- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba kızlar , aranıza katılabilir miyim ?
Kilom en son 88 di, ilk hedef olarak 75 e düşmek istiyorum.
Kizlar merhaba.Acil bildirim yapip kacacagim ama gecen haftaki bildirimimi unuttum kusura bakmayin
Bu hafta :85.6
Teşekkür ederim canım yeni gördüm kusura bakmaSeherabdul tebrik ederim canim
cecoo rekoru sen kıracaksın gıbı geldı dünkü menun ne guzel olmus oyle.. bı ara 1 dılım ekmekle doyuyordum ekmekler kuculmusss
midem büyümüşş
3 dilim yedım kahvaltıda tost ekmegınden
nasıl baslıycaksam ben nasıl bı ınsansam..
Bu arada atama olmayacak dıye özele basvurdum kabul edıldım yarın sozlesmeyı ımzalıyorum.. Özel egıtım öğtretmenı oluyorum artıkk.. devlette ekmek yokmus bana dedım..
Kilo bildirimi zamanı
Geçen haftayı bulacağım
Ama bu hafta
84.368
Teşekkürler canım gerçi daha da düşmek isterdim ama Kocişle olup ta yemek yememek olmuyor :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür bende havamı aldım geldim
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedikTabi düzenimin dışına çıkmadan
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadıdaha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç
Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattımİnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda
Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz
Sağ olasın canım inşallah 2li rakamlar yakın ( belki yarın belki yarındanda yakınhesabı )
Seninde sözleşmen hayırlı olsunbundada bir hayır vardır diyelim Eminim çok çok başarılı bir öğretmen olacaksın canım
Bu arada canım tost ekmeği yersen doyurmaz sonuçta içinde şeker olduğu için tok tutma süresi çok çok kısıtlıOnun yerine ille ekmek yiyeceğim diyorsan tam tahıllı ekmek yemeye çalış yada ne bileyim buğday ekmeği
Ben şükür artık hiç yemiyorum ( çok çok nadiren canım tost isterse yerim onuda inan hatırlamıyorum bile en son ne zaman yaptım diye )
Canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsinbu arada noktadan sonraki rakamı ben düz 84.400 olarak yuvarladım çünkü öbür türlü kafa karışır ki geçen haftaya kıyasla çok güzel bir rakam bence
Allah kabul etsin canim saglickla tut insa .hadi bkalm beklyrz haftaya insaSlm kizlar..hosgeldin diyen arkadaslara buyuk bir ictenlikle tesekkur ederim..
Kalori hesabi yapamadim aslinda istiyorum ama olmuyo simdilik sadece gece yemelerini biraktim .birde dun yarim saat kadar yurudum bugun ise 60 dk bisiklet surdum..su an kahvemi iciyorum 2 hurma esliginde..ve sali gunu 10 gunluk orucu tutmaya niyetlenecem ins. O zamanda azda olsa gider iftarlik tek cesit dsunuyorum..sahurdada sut icerim..iftardan sonrada bisiklet binebilirsem super olur..
Oynakcim tatil iptal olmus hayirlisi olsun canim..ben yarin tartilip haftaya bildirim yaparim ins...
Hosgeldin aramiza hedefine ulasirsin insaMerhaba kızlar , aranıza katılabilir miyim ?
Kilom en son 88 di, ilk hedef olarak 75 e düşmek istiyorum.
Yok canim estagfrllah bzen gozden kacblr alinmca gucenmece yok burdaTeşekkür ederim canım yeni gördüm kusura bakma
Hakkında hayrlisi artik skma cnini kpss cok zor cddncecoo rekoru sen kıracaksın gıbı geldı dünkü menun ne guzel olmus oyle.. bı ara 1 dılım ekmekle doyuyordum ekmekler kuculmusss
midem büyümüşş
3 dilim yedım kahvaltıda tost ekmegınden
nasıl baslıycaksam ben nasıl bı ınsansam..
Bu arada atama olmayacak dıye özele basvurdum kabul edıldım yarın sozlesmeyı ımzalıyorum.. Özel egıtım öğtretmenı oluyorum artıkk.. devlette ekmek yokmus bana dedım..
Evet canım :)Yok canim estagfrllah bzen gozden kacblr alinmca gucenmece yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?