Merhabalar herkese benden kızım 40 günlükler buraya yazmıştım ama baktım sütüm azaldı geri bıraktım şimdi kızım 7 aylık oldu sütüm çok az sadece sabaha doğru yatakta emziriyom kilim çok fazla çok rahatsız oluyor bende bu yola sizinle devam etmek istiyom beni aranıza alırsanız sevinirim
Bugün tartıldim
88 kilo tam çıktı sabah aç karınla darıldım
Boyum 1.63 sonra unutmasam ölçülerinde alıp not ederim..
tost ekmegı seklınde yapılmıs tam tahıllı yıne yada cavdar ıkı secenegı var bımde oluyor cok lezzetlı bılmıyorum ordakı bımde benzer sekılde uretım yapan bı fırınla anlasmısmıdır ama buyuklugu seklı dılımlerı tıpkı tost ekmegı :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür bende havamı aldım geldim
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedikTabi düzenimin dışına çıkmadan
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadıdaha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç
Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattımİnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda
Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz
Sağ olasın canım inşallah 2li rakamlar yakın ( belki yarın belki yarındanda yakınhesabı )
Seninde sözleşmen hayırlı olsunbundada bir hayır vardır diyelim Eminim çok çok başarılı bir öğretmen olacaksın canım
Bu arada canım tost ekmeği yersen doyurmaz sonuçta içinde şeker olduğu için tok tutma süresi çok çok kısıtlıOnun yerine ille ekmek yiyeceğim diyorsan tam tahıllı ekmek yemeye çalış yada ne bileyim buğday ekmeği
Ben şükür artık hiç yemiyorum ( çok çok nadiren canım tost isterse yerim onuda inan hatırlamıyorum bile en son ne zaman yaptım diye )
Canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsinbu arada noktadan sonraki rakamı ben düz 84.400 olarak yuvarladım çünkü öbür türlü kafa karışır ki geçen haftaya kıyasla çok güzel bir rakam bence
Ra punzel ozel sektrd cok zor clsmasi allah kolaylik versin canim
Ra punzel mesajlarma dnp bknc iki seyede cok zor dmsim. Bend ayni skntida oldugum icin sanrm.allah frhlga ulastrsn insa canim
tost ekmegı seklınde yapılmıs tam tahıllı yıne yada cavdar ıkı secenegı var bımde oluyor cok lezzetlı bılmıyorum ordakı bımde benzer sekılde uretım yapan bı fırınla anlasmısmıdır ama buyuklugu seklı dılımlerı tıpkı tost ekmegı :)
iş yerındekı ılk gunumdu bı sure alısana kadar zorlanacagım ınsallah sonrası keyıflı olur.. heryerde oldugu gıbı yıne sevımlı glen ve sınsı gelen calsanlar varrsımdılık onyardgılı olmammk adına kendıme bıle yorum yapmıycam :) cok renklı cocuklar da var bu arada :)
senın ıkılı rakamları bend beklıyorum var yaaa benım 6 lı rakamları beklemıyorum amane garıbım dımı yok yok artık beklemelıyım.. :/ bı ayak uyduragım gıdıs gelıs saatlerıne o zaman ınusılın dırencı ıcın dr verdıgı ılacı da kullanacagım :) etkı eder bence :) yuruyusu de ekledık mı
olur kııı :*
cecom cok yrgunum hemen yatıcam.. hepınızı öpüyorummmm
Merhaba canlar benim bugünki kilo da aynı idi :) 84.400
Bugün 10 günlük oruca başladım Allah kabul eder inşallah :)
Herkese iyi akşamlar dünden beri giremedim anca gelebildim aslında biraz toparlansam menüleri mi duzenli paylaşacak tartı günü hangi gün acaba
Âmin canım bakalım hem manevi bir hem ruhsal hem de fiziksel bir temizlik olur inşallahSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hesapta bugün evden çıkmayacaktım ama yine planlar değişti ve akşam üzere kendimizi yine çocuklarla sokaklara attıkKızkardeşimin yoğun isteği üzerine yemeğe ona gittik ve eşim gelmeden hem yürüyüşde olsun diye biz önden gittik ( 1 saate yakın yürümüşüz )
Akşam yemeğinde herkes yemeğini yerken ben cacığımı uslu uslu yedim ( protein olarak birşey yoktu günüme uygun bende hadi yoğurt yiyeyim dedim tabi salatalıkta serbest olunca cacık geldi aklıma
Yatmadan sizlerede bir bakayım dedim tabiki
Allah kabul etsin canım
Canım menülerimizi elimizden geldiğince paylaşmaya çalışalım
Tartı günü aslında cuma ama fırsatı olmayan olur diye pazara kadar süreyi uzattık
Kızlar menümu resimli paylaşmak istiyorum fakat telefondan giriyorum acaba nasıl resim yuklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?