- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur
Dün gerçekten çok güzel geçti Bu arada uzun zamandan sonra beni gören kuzen Yengeeeee çok zayıflamışsın dedi hatta eşimin halasıda kız 1 ay öncesiyle fark var baya dedi ( ki Akçaya gittiğimde 2 - 3 kg fazlaydım şimdiki halimle )
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma
Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız
Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısından artık akşam yemeğine kadar bol limonlu su ve en fazla 2 nescafe içerim ( birini 1 saat sonra içerim zaten Annemlede bir araya gelirsek belki parka bir kahve daha içeriz )
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi )
Sağ olasın canım kuşum dün çok mutluydu ( her zaman öylede dün daha bir fazlaydı )
Bir ara kuzenleriyle bir küsüşür gibi oldu ama Allahtan oda hayatta kin tutmaz iki dakika sonra tekrar barışıp oynamaya devam ettiler
Gece gerçekten çok güzel geçti hatta 1 dilimcik pasta yediğim halde bu sabah yine az daha aşağısını gördüm tabi ben cumadan cumaya tartı günü ilan ettiğim için o rakamı haftaya daha da fazlasıyla eksi olarak yazmak nasip olur inşallahhhhhhhh Aminnnnnnnn
Ay bayramda 2li rakamları görebilecekmiyim diye heyecan yapmaya başladım
Canım sana iyi tatiller Kesinlikle bol bol gezerek ve yüzerek tatilini hasarsız atlatabilirsin
O zaman tatilde fırsatın olurmu bilemem ama tatil dönüşü anında buradasın Allahın izniyle
Sağ olasın canım güzel dileklerin için
Seninde tatilinin güzel geçmesine çok sevindim iyi olmuş gittiğin dediğin gibi enerji dolu döndün aramıza
Hadi bakalım o zaman bundan sonra seni daha sık görürüz buralarda ve haftada bildirimini yaparsın artık
Aman boşver hepimiz bol bol verelim varsın hatlar karşısın
O zaman bu hafta 200 gr verdiğini farz edelim ( ki eminim daha fazlası gitmiştir ) haftayada inşallah 8li rakamlarla birşey gelir ay darısı benimde başıma
Canım normalde cumadır KKda tartı günü ama arkadaşların bazılarında yoğunluk oluyor diye biz esnetip cumadan pazar sabahına kadar dedik hem o sayede pazar bildirim yapanlar kaçamak yapamıyor haftasonu
Sende dilediğin gün yaparsın cumadan pazara ben karışıklık olmasın diye hep cuma yapıyorum bildirimlerimi ( takım yarışmasınada katıldığımdan hatlar karışmasın diye öyle yapıyorum )
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur
Dün gerçekten çok güzel geçti
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma
Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız
Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısından
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi
Allah neşeni bozmasın canım.Kaç senedir düzgün bir bayram sabahı yaşayamadım valla.Okurken aileden uzak olmak bu konuda çok etkiliyor insanı.Allah ailecek neşenizi bozmasın.Maşallah size( Allah'ın hakkı 3'tür )
Kızına da burdan hepi börtdey diyorum efenim..Çok küçükmüş dahaa..O elbisesiyle çok şirin olcaktır eminim :) Size iyi eğlenceler bugün..Gece noldu ne biti mesajını bekliyorum
Sağ olasın canım
Bir ara kuzenleriyle bir küsüşür gibi oldu ama Allahtan oda hayatta kin tutmaz iki dakika sonra tekrar barışıp oynamaya devam ettiler
Gece gerçekten çok güzel geçti hatta 1 dilimcik pasta yediğim halde bu sabah yine az daha aşağısını gördüm
Ay bayramda 2li rakamları görebilecekmiyim diye heyecan yapmaya başladım
Cumartesi günğ tatile cıkıyorum ayın 20 sinde geri dönüyorım tatilde nasıl olur bilemiyorum.cok fazla dikkat edeilecegimi düşünmüyorum
Canım sana iyi tatiller
O zaman tatilde fırsatın olurmu bilemem ama tatil dönüşü anında buradasın Allahın izniyle
Döndüm oynak başım :)
Merhaba. ..
Ses kullanırım hep ağda yine ses ama şeffaf gibi olan sarilardandi bu defa mat pembe almıştım aynı marka diye aynı olur sandım sanırım o da etkiledi ama sarı ile yaptığım yerlerde oldu biraz sıcağında etkisi olmuştur..
3.gun geçmişti kızarıklıklar :) deniz yanigi sandı ztn herkes
1hafta boyunca mayo giydim hep sonra sıkılasmis gibi hissettim kendimi bikini geçtim yavaş yavaş açıldı bi hafta daha kalsam sakat gelirdim demekki
Annemler kesin 3-4 kilo verdin çok belli dedilerde sadece 1 kilo son anlarda aldigim gitmiş ama sıkılasmisim demekki..
İyi geldi yinede iyiki zorlayıp benide götürmüş annem yoksa atamalar hala açıklanmadı kafayı yerdim herhalde :)
güzel dualarinada kocaman amin diyeyim :) senin kızlar icin de aynı duaları yolluyorum :)
Sağ olasın canım güzel dileklerin için
Seninde tatilinin güzel geçmesine çok sevindim
Hadi bakalım o zaman bundan sonra seni daha sık görürüz buralarda ve haftada bildirimini yaparsın artık
slm cnm :) galıba hangınıze yazdıgımı unuttum ama baktım sımdı yazılara sende vermıssın baya dıyer arkadasda:)dıyer arkadas baya cok vermıs onu mu kasdettım bılmıom ayyyy komedı oldu ben kıme yazdıgımı bılmıom ne sacmaladım boylee kusuruma bakmayın yaa ne zamandır gıremıyorum arada bakıyorum kacırıyorum bazen konuları:):):)
inşş cnm verırız de ıstedıgın gıbı bassarını kutlarsın bn durdum galıba uzun zamndır kontrole de gıdemedım bakalım bu hafta bende yazarım kılomu artık :)
Merhaba canlar 1 hafta önce tartılmadım maalesef. 2 gün önce tartıldığımda 90,2 idim. Bugün sabah tartıldım. Tuvaletimi tam yapmadım gibi bir şey olduTartıda 90 çıktı :) Fakat sabah maalesef bugün günlerden pazar ve herkes evde. Ondan dolayı bol bol börek yedim Öğle yemeğini karpuzla geçirtircem o yüzden :) Artık 3 mil leslie yolu göründü bana
O zaman bu hafta 200 gr verdiğini farz edelim ( ki eminim daha fazlası gitmiştir ) haftayada inşallah 8li rakamlarla birşey gelir
Aleyküm selam canım herkese günaydın :) :) Bu sabah tartıya çıkmaktan korkuyorum dün yediğim o fazlaca şeylerden dolayıO yüzden dünü unutup bugün diyetime devam etmek istiyorum. Merak ettiğim kilo bildirimi günü ne zaman? Bir cuma anladım ama sanki farklı gün yazanlar da olmuş gibi Onu sorayım dedim.
Canım normalde cumadır KKda tartı günü ama arkadaşların bazılarında yoğunluk oluyor diye biz esnetip cumadan pazar sabahına kadar dedik hem o sayede pazar bildirim yapanlar kaçamak yapamıyor haftasonu
Sende dilediğin gün yaparsın cumadan pazara