80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben isveç diyetini bıraktım. Çünkü hoşuma gitmedi bu şekilde saatlerce aç kalması. Zaten üniversite sınavına hazırlanıyorum. Gündüz baygın baygın ders çalışılmıyor Sanırım kalori sayımı üzerinden gideceğim anlaşılan İnşallah ben de şu 90 barajını aşarım da

Günaydınlar efendim..Dün baya erkenden uyuyup kalmışım.Baya sabah aydınlanmadan uyandım bugün ama olsun

Hava çok güzeldi maşallah gittim 1 saat yürüyüş yaptım :)

Yapana Allah sabır versin depek benlik bir şey gibi durmuyor İsveç diyeti Kalori sayımıyla diyet yapıp zayıflayanları duydum ama bak bu sitede..Ama ben beceremem sanırım diye elleşmiyorum

Sana da kolay gelsin canım inş. istediğin bölüm/üni olur

Sana da günaydın canım :)

Spor yüzünden olan ağrıyı da takma zaten alışınca vücudun ağrı kalmaz :) Ben de şükürler olsun kondisyonumu yükselttiğime inanıyorum.Eskiden daha kolay yorulurdum yürüyüş yaparken, şimdi baya bana mısın demiyorum..Nazar değmesin :)

Valla akşama kadar dayandım, daha sonra mutfaktan annemin mercimek çorbası kokuları gelince dayanamadım Diyet dediğinde çorba olmalı canım! Çok doyurucu hem de kalorisi az bir besin :)

Sen benim kafadansın ya

Ama yapabilenlere saygım sonsuz orası ayrı
Daha kahvaltımı yapmadım birazdan yapıcam o çorbayı içicem Bir de tuzsuz mu ne yapmak gerekiyormuş isveçi. Zaten kortizon dönemlerimden dolayı tuzsuz yemeklerden tiksiniyorum. Ben hiç almayayım en iyisi öyle diyetleri :S

Hangisi işine geliyorsa o diyeti yap canım..Yapamayacağın diyeti de kasmanın bir alemi yok bence :)

Iyiymiş bakalım emzirerek hayallerime kavuşabilecek miyim ???
107 den 86 ya düştüm ilk hedefim 70 boyum 1.72 cm
Dün iki dondurma 5-6 Parmak kaşar oğlum için dilimlemiştim Bir öğünde de bir porsiyon Buğday gevreği (cereal ) yedim 2 litre de su içtim
Şu an sabah saat 5:20 kızım iki saattir uyanık ve ben çooook Açıktım
Spor yapamadım 11 saat uçak yolculuğu ve uykusuz geçen birkaç günden sonra çooook yorgunum ve çok uykum var

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece sıcaktan ve fazla su içmekten uyuyamadım tabi doğal olarak geç uyandım
Hemen kahvaltımı ettim en sağlıklısından
Bu arada kabızlık sorunuda ufaktan çözülmeye başladı tartı yine eksi gösterdi ( dün göstereydi ya )
Umarım hepimiz cumaya kadar çok çok güzel sonuçlar görürüz

Sabah eşimde aradı birazdan yola çıkacağız diye artık akşam 10 gibi falan herhalde evde olur
Bugün kızımlada çok güzel temizlik yapmamız şart malum yarın kuşumun doğum günüsü
Hem eşim geldiğinde de ona vakit ayıracak halim kalsın ( erken yapayım ki temizliği o gelene kadar dinlenmiş olurum

Hayırlısı canım eminim deneye deneye hoşuna gidecek ve etkisini daha çabuk gösterecek yolu bulursun
Bende isveçi bitirdim ( 10 günde 5 kg gitti görünüyor ama o arada zaten 2.5 kgya yakın ödemim vardı anlayacağın sadece detoks gibi oldu bana bunada şükür )

Günaydın canım :)

Sizlerede günaydın canlar
Alyson tabiki sanada

Hangisi işine geliyorsa o diyeti yap canım..Yapamayacağın diyeti de kasmanın bir alemi yok bence :)

Aynen bende hep öyle yapıyorum zaten gözümün yediğini deniyorum bakıyorum bana uygun değil bırakıp sağlıklı beslenmeye devam ediyorum deneme yanılma yöntemiyle bulucağız inşallah
Tövbe ya Rabbim benim senelerdir dediğim gibi; hani kuş pisliği zayıflatır deseler onuda yiyecek kıvama geldim ağzım havaya doğru açık yürüyeceğim yada kuş kovalayacağım

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir iki güne de sende yol yorgunluğunu atar daha rahat odaklanırsın

oynakbasi34 Sabah sabah hiç atlamadın güldürdün beni gene Senin sabah enerjin süper valla

Size şimdiden kolay gelsin temizlik konusunda..Yarına da bol eğlenceler kızının doğum günü de kutlu olsun :) Kaç yaşına girdi ? :)

Bu arada canım neden öyle diyorsun ki ? eksi gösterdiyse tartı, söyle o sonucu bu hafta ben sabit kaldım diyip geçme..yarına kadar vaktimiz var sonuçta..Ben geçen hafta pazar bildirdim diye pazara kadar bekliyorum

Sabahları bile benim gibi sırıtarak uyanan yoktur sanırım
Bayram sabahları hele hiç çekilmez oluyorum kızıma göre Barış Mançonun '' Bugün bayram erken kalkın çocuklar ...'' diye şarkı söylüyorum bağıra bağıra ve her defasında kızım yorganın altına girip offf Anne yaaa yinemi diyor

Küçük kuşum 5 yaşına girecek Dünden beri iyice heycan yaptı ( kaç gündür gün sayıyordu zaten ) hatta kalpli bir elbisesi var ille onu yıka giyeceğim yarın akşam diye hiç ablasına benzemiyor çok kokoş gerçi ablamızda başladı ufak ufak süslenmelere

Canım cumadan cumaya bildirim yaptığım için o gün tartıda ne görüyorsam onu baz alıyorum zaten rakamlara pek takılmıyorum yeterki kendimi hafif hissedeyim :)
Bakalım herkes bildirimini yapsında bende pazar Öğleden sonra yaparım bu kez listeyi ( hazır ufak ufak burasıda canlanmışken )

Kızlar sabah 2 kase mercimek çorbası içtim yanında bir dilim beyaz ekmek yedim. Şimdi öğlen yemeği olarak 2 dilim karpuz yicem. Akşama da fırında tavuk yerim artık. 900 kaloriyle kapamış olurum günü. Şimdi karpuzumu yiyim.
Sonra leslie ile yürüyeceğim

Selamün Aleyküm kızlarrrr

İşlerim bitti ama bende bittim
Baya yoruldum ama en azından yarına sadece salonu süpürmek kaldı birde toz almak kaldıda denmez çünkü her gün yaptığım şey

Yarın için Annem, kızkardeşim ve KV haricinde birde eşimin halasıyla kuzenleride gelecek tabi bakalım beyimiz eve gelince kardeşimide çağıralım derse olucağız 20 kişi 15 kişilik pasta siparişi vermiştim ama sıkıntı değil dilimleri kalın olarak hesaplıyorlar nasılsa hem belki bana kalmazda yırtarım

Biraz dinleneyimde kendime akşamlık birşeyler hazırlıyayım eşimi hiç bekleyemem kaçte gelecek belli değil ( gerçi o 18:00 gibi dedi ama trafik bu belli olmaz ) o gelincede çay faslında eşlik ederim ona

Eşşek bana fazladan yorgunluk çıkardı ama yinede özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…