Sabahları bile benim gibi sırıtarak uyanan yoktur sanırım
Bayram sabahları hele hiç çekilmez oluyorum kızıma göreBarış Mançonun '' Bugün bayram erken kalkın çocuklar ...'' diye şarkı söylüyorum bağıra bağıra ve her defasında kızım yorganın altına girip offf Anne yaaa yinemi diyor
Küçük kuşum 5 yaşına girecekDünden beri iyice heycan yaptı ( kaç gündür gün sayıyordu zaten ) hatta kalpli bir elbisesi var ille onu yıka giyeceğim yarın akşam diye hiç ablasına benzemiyor çok kokoş gerçi ablamızda başladı ufak ufak süslenmelere
Canım cumadan cumaya bildirim yaptığım için o gün tartıda ne görüyorsam onu baz alıyorumzaten rakamlara pek takılmıyorum yeterki kendimi hafif hissedeyim :)
Bakalım herkes bildirimini yapsında bende pazar Öğleden sonra yaparım bu kez listeyi ( hazır ufak ufak burasıda canlanmışken)
Kilo bildirimi zamanı Perşembe 87 idim bugün Cumartesi ve ben 85.275 im :)
Yüzümde gülücükler Açıyor bugün
Bugün ne yedim
Sabah 6 da cereal
9 da Birkaç küçük dilim kaşar bir dilim ekmek çok acıkmıştım eşime kahvaltıda eşlik ettim biraz
Öğle bir dondurma bir elma Akşamı da 3 buçukta yemiş oldum yarım porsiyon makarna üç küçük köfte salata
Umarım yarın bu kiloyu da geride bırakmış olurum
Cnlar ben haftaya cuma tartilayim artik olmazmi dha yeni basldmda bu arada ben spora baslyrm opuldn bys
Cumartesi günğ tatile cıkıyorum ayın 20 sinde geri dönüyorım tatilde nasıl olur bilemiyorum.cok fazla dikkat edeilecegimi düşünmüyorumEylül ayına girmeye şurda azcık bişiy kaldı..Hazırla kendini
Kendimi gördüm şu anBen de 90 kilodayken gelmiştim başlığa 1 kilo bişiyim var fazlalık olarak hemen veririm diye..Verdim de :) Hala 80li sayılardayım ama 70ler de nasip olur inş. :)
Kabul ettik, gitti o ne demek.Hoşgeldin :)oynakbasi34 da İsveç diyeti yapıyordu sanırım.Birbirinize destek olursunuz.Ben öyle şeylerle doyamıyorum eziyet oluyo bana Doktor kontrolünde bilmem kaç kaşık sebze yemeği tarzında takılıyorum
Aramıza hoşgeldin canım.Takım liderimiz cevaplamış zaten sorularını. Bana sadece aramıza hoşgeldin demek düşüyor :) Kaç kiloda başladın diyete ? Daha nice eksileri birlikte görürüz inş. :)
Başlıkta herkes İsveçli olmuş, ben Fransız kalmışımÇok mu işe yarıyor bu diyet yaa ?
Cumartesi günğ tatile cıkıyorum ayın 20 sinde geri dönüyorım tatilde nasıl olur bilemiyorum.cok fazla dikkat edeilecegimi düşünmüyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Eşimi ve kuzeni şimdi işe uğurladım ve ilk önce sizlere bir selam vereyim dedim
Küçük kızım ille bende işe geleceğim diye tutturunca eşimde çocuklarıda al öğlende gel birlikte yemek yiyelim dediHazır patronda yokken rahat rahat biraz şirkette takılır sonrada küçük kuzumu parka götürürüm nasılsa akşamlık yemeğimde hazır
Şimdi hemen bir duş alıp kahvaltımıda yapayımsonra öğlene kadar bol su ve bol muhabbet
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canımRabbim inşallah sanada ileride hayırlı biriyle evlenip çok mutlu olmayı nasip eder tabi sana daha fazlasını da nasip edip düzgün bir aileye gelin değil evlat olmayı nasip eder Rabbim inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnn ( O konuda şansızım çünkü malum KVm beni günahı kadar sevmez sanki ben ona bayılıyormuşum gibi )
Çok geçmiş olsun canım acaba kullandığın ağdada mı sıkıntı vardıBenim ve kızımında cildi çok hashasdır hatta en son kızıma ağda yağtığımda yeni aldığım bir ağdayı kullanmıştım ( her zamanki markadan farklı oda biraz daha büyük kutu olduğundan almıştım ) kızcağızın her yeri kabardı Sanırım içindeki maddelerden biri alerji yapmıştı
Şükür 1 hafta sonra birşey kalmadı ama tabi ben sinir oldum nasıl böyle birşeye sebep olurum aynı markayı alsaydım ya diye
Birde şu Sil ağda bantlarıda bende deriyi pul pul yapıyor sanki güneş altında fazla yanmışımda cildim soyulacakmış gibi
Umarım önemli bir şey değildir de iki güne geçer
Bu arada size hayırlı yolculuklar ve iyi tatiler a
Çok güzel vakit geçirip enerjik bir şekilde aramıza dön canım
Cepten bende zorlanıyorum ama arada iyiyim desen yine yeter canımsen tatilin tadını çıkar
slm cnm :) galıba hangınıze yazdıgımı unuttum ama baktım sımdı yazılara sende vermıssın baya dıyer arkadasda:)dıyer arkadas baya cok vermıs onu mu kasdettım bılmıom ayyyy komedı oldu ben kıme yazdıgımı bılmıom ne sacmaladım boylee kusuruma bakmayın yaa ne zamandır gıremıyorum arada bakıyorum kacırıyorum bazen konuları:):):)Valla canım bana mı dedinoynakbasi34 'na mı dedin anlayamadım.En son kilo bildirimi yapan benim ama totalde çok veremediğim için üstüme alınamadım
Ama gene de amin inş. demek istedim.Birlikte sene sonuna kadar süper olucaz inş. :)
Hayalim başarılar bölüme before/after fotomu yayınlamak
Hiç spor yapamıyorum malesefAllah neşeni bozmasın canım.Kaç senedir düzgün bir bayram sabahı yaşayamadım valla.Okurken aileden uzak olmak bu konuda çok etkiliyor insanı.Allah ailecek neşenizi bozmasın.Maşallah size( Allah'ın hakkı 3'tür )
Kızına da burdan hepi börtdey diyorum efenim..Çok küçükmüş dahaa..O elbisesiyle çok şirin olcaktır eminim :) Size iyi eğlenceler bugün..Gece noldu ne biti mesajını bekliyorum
Maşallah sana canım tebrik ediyorum.Kocaman alkış
Diyet listen de normal gözüküyor.Spora çok yöneldim sanırım çünkü gerçekten kilo sonucun şaşırtıcı..Böyle güzel gider umarım :)
Olur bence canım.Çünkü ben de haftaiçi bir zaman gelmiştim çok iyi hatırlıyorum o haftaoynakbasi34 sorumlu tutmadı beni.Diğer haftadan başladım :)
At kızartması mıSaat sabah 4 ten beri ayaktayım karnım da acıktı cereal yiyeceğim bakalım sonra çocukları doyuracağım inşallah çikolataya yenik düşmeyeceğim bir gün olur :)
Öğle yi de atlatsam ikindiye de at kızartacağım bol bol da su içersem aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?