Selamlar ben bildirim yapmamıstım bu hafta ikisini bir yapıcam ama tartı güzel şeyler gösteriyor bugun sporda yaptım 1 saat kadar leslie ve koşu bandında yürüyüş akşamda dolaşmays çıktık ama yavaş tempoda yürüyoruz tabi bebek arabsı olunca bu azim bende kalsın artıl ve şu pis kilolarımdan kurtulayım :)
oynakbasi34 iyi dayanıyosun ben bu kadar az yesem dayanamam
Maşallah valla ben hiç dayanamıyorum aclığa midem bulanıyo basım dönüyo :) dün yaptım bugun pertim :)SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda erkenden uyandım şükür
Kahvaltı niyetine meyvemide yedimBiraz sonrada keyif kahvemi içeri ufak ufak kalan işlere girişirim
Çok fazla işim yok zaten o yüzden rahatım
Dün normalden biraz daha geç yediğimden bu sabah eksi göremedim ama yinede hiç üzülmüyorum çünkü biliyorum bugün hallederim ben onuda sonra yarın süper bir bildirimle karşınıza çıkacağım
Ohhh ne güzel kuzuya rağmen yürüyüşlerde yapılıyor eee kilo vermeye engel bir durumda yok bence
İnan ben çok alıştım üstelik benim bünye cins akşam 19:00da bile yediğim an kilo gitmezhem erkenden hemde az yiyince ancak gidiyor
İlk zamanlar kötü oluyordum doğruya doğru çünkü beynim açtı ama şimdi alıştım inan hiç sıkıntılı gelmiyor
Maşallah valla ben hiç dayanamıyorum aclığa midem bulanıyo basım dönüyo :) dün yaptım bugun pertim :)
Gunaydınlar
Bende kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum şimdi az şekerli
Yarım omlet
Az peynir
Yarım dilim tam bug ekmeği
4 zeytin
1 domates 2 biber
Bugun tartı col güzel şeyler gösterdi yarın daha güzel olur inş :)
Ohh seninkiler büyümüş :)Canım ufak ufak azaltmaya başlarsan sanırım sıkıntı yaşamazsınama senin kuzuda ufak daha çok yoruluyorsundur benim büyük kız 16 yaşınına girecek, ufaklıkta 6 yaşına girdi o yüzden çok fazla bana sıkıntı olmuyor hatta sağ olsunlar ev işlerine bile yardımcı oluyorlar Özellikle büyük o yüzden okadar çok enerjiye ihtiyaç hissetmiyor sanırım bünye
Afiyet olsun canım gayet dengeli bir kahvaltı olmuş
İnşallah bol bol eksi olarak geri döner sana
Afiyet olsun şuan kaç kilosun kala basladinSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda erkenden uyandım şükür
Kahvaltı niyetine meyvemide yedimBiraz sonrada keyif kahvemi içeri ufak ufak kalan işlere girişirim
Çok fazla işim yok zaten o yüzden rahatım
Dün normalden biraz daha geç yediğimden bu sabah eksi göremedim ama yinede hiç üzülmüyorum çünkü biliyorum bugün hallederim ben onuda sonra yarın süper bir bildirimle karşınıza çıkacağım
Ohhh ne güzel kuzuya rağmen yürüyüşlerde yapılıyor eee kilo vermeye engel bir durumda yok bence
İnan ben çok alıştım üstelik benim bünye cins akşam 19:00da bile yediğim an kilo gitmezhem erkenden hemde az yiyince ancak gidiyor
İlk zamanlar kötü oluyordum doğruya doğru çünkü beynim açtı ama şimdi alıştım inan hiç sıkıntılı gelmiyor
Afiyet olsunGunaydınlar
Bende kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum şimdi az şekerli
Yarım omlet
Az peynir
Yarım dilim tam bug ekmeği
4 zeytin
1 domates 2 biber
Bugun tartı col güzel şeyler gösterdi yarın daha güzel olur inş :)
Afiyet olsun şuan kaç kilosun kala basladin
Yarın sabahı cok merak ediyoruumm
İnsalah hedefine ulaşırsın canimCanım geçen cuma 102.4 kgdum ( şu ankini söylemiyorum ki yarına süpriz olsun) Başlangıç 124.5 kg
Bugün hatta geçen seneki bildirimime deng geldim ( tam geçen sene dün yapmışım bildirimi hatta) o zaman 118den 115.küsürlü bir rakama düşmüşüm Aslında bir sene içinde az gitmiş ama şükür diyorum yinede bundada bir hayır vardır ve inşallah seneye tam bugünde Rabbim bana yaşasın son hedefime ulaştım demeyi nasip eder ....Aminnnn
Bende bendeeeeee
Bol bol eksi görürüz inşallah yarında
Merhaba bayanlar bende bu hafta tüm kan tahlillerimi yaptırdım diyetisyenlede oturduk bgn listemizi yaptık yarın bismillah diyip başlıyorum inşallah... Herkese bol - ler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?