80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serradeniz benim gittigim geçen haftaki diyetisyende bana spor vermedi
hatta yürüyüş bandım var yürüyeyimmi dedim hayır dedi.bu yemek düzeniyle ne kadar verecegim yada verebilecekmiyim ona bakacakmış.eger vermediysem yada vücutta ödem olduysa trioid ve şekere baktıracakmış.bakalım önümüzdeki cuma randevum var ozaman bu spor olayını birdaha sorayım.bnde merak ettim açıkçası

oo narinn senidemi uyku tutmadııı baksana selma ve benden başka kimsecikler yoktu şimdi bende gidiyorum nöbeti sana devrediyorummmm

tamam canımm sor birde şu ayran detoksunu sor bilmiyorsan ben sana açıklarımm canım yarınnn

akşam yediklerimide yazıp yatayım

1 tabak karnıbahar yemegi

yogurt salatalık

21:30 2 tane kepekli bisküvi ve kızımın kakaolu mısır gevregi süt karışımından 3 tatlı kaşıgı

dayanamadım ne yapayım malum günümde olunca vücut tatlı istiyor

canım bende yatacagım malum yarın iş günü.hepinizi çook öpüyorum.yarın inşallah görüşmek üzere.Allah a emanet olun şekerler

serra kaç yaşındasın ve bu kiloyu ne kadar zamanda aldın ve verdin çok merak ediyorum mesala ben yaklaşık 7 yıldır kiloluyum ama bu kadar kiloyu 2 yıldır yaşıyorum ondan önce 72 75 falandım

Nöbeti devraldım hemen topiğin gece bekçisi..:))

Ya serra bendeki olay bu mu acaba yani 10 gündür falan hergün lesliyle yürüyorum ve inceldim vücudum sıkılaştı bunu hissediyorum ama kilo da tık yok kas mı oldular yoksa gerçekten ?:bbo:

Epeydir yazmıyorum bende bugün yediklerimi yazarak açılış yapıyım

Sabah 1 kase corn flakes
ara 1 yeşil elma
öğlen 1 kase mercimek çorbası,1 dilim çok tahıllı ekmek
ara yok
akşam karnıyarık (yağsız yaptım),pilav ve cacık (abartmadım porsiyonda)
şimdi de oğlumun artmış muzlu sütünü içtim :))

Ok kızlar o zaman herkes yarın hedef belirlesin cuma günü listeye hedefleri de ekliycem veeeee en önemlisi kızlar aranızda sıkıya gelemem ben devamsızlık yaparım,kaçamak yaparım diyen varsa burdan buyursun yol verelim onaaaaa...
Serranın da dediği gibi günde 2-3 lt su tüketelim (kesin kural)
ve herkes yediğini,içtiğini ve yaptığı sporu mutlaka yazacak (kesin kural )

mutlaka hergün girilip paylaşımda bulunulacak..(serra sen geçen sene ne güzel yoklama yapıyordun yine başlasana)

:lepi: :lepi: :lepi: ışte bu yarından başlayalımm ben zaten 8. takımdayım ve hedefımde bayrana kadar 7999 olmakk ıkı kg var ama bır türlü gıtmıyor handeryaa :lepi::lepi:

günaydınnn arkadaşlarrrr kimseler uğramamış daha handeryacımben hedefimi söyliyeyim bugün 5 kasım 4 aralık yani benim dogum günüm e kadar hedefim 60inş tabi bakalım hayırlısı ve yoklamaya başlıyorumbu günden sonraaaaa ona göre handeryacım hangi serisini yapıyorsun sen ben bir hafta yaptım sıkılaştım resmen doğru söylüyorsun 1 haftadırda temizlik yaptığımdan yapamadım ama bu gün başlıyorummm sıkılaşmam lazımmm sen çıkabilirsen dışarıya çık yürüyüşeee

hedef 60 benim

kızlar spor olayı bende doğru ben hiç sporsuz 2 ayda 12 kilo verdim 24 ağustos-24 ekim arası
ve hala devam

kızlaar size üzücü bir haberim varr çok üzüldüm ben şahsen ayrı bir motivasyonu vardı benceee çizelgelerinn

Çizelgeler Hakkında... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba,

Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.

Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım

1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık

2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...

3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.

Saygılarımla Bilgilerinize.

herkese günaydın.kilo çizelgelerimiz neden çıkmıyor acaba merak ettim.ben ilk kez diyetteyken bukadar uzun süre tartılmadan durabildim :lepi:

sabah yine süt içip evden çıktım

kahvaltıda 09:15 peynir - domates - salatalık - yeşilçay- 2 dilim k.ekmegi

ne yani bundan sonra çizelgelerimiz olmayacak mı? mafoldumben

yaa ne güzel insanı motive ediyordu.lütfen geri verin bize çizelgelerimizi :Saruboceq:

hedef derken ben anlamadım haftalık olarak olması gerekmiyormu bu hedeflerin.zaten sonuçta hepimizin hedefi belliydi ama artık göremeyecegiz oda başka bi konu malum çizelgelerimiz gitti :gitme:

yada ortak bi zaman olması gerekmezmi mesala bayram yada işte yılbaşına kadar mesala ortak aynı gün konulup herkes o güne kadar nekadar kilo vermeye çalışacagını belirtse...

mesala bayramı ortak tarih tayin ettik işte narin mesala 2 kilo veya selma ben bayrama kadar 3 kilo gibi

bence tarih kişisel degil ortak olmalı tabiki bu benim nacizane fikrim ben ne karar alınırsa uyarım kızlar

mesala yrın kiloları bildirdikten sonra bayrama tam 3 hafta var arife son gün düşününce

diyelimki ben yarın 83 kiloyum bayrama diyeyimki 80 görecegim mutlaka gibi ortak bi tarih koyarsak hem arada tatlı bi rekabette olur bence ne dersiniz kızlar ....

günaydın arkadaşlar bende narin_nazenin arkadaşıma katılıyorum.Bayram ilk hedefimiz olsun yani hedef tarihi hepimizde aynı ancak miktarı değişik olabilir olsun ne dersiniz? 3 haftamız var bayrama mesela ben kendim için haftada 1 kg.dan bayrama kadar 3 kg. diyorum.Kabul eder misiniz arkadaşlar bu yöntemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…