80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu haftada pek kilo paylaşımı olmadı ama ben yinede paylaşayım;

Haftalık kilo Çetveli

Üye Adı................Başlangıç...............Geçen hafta..........Bu hafta.............Fark
1. Seherabdul.............. 90 kg ....................87 kg ............................86 kg ......................1 kg
2. oynakbasi34.......... 124.5 kg .................103.7 kg ......................103 kg ......................0.7 kg
3. Alyson...................... 95.1 kg .................86.8 kg .........................87.6 kg .................... +0.6 kg

Kızlar herşeye rağmen aynı istikrarda kilo bildirimi yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum
Rabbim inşallah çok daha güzel kilolar vermeyi nasip eder .....Aminnnnnnnnnn

Bu arada kızlar ilk 3e girebildik diye iğrenç bir espiri yapasım geldi bir anda

Haftaya kendime kilo bildiriminde sürpriz yapacağım inşallah :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç tane şimdide günün ilk kahvesini içiyorum

Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder )

Maşallah ne güzel gecmıs gunlerınız :) keyıfcı adamlarsınız karı koca :))
bende havaların serınlemesını beklıyorum günlük yürüyüşe başlayacagım..
dün buralar fenaydı gece cok sıcak dıye heryerın pencelerelerını kapılarını acıp yattık sabah bır uyandıkkiii aman allahım ne görelim evin heryerını sankı pudradan bır örtü kaplamıs
ama aklınıza gelebılecek herseyy toz ıcende dolaplardakı tabak catallarımız kıyafetlerımıze kadar herseyy ortuler halılar nevresımler yastıklar herseyy yururlen yerlere ayakızımız cıkıyor ayagımızın ltları un gıbı bır toz tabakası
annem erkenden ıse gıttıgınden ben tek basıma basladım gelınce ardım edecektı bu seferde sular kesıldıı
evren benımle şakalasıyor dedım
4-5 saat sonra sular geldıde gece yarısına kadar temızlık yaptık
gecede annem yıne toz var nefes alamıyorum ev de yıne oyle olursa bu defa kım yapacak kımsenın halı kalmadı dedı tum camları kapattı.. klıma rahatsız edıyor bunyemız kabul etmıyor dıye taktırmamıstık yenı eve kaldıkmı sıcakta ıcerde.. hepımız oturma odasına toplandık vantratoru actık ama hııc uyuyamadım hıc halım yok su an
AMA EV TEMIZ KALDI

Hemde ne keyifciyiz Hayat bize güzel
Bugün burası baya serin çok şükür önceden tül perde kıpırdamıyordu ama bugün uçuruyor
Bende bugün biraz iş yapıyorum ( gerçi ara ara yine Laptobun başına geçsemde )
Çamaşırlarımıda serip biraz mutfakta birşeyler yapıcağım şükür fazla işim yok tabi mecbur her gün elim üzerinde olmak zorunda ki iyice dağılmasın

Hafta içi temizlik faslını yapayım ki haftasonu tekrar keyif yapabileyim gönül rahatlıyı ile
Cumartesi gecesi tekrar Çilingoza gidiceğiz bu kez çadır kurup bir gece kalıcağız ertesi günde denize girip güzel bir gün geçirip akşam üzere evimize döneriz inşallah Rabbim nasip kısmet ederse

merak edıp baktım netten sımdı cok guzel gorunuyor bı taraf göl müş ve karadenızle bırlesıyormus :) örddekler kopekler flnda gordummmm :)) ohh dogal dogal keyıflenın valla :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrr

Çok şükür bugünüde kaçamaksız ve çok rahat bitirdim inşallah karşılığınıda alırım
Umarım bundan sonrada her günüm aynı şekilde geçerde şu bir türlü kendini göstermeyen 99u tez zamanda görürüm
Eşim hazır geç gelicek bari iki sohbet edeyim dedim ama yine in, cin ve ben ortada sıçan oynuyoruz ve bilin bakayım sıçan kim

merak edıp baktım netten sımdı cok guzel gorunuyor bı taraf göl müş ve karadenızle bırlesıyormus :) örddekler kopekler flnda gordummmm :)) ohh dogal dogal keyıflenın valla :)

Evet canım cidden doğa harikası bir yer üstelik karadeniz olduğu halde çarşaf gibiydi o gün deniz hemde öyle çok soğukta değildi Camp alanı da çok hoşumuza gitti üstelik dilersen sahil kısmına bile çadırını kurabiliyorsun ( belli bir köşeyi ayırmışlar diğer yüzmeye gelenlerde rahatsız olmasın diye ) bakalım nasipse gideriz yine bir aksilik olmazsa

Hayirli geceler kizlar
Bu hafta aranzda olamadim memlekete geldm cok yogun geciyor gunler .evd tartm yok kilo bildirmi yapamadm cok uzldum.1 haftdr spor yapmadm. Ustelik kilo vermsin ye ye dylar .kadayf ydm gec wakit olmus sutlc ydm simdi.kendimi size sikayet edyrm.bayram geliyo cldrcamm

Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar

Bugünde yine karga kahvaltısını etmeden uyandım 05:45di uyandım hatta bir ara tekrar yatsammı diye düşünüyordum ama sonra vazgeçtim çünkü biliyorum yattığım an iyice sersem gibi olacağım tekrar kalktığımda
Biraz balkonda oturup temiz hava aldım sonrada canım sıkılınca hadi TVyi açayım dedim
Haber kanalları içimi iyice karartınca bende '' Sır Kapısı '' Tarzı bir programa deng geldim onu izledim

Çok şükür bugünde düne nazaran daha hafif uyandım ve bir güzel kahvaltımıda yaptım ( 2 -3 parça karpuz, kavun ve 1 adet armut ) Anam bir iyi geldi anlatamam
Umarım bugünüde kaçamaksız atlatırım ve bir sonraki güne dahada hafif olarak başlarım

QUOTE ="smykmy, post: 42530111, member: 695631"]Hayirli geceler kizlar
Bu hafta aranzda olamadim memlekete geldm cok yogun geciyor gunler .evd tartm yok kilo bildirmi yapamadm cok uzldum.1 haftdr spor yapmadm. Ustelik kilo vermsin ye ye dylar .kadayf ydm gec wakit olmus sutlc ydm simdi.kendimi size sikayet edyrm.bayram geliyo cldrcamm[ QUOTE ]

Bende diyorum bu kız nereye kayboldu
Sıkma canını bayramdan sonra daha da istikrarlı bir şekilde dönersin aramıza
Kilo bildirimi sıkıntı değilde sen yinede fazla kaçırmamaya çalış tabiki arada bizlerde tatlı birşeyler yiyeceğiz ama bir dahaya çok fazla geç saate bırakma canım en azından yakma şansın daha yüksek olur

Kızlar bu ara giremedim siteye pek. Diyette de pek bir şey yapmadım. Bu hafta kilo bile almış olabilirim. Şehit haberlerini duydukça bunalıma giriyorum. Birkaç gündür böyleydim ama yeter artık dedim. Bu şekilde yerimde sayamazdım. Bugünden itibaren diyete son gaz devam ediyorum. Hadi bakalım :)

Öğlenlik domatesli makarnamıda yedim biraz evvel ve Elhamdüllillah doydum
Yarım saat sonrada hazırlanıp kendimi sokağa atarım

Önce kızkardeşimde şekersiz kahve keyfi yapacağız sonrada pazarımızı yapıp döneriz Annemle 18:00 gibi

Hepimiz aynı durumdayız canım işte bakma biraz kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz Dediğin gibi yerimizde saymanında alemi yok İnşallah cumada çok güzel rakamlar görürüz de daha bir motive oluruz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiii

Öğlen yine kendimizi kuşumla sokaklara attık ve 1.5 saat kadar yürüdük Tabi Annemde bizimleydi
Kızkardeşime kahve içmeye gittik Pazarlığımızı yapmadan hatta Anneciğim sağ olsun bana bir cift Altın küpe aldı

Çok fazla altınım yoktu zaten ve en son Altın küpelerimden birini yolda düşürmüştüm kızımın sahte küpelerinden takıyordum kulağım kapanmasın diye Bugün yine lafı geçtiğinde ister istemez valla daha evvel bozdurmak zorunda kaldıklarıma üzülmedim ama bir tek o kayıp ettiğim küpeye üzüldüm diyince Anneciğim sağ olsun hadi gel sana küpe alayım dedi baştan yok mok dedim ama boşver kızım ya alalım işte diyince tamam dedim ve güzel minik taşlı bir küpe aldım hemde sudan ucuz 120 lira

Çocuklar gibi mutlu oldum
Kızkardeşimde kahve faslı yaptıktan sonrada Pazarı altına üstüne getirip eksiklerimi aldım ve kendimi eve attım ( bir yarım saatlik yolda o )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün 90 gün diyetimin karbonhidrat günüydü Bayıldım bu diyete

Sabah; çok az kavun, karpuz birde ufak armut ( soğuk soğuk valla süper geldi )
Öğlen; 1 tabak domatesli az sarımsaklı makarna
Akşam; 2 ince dilim kek, 50 gr bitter çikolata

Bu saaten sonrada ancak bol su ve 1 tane şekersiz sütsüz kahve içerim büyük ihtimalle
Kendimi çok hafif ve dinç hissediyorum ve hiç diyette değilmişim gibi

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Bugün meyve günüm ve sabah yine saat 06:00da kendiliğimden uyandım
Bakalım yarın nasıl bir rakam göreceğim bu sabah tartı dünkiyle aynı çıktı ama yinede memnunum sonuçta dün karbonhidrat yediğim halde artı görmedim ki normalde hep artı görürdüm karbonhidrat yediğimde

Aslında evden çıkmaya hiç niyetim yoktu bugün ama gece kızım kaç gündür hiç bir yere çıkmadım diye isyan bayrağını açınca hadi o zaman yarın nereye istersen gidelim dedim
Hatun AVMye gidelim o zaman dedi ( kendine beğendiği bir ayakkabıyı almaya gidiceğiz öğleden sonra )

Slm kizlar..uzun zamandir ugrayamamistim ..kurkcu dukkanina geri dondum..umarim kabul edersiniz..artik diyet moduna girmek istiyorum..yoksa gidisat iyi degil
Izine gittim gedim cok kilo almisim..5.5 haftada 3 kilo..su anki kilom 85.7 bugun kalori sayimina basladim ins yaabilirim..

Günaydın canlarım :) Sabah ilk olarak şekersiz sütsüz kahvemi içtim ki tadı iğrençti Şimdi kendime domatesli şehriye çorbası yaptım ondan bir güzel içerim artık Kızlar cumartesi nişanı var abimin. Geçen de ayağımı duvara tekme atmıştım. Ondan az biraz serçe parmağımı hareket ettirirken canım yanıyor. Ben topukluları nası giycem ya

Kızlar merhaba :)

Türkiye'ye geldim o yüzden bu aralar buraya pek sık uğrayamıyorum.Bir de şöyle bir kötü olay var.Bu evdeki tartım bozulmuş sanırım.Üstüne çıktığımda Lo yazıyo ve tartmıyo nedense.O yüzden bu hafta kilo bildirimi yapamazsam kusura bakmayın Tartıda ne sorun olduğunu tahmin eden var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…