80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur

Dün gerçekten çok güzel geçti Bu arada uzun zamandan sonra beni gören kuzen Yengeeeee çok zayıflamışsın dedi hatta eşimin halasıda kız 1 ay öncesiyle fark var baya dedi ( ki Akçaya gittiğimde 2 - 3 kg fazlaydım şimdiki halimle )
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma

Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız

Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısından artık akşam yemeğine kadar bol limonlu su ve en fazla 2 nescafe içerim ( birini 1 saat sonra içerim zaten Annemlede bir araya gelirsek belki parka bir kahve daha içeriz )
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi )

Sağ olasın canım kuşum dün çok mutluydu ( her zaman öylede dün daha bir fazlaydı )
Bir ara kuzenleriyle bir küsüşür gibi oldu ama Allahtan oda hayatta kin tutmaz iki dakika sonra tekrar barışıp oynamaya devam ettiler
Gece gerçekten çok güzel geçti hatta 1 dilimcik pasta yediğim halde bu sabah yine az daha aşağısını gördüm tabi ben cumadan cumaya tartı günü ilan ettiğim için o rakamı haftaya daha da fazlasıyla eksi olarak yazmak nasip olur inşallahhhhhhhh Aminnnnnnnn
Ay bayramda 2li rakamları görebilecekmiyim diye heyecan yapmaya başladım

Cumartesi günğ tatile cıkıyorum ayın 20 sinde geri dönüyorım tatilde nasıl olur bilemiyorum.cok fazla dikkat edeilecegimi düşünmüyorum

Canım sana iyi tatiller Kesinlikle bol bol gezerek ve yüzerek tatilini hasarsız atlatabilirsin
O zaman tatilde fırsatın olurmu bilemem ama tatil dönüşü anında buradasın Allahın izniyle

Sağ olasın canım güzel dileklerin için
Seninde tatilinin güzel geçmesine çok sevindim iyi olmuş gittiğin dediğin gibi enerji dolu döndün aramıza
Hadi bakalım o zaman bundan sonra seni daha sık görürüz buralarda ve haftada bildirimini yaparsın artık

Aman boşver hepimiz bol bol verelim varsın hatlar karşısın

O zaman bu hafta 200 gr verdiğini farz edelim ( ki eminim daha fazlası gitmiştir ) haftayada inşallah 8li rakamlarla birşey gelir ay darısı benimde başıma

Canım normalde cumadır KKda tartı günü ama arkadaşların bazılarında yoğunluk oluyor diye biz esnetip cumadan pazar sabahına kadar dedik hem o sayede pazar bildirim yapanlar kaçamak yapamıyor haftasonu
Sende dilediğin gün yaparsın cumadan pazara ben karışıklık olmasın diye hep cuma yapıyorum bildirimlerimi ( takım yarışmasınada katıldığımdan hatlar karışmasın diye öyle yapıyorum )

Haftalık kilo takibi

İsimler............... Başlangıç.....................Geçen hafta.............. Bu hafta .................Giden

1. Alyson.............. 95.1 kg ..........................87.9 kg .....................86.8 kg ................1.1 kg
2. symkmy ...........81.5 kg .........................77.7 kg .....................77.1 kg .................0.6 kg

3. Trickster.......... 90.2 kg ..........................90.2 kg ....................90 kg .................0.2 kg
4. oynakbasi34..... 124.5 kg .......................103.7 kg ...................103.7 kg .................0

Harikasınız kızlar
Bakalım haftaya kimler hangi sıralamaya girecekler
Bu hafta inşallah çok daha güzel kilolar verir haftaya dahada kalabalık bir liste olur inşallahhhhh

Kızlarrrrrrrrr bu arada gün gece misafirler gittikten sonra dar kesim 46 benden bir kotum vardı o elime geçince dur bir deniyeyim dedim ( son denediğimde oluyordu popişten ama göbiş dışarda kalıyordu hatta düğmeler yaklaşmıyordu bile birbirine )
Kot oldu hatta hafif uğraştım ama fermuarı ve düğmeleride kapandı ( yüksek kalın belli bir kot )
Tabi alttan hafif sıkınca göbiş üstten pörtledi ama az sıkarsam dişimi bayrama çok daha rahat olur ve o zaman hemen üzerinede birşey uydurup bayramlıklarıda bedavaya getirmiş olurum

Eşim bile helal kız sana dedi 46 beden bir kaprim vardı olan ama o kot olmuyordu ( kaprinin kesimi boldu sanırım )
Aynada dönüp baktımda hakikaten acayip fark var popişimde

Wuhuuuu !!

Buradaki maceramda ilk defa liste başı olarak gördüm kendimi ,çok mutlu oldum :)

Özellikle kötü hissettigimde ya da az kilo verdigimde desteklerini esirgemeyen oynakbasi34 'ya çok teşekkur ederim.

Ben bir an önce 70li sayilari görürüm, sen de en kisa zamanda 2li rakamlara düşersin ina canim.

Canım inşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz ve bir daha hiç kötü hissetmeyiz en azından kilo bakımından
Ne demek canım inan okadar severek buraya yazıyorum ki hem kendim motive oluyorum hemde bir kişiye de olsa bir faydam oluyorsa ne mutlu bana

Birlikte son hedeflerimize ulaşana kadar seve seve desteğe devam ki Allah razı olsun sizlerinde bana çok büyük desteği ve motivasyonunuz oluyor

Beni yazmamışsınız ama Küstüm geçen hafta 86 400 idim bu hafta 85.250
Başlangıç kilom da 87 filandı
Daha gayretli Olacağım inşallah
Bir 10 kilo daha versem bir bir buçuk ayda o zaman değmeyin keyfime

ayyyyyy ayyy ayyyy çok mutlu oldum listede kendimi görünce. Çooook teşekkür ederim oynakbaşım
tebrik ederim canımm eninde sonunda gitcek bu kilolar

kızlar benim bu hafta yatılı misafirlerim vardı biraz kaçamaklarım oldu.geçen hafta cuma 77.7 dim hafta içi bi tartıldım78.5 yüreğim koptu spor spor spor pazara kadar 77.1 oldum

allah hepimizn yardımcısı olsun mehtap507 , ra_punzel snowflake6467 ,tugceserdar ,seherabdul ,alyson veeee oynakbaşım hepinize kucak dolusu sevgiler

haftaya şöyle" 2 kilo verdim 3 kilo verdim " cümleleri havada uçussun inşallaaahh

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii

Akşam 17:00ye kadar parkta eğlendik kızımla hatta kardeşim ve Annemde oradaydı ve bol bol sohbetde ettik
Dönüşte alışverişimide yapıp hemen kendimi mutfağa attım ve yemeğimide yapıp yedikten sonra hemen kendimi buraya attım

Şükür bu günüde şu ana kadar hasarsız atlattım ve artık yarın sabaha kadar bana mutfak kapandı bol bol eksi olarak döner inşallah...Aminnnnnnn

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah; ( 08:15 )
2 yumurtalı omlet
1 domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
3 ufak yeşil nektarinlerden ( yumurtanın yarısı büyüklüğünde )

ara; ( 10:00 ) şekersiz nescafe

ara; ( 15:00 ) Parkta tekrar bir nescafe

Akşam; ( 17:30 )
1 büyük kase mercimek çorbası ( unsuz )
1 tabak salata
1 ufak kase cacık

Artık sadece bol limonlu su ve olsa olsa bir madensuyu

Beni yazmamışsınız ama Küstüm geçen hafta 86 400 idim bu hafta 85.250
Başlangıç kilom da 87 filandı
Daha gayretli Olacağım inşallah
Bir 10 kilo daha versem bir bir buçuk ayda o zaman değmeyin keyfime

Ay ne olur kusura bakma ben nasıl şaşırdıysam seni bu hafta başladın diye not etmişim
Hemen bu haftaki kilonuda not edip haftaya kendimi af ettiririm canım

kızlar benim bu hafta yatılı misafirlerim vardı biraz kaçamaklarım oldu.geçen hafta cuma 77.7 dim hafta içi bi tartıldım78.5 yüreğim koptu spor spor spor pazara kadar 77.1 oldum

Sakın takılma rakama canım ödemde vardır büyük ihtimal ben gelende 1 kgda fark olsa pek takmıyorum artık çünkü stres daha beter kilo yapıyor :)

Aminnnnnnnnnn inşallah canım inşallah hepimiz o cümleyi kurarız

Selamün aleykm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Öğleden sonra yine yollara atacağım kendimi ama bu sefer keyfi değil mecburiyetten
Kızın pasaportunu yenilemek için evraklarını toparlamam gerekiyor Okullar açılmadan halledeyim de sonra zor olur Alman konsolosluğuna gitmek
Tabi büyük kızda mecbur benle gelecek ki resim işinide aradan çıkaralım

O bahaneyle baya bir yürümüş olacağız gideceğimiz yer 2 km ötede eee gidiş geliş 4 km garanti tabi birde oralarda dolaşmayı saymıyorum bile

Erkenden kalkıp güzelce kahvaltımıda yaptım Elhamdulillah doydum ve artık eve gelene kadar hiç bir şey yemem ( 13:00 gibi çıkarım evden ) öncesinde de ancak bir kahve içerim

Tamam canım aynı gayretle gidebilirim umarım :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiii

Bugün cidden çok çok iyi bir performans sergiledim ve rahat 4 km yürümüşümdür
Zaten gideceğim yer 1.5 km öte bir yerdeydi eee git gel yaptı bile 3 km birde orada oradan oraya koşturdum
Şükür hiç sıkıntı yaşamadan kızımın pasaportu için gereken bütün evrakları toparladım hatta resim işinide aradan çıkarıp teslim aldık
SAdece Almanyadan bir tane evrak kaldı onuda artık kardeşimden isteyeceğiz bu gece Konsolosluktaki bayan şimdilik faksı yada maili de olur pasaportu almaya geldiğinde orginalini getirirsin dedi ( nasılsa o zamana kadar kardeşimde gelecek )

Alışverişimide yapa yapa evime döndüm hatta ben geldiğimde eşim kapı önünde beni bekliyordu aradi beni işten erken çıktım neredesin alayım seni diye bende temiz bir fırça attım yürü git kapı önünde bekle beni ben yürürüm dedim Annem bile valla kendini aştın eskiden olsa hemen eşini arar aman gel beni buradan al derdin diyor
Cidden kilolar gittikçe daha bir zevkle yürüyorum ve inşallah dahada kilolar gidince artık tüy gibi hafif olurum

Akşam yemeğimizide yedikten sonra eşimi arkadaşıyla görüşmeye uğurladım bende kendimi buraya attım
Kuzular kapı önünde biraz oynamak istediler ( zaten komşulardan biri devamlı camda onlara bakıyor kendi kızıda yanlarında diye ) bende kafa dinliyorum o bahaneyle

Hemen aklımdayken bugünlük menümüde paylaşayım

Sabah; ( 09:30 diyelim tam hatırlamıyorum )
1 büyük kase mercimek çorbası
1 tabak marul ( üzerine de dünden kalan cacıktan sos niyetine 3 yk cacık döktüm manyak güzel oldu )

ara; 11:30
Şekersiz nescafe

Akşam; ( 17:45 )
5 - 6 köfte ( tabiki ızgara )
Bol salata
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
1 bardak şekersiz limonata ( aslında normalde ağzıma sürmem ama içim yandı )

Bu saatten sonrada ancak içersem nescafe içerim bir tane ancak ve bol su tabiki

Günaydın canlar 2 gündür pek bir şey yazamadım. Çünkü ayağımı duvara çok sert vurdum ve serçe parmağımın gerisindeki bölge morardı Ondan dolayı ayağım berelenmiş biraz. Spor yapamıyorum iki gündür. Dün sabah omlet bir dilim ekmek yedim. Öğlen kabak çorbası yaptım az yağlı. Çok da lezzetli oldu. Akşama da diyete maalesef uygun olmayan ama çokça cezbeden kokoreçten yedim Artık bugün daha az yemeye çalışırım. Dünkü kokoreçe rağmen 1150 kalori almışım yine de. Daha çok alırım diye düşünmüştüm ama iyidir bu da

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün nasıl yorulduysam pestil gibi yatmışım Gerçi bugünde yine çok yorulacağım
Annemle pazara çıkacağız öğleden sonra ve ben yine bol bol yürümüş olacağım

Uyandığımdan beri kuzuyla uğraşıyorum Kokoş prensesim pazara gideceğimizi duyduğundan beri dolabından elbiseleri çıkarıp çıkarıp deniyor ( şu an bir keresinde düğünde giydiği şifon bir elbiseyle dolanıyor ortada ) Neymiş pazara giderken çok güzel olması gerekiyormuş
Dünde mini bir etek giymişti hatta ablası az aşağı çek onu popişin görünecek diye müdahale edince nasıl kızıyor benim kıyafetime karışamazsın ben uzun sevmiyorum yukarı çekeceğim işte diye
Ablası abin yok ama ben varım benden çekeceğin var dediğinde asıl senin benden çekeceğin var diye birde cevap verdi cadı gece eşime anlattım nasıl gülüyor hallerini duyunca
Normal tayt thirt giymeyi sevmiyor hatun ona bakanlar olunca çok hoşuna gidiyormuş

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn
Bakalım cumaya kaldı iki gün inşallah az da olsa eksi görürsün

Kızına sabah sabah çok güldüm. Şimdiden kokoş olmuş İnşallah canım ya çabucak geçer de bu. Canım spor yapmak istiyor yapamıyorum Cumaya da umuyorum şu 80 li rakamları görürüm inşallah.

Kızına sabah sabah çok güldüm. Şimdiden kokoş olmuş İnşallah canım ya çabucak geçer de bu. Canım spor yapmak istiyor yapamıyorum Cumaya da umuyorum şu 80 li rakamları görürüm inşallah.

Sorma canım hemde ne kokoş Kız doğum gününde makyaj bile yaptırdı kendine kızım daha ufaksın yazık günah tazecik cildine dedim ama yok ille banane benim bugün doğum günüm ve her dediğim olması lazım, en güzel ben olmam lazım dedi bende hadi madem dedim ( az far ve ruj sürdüm yok kıyameti kopardı allık sürmedin bana diye ) eşimde diyor bu kız anamı ağlatacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…