Tebrikler ikili rakama az kaldiSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hayırlı sabahlar
Şu mübarek günde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbim inşallah çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnnnnnnnn
Cumanız mübarek olsun
Evetttt sonunda büyük gün geldi çattı ve dananın kuyruğu kopacak
Merakla beklenen bildirimimide yapayım bari aklımdayken sonrada hemen oturup kahvaltımı yaparım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen Hafta; 102.4 kg
Bu hafta; 100.4 kg
Giden; 2 kg
Fark; % 1.95
Toplam giden: 24.1 kg
Haftaya Allahın izniyle 2li rakamları kesin görmüş olurum
Bayrama 99 olma hedefim tuttu sayıyorum çünkü reglm daha yeni bittiRabbime şükürler olsun ki 2li rakamlara sadece 500 gr kaldı
Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah her hafta bol bol eksi bildirimler yaparsın sende
Tebrik ederimayniyizGünaydınlar
Daha düşük beklesemde tatmin eden bir tartı günü oldu
Başlangıç 87.5
Bu hafta 86.4
Giden 1.100
Hedef 70
Elveda 1.100 gelme bidaha :)
Ve Kavallti mi yaptım
Koca bir kase mercimek corbA
1/4 salatalık
1/4 domates
Bir tane hindiba
30 gr ekmek
Şimdide şekersiz çayımı iciyorum
İyi gezmeler ama Kavallti da sade erikli yiyorsun az degilmiAfiyet olsun canımbende kahvaltılık 5 mor eriğimi yedim şimdide az ütüm var onları yapıp dışarı atacağım yine kendimi
Bugün hesapta dışarı çıkmayacaktım ama yine her zaman olduğu gibi planlarda değişiklik oldu
Kızkardeşimin evine yakın bir yerde bir açılışmı ne varmış ille gel birlikte gidelim hem baya bir indirim var mağazada açılıştan dolayı dedihadi bende gidip bakayım diyorum bir akrabaya bayramlık hediye alacaktım belki orada deng gelirim hem küçük kuzumda gezmiş olur
Annem ve erkek kardeşimde geleceklermiş hem o bahaneyle yeğenimi az mıncıklarım
Tabi önce şu 4 - 5 parça ütümüde yapayım ki birikmesin
İyi gezmeler ama Kavallti da sade erikli yiyorsun az degilmi
Vücudun direnç gösteriyor pes etme kendi oluşturduğu bir diyet listen yoksa bir hafta falan öğlen ve aksam tavuk eti hasla salatayla ye Kavallti dada yumurta peynir bol salatalık domates iki dilim ekmekle ye ama diyer öğünlerde ekmek yemesem daha iyi bak göreceksin vücudunun direnci kırılacak hemde en az bir haftada 3 kilo verirsinBen pes etmek üzereyim
Böyle olmuyor gram gram kilo vermekten nefret ediyorum
Biraz şoka ihtiyacı var vucudun demekki şu günlük diyetlerden uygulsan mesela patates bir günde 5 küçük orta boy haşlanmış patates sadece ertesi gün çok yüklenmeden devam edersinBen pes etmek üzereyim
Canım ben ekmeği hiçbir öğünde yemeyeli bir ay olacak nerdeyse ama sanki durdu artık kilo düşmekten vaz geçtiVücudun direnç gösteriyor pes etme kendi oluşturduğu bir diyet listen yoksa bir hafta falan öğlen ve aksam tavuk eti hasla salatayla ye Kavallti dada yumurta peynir bol salatalık domates iki dilim ekmekle ye ama diyer öğünlerde ekmek yemesem daha iyi bak göreceksin vücudunun direnci kırılacak hemde en az bir haftada 3 kilo verirsin
Nasıl bir diyet sadece haşlanmış patates filan mı yiyeceğim forumda varmı bu konuBiraz şoka ihtiyacı var vucudun demekki şu günlük diyetlerden uygulsan mesela patates bir günde 5 küçük orta boy haşlanmış patates sadece ertesi gün çok yüklenmeden devam edersin
Bilmiyorum var mı ama şişkinlik falan olunca yapılıyo 1 gün sadece vucutta şaşırmış olur dayanamam dersen ki ben öyle yapıyorum kahvaltını yap az yine sonrs gün içinde sadece 4-5 haşlanmış patates veya yiyebilirsen ekşi yeşil elmalardan ertesi gün normal devamNasıl bir diyet sadece haşlanmış patates filan mı yiyeceğim forumda varmı bu konu
Ben pes etmek üzereyim
Bende öğlenden sonra
Fırında tavuk but birtane yarım patetes
Çok az turşu
Akşam biraz geç yedim
Bir kase çorba
100 grm yoğurt
İki dilim patetes
2 litre su bol şekersiz çay
Unutuyordum küçük bir kase karışık çerez
Kızlar pazartesiye kadar giremiyorum bilirim yinede fırsatım olursa akşamları girer menümu yazarım
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?