Canım ben isveç diyetini bıraktım. Çünkü hoşuma gitmedi bu şekilde saatlerce aç kalması.Zaten üniversite sınavına hazırlanıyorum. Gündüz baygın baygın ders çalışılmıyor Sanırım kalori sayımı üzerinden gideceğim anlaşılan İnşallah ben de şu 90 barajını aşarım da
Gunaydn cnlar
Valla akşama kadar dayandım, daha sonra mutfaktan annemin mercimek çorbası kokuları gelince dayanamadımDiyet dediğinde çorba olmalı canım! Çok doyurucu hem de kalorisi az bir besin :)
Daha kahvaltımı yapmadım birazdan yapıcam o çorbayı içicemSen benim kafadansın ya
Ama yapabilenlere saygım sonsuz orası ayrı
Daha kahvaltımı yapmadım birazdan yapıcam o çorbayı içicemBir de tuzsuz mu ne yapmak gerekiyormuş isveçi. Zaten kortizon dönemlerimden dolayı tuzsuz yemeklerden tiksiniyorum. Ben hiç almayayım en iyisi öyle diyetleri :S
masallah sna cnm
Evt cnm sna dedm dha napcksn sankiSanırım bana dedin canımÇok emin de değilim ama teşekkür ediyorum :)
Evt cnm sna dedm dha napcksn sanki
Bu arada oynakbasi nerelerde kizz gezio gezio snra bi gelio destan yaziyi
Iyiymiş bakalım emzirerek hayallerime kavuşabilecek miyim ???SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii
Öğlen küçük kuşumla parka gittik tabi eşim ve Annemde geldilereşim fazla kalmadan direk yola çıktı zaten bizde Annemle baya parkta oturduk hatta kızkardeşim gelincede birlikte kahve içtik orada ( Annem sağ olsun termosu kapmış yine )
Mücverde yapmış çocuklar yer diye ama ben sadece tadına baktım oda çok ısrar etti diye
Bir saat evvelde eve gelip hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim ve şükür bugünüde şimdilik hasarsız kapattım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; 1 kase cacık, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; 1 minicik mücver ( yağsız tavada yapar annem ) 1 fincan nescafe
Akşam; 1 tabak bol soğanlı semizotu salatası ve 1 bardak ayran
Gün içinde de 1.5 litre su içtim ama yatana kadar 3 litre olur gerçi bu gece kızlar ille geç yatalım diyorlar ama bakalım hazır kızçelerle başbaşa kaldık keyif yapsınlar az tabi bende
Ne demek kabul ederseniz bizim topik her kiloya açık ( yani her azimli çıtır adayına)
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip en azından bir sonraki yaz çıtır olarak salınırız sokaklarda
Benim kilom topikteki en yüksek kilo ama yakında oda değişecek inşallah
124.5 kgla rekorum vardı ve şükür 103.7i görebildimdevamıda inşallah gelecek tabiki
Canım sende tekrar aramıza hoşgeldininşallah çok daha aşağı rakamlarınıda görürüz hepbirlikte
Canım kurallar basit ;
Bol bol paylaşım ve cumadan pazar sabahına kadar bildirim yapılacak
Her gün yediklerimizi ve yapıyorsak sporumuzu hatta içtiğimiz su miktarınıda yazıyoruzbukadar
Canım ben isveç diyetini bıraktım. Çünkü hoşuma gitmedi bu şekilde saatlerce aç kalması.Zaten üniversite sınavına hazırlanıyorum. Gündüz baygın baygın ders çalışılmıyor Sanırım kalori sayımı üzerinden gideceğim anlaşılan İnşallah ben de şu 90 barajını aşarım da
Gunaydn cnlar
Günaydın canım :)
Hangisi işine geliyorsa o diyeti yap canım..Yapamayacağın diyeti de kasmanın bir alemi yok bence :)
Iyiymiş bakalım emzirerek hayallerime kavuşabilecek miyim ???
107 den 86 ya düştüm ilk hedefim 70 boyum 1.72 cm
Dün iki dondurma 5-6 Parmak kaşar oğlum için dilimlemiştim Bir öğünde de bir porsiyon Buğday gevreği (cereal ) yedim 2 litre de su içtim
Şu an sabah saat 5:20 kızım iki saattir uyanık ve ben çooook Açıktım
Spor yapamadım 11 saat uçak yolculuğu ve uykusuz geçen birkaç günden sonra çooook yorgunum ve çok uykum var
oynakbasi34 Sabah sabah hiç atlamadın güldürdün beni gene Senin sabah enerjin süper valla
Size şimdiden kolay gelsin temizlik konusunda..Yarına da bol eğlenceler kızının doğum günü de kutlu olsun :) Kaç yaşına girdi ? :)
Bu arada canım neden öyle diyorsun ki ? eksi gösterdiyse tartı, söyle o sonucu bu hafta ben sabit kaldım diyip geçme..yarına kadar vaktimiz var sonuçta..Ben geçen hafta pazar bildirdim diye pazara kadar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?