80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleyküm selam canım :) Ben de 1 mil leslie yaptım şimdi. 10 dakikada 3 kglık dumbelllarla kol hareketleri yaptım. Ardından ılık duşumu alıverdim hemencecik. :) Şimdi akşam yemeği için fırında tavuk yapacağım. Yanına da artık annemin dün yaptığı zeytinyağlı fasülyeden yerim.

Kızlar hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 11:00 gibi ancak )
2 yumurtadan omlet
1.5 salatalık
1/2 domates
10 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir

ara; şekersiz nescafe

Akşam; ( 17:00de )
1 büyük kase cacık
4 köz biber üzerine domates sosu

Benim için tabiki mutfak o saatten sonra kapandı bu saatten sonrada ancak bol su ve bir tane şekersiz kahve içerim ancak

Kilo bildirimi zamanı Perşembe 87 idim bugün Cumartesi ve ben 85.275 im :)
Yüzümde gülücükler Açıyor bugün
Bugün ne yedim
Sabah 6 da cereal
9 da Birkaç küçük dilim kaşar bir dilim ekmek çok acıkmıştım eşime kahvaltıda eşlik ettim biraz
Öğle bir dondurma bir elma Akşamı da 3 buçukta yemiş oldum yarım porsiyon makarna üç küçük köfte salata
Umarım yarın bu kiloyu da geride bırakmış olurum

Herkese günaydın kızlar :) Bugün biraz erkenciyim ama bulunduğum ülkede saat 9 aslında normal sayılabilir. Kargacıklar kahvaltılarını yapmadan kalktım tartıldım hemen

Kilo bildirimimi yapıyorum hemen efendim çok heyecanlandım

Geçen hafta : 87.9

Bu hafta : 86.8

Fark: 1.1 kg

Allahım mutluluktan uçuyorum sanırım..Uzun zamandır böyle bir başarı elde etmemiştim. En fazla 500-600 gram veriyordum.Bu hafta havalar düzeldi burada ne sıcak ne soğuk en sevdiğim güneşli ama ılık, hafif esiyor.Ondan yararlanıp bol bol yürüdüm.Normalde de 3 mil Lesliemi ihmal etmiyordum ama yürümek daha mı sağlıklı geldi ne bilemedim.Bir gram bile fazla bir şey yemedim. Bilenler bilir 2 haftadır dilimde düğün kaçamağı vardı yemekli bir düğünde fazla yemiştim Son kaçamadığım o , ondan beri temizim gençler

Şimdi ılık suya limon sıkıp içicem, ardından güzel bir kahvaltı + yürüyüşe giderim gene çok mutlu oldum çünkü :)

Son düzenleme:

Allah neşeni bozmasın canım.Kaç senedir düzgün bir bayram sabahı yaşayamadım valla.Okurken aileden uzak olmak bu konuda çok etkiliyor insanı.Allah ailecek neşenizi bozmasın.Maşallah size ( Allah'ın hakkı 3'tür )

Kızına da burdan hepi börtdey diyorum efenim..Çok küçükmüş dahaa..O elbisesiyle çok şirin olcaktır eminim :) Size iyi eğlenceler bugün..Gece noldu ne biti mesajını bekliyorum

Maşallah sana canım tebrik ediyorum.Kocaman alkış

Diyet listen de normal gözüküyor.Spora çok yöneldim sanırım çünkü gerçekten kilo sonucun şaşırtıcı..Böyle güzel gider umarım :)

Cnlar ben haftaya cuma tartilayim artik olmazmi dha yeni basldmda bu arada ben spora baslyrm opuldn bys

Olur bence canım.Çünkü ben de haftaiçi bir zaman gelmiştim çok iyi hatırlıyorum o hafta oynakbasi34 sorumlu tutmadı beni.Diğer haftadan başladım :)

Cumartesi günğ tatile cıkıyorum ayın 20 sinde geri dönüyorım tatilde nasıl olur bilemiyorum.cok fazla dikkat edeilecegimi düşünmüyorum

Cumartesi günğ tatile cıkıyorum ayın 20 sinde geri dönüyorım tatilde nasıl olur bilemiyorum.cok fazla dikkat edeilecegimi düşünmüyorum

Aslinda tatili avntaja çevirmek lazim :) Yedigine biraz dikkat et, bol bol yüz.Yapabiliyorsan sabahlari yürüyüş yap...Oh mis :)

Tatil diye yitip,içip, yatma.Emeklerine yazik

merhabalar nasılsınz hanimlar
Yatili misafrm war gremyrm ya
Hemen kilo bildirimi mi yapaym
Gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.1
Gdn 600 gr
Toplam 4.4 kg
Herkese bol eksli haftalar dilyrm

Döndüm oynak başım :)
Merhaba. ..
Ses kullanırım hep ağda yine ses ama şeffaf gibi olan sarilardandi bu defa mat pembe almıştım aynı marka diye aynı olur sandım sanırım o da etkiledi ama sarı ile yaptığım yerlerde oldu biraz sıcağında etkisi olmuştur..
3.gun geçmişti kızarıklıklar :) deniz yanigi sandı ztn herkes
1hafta boyunca mayo giydim hep sonra sıkılasmis gibi hissettim kendimi bikini geçtim yavaş yavaş açıldı bi hafta daha kalsam sakat gelirdim demekki
Annemler kesin 3-4 kilo verdin çok belli dedilerde sadece 1 kilo son anlarda aldigim gitmiş ama sıkılasmisim demekki..
İyi geldi yinede iyiki zorlayıp benide götürmüş annem yoksa atamalar hala açıklanmadı kafayı yerdim herhalde :)
güzel dualarinada kocaman amin diyeyim :) senin kızlar icin de aynı duaları yolluyorum :)

slm cnm :) galıba hangınıze yazdıgımı unuttum ama baktım sımdı yazılara sende vermıssın baya dıyer arkadasda:)dıyer arkadas baya cok vermıs onu mu kasdettım bılmıom ayyyy komedı oldu ben kıme yazdıgımı bılmıom ne sacmaladım boylee kusuruma bakmayın yaa ne zamandır gıremıyorum arada bakıyorum kacırıyorum bazen konuları:):):)
inşş cnm verırız de ıstedıgın gıbı bassarını kutlarsın bn durdum galıba uzun zamndır kontrole de gıdemedım bakalım bu hafta bende yazarım kılomu artık :)

Hiç spor yapamıyorum malesef sporda yapabilsem çok güzel olacak da iki bebişle çok zor şimdilik Türkiye'den yeni döndüm ve uykuları 7 saatlik zaman farkına yenildi

Merhaba canlar 1 hafta önce tartılmadım maalesef. 2 gün önce tartıldığımda 90,2 idim. Bugün sabah tartıldım. Tuvaletimi tam yapmadım gibi bir şey oldu Tartıda 90 çıktı :) Fakat sabah maalesef bugün günlerden pazar ve herkes evde. Ondan dolayı bol bol börek yedim Öğle yemeğini karpuzla geçirtircem o yüzden :) Artık 3 mil leslie yolu göründü bana

Saat sabah 4 ten beri ayaktayım karnım da acıktı cereal yiyeceğim bakalım sonra çocukları doyuracağım inşallah çikolataya yenik düşmeyeceğim bir gün olur :)
Öğle yi de atlatsam ikindiye de at kızartacağım bol bol da su içersem aferin bana

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun ) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına 5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken

Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda ) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettim evim şu an bile bal dök yala yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek

Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;

Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı )
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay

ara; 14:00
Şekersiz nescafe

Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık

gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pasta cidden herkesten daha inceydi benimkisi

Bol limonlu su içtim hemen arkasından
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm

Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır

Bugünlük beni bağışlayın hemen yarın sabah ilk işim listeyi yapıp paylaşmak olacak

Aleyküm selam canım herkese günaydın :) :) Bu sabah tartıya çıkmaktan korkuyorum dün yediğim o fazlaca şeylerden dolayı O yüzden dünü unutup bugün diyetime devam etmek istiyorum. Merak ettiğim kilo bildirimi günü ne zaman? Bir cuma anladım ama sanki farklı gün yazanlar da olmuş gibi Onu sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…