80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar herkese benden kızım 40 günlükler buraya yazmıştım ama baktım sütüm azaldı geri bıraktım şimdi kızım 7 aylık oldu sütüm çok az sadece sabaha doğru yatakta emziriyom kilim çok fazla çok rahatsız oluyor bende bu yola sizinle devam etmek istiyom beni aranıza alırsanız sevinirim
Bugün tartıldim
88 kilo tam çıktı sabah aç karınla darıldım
Boyum 1.63 sonra unutmasam ölçülerinde alıp not ederim..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldi

Bugün hava serindi aslında hatta bir ara acaba yağmurda yağarmı diye düşündüğüm halde kendimi sokağa attım ama şükür yağmadı Bende Anenm ve kızkardeşimle pazarın altını üstüne getirdim
Büyük kızıma 1 thirt aldım, ufak kızada 3 thirt bir tayt bir kaç çorap ve çok sevdiğim halde günüme uygun değil diye simit yemeden döndüm yeri
Annemde de bir kahve içtikten sonra güzelce evime geldim

Baya yorulmuşum eve gelince anladım İnşallah karşılığınıda çok daha güzel bir rakamı göreceğim

Tekrar aramıza hoşgeldin canım nikini hatırladım kız okadar oldumu sen ayrılalı zaman ne kadar çabuk geçiyormuş yaw Neyse canım bundan sonra inşallah çok daha sık görürüz seni buralarda ve hedeflerimize emin adımlarla ilerleriz

Kızlarrrrrrrrrr bugün sebze günümdü ya daha doğrusu meyve günüydüde benim şeker tavan yapıyor diye sabah beri salatalık yedim garip olan hiç açıkmadım

Keyif kahvemi kaptım geldimde kimsecikler yok
Bu arada regl olmaya başladım bakalım yarın ne göreceğim tartıda ( az artıda çıksa takılmam çünkü ödemin olabileceği gerçeği var ortada )

tost ekmegı seklınde yapılmıs tam tahıllı yıne yada cavdar ıkı secenegı var bımde oluyor cok lezzetlı bılmıyorum ordakı bımde benzer sekılde uretım yapan bı fırınla anlasmısmıdır ama buyuklugu seklı dılımlerı tıpkı tost ekmegı :)

iş yerındekı ılk gunumdu bı sure alısana kadar zorlanacagım ınsallah sonrası keyıflı olur.. heryerde oldugu gıbı yıne sevımlı glen ve sınsı gelen calsanlar varr sımdılık onyardgılı olmammk adına kendıme bıle yorum yapmıycam :) cok renklı cocuklar da var bu arada :)

senın ıkılı rakamları bend beklıyorum var yaaa benım 6 lı rakamları beklemıyorum ama ne garıbım dımı yok yok artık beklemelıyım.. :/ bı ayak uyduragım gıdıs gelıs saatlerıne o zaman ınusılın dırencı ıcın dr verdıgı ılacı da kullanacagım :) etkı eder bence :) yuruyusu de ekledık mı
olur kııı :*

cecom cok yrgunum hemen yatıcam.. hepınızı öpüyorummmm

Son düzenleme:
Ra punzel ozel sektrd cok zor clsmasi allah kolaylik versin canim

Ra punzel mesajlarma dnp bknc iki seyede cok zor dmsim. Bend ayni skntida oldugum icin sanrm.allah frhlga ulastrsn insa canim

ıkısıde zor cnm evet :)
bugun ılk gunumdu bıraz yoruldum sıstemıde bılmıyorum ozel egıtımde hıc calısmamıstım ama duygusal sakın cocuklarda cok fazla.. ucretlı calısssamda emegımın karsılıgını alamıyordum yıne oyle olacak napalım sıstemı bu hale getırenler utansın egıtımı ellerınde oyuncak ettıler yap boz sankı ıstıkrarlı bır plan stratejı ve uzman bır ekıp gerek bunları planlayacak amlesef bunumuz mıllı egıtımınde bunlar yok..

UMARIM ALISIRIM KISA SUREDE... suan cok yorgunum sadece bakamk ıcın gırdım hemen uyuyacagım öpüyorum hepınızı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Bu sabah biraz geçiktim 07:20 gibi uyandım Neyse yarın tekrar sabah 6da uyanırım nasılsa
Uyandığımdan beri etrafı toparlıyorum ki birazdan temizliğe direk girişebileyim
Kahvaltı niyetine soğuk soğuk armut yedim 1 tane süper iyi geldi

Bu arada regl olmama rağmen sadece 100 gr artıdayım geçen gün ki süper rakamın üzerine
Temizlik bahanesiylede bol bol hareket edeceğime göre eminim yarın dahada fazla eksi göreceğim

Yeni işin hayırlı olsun canım inşallah çabucak alışır ve güzel dostluklarda oluşur
Dediğin gibi önyargılı olma eminim yakında emin olursun zaten tanıdıkça

Bende sende inşallah bu cuma çok daha aşağıları görürüz Allahın izniyle

Ay kızlar kaç gündür giremedim. Adetten ölüp ölüp diriliyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Hem şiş hissediyorum. Hem de tatlı ne bulursam yiyorum. Adet yedi bitirdi beni. Bugün 3. günüm. Daha hafif takılmaya çalışacağım bugün ama tartıya bakmak gelmiyor içimden.

Slm kizlar..
Nasisiniz keyifler yerindedir umarim..
Oynakcim senden azimlisi yok masallah kiz sana ..bende eski azimli gunlerime donmek istiyorum ..azda olsa cabaliyorum..bugun niyetliyim allah izin verirse 10 gun tutucam..bu aradada dikkat modunda olucam ins..hatta karatayimsi beslenmeye niyetim var..gece 2 bardak sut ve 1 mektarin yedim..aksam icin fikrim yok daha oglen kizlar icin dunden kalma kuru fasulye ve pilavim var..aksama daha cok belki kofte ve karisik kizartma yaparim bakalim..
Dunde cok guzel gezdik ..esimle kahve ictik basbasa..cocuklari oyun yerine goturduk..esim bana jest yapmis istedigim halilari siparis etmis cok mutlu oldum..2.3 ay dha beklemem lazimdi aslinda..bugun yarin gelir..bayramdan once iyi olucak:)
Hava cok serin gidiyo .. battaniye altinda mug anli bakiyorum..evimi dun temizlemistim bugun miskinlik yapiyorum..

Herkese iyi akşamlar dünden beri giremedim anca gelebildim aslında biraz toparlansam menüleri mi duzenli paylaşacak tartı günü hangi gün acaba

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Hesapta bugün evden çıkmayacaktım ama yine planlar değişti ve akşam üzere kendimizi yine çocuklarla sokaklara attık Kızkardeşimin yoğun isteği üzerine yemeğe ona gittik ve eşim gelmeden hem yürüyüşde olsun diye biz önden gittik ( 1 saate yakın yürümüşüz )

Akşam yemeğinde herkes yemeğini yerken ben cacığımı uslu uslu yedim ( protein olarak birşey yoktu günüme uygun bende hadi yoğurt yiyeyim dedim tabi salatalıkta serbest olunca cacık geldi aklıma

Yatmadan sizlerede bir bakayım dedim tabiki

Merhaba canlar benim bugünki kilo da aynı idi :) 84.400
Bugün 10 günlük oruca başladım Allah kabul eder inşallah :)

Allah kabul etsin canım

Herkese iyi akşamlar dünden beri giremedim anca gelebildim aslında biraz toparlansam menüleri mi duzenli paylaşacak tartı günü hangi gün acaba

Canım menülerimizi elimizden geldiğince paylaşmaya çalışalım
Tartı günü aslında cuma ama fırsatı olmayan olur diye pazara kadar süreyi uzattık

Âmin canım bakalım hem manevi bir hem ruhsal hem de fiziksel bir temizlik olur inşallah

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayrılı ve bol eksili sabahlar

Bu sabahta yine erkenden uyandım ve yine az da olsa eksi gördüm
Kahvaltı olarak 1 adet armut yedim soğuk soğuk ( bugün akşam üzere pazardan kendime yine tazecik meyveler alacağım kahvaltılarım için )
Hemen kendimi mutfağa atıp Barbunyamıda ateşe koydumsaat 08:00de Öğlenlik yemeğimde hazır sayılır Akşamda zaten erkek kardeşim ailesiyle Almanyadan geleceği için Annemlerde olacağız onada Patates salatası siparişi verdim Bugün nişasta günüm olduğundan

Şimdide keyif kahvamı kapıp geldim
Az keyif yapıp direk ütülerime girişeceğim bir postada makineye çamaşır attım Eğer kardeşimin Kvside gelirse ( bir iki gün kalma ihtimalleri varmış ) Annem onlar rahat etsin diye bize gelecek kalmaya Hatun titiz zaten tutturur ay dur ben yapayım şunuda diye o yüzden evde bir iş kalmasın ki kadıncağız iki günde olsa dinlensin bende sonra nasılsa yine geline hizmetcilik yapar kalan günler

Herkese merhaba bende sabah Kavallti mi saat 9 da yaptım biraz fazla oldu gibi
Bir dilim(27gr)kepek ekmeği
Bir yumurta
yarımsar domates salatalik
Yarım kk beyaz peynir
5 zeytin
Öğlen için hiç birşey planlamadim ama birşey hazirlayamasam salata yerim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmm

Çok şükür dağ gibi ütülerimide bitirdim Gönül rahatlığı ile öğle yemeğimide yedim
Birazdan yıkanan çamaşırlarıda serip biraz dinlendikten sonra pazara atarım kendimi
Hem pazarlığımı yapar hemde yürüyüşümü yapmış olurum

Dönüşte malum Annemlere geçeceğim o yüzden sanırım ancak geç saatte gelirim ama yarın kesinlikle evdeyim biraz dinleneyim bari sonuçta her Allahın günü Acun Firarda misali bir yerlerdeyim

Kızlar menümu resimli paylaşmak istiyorum fakat telefondan giriyorum acaba nasıl resim yuklerim

Canım şu üst menü varya yazı ekranında orada gülen yüzlerin yanındaki simgeye bastığında yönlendirecektir seni
Umarım olur bende zor yüklüyorum :)

Deneme

Eklentiler

• IMG-20150724-WA0010.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20150724-WA0010.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 27
Slm kızlar günü kapatım şimdi tam menü yazayım biraz fazla kaçtı ama çok acıkıyorum bugün
Sabah
Bir yumurta
Yarımsar domates salatalik
Yarım kk beyaz peynir
5 zeytin
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğlen

Bir kaşık beyaz peynir yoğurt gibi olan
İki kaşık crem fresh
İçine yarım salatalık doğrayın cacık gibi bir dilim ekmekle yedim

Ara bir avuç kuru dut
İki kuru incir

Akşam
etli türlü bir tabak
Bir tane hindiba
Biraz dere otu
Malesef iki dilim ekmek

Ya akşam çok açılmıştır ya ama 17.30 da yemiştim yemeğimi
Bundan sonra şekersiz çay ve şu başka birşey yok

Eklentiler

• 20150916_170129.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…