- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
serradeniz benim gittigim geçen haftaki diyetisyende bana spor vermedi
hatta yürüyüş bandım var yürüyeyimmi dedim hayır dedi.bu yemek düzeniyle ne kadar verecegim yada verebilecekmiyim ona bakacakmış.eger vermediysem yada vücutta ödem olduysa trioid ve şekere baktıracakmış.bakalım önümüzdeki cuma randevum var ozaman bu spor olayını birdaha sorayım.bnde merak ettim açıkçası
Ok kızlar o zaman herkes yarın hedef belirlesin cuma günü listeye hedefleri de ekliycem veeeee en önemlisi kızlar aranızda sıkıya gelemem ben devamsızlık yaparım,kaçamak yaparım diyen varsa burdan buyursun yol verelim onaaaaa...
Serranın da dediği gibi günde 2-3 lt su tüketelim (kesin kural)
ve herkes yediğini,içtiğini ve yaptığı sporu mutlaka yazacak (kesin kural )
mutlaka hergün girilip paylaşımda bulunulacak..(serra sen geçen sene ne güzel yoklama yapıyordun yine başlasana)
günaydınnn arkadaşlarrrr kimseler uğramamış daha handeryacımben hedefimi söyliyeyim bugün 5 kasım 4 aralık yani benim dogum günüm e kadar hedefim 60inş tabi bakalım hayırlısı ve yoklamaya başlıyorumbu günden sonraaaaa ona göre handeryacım hangi serisini yapıyorsun sen ben bir hafta yaptım sıkılaştım resmen doğru söylüyorsun 1 haftadırda temizlik yaptığımdan yapamadım ama bu gün başlıyorummm sıkılaşmam lazımmm sen çıkabilirsen dışarıya çık yürüyüşeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?