80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım canım deneyeyim dur

Istek gönderdim bakalım çare olacak mı ??

Istek gönderdim bakalım çare olacak mı ??

İnşallah canım ben inanıyorum kesinlikle iyiki diyeceksin Kafana takılan birşey olursa mutlaka sor çekinmeden emin ol ben olmasamda tecrübeli arkadaşlar seve seve soruna cevap vereceklerdir

Slm kızlar menümu yazmak için geldim
Sabah
Birtane kahve
Bir kuru incir

Öğlen
1 yumurta
4 zeytin
Biraz peynir
Salatalık domates
Çok az hindiba
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Bir kase üzüm

Akşam
Izgarada bir tavuk but
Çok az yeşil fasulye
Salata
2 dilim ekmek ama çok acikmis tim
Şekersiz çay
3 lt re su

Bende yazayım çok iyi değildi bugün

Sabah

1 dilim uno tam buğday ekmek
1 yumurta çay

Öğlen
Tost

Yarım darı
Türk kahvesi

Akşam
Fırında 2 but yarım patates 4 kaşık pilav

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Dün akşam kuzen yatıya gelince biraz geç yattım ama yinede sabah 09:00a doğru uyanıp 09:000da kahvaltımı bile yaptım herkes uyurken ( meyvemi yedim daha doğrusu )
Tabi onlar uyanınca dur kahvaltı hazırlıyayım, çay servisiydi falan derken hazır mutfaktayken öğlenlik ve akşamlık yemeklerimide hazırladım

Biraz evvelde Öğlenlik Patates salatamı yedim ( bugün Nişasta günüm ) Aslında başka birşeyler yaparım diye düşünüyordum ama küçük kuşum ille patates salatası diye tutturunca hadi öyle olsun dedim
Akşamlıkta kırmızı mercimek çorbası yaptım kendim için Çok geç saatte kalmadan yiyeceğim tabiki bir aksilik olmazsa

İnşallah canım ben inanıyorum kesinlikle iyiki diyeceksin Kafana takılan birşey olursa mutlaka sor çekinmeden emin ol ben olmasamda tecrübeli arkadaşlar seve seve soruna cevap vereceklerdir
Canım ben yine burada sormaya devam edeyim
Bu diyet nasıl bir diyet internette Kuralları var mı ??

Sabah
Yarım domates 6 zeytin biraz peynir
1 dilim ekmek

1 kase yoğurt
1 wasa
1 kasık taze fasulye
Türk kahvesi

Aksamda
3 kasık taze fasulye 3 kasık pilav yoğurt

Bilemedim bugün çok anlamsızdı benim için

Merhaba ben doktor g.kubilaya 6 ay gittim programim yeni bitti 106 dan 88e indim ama hedefim 53 eski kiloma donmek kubilay beyin çistelerini vs merak edenler olursa paylasabilirim cok pahali oldugu icin ben devam etmedim daha uygun bir diyetisyen ariyorum ve araniza katilmak haftada 2. 2.5 kilo vermek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum :))

Bugün yine çoğu zaman evdeydim hatta hesapta bir yerlere mi gitsek derken saat 16:30 gibi Anneme geçtik akşam yemeği için Gelinin ailesi geldi; sabah önce geliyoruz diye aramışlar sonra öğlen yok yarın geleceğiz demişler ama benimde tahmin ettiğim gibi yine fikir değiştirip geldiler
ASlında hiç haz etmem onlardanda ( anası ne ki danası ne olsun ) çok boş konuşan bir aile hatta kadın kızını kıskanan bir tip Hadi Annemlerin hatrına az oturup öyle kaçalım dedim ( yemeğe kalmaktan vazgeçtik )
Bİr yarım saat onlarla oturduktan sonra Annem çok ısrar etti diye mutfakta yemeğimizi yedik çaktırmadan sonrada kendimizi eve attık

Annemler daha evvel gelinin Annesine geldiğinizde rahat edin biz gider kızlarda kalırız demişler tabi eve gelir gelmez kalan işlerimide yaptım ki titiz hatun dur birlikte temizlik yapalım demesin gece gece Şimdi tam belli değil ama belki Dünürü gider yada sadece bir gece kalırsa evde kalma ihtimalleride varmış ama tabi ben ne olur ne olmaz her işimi bitirdim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah; ( 09:00 ) çok az üzüm
Öğlen; ( 13:00 ) 1 tabak patates salatası ( küçük kuşum çok canım çekti diyince onu yaptım banada uygun diye )
Akşam; ( 17:45 ) 1 tabak mercimek çorbası, az çoban salata

Eve geldiğimde saat 18:00 gibide kalan patates salatasını kaldırırken 2 kaşık daha yedim kaçamak sayılmıyor ama yinede söylim istedim
Artık bu saatten sonrada zaten sırf çay, kahve ve su var benim için

Canım ben yine burada sormaya devam edeyim
Bu diyet nasıl bir diyet internette Kuralları var mı ??

Tabiki dilediğini sorabilirsin Bak google a Kadınlar kulübü 90 günlük diyet yaz çıkar ayrıntılı bir şekilde baya güzel kilolar verilmiş

Aramıza hoşgeldin sende canım
İnşallah birlikte son hedeflerimize de ulaşırız Benimde maalesef rekorum 124.5 kgdu ve şükür bu cuma 100.4ü gördüm tabi ertesi gün 2li rakamlarıda ucundan gördüm ama ben cuma bildirimimi baz alıyorum ilk etapta
Ben 12 gündür 90 gün diyetini yapıyorum ve gerçekten çok memnunum ve tavsiye ederim Sende isteren internette bir incele Seherabdule tarif ettim zaten oradan sende bakabilirsin eğer denemek isterim dersen ben her zaman yardımcı olmaya çalışırım

Cok tesekkur ederim internetten bi bakiyim herseyi denemeye alisigim valla panda gibi hissediyorum cunku ayna karsisinda

Slm hatunlar ben geldim pazar günü akşama kadar çok az yediğim için akşam bir üşüme ve açlık tutmuş bir oturuşta kocaman bir tabak etli baharatlı pirinç pilavını bir kase susbiberi tuşuyla dibine vurmuşum tabi sabah tartıda bana yumruk atar gibi rakam gösterdi neyse buda bana ders olur inşallah diyecem ama benim hafta sonları baya karışık genelde
Neyse bugün Kavallti mi yaptım şekersiz çayımı içtim günün geri kalanını kendime ceza vereyorum sadece haşlama tavuk yiyecem
Şimdi kalkıp mutfağı temizliyecem çamaşırını serecem kızım kalktiktan sonra evi süpürür bide banyo yaparım tabi banyodan önce bankaya ordanda markete kocaya yemek için alış veriş yaparım ne yapacağımı da bilmiyom ya

Kizlar merhaba

Türkiyeye geldigim icin forumda aktif olamayacagimi daha önceden belirtmistim fakat gezip eglendigik icin gelmemezlik yapamadim ne yazik ki..Hava degisimi çarpti beni.Soguk aldim sanirim üşüttüm onunla ugrasiyorum kac gündür.Günleri bile karistirmisim pazartesi oldugunu bilmiyordum bugun.Gecrn hafta hem regl hem griptim.ayaga kalkacak halim yoktu o yuzden diyet namina bisiy yapamadim ustune gucleneyim diye annem ne verdiyse yedim

Kilom 85.5

Dün bildirim yapamadogim icin kusura bakmayin.Umarim hepiniz iyisinizdir :) Ben de bir an once iyilesip diyet konusunda sahalara geri dönmek istiyorum

Bisey daha sorucam listede cikolata var ama ben 9 aydir yemiyorum kubilay beyin talimati kilo vermeyi durdurdugu icin tadini unutmusken yemesem olur mu acaba

Canım Karbonhidrat günü çikolata harici tatlıda yiyebilirsin sıkıntı değil

Geçmiş olsun canım hava değişimi olunca oluyor öyle
İnşallah tatil dönüşü bomba gibi dönersin sende sahalara

Selamlar hatunlar

Sabah
Benim cadaloza omlet yapmıştım hergün değişik deniyorum galeta unu koymuştum bugün onun yarısını yedim
Domates peynir zeytin biber

Türk kahvesi

Öğlen
Tavuk snitzel
Salata
2 dilim ekmek

Türk kahvesi soda

Aksam yemedim ama biraz önce browni yedimm bitane canım cok tatlı istedi

Bugünde böyle geçti bu hafta tartı az eksili olcak sporu aksattım bakalım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugün sabah gidilecek bir yer yok ve rahatım
Bugün hem biraz evi temizlerim üsttende olsa hemde birazda kendimle ilgilenirim ( bayramlık kaş operasyonu yapayım )
Meyve günüm olduğu için hemen 4 adet mor erikle güne başladım çalışsın barsaklar

Canım benim de meyve günüm bugün ama buranın erikleri bende etki etmiyor ya
Memlekette iki tane yesem bağırsaklar vızır vızır çalışırdı 4 5 tane yiyorum bana mısın demiyor nımıssız :)

Slm kızlar dün menümu yazamadım ama günü güzel kapatım
Bugünki menüm sabah Kavallti öğlen bir oldu arkadastaydim
Sabah acı kahve
Öğlen
Bir kepçeden az corba
Bir parça kol böreği
Bir kaşık patetes salatası
Bir kaşık kurutmalik
üç dilim koy peyniri
İki lokma normal ekmek
Şekersiz çay

Ara
Kahve
Iki Küp şeker kadar cevizli sucuk cezerye lokum

Akşam
Bir tam but bir incik tavuk haşlama
15 gr ekmek
Yarım hindiba
Ama bugün suyu az içtim her halde günü 1.5 litreye anca tamamlarım
Bide daha şekersiz çay icerim

Yine ben geldimmmm

Bugünde meyve günümün son öğününü de yaptım ve şükür kaçamaksız günümüm kapattım
Yarın protein günüm Kuşum iki gündür balık sayıklıyordu inşallah bir aksilik olmazsada akşamlık balık keyfi yaparız yarın

Bu arada geçenlerde kızımla D & Ra gittik ve yine tabiki kendine kitap aldırdı kitap kurdum Bende gitmişken şu yeni moda akımına uydum ve kendime boyama kitabı aldım Kesinlikle tavsiye ederim okadar rahatlatıyor ki ve sonuç muhteşemmmm oluyor ( eşimin ifaadesi ben baştan beğenmedim ama sonra ilerledikçe benimde gözüme çok hoş görünmeye başladı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…