80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Geçte olsa gelebildim şükür

Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durdu Hemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu

Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdu eşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca

Kabızlık deseniz devam ediyor hadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok ulen cuma öncesi olacak işmiydi bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )

Merhaba kızlar kızımın dogumgğnğnden sında başlıycam şimdi tatil yol derken yapamam diyet fln 87 kg olmusun tüp bebek tedavilerinde çok kilo aldim vericez inşallah

Aramıza hoşgeldin canım İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip mucizeninde müjdesini alırız en kısa zamanda

Öncelıkle geçmiş olsun size.hosbulduk canım.insallah bi kılolarımı verirsem olucak inşallah

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Mİsafirleri yolladım koştum geldim

Yarın eşim öğlenden sonra yola çıkacakmış sağ olsun hiç haber bile vermiyor bende adamcağız akşam işten yorgun gelip gece yola çıkacak diye üzülüyordum meğer izin almış yarım gün ve öğlen gideceklermiş
Kızçelerimle artık pyjama partisi yaparız Ertesi gün öğlene doğru yola çıkacaklarmış sanırım yani sadece bir gece yanlızıs neyse bunada şükür
Pazar günüde kuşumun doğum gününü kutlayacağız ( ben pazar döner diye pazartesi diyordum ama iyi oldu bari pazartesi itibaren dahada rahat olurum )
Yarın artık keyif yapar Cumarteside üsttende olsa biraz temizlik yaparım

Kizlar hayrli gceler bgun karatay diyetim super gevti sadece aksamleyin sekersiz kahve yaninda bir avuc fistik yedim bu arada sabahleyn klasik karatay kahvaltisi
Aksamda tavuk sote
Lahanali yogurt yedim
İki ogun yesil cay
İki ogun kiraz sapi suyu ictm bir ogun kefir ictim sade kahve budur hee birde plates yaptim 25ip atladm

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar

Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak fazlasıyla verir inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Aminnnnnnnn

Dün sanırım baya yorulmuşum hemen yattım hatta bir ara sabah oldu diye fırladım baktım sabahın 03:00ü tabi tekrar yatıp uyudum ve biraz evvel uyandım
İnşallah herkes bugün çok çok güzel bildirimlerde bulunur

Bu arada şu meşhur kabızlığım yüzünden sabit kilom yani 103.7 kg
Hiç moralimi bozmuyorum çünkü 3 gün öncesinde daha aşağısını gördüğüm için rakamlara takılmıyorum kendimi daha hafif hissetmek bile bana yeterli şu anda

Canım harika gidiyorsun maşallah Bakalım ne gösterecek tartı
Bu arada cumadan en geç pazar sabahına kadar bizim tartı süremiz ben değişiklik olmaz diye paylaştım ama değişirse tabiki yine burayada yazarım
Umarım bol bol eksi görürsün sende karatay sayesinde ( gerçi ben bu ara terk ettim canan teyzemii ama kürkcü dükkanına az daha aşağısını görünce dönerim sanırım )

Merhaba kızlar kızımın dogumgğnğnden sında başlıycam şimdi tatil yol derken yapamam diyet fln 87 kg olmusun tüp bebek tedavilerinde çok kilo aldim vericez inşallah

Hoşgeldin canım aramıza en kısa zamanda seni buralara bekliyoruz :)

Ben de 87 küsür bişiyim..Hep birlikte kilo vericez inş.

Tebrik ediyorum seni canım ne güzel bir liste o

Ben böyle beslenmeye çalışsam ağlarım valla buzdolabından zor ayırırlar.Nasıl bir bünyeyse benimki doymuyor, doyamıyor !

Aleyküm selam canım sana da hayırlı cumalar :)

Hiç bozma moralini zaten geçen hafta 1 kilo vermiştin.ben birkaç haftadır 500-500 gidiyorum sanırım..Benim 2 haftalık kilomu birden vermiş olmuştun Ama o kabızlık çok fena ya ayıptır söylemesi bende de vardı 1 haftadır falan. Yeni yeni toparlanıyorum

Bu arada bu sabah 1 bardak ılık suya yarım limonumu sıkarak kahvaltıdan önce içtim.Birkaç güne anlarım işe yarıyor mu bende diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

Sagolun kizlar kahvaltimi yapcm smdi bnde iki brdak ilik suyumu ictim ben

İyi ettin canım su çok önemli :) Kahvaltı listeni de paylaşabilirsin.Ben hergün aynı düzende gittiğim için hiç yazmıyorum artık hergün aynı çünkü Yeniden doktora gidene kadar böyle

Smdi utu dollluuu ev supurdm utu btncede plates yapacagm oglene yemek yapcm esime yesil cay iciyrm smdi gunde 4litrelik alkali su iciyorum kiraz sapinin suyunu iciyirim

Hosbulduk canım.başlıycamda klasık işte ay bası diye düşğndüm işe başlıycam dönem daha iyi uyarim programam

H.geldn cnm tabikide byur her alan senndr

Merhaba canlar :) üç hafta önce katılacaktım dedim önce evime gideyim de sonra katılayım :)
Az boz üç haftada dört kilo daha vermiş oldum :) en son 90 idim şimdi 86 yım
Şimdi size sorularım var
Kilo bildirimi hangi gün ve kurallarınız var mı ??? Şayet ilk hedefim 70 de :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii

Öğlen küçük kuşumla parka gittik tabi eşim ve Annemde geldiler eşim fazla kalmadan direk yola çıktı zaten bizde Annemle baya parkta oturduk hatta kızkardeşim gelincede birlikte kahve içtik orada ( Annem sağ olsun termosu kapmış yine )
Mücverde yapmış çocuklar yer diye ama ben sadece tadına baktım oda çok ısrar etti diye

Bir saat evvelde eve gelip hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim ve şükür bugünüde şimdilik hasarsız kapattım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; 1 kase cacık, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; 1 minicik mücver ( yağsız tavada yapar annem ) 1 fincan nescafe
Akşam; 1 tabak bol soğanlı semizotu salatası ve 1 bardak ayran

Gün içinde de 1.5 litre su içtim ama yatana kadar 3 litre olur gerçi bu gece kızlar ille geç yatalım diyorlar ama bakalım hazır kızçelerle başbaşa kaldık keyif yapsınlar az tabi bende

Ne demek kabul ederseniz bizim topik her kiloya açık ( yani her azimli çıtır adayına )
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip en azından bir sonraki yaz çıtır olarak salınırız sokaklarda
Benim kilom topikteki en yüksek kilo ama yakında oda değişecek inşallah
124.5 kgla rekorum vardı ve şükür 103.7i görebildim devamıda inşallah gelecek tabiki

Canım sende tekrar aramıza hoşgeldin inşallah çok daha aşağı rakamlarınıda görürüz hepbirlikte
Canım kurallar basit ;
Bol bol paylaşım ve cumadan pazar sabahına kadar bildirim yapılacak
Her gün yediklerimizi ve yapıyorsak sporumuzu hatta içtiğimiz su miktarınıda yazıyoruz bukadar

İnşallah bu kilolardan kurtulabiliriz :) Sabah 1 küp şekerle kahve içtim. Öğlen ıspanak haşlamasının üstüne yumurta kırıp yedim. 2 saat sonra mercimek çorbası içtim. Akşama da tavuk soteleyip yanında salatayla yiyeceğim. Toplam 650 kalori almış oluyorum :) İsveç diyetinin dışına birazcık çıkmış oldum ama napalım direk o listeye dayanılmazmış gibi geliyor

Hosbulduk canım.başlıycamda klasık işte ay bası diye düşğndüm işe başlıycam dönem daha iyi uyarim programam

Eylül ayına girmeye şurda azcık bişiy kaldı..Hazırla kendini

Kendimi gördüm şu an Ben de 90 kilodayken gelmiştim başlığa 1 kilo bişiyim var fazlalık olarak hemen veririm diye..Verdim de :) Hala 80li sayılardayım ama 70ler de nasip olur inş. :)
Kabul ettik, gitti o ne demek.Hoşgeldin :) oynakbasi34 da İsveç diyeti yapıyordu sanırım.Birbirinize destek olursunuz.Ben öyle şeylerle doyamıyorum eziyet oluyo bana Doktor kontrolünde bilmem kaç kaşık sebze yemeği tarzında takılıyorum

Aramıza hoşgeldin canım.Takım liderimiz cevaplamış zaten sorularını. Bana sadece aramıza hoşgeldin demek düşüyor :) Kaç kiloda başladın diyete ? Daha nice eksileri birlikte görürüz inş. :)

Başlıkta herkes İsveçli olmuş, ben Fransız kalmışım Çok mu işe yarıyor bu diyet yaa ?

Merhabalarrrrrrr !! :) Şu hayatta senin kadar gezsem başka bir şey istemem.Benim hayatım çok monoton yaa valla gına geldi

Bu arada listen mükemmel canım..Canım da mücver çekti yalnız Mücver ve karnıbahar benim zayıf yönlerim çok seviyorum

Bugün ya da yarın sabah kilo bildirimimi yapacağım liderim...Nedense tartılmak istemiyorum ben ya erteliyorum Hayır yani kaçamak falan da yapmadım, diyetimi bozmadım ama bu hafta neden böyleyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…