- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Anladım canım deneyeyim durBilmiyorum var mı ama şişkinlik falan olunca yapılıyo 1 gün sadece vucutta şaşırmış olur dayanamam dersen ki ben öyle yapıyorum kahvaltını yap az yine sonrs gün içinde sadece 4-5 haşlanmış patates veya yiyebilirsen ekşi yeşil elmalardan ertesi gün normal devam
Istek gönderdim bakalım çare olacak mı ??SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Bu sabahda şükür erkenden uyandım meyvemide yedim hatta şimdide keyif kahvemi alıp buraya bakayım dedim
Dün nasıl yorgun düştüysem anında uyumuşum hatta normalde en geç yatağa giren ben hemen yatağa attım kendimi eşimden de öncebir ara büyük kızım geldi onla gözümün tekini zorla açarak biraz sohbet ettik makara yaptık ama en son dayanamayacak kıvama gelince '' ne olur canım lütfen sana yalvarıyorum git odana beni bırak uyuyayım'' dedim nasıl gülüyor iyice pelteye dönmüşsün banane gitmiyorum işte diye
Hala bacaklarım ağrıyor ama yinede bugün acaba evdemı otursak yoksa bir yere mi gitsek diye düşünüyorumKüçük kuzumda nasıl alıştıysa uyanır uyanmaz Anne bugün nereye gidiyoruz diye soruyor eşim valla siz iyi alıştınız havalarda soğuyor kışın nasıl evde tutacaksın bu kızı diyor
Canım sakın pes etme emin ol çok güzel sonuçlar göreceksin sende
Bak güzel güzel anlatmışsın gayette sağlıklı beslendiğini ama sanırım birazda stres yaptığından gitmiyor kilolarBeynimiz diyet kelimesi geçen cümlelerde bile sanki direnişe başlıyor
Ben aylarca bu şekilde beslendiğim halde gram kilo veremedim ama hep stres altındaydım ay gitmedi gitmeyecek gibilerinden ama 11 gün önce bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 90 günlük diyeti keşfettim ve aylar sonra tekrar kilo vermeye başladımİstersen bir incele ve bir kaç gün dene ( emin ol kilo hariç bir şey kayıp etmezsin )
Hatta face kullanıyorsan 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubunu bul ( ben kurdum) oradanda ayrıntılı inceleyebilir hatta kafana takılan birşey olduğunda anında sorularına cevap bulabilirsin tecrübeli arkadaşlar sayesinde İnan hiç diyet modunda değilim, 4 günde bir karbonhidrat günümde tatlımı dahi yiyorum ve bu sabah an itibariyle 99.5 i gördüm tartıda seneler sonra 2li rakamlara indim ( ki emin ol şu 105 resmen lanet gibi üzerime yapışmıştı ve bir aşağı iki yukarı gram gitmiyordu ne yaparsam yapayım )
ARtık çok çok daha büyük bir zevkle devam edeceğim ve inanıyorum yaza kadar müthiş fark olacak bende
Caım gayet güzel menünSanada hayırlı haftasonları canım sıkıntı değil pazartesi nasılsa ilk fırsatta gelirsin yine
Istek gönderdim bakalım çare olacak mı ??
Canım ben yine burada sormaya devam edeyimİnşallah canım ben inanıyorum kesinlikle iyiki diyeceksinKafana takılan birşey olursa mutlaka sor çekinmeden emin ol ben olmasamda tecrübeli arkadaşlar seve seve soruna cevap vereceklerdir
Canım ben yine burada sormaya devam edeyim
Bu diyet nasıl bir diyet internette Kuralları var mı ??
Merhaba ben doktor g.kubilaya 6 ay gittim programim yeni bitti 106 dan 88e indim ama hedefim 53 eski kiloma donmek kubilay beyin çistelerini vs merak edenler olursa paylasabilirim cok pahali oldugu icin ben devam etmedim daha uygun bir diyetisyen ariyorum ve araniza katilmak haftada 2. 2.5 kilo vermek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum :))
Cok tesekkur ederim internetten bi bakiyim herseyi denemeye alisigim valla panda gibi hissediyorum cunku ayna karsisindaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün yine çoğu zaman evdeydim hatta hesapta bir yerlere mi gitsek derken saat 16:30 gibi Anneme geçtik akşam yemeği içinGelinin ailesi geldi; sabah önce geliyoruz diye aramışlar sonra öğlen yok yarın geleceğiz demişler ama benimde tahmin ettiğim gibi yine fikir değiştirip geldiler
ASlında hiç haz etmem onlardanda ( anası ne ki danası ne olsun) çok boş konuşan bir aile hatta kadın kızını kıskanan bir tip Hadi Annemlerin hatrına az oturup öyle kaçalım dedim ( yemeğe kalmaktan vazgeçtik )
Bİr yarım saat onlarla oturduktan sonra Annem çok ısrar etti diye mutfakta yemeğimizi yedik çaktırmadan sonrada kendimizi eve attık
Annemler daha evvel gelinin Annesine geldiğinizde rahat edin biz gider kızlarda kalırız demişlertabi eve gelir gelmez kalan işlerimide yaptım ki titiz hatun dur birlikte temizlik yapalım demesin gece gece Şimdi tam belli değil ama belki Dünürü gider yada sadece bir gece kalırsa evde kalma ihtimalleride varmış ama tabi ben ne olur ne olmaz her işimi bitirdim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 09:00 ) çok az üzüm
Öğlen; ( 13:00 ) 1 tabak patates salatası ( küçük kuşum çok canım çekti diyince onu yaptım banada uygun diye )
Akşam; ( 17:45 ) 1 tabak mercimek çorbası, az çoban salata
Eve geldiğimde saat 18:00 gibide kalan patates salatasını kaldırırken 2 kaşık daha yedimkaçamak sayılmıyor ama yinede söylim istedim
Artık bu saatten sonrada zaten sırf çay, kahve ve su var benim için
Tabiki dilediğini sorabilirsinBak google a Kadınlar kulübü 90 günlük diyet yaz çıkar ayrıntılı bir şekilde baya güzel kilolar verilmiş
Aramıza hoşgeldin sende canım
İnşallah birlikte son hedeflerimize de ulaşırızBenimde maalesef rekorum 124.5 kgdu ve şükür bu cuma 100.4ü gördüm tabi ertesi gün 2li rakamlarıda ucundan gördüm ama ben cuma bildirimimi baz alıyorum ilk etapta
Ben 12 gündür 90 gün diyetini yapıyorum ve gerçekten çok memnunum ve tavsiye ederimSende isteren internette bir incele Seherabdule tarif ettim zaten oradan sende bakabilirsin eğer denemek isterim dersen ben her zaman yardımcı olmaya çalışırım
Bisey daha sorucam listede cikolata var ama ben 9 aydir yemiyorum kubilay beyin talimati kilo vermeyi durdurdugu icin tadini unutmusken yemesem olur mu acabaCok tesekkur ederim internetten bi bakiyim herseyi denemeye alisigim valla panda gibi hissediyorum cunku ayna karsisinda
Bisey daha sorucam listede cikolata var ama ben 9 aydir yemiyorum kubilay beyin talimati kilo vermeyi durdurdugu icin tadini unutmusken yemesem olur mu acaba
Kizlar merhaba
Türkiyeye geldigim icin forumda aktif olamayacagimi daha önceden belirtmistim fakat gezip eglendigik icin gelmemezlik yapamadim ne yazik ki..Hava degisimi çarpti beni.Soguk aldim sanirim üşüttüm onunla ugrasiyorum kac gündür.Günleri bile karistirmisim pazartesi oldugunu bilmiyordum bugun.Gecrn hafta hem regl hem griptim.ayaga kalkacak halim yoktu o yuzden diyet namina bisiy yapamadim ustune gucleneyim diye annem ne verdiyse yedim
Kilom 85.5
Dün bildirim yapamadogim icin kusura bakmayin.Umarim hepiniz iyisinizdir :) Ben de bir an once iyilesip diyet konusunda sahalara geri dönmek istiyorum
Canım benim de meyve günüm bugün ama buranın erikleri bende etki etmiyor yaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün sabah gidilecek bir yeryok ve rahatım
Bugün hem biraz evi temizlerim üsttende olsa hemde birazda kendimle ilgilenirim ( bayramlık kaş operasyonu yapayım)
Meyve günüm olduğu için hemen 4 adet mor erikle güne başladımçalışsın barsaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?