- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Haftaya kendime kilo bildiriminde sürpriz yapacağım inşallah :)Bu haftada pek kilo paylaşımı olmadı ama ben yinede paylaşayım;
Haftalık kilo Çetveli
Üye Adı................Başlangıç...............Geçen hafta..........Bu hafta.............Fark
1. Seherabdul.............. 90 kg ....................87 kg ............................86 kg ......................1 kg
2. oynakbasi34.......... 124.5 kg .................103.7 kg ......................103 kg ......................0.7 kg
3. Alyson...................... 95.1 kg .................86.8 kg .........................87.6 kg .................... +0.6 kg
Kızlar herşeye rağmen aynı istikrarda kilo bildirimi yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum
Rabbim inşallah çok daha güzel kilolar vermeyi nasip eder .....Aminnnnnnnnnn
Bu arada kızlar ilk 3e girebildik diye iğrenç bir espiri yapasım geldi bir anda
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii
Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu
Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi)
Akşam 21:00de eve döndüm hattatam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye
Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık
Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi
Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük
Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik
Ben seneler önce oraya gitmiştimdaha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken
Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen
Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılarbizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan
Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize
Tabi benim büyük kızda peşimdeno gazla diğer kızlarda peşimizden
2 - 3 saat deli gibi eğlendikbende o bahaneyle bol bol yüzdüm
Küçük kuşum bile çok eğlendi
Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptıkHava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük
Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım
Canım evet can sıkıcı bir durum ama herşeyde bir hayır vardırRabbim inşallah gönlüne göre hayırlısıyla bir iş nasip ederde sende arabanıda alırsın dahada rahat bir hayat yaşarsın Aminnnnnn
Bu arada ben pek spor yapamıyorum yoğunluktan ama havalar biraz daha serinlediğinde Allahın izniyle bende ya leslie yada başka evde yapılabilecek birşeyler yapmak istiyorum
Maşallah ne güzel gecmıs gunlerınız :) keyıfcı adamlarsınız karı koca :))
bende havaların serınlemesını beklıyorum günlük yürüyüşe başlayacagım..
dün buralar fenaydıgece cok sıcak dıye heryerın pencelerelerını kapılarını acıp yattık sabah bır uyandıkkiii aman allahım ne görelim evin heryerını sankı pudradan bır örtü kaplamıs
ama aklınıza gelebılecek herseyy toz ıcende dolaplardakı tabak catallarımız kıyafetlerımıze kadar herseyy ortuler halılar nevresımler yastıklar herseyy yururlen yerlere ayakızımız cıkıyor ayagımızın ltları un gıbı bır toz tabakası
annem erkenden ıse gıttıgınden ben tek basıma basladım gelınce ardım edecektı bu seferde sular kesıldıı
evren benımle şakalasıyor dedım
4-5 saat sonra sular geldıde gece yarısına kadar temızlık yaptık
gecede annem yıne toz var nefes alamıyorum ev de yıne oyle olursa bu defa kım yapacak kımsenın halı kalmadı dedı tum camları kapattı.. klıma rahatsız edıyor bunyemız kabul etmıyor dıye taktırmamıstık yenı eve kaldıkmı sıcakta ıcerde.. hepımız oturma odasına toplandık vantratoru actık ama hııc uyuyamadım hıc halım yok su an
AMA EV TEMIZ KALDI
merak edıp baktım netten sımdı cok guzel gorunuyor bı taraf göl müş ve karadenızle bırlesıyormus :) örddekler kopekler flnda gordummmm :)) ohh dogal dogal keyıflenın valla :)Hemde ne keyifciyizHayat bize güzel
Bugün burası baya serin çok şükür önceden tül perde kıpırdamıyordu ama bugün uçuruyor
Bende bugün biraz iş yapıyorum ( gerçi ara ara yine Laptobun başına geçsemde)
Çamaşırlarımıda serip biraz mutfakta birşeyler yapıcağımşükür fazla işim yok tabi mecbur her gün elim üzerinde olmak zorunda ki iyice dağılmasın
Hafta içi temizlik faslını yapayım ki haftasonu tekrar keyif yapabileyim gönül rahatlıyı ile
Cumartesi gecesi tekrar Çilingoza gidiceğiz bu kez çadır kurup bir gece kalıcağız ertesi günde denize girip güzel bir gün geçirip akşam üzere evimize döneriz inşallah Rabbim nasip kısmet ederse
merak edıp baktım netten sımdı cok guzel gorunuyor bı taraf göl müş ve karadenızle bırlesıyormus :) örddekler kopekler flnda gordummmm :)) ohh dogal dogal keyıflenın valla :)
Kızlar bu ara giremedim siteye pek. Diyette de pek bir şey yapmadım. Bu hafta kilo bile almış olabilirim. Şehit haberlerini duydukça bunalıma giriyorum. Birkaç gündür böyleydim ama yeter artık dedim. Bu şekilde yerimde sayamazdım. Bugünden itibaren diyete son gaz devam ediyorum. Hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?