80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Ben geldimmmmm

Annemde pazarı altını üstüne getirdik ve tabiki bir sürü şey aldım alırken iyidi de eve dönerken 2 km'ye yakın yolu tekrar dolu pazar arabasıyla dönmek cidden beni felaket yordu
Sırf patates ve soğan zaten 5 kg Birde maşallah bizim yollar hep bayır yukarı bayır aşağı derken resmen şu an bacaklarımı hissetmiyorum ama çok iyi bir ağırlık çalışması oldu gibi

Şimdi yorgunluk kahvemi yapıp biraz dinleneyim sonrada artık akşam yemeği faslı olur

Kizlar günaydin :)

Pazar gunu az bi sevinmistim 1.1 kilo fark gördüm diye, resmen boğazimda kaldi hevesim.Tartıda sürekli fazla cıkıyorum ama öyle böyle degil.Dünle bugun arasinda 1.3 kilo fark mi olur yaa ! Resmen bildirimimden beri 86.8i goremedim bir daha.Sporumu aksatmafim, kaçamak yapmadim.Reglime daha bi 10-12 gün falan var.
Resmen moralim bozuldu.Ayni kalsa gene bisiy demicem asagilari hedeflerken yukari cıkmak nedir

Canım günaydın. Belki de bu aralar şişkinliğin vardır. Sonuçta şişkinlik sadece adete özgü değil. Sen her gün tartılma. Ve rakamlara çok da takılma. Çünkü bizim amacımız tartıda az göstermesi değil, vücutta az göstermesidir :)

Haklısın canım da bir tartılayım dedim fazla çıkınca psikopata bağladım her gün tartılıyorum

Adet haricinde şişkinlik oluyor mu farkında değilim açıkcası ben hep ona bağlıyorum ama haklı da olabilirsin.Pazara kadar toparlarım inş :)

Ayrıca sabahları 1 bardak limonlu su içiyordum aç karnına.Sinirim bozulunca unutmuşum ( gerçi bi yararını da göremedim ) bugün suyuma karıştırıp öyle yavaş yavaş içeyim bari limonu.Bir gün işe yarayacak inanıyorum
Not: Park shin hye mi o

Evet canım Park Shin Hye. Onun gibi 45 kilo olmak istemiyorum da fiziği yine de hoşuma gidiyor. Ben de incecik bir şey olsam güzel olur hani Limon yağ yakıyor diyorlar ama pek değilim bundan. Limonun aslında şeker miktarı oldukça fazla. Sabah limonlu su yerine 1 bardak soğuk su içmek daha iyi gibi bence :) Hep ılık su için derler ama ılık su bir işe yaramıyor. Soğuk su içilince vücut çok az da olsa soğuyor. Metabolizmanın çalışma mantığı zaten vücut soğursa yağları karbonhidratları yak vücudu ısıt :) Ondan dolayı vücut soğuyunca metabolizma daha fazla efor sarfediyor vücudu ısıtmak için. Hatta soğuk duş alın derler ki o da baya iyi hem de derinin sıkılaşmasını sağlıyor soğuk duş. Çünkü soğukla temas edince orada kan akışı hızlanıyor. Deriyi sıkı hale getiriyor. Hatta göğüs sıkılaştırması için tavsiye ediyorlar.
**Şimdi mesajıma baktım da ben ne çok bilimsel açıklamaya girmişim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün gece iyiki sebzelerimi pişirmişim sabah okadar iyi geldi ki anlatamam
Mis gibi sebzelerimi ve semizlotu salatamıda yedim ohhh

Dün gece tam yatacakken karşı komşum aradı uyanıksan iki dakika kapıya geleceğim diye Meğer köyden gelmişde 5 litre taze süt getirmiş bana tabi gece gece uğraşmak zor gelince dolaba attım ve hemen uyanır uyanmaz sütü ateşe koydum az kaynasında yoğurt yaparım diye ama maalesef süt kesildi nedense Üzerindeki yağı aldığımdan mıdır yoksa sabah sağıldığıı ve dolaptada olsa geceye kadar beklediği içinmi bilemedim ama 5 litre sütüde dökmek zorunda kalmak canımı sıktı açıkcası bende hemen internetten bakıp lor yaptım o kesilen sütle bakalım nasıl bir tadı olacak ilk kez yaptım ama zevkliymiş
Şimdide üzerine 5 kgluk suyla ağırlık yaptım ki iyice süzülsün artık gece dolaba koymadan bakarız nasıl olmuş diye

Canım moral bozmak yok eminim ödemdir benimde defalarca başıma geldi hemde öyle böyle değil resmen 3 kg bile fazla çıktığım oluyordu hiç canımı sıkmadan normal devam ettim ve bir sonraki günlerde yok oldu ödemler

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn

Umarım bugün herkes bol eksiler görür

Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldi eşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diye adamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg

Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükür Artık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar

Aleyküm selam canım inşallah en kısa zamanda 90 lı kiloları görürsün :
Kızlar ben bu sabah tartıldım.
Geçen hafta 90,0
Bugün 88,8. Tam emin olamadım nedense tartı mı bozuk dedim hatta. Çünkü sabah oğlen güzel yesem de akşamları pek diyet gibi olmuyor yediklerim. Çok da aslında üstünde durmak istemiyorum. Amacım sonuçta rakamlar değil aynada görünen. O yüzden sıkı bir şekillde devam edicem diyetime. Şu akşam yemeklerini de hafifletebilsem çok güzel olacak Ama bu akşam bunu uygulamıcam çünkü akşama kaşarlı tavuk köftesi yapacağım Belki kızartma değil de fırında pişirmenin yolunu bulursam daha hafifletmiş olurum herhalde

oynakbasi34 Canım çok tebrik ediyorum seni.Maşallah senin azmine.En kısa zamanda 2li rakamları görmen dileğimle :)

Bende hala fazlalık var neden anlamadım ama moralim bozulmuyor desem yalan olur :/

Canım sakın moralini bozma inan günlük bile fark ediyor kilolar Benimde daha aşağısını görmüşlüğüm vardı ama inan dert değil cünkü istikrarlı olursak elbette gidecektir

Harikasın canım cidden
Bu hafta birinci sensin anlaşılan Rabbim hepimize hep böyle bol bol eksiler nasip etsin....Aminnnnnnnnnn

Canım tartıdan hiç emin değilim bozuk bile olabileceğini düşündüm o derece yani Çünkü akşam yemeklerinde hiç diyet takılmıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam yemeğimi yedikten sonra eşimle halasına çaya gittik
Kuzen İngiltereden döndü ve görüşememiştik kaç gündür Özlemişim valla
Beni görünce direk ilk söylediği '' Yengeciğim inanılmaz fark etmişsin valla süpersin '' oldu
Nasıl mutlu oldum anlatamam size Bana inanılmaz motivasyon oldu

İnşallah bu gazla dahada güzel devam ederim

Canım tartıdan hiç emin değilim bozuk bile olabileceğini düşündüm o derece yani Çünkü akşam yemeklerinde hiç diyet takılmıyorum

İyi ya yediğin halde süper vermişsin
Bende akşam üzere tok tekrar tartılayım bakalım ne göreceğim diye çıktım tartıya ve sabahtan daha azını gördüm tartıda Valla bende bazen güvenemiyorum tartıma hatta bir ara eczanede tartılayım diyorum emin olmak için
Aman gitsinde 1 kg fazla göstersin sıkıntı yok

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili bir haftasonu diliyorum

Bende bu sabah erkenden uyandım kahvaltımıda edip direk çamaşırlara giriştim biraz evvelde astım ve kendime bir keyif kahvesi yaptım
Bugünlük henüz net bir planım yok ama büyük ihtimal belki komşu ablamla Pierre Lotiye keyif yapmaya gideriz Çocuklarıda eşime kakalayabilirsem bende iyisi yok

Günaydın canlar :) Pazar bile demeden erkenden 6 km yürüyüp geldim Çok susadığım için çok çok az didi içtim. Şimdi kahvaltı yapacağım. Size de tavsiyem sabah aç karna spor yapmanız. Çünkü yağ yakımı %300 oluyor sabah aç karna yapıldığında

Herkese merhabalar..

Ne yazik ki bu hafta kilo aldim nedenini bilemiyorum daha önceden de söylemißtim..1 kilodan fazla bir fark oldu inebildigim son rakam bu ne yazik ki

Gecen hafta : 86.8

Bu hafta : 87.4

Ilk defa bir bildirime arti farkla giriyorum

Bugün moralim Sıfır
Kilo bildirimi
Geçen pazar 85.275
Cuma 87.00
Bugün 86.00
Bu hafta çuvalladılar eşim evde olunca mecburen yedim ısrarlarına dayanamadım
Ama bugün yeniden başladım

kızlarrr ben yıne gıremıyorum bu ara..
ve ben devlete atanamıyorum yıne
2013 de kpssden 60 aldım 68 ıle kapandı
2014 de 65 aldım 73 ile kapattı
2015 sımdıde 77 aldım oldu bu ıs dedım 80 ıle kaPATTI
kafayı yemek uzereyım ınsan onune bakamıyor yaa..
ozel egıtım rehabılıtasyon merkezlerıne basvurmayı dusunuyorum cok sıkıldım calısmamak da bana göre degıl..
araba ıstıyorum araba ıcınde maas gerek :)
denızdekı sıkılastıklarım bıle bosagıdecek bu gıdısleee eskı halıma gelıyorum..
sız sıcaklarda nasıl spor yapıyorsunuz yaa bıraz yuruyeyım desem her yanımdan su akıyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii

Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu
Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi )
Akşam 21:00de eve döndüm hatta tam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye
Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık
Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi

Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük
Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik
Ben seneler önce oraya gitmiştim daha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken
Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen
Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılar bizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan
Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize
Tabi benim büyük kızda peşimden o gazla diğer kızlarda peşimizden
2 - 3 saat deli gibi eğlendik bende o bahaneyle bol bol yüzdüm
Küçük kuşum bile çok eğlendi

Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptık Hava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük
Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım

Canım evet can sıkıcı bir durum ama herşeyde bir hayır vardır Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlısıyla bir iş nasip ederde sende arabanıda alırsın dahada rahat bir hayat yaşarsın Aminnnnnn

Bu arada ben pek spor yapamıyorum yoğunluktan ama havalar biraz daha serinlediğinde Allahın izniyle bende ya leslie yada başka evde yapılabilecek birşeyler yapmak istiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii

Ay bugünde kendimi yine öğlen sokağa attım ve yeni eve girdim
Kuzumu parka götürdüm ve tabiki yine kızkardeşimle Annem bana eşlik ettiler
Dönüştede Annemlere geçtik, yemekti çaydı derken ancak gelebildim

Şükür bu kez çocuklar fazla kudurmadıda rahat bir gece geçirdik
Beslenme bakımdanda bugün 90 günlük diyete başladım bakalım nasıl sonuçlar göreceğim
Sabah bir porsiyon meyveyle güne başladım ve çok iyi geldi
Öğlende çıkmadan bir güzel melemen yaptım kendime tabi 90 günlük diyette öğlen ne yenirse akşamda yendiğinden Annemlerde de melemen yaptım kendime Allahtan yazın melemen çok iyi geliyor da ilk gün zevkli geçti
Bakalım yarında karbonhidrat günüm henüz tam karar veremedim ne yiyeceğime ama Mercimek çorbası kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…