmiyorum kilo bildirimi konusunda.Olmuyor böyle hani bizim motivasyonumuz
oynakbasi34 Sen bu aralar sabah ve öğle yemeklerini oldukça az tutuyorsun canım maşallah sana :) Ben hala biraz daha yiyebilsem keşkecilerdenim
Yeni
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve en önemlisi hayırlı bir gün olur
Dünüde hasarsız kapatmanın karşılığını şükür az da olsa eksi olarak aldıminşallah her günüde öyle kapatıp karşılığını dahada fazla eksi olarak alırım
Sabah 06:00da uyandım ve bugünüde hasarsız atlatma niyetindeydim
Kahvemide aldım buraya attım kendimi
Kız senden benden başka kimse bildirim mi yaptı
O yüzden liste yayınlamadım canımama yinede motivasyonumuzu bozmuyoruz ve aynı hızla devam ediyoruz sonuçta kimse gelmese bile biz birimizi kontrol edip motive ederiz
Benim bünyem cins canım aç kalmadan gitmiyorşükür bugünde az da olsa eksi gördüm ve inşallah ufak ama emin adımlarla 2li rakamlara doğru gidiyorum Allahında izniyle
Merhaba arkadaşlar :)
Uzunca bi zaman yoktum kusura bakmayın.Niyeyse motivasyonum düşmüş durumda bu aralar ne yemek kelimesi ne rejim kelimesi duymak gelmiyor.Ara ara böyle diplere vurdugum zamanlar oluyor benim.Dün aksam yürüyüşümü yaptim geldim suyumu içtim.1 haftadir orda burda gezmekten yürüyüş yapamiyordum.Iyi geldi uzun zaman üstüne yürüyüş yapmak.Sabah tartildim cok sükür ki almamisim kilo 78.900 cikti sadece 500 gram fazla cikti onu saymadim.Cunku soylemesi ayip 2 3 gündür lavaboya cikamadim onun sisligidir diye düsündüm.Umarim eskisi gibi azmim hirsim istegim yerine gelir.Allaha emanet olun :)
Merhaba arkadaşlar :)
Uzunca bi zaman yoktum kusura bakmayın.Niyeyse motivasyonum düşmüş durumda bu aralar ne yemek kelimesi ne rejim kelimesi duymak gelmiyor.Ara ara böyle diplere vurdugum zamanlar oluyor benim.Dün aksam yürüyüşümü yaptim geldim suyumu içtim.1 haftadir orda burda gezmekten yürüyüş yapamiyordum.Iyi geldi uzun zaman üstüne yürüyüş yapmak.Sabah tartildim cok sükür ki almamisim kilo 78.900 cikti sadece 500 gram fazla cikti onu saymadim.Cunku soylemesi ayip 2 3 gündür lavaboya cikamadim onun sisligidir diye düsündüm.Umarim eskisi gibi azmim hirsim istegim yerine gelir.Allaha emanet olun :)
Kizlar selamlar nasilsiniz beni hatrlayan olurmu bilmem ben mehtap oynakcim sen hatirlarsin taaa verdgm o kilodan snra 79.1oldum ne aliyom ne verym takildim kaldim yarin szinleyim ins.
Herkese günaydınlar efendimBugün büyük bir açlıkla uyandım hemencecik kahvaltımı yaptım :) Omlet yaptım 1 yumurtayla :)
Bu arada sizlere sorumla geldimoynakbasi34 bilir belki :)
Bu sitede bir yerlerde gördüm canım ama eski bir posttu o yüzden konu sahibine sormadım.Acıkınca şekersiz türk kahvesi için iştahı kesiyor, acıkma hissini bastırıyor demiş.Sen sürekli kahve içiyorsun şekersiz belki böyle bir yanını da keşfetmişsindir diye sorayım dedim.
Bir de yakın bir arkadaşım da diyette.Bilmeden aynı zamanda diyete başlamışızO her sabah 1 bardak ılık suya yarım limon sıkıp içiyor yağ yakıyormuş.Ben korkumdan yapamıyorum onu ya sabah sabah tansiyonumu falan düşürür mü acaba diye Sen suyumu ve limonlu suyumu içtim falan diyordun gün içinde ne yiyip içtiğinden bahsederken canım.Şu limonlu işini açar mısın? :)
Kizlar selamlar nasilsiniz beni hatrlayan olurmu bilmem ben mehtap oynakcim sen hatirlarsin taaa verdgm o kilodan snra 79.1oldum ne aliyom ne verym takildim kaldim yarin szinleyim ins.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldi
Kızkardeşim öğlen aradı ne olur abla biraz erken gelin ( onun oradaki pazara akşam üzere gidecektik hesapta )
Benim elim ayağım tutmuyor işte hem bana biraz sarma saralım hemde kahve içelim dediHatun tatilde dinlendi ama 7-8 saat araba kullanınca dönüş yolunda ( eşinin ehliyeti var ama şöförlüğü yok o yüzden kızkardeşim hep kullanır ) baya bir yoruldu birde üstüne iki gün evi temizlemiş acelesi varmış gibi
Öööö geldi sarmadan artık uzun bir süre görmek dahi istemiyorum
Hayır bugün çok canım istediği için 1 tabak sarma yedim salak gibiaslında dengelenmeyecek bir şey değildi ama vicdanen rahatsız oldum isveç dışına çıktığım için birde çocuklar ille turşu diye tutturunca onlara turşu verirken boş bulunup bir iki tanede ben ağzıma attım
Valla kendi kendimi nazar ediyorum ben kesindün pastayı yemedim diye havalara girdim hatta kardeşimim KVsi kız az yeseydin falan dediğinde yok teyze kesinlikle kararlıyım öyle eskisi gibi kendimi bozmuyorum dedim nah bozmuyorum
Neyse limonlu suyumuda içiyorum bir yandan bol bol belki yarın artı görmem en azından o bile beni mutlu edermalum bünyem cins ama Allahın izniyle yarın artı görmeyeceğim
Akşamlık yemek de yemiyorum tabiki ( zaten psikolojikmidir nedir hiç açlık hissetmiyorum )
Evet alyson ben eskilerdenm cok skur yarin baslayacagim artık sagolasin
Nah bozmuyorum kısmında çok güldüm ya sen çok yaşa e mi
Ben de çok tatlıya düşkünümdür babamın kızıyım ne yazık ki annemin kızı olsam tatlıyı ağzıma bile atmazdım ama nerdeeee...Eve kahvenin yanında yemelik lokum almışlar hem de fıstıklı dedim beni bitirdiniz..kaç gündür şeytan diyo git ye nolcak zor tutuyorum kendimiAma bozmuyorum diyetimi uleynnn
BU arada canım ne yapayım şimdi ilk deneme amaçlı arkadaşımın dediği gibi sabahları 1 bardak mı içeyim...yoksa sen ne kadarlık suya ne kadar limon sıkıyorsun ? bir deneme yaapyım hazır ailemin yanındayım baktım tansiyonalrım oynuyo bırakırım hem okula başlamadan...o zamanlar deneyemem yalnız olucam çünkü..
Boşver uyma sen o şeytanabenim yaptığımı yapma
Yarın sabah artı görürsem hiç moralimide bozmayacağım sonuçta pis gırtlağımın kurbanı oldumm diyip dahada sıkı tutunacağımgerçi pazartesi akşamıda küçük kuzumun doğum günü ( dün yemedim yeğenlerimin pastasından hatta büyük kızımda yemedi ama sabah ille Anne bari kardeşimin doğum günü pastasından yiyelim birer dilim diye tutturuyor artık olmadı akşam yemeği yemeyeceğim ve üzerine bol limonlu su içeceğim ki ertesi gün bari artı görmeyeyim )
Bence kesinlikle deneben 500 mlik şişeye çeyrek limon sıkıyorum bazen biraz daha fazla sıkınca ağzım buruşuyor ama öylede iyi oluyor dediğin gibi ailen yanındayken yap baktın kötü oldun kesersin
Hafif bir pasta alırsınız yaa meyvelilerden şöyle..Ufak bir parça yerseniz..O kadar insanın içinde yemezseniz bir yeriniz şişer zaten..Şahsen benim şişer..Tatlı canavarıyım ben çünkü
Anladım canım yarın hemen deniyorum çok teşekkür ederim :)
Bakalım kısmetAslında eskiden çikolatalı pasta alırdık Eşim özellikle meyveli pasta hiç sevmezdi ama bir kaç senedir özellikle meyveli pastaların daha hafif olduğunu kabul etti genelde de frambuazlı tercih ederiz
Dayanabilirsem yemem ama tabi o güne bir çıkalımda düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?