80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar :) Bugün resmen çorba günü gibi birşeydi benim için. Sabah 1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir yedim. Arada biraz çilekle üzüm yedim. Öğlen ve akşam toplamda 3 kase şehriyeli tavuk çorbası içtim. Çok da nefis oldu valla Toplam kaloriye baktım da 765 kalori ediyor. Bir iki kaşık dondurma yemem de sakınca yoktur inşallah ayol

Selamün aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler

Hele şükür evime gelebildim
Bizimkiler geçte olsa geldi ve biraz yeğeni mıncıklayıp eve döndüm
Maşallah baya kilolu cimcime ve hiç halasına yani bana çekmemiş Rus askeri gibi somurtgan
Bakalım belki ilerleyen günlerde biraz daha alışır bize

Şükür günümüde hasarsız kapattım hatta Annemin yaptığı böreğin tadına dahi bakmadım Eve gelirken biraz tabi aldım hazır yarında Karbonhidrat günümken

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah ( 08:00 ) ; 1 adet armut
Öğlen ( 13:00 ) ; 1 tabak zeytinyağlı barbunya
Akşam ( 19:00 ) ; 1 tabak patates salatası

ASlında akşam yemeğini daha erken yiyorum genelde ama Pazardan gelip Anneme geçene kadar o saati buldu
Yarın Allahın izniyle evdeyim hem biraz iş yaparım yine ( küçük kuzunun dolabını düzenliyeceğim birde çocukların odası kaldı ) ondan sonra bayrama kadar sadece üstten yaparım nasılsa evi kazıdım sayılır he birde salondaki tekli koltuğumu sileceğim ama onu cuma gecesi yatmadan evvel yaparım sanırım sabaha kadar kurur sonrada üzerini örterim ( beyaz olunca en ufak şeyde kirleniyor )

Selamlar ben bildirim yapmamıstım bu hafta ikisini bir yapıcam ama tartı güzel şeyler gösteriyor bugun sporda yaptım 1 saat kadar leslie ve koşu bandında yürüyüş akşamda dolaşmays çıktık ama yavaş tempoda yürüyoruz tabi bebek arabsı olunca bu azim bende kalsın artıl ve şu pis kilolarımdan kurtulayım :)

oynakbasi34 iyi dayanıyosun ben bu kadar az yesem dayanamam

Bi yerden başlamak lazım artık bildirimlere

Sabah
1 yumurta
Az peynir
4 zeytin
1 dilim tam bug ekmeği

Öğlen
Yarım topan patlıcan yemeği
2 dilim tam bug ekmeği kabuğu ( içini benim zilli kızım yedi :) )
1 kase yoğurt

Ceyrek seftali
Turk kahvesi
1 salatalık bunlar ara ara hepsi bir değil

Akşam
Fırında patatesli tavuk ama yarım patates az tavuk
3 yk domatesli pilav
Yoğurt

1 bardak süt

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda erkenden uyandım şükür
Kahvaltı niyetine meyvemide yedim Biraz sonrada keyif kahvemi içeri ufak ufak kalan işlere girişirim
Çok fazla işim yok zaten o yüzden rahatım

Dün normalden biraz daha geç yediğimden bu sabah eksi göremedim ama yinede hiç üzülmüyorum çünkü biliyorum bugün hallederim ben onuda sonra yarın süper bir bildirimle karşınıza çıkacağım

Ohhh ne güzel kuzuya rağmen yürüyüşlerde yapılıyor eee kilo vermeye engel bir durumda yok bence
İnan ben çok alıştım üstelik benim bünye cins akşam 19:00da bile yediğim an kilo gitmez hem erkenden hemde az yiyince ancak gidiyor
İlk zamanlar kötü oluyordum doğruya doğru çünkü beynim açtı ama şimdi alıştım inan hiç sıkıntılı gelmiyor

Maşallah valla ben hiç dayanamıyorum aclığa midem bulanıyo basım dönüyo :) dün yaptım bugun pertim :)

Gunaydınlar

Bende kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum şimdi az şekerli

Yarım omlet
Az peynir
Yarım dilim tam bug ekmeği
4 zeytin
1 domates 2 biber

Bugun tartı col güzel şeyler gösterdi yarın daha güzel olur inş :)

Maşallah valla ben hiç dayanamıyorum aclığa midem bulanıyo basım dönüyo :) dün yaptım bugun pertim :)

Canım ufak ufak azaltmaya başlarsan sanırım sıkıntı yaşamazsın ama senin kuzuda ufak daha çok yoruluyorsundur benim büyük kız 16 yaşınına girecek, ufaklıkta 6 yaşına girdi o yüzden çok fazla bana sıkıntı olmuyor hatta sağ olsunlar ev işlerine bile yardımcı oluyorlar Özellikle büyük o yüzden okadar çok enerjiye ihtiyaç hissetmiyor sanırım bünye

Afiyet olsun canım gayet dengeli bir kahvaltı olmuş
İnşallah bol bol eksi olarak geri döner sana

Ohh seninkiler büyümüş :)
Biz 15 aylığız daha bu ara en büyük hobimiz sehpa koltuk tepesinde gezmek baş aşağı sarkmak :)
Yavaş yavaş azaltıcam zaten durmaya başaldı mı şok yapmak lazım

Slm kızlar bende bugün gecikmeli Kavallti yaptım
1 dilim ekmek
5 zeytin
Bir yumurta
Salatalık domates üstüne dere otu zeytinyağı ile karıştırdım
2 tatlı kaşığı beyaz peynir yoğurt gibi olan
Şekersiz çay
Şimdide suyum yanımda aklıma geldikçe içiyorum günün geri kalanını tavuk hacliyacam sade yiyecek
Benim biraz protein ağırlıklı beslenecem çabuk gitsin birazı moralim yukselsin

Afiyet olsun şuan kaç kilosun kala basladin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşamlık yemeğimi ( daha doğrusu tatlımı malum karbonhidrat günümdü ) saat 17:00de yedim ve mutfak faslı benim için kapandı yarına kadar

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah ( 08:30 ) ; 5 adet mor erik
Öğlen ( 12:45 ) ; 3 ufak parça patatesli börek, 1 salatalık, 1/2 domates
Akşam ( 17:00 ) ; 3 ince tatlı krep ( içinde hiç yağ yoktu çokta az şeker ) 1 sıra bitter çikolata

Senelerce hep tatlılardan kaçınca krepleri yedikten sonra az vicdan yaptım acaba bir tane eksik mi yeseydim diye ama daha evvel takip ettiğim grupta 3 adet yenilebilir eğer içinde muz yada çikolata sosu yoksa yazıyordu o yüzden vicdan çok kısa sürdü

Şimdide minik damacanama limonlu suyumu hazırladım emikliyorum

Ayy tartı zamanı olcak iş degildi ama dondurma yedim bende :)

Oglen
Yarım kase tarhana corbası
Ara
Yesil çay wasa
Aksam
Fırında makarna 1kare
Ve dondurma

Afiyet olsun şuan kaç kilosun kala basladin

Canım geçen cuma 102.4 kgdum ( şu ankini söylemiyorum ki yarına süpriz olsun ) Başlangıç 124.5 kg
Bugün hatta geçen seneki bildirimime deng geldim ( tam geçen sene dün yapmışım bildirimi hatta ) o zaman 118den 115.küsürlü bir rakama düşmüşüm Aslında bir sene içinde az gitmiş ama şükür diyorum yinede bundada bir hayır vardır ve inşallah seneye tam bugünde Rabbim bana yaşasın son hedefime ulaştım demeyi nasip eder ....Aminnnn

Yarın sabahı cok merak ediyoruumm

Bende bendeeeeee
Bol bol eksi görürüz inşallah yarında

İnsalah hedefine ulaşırsın canim

Slm kızlar öğlenden sonra bir but yedim haşlama
Akşam
Bir tavuk but fırında
Yarım patetes
Bir kase çorba
Yarım hindiba

Merhaba bayanlar bende bu hafta tüm kan tahlillerimi yaptırdım diyetisyenlede oturduk bgn listemizi yaptık yarın bismillah diyip başlıyorum inşallah... Herkese bol - ler diliyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hayırlı sabahlar
Şu mübarek günde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbim inşallah çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnnnnnnnn
Cumanız mübarek olsun

Evetttt sonunda büyük gün geldi çattı ve dananın kuyruğu kopacak
Merakla beklenen bildirimimide yapayım bari aklımdayken sonrada hemen oturup kahvaltımı yaparım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen Hafta; 102.4 kg
Bu hafta; 100.4 kg
Giden; 2 kg
Fark; % 1.95

Toplam giden: 24.1 kg

Haftaya Allahın izniyle 2li rakamları kesin görmüş olurum
Bayrama 99 olma hedefim tuttu sayıyorum çünkü reglm daha yeni bitti Rabbime şükürler olsun ki 2li rakamlara sadece 500 gr kaldı

Merhaba bayanlar bende bu hafta tüm kan tahlillerimi yaptırdım diyetisyenlede oturduk bgn listemizi yaptık yarın bismillah diyip başlıyorum inşallah... Herkese bol - ler diliyorum

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah her hafta bol bol eksi bildirimler yaparsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…