80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Kamp olayımız iptal olunca evde biraz iş yapıp sonrada keyif yaptım
Hesapta akşam AVMye gidecektik ama eşim arkadaşını da davet edince oda ya yarın gündüz gidelim diyince oda kaldı Neyse bugün şansımız yokmuş dedik oturduk aşağı

Bugünüde hasarsız tamamladım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle

Sabah ( 07:00 ); 5 adet mor erik
Öğlen ( 12:45 ); 5 YK taze fasülye + 5 adet sarma ( yarısı bulgurlu )
Akşam ( 17:00 ) 1 koca kase mercimek çorbası

Tabi o saaten sonra ağzıma lokma sürmedim ve sürmeyide düşünmüyorum
Yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Bol su ve olsa olsa bir şekersiz kahve içerim yatana kadar
Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhh...Aminnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar

Umarım bugünde herkes için bol hareketli ama az kalorili geçer
Bendeniz erken yemenin karşılığını fazlasıyla aldım
Cuma bir aksilik olmazsa bomba gibi geliyorum

İnşallah bugün öğlende dışarı çıkacağız ve bol bol yürürüm
İki gündür dışarı çıkmayınca can sıkıntısından patlıyacak gibi oldum
Bugün enerjimi atayım da daha fazla eksileri göreyim

Bu arada kahvaltı olarak bir porsiyon meyve afiyetle hüpletildi ve birazdanda keyif kahvemide yapıyorum

Merhaba kızlar , aranıza katılabilir miyim ?
Kilom en son 88 di, ilk hedef olarak 75 e düşmek istiyorum.

Tabiki katılabilirsin Gerçi müdavim benim ama kızlarda fırsat buldukça eşlik ediyor sende bana eşlik edersin kızlar olmasada
Birlikte inşallah çok daha fazlasını bile veririz

Kizlar merhaba.Acil bildirim yapip kacacagim ama gecen haftaki bildirimimi unuttum kusura bakmayin

Bu hafta :85.6

Kizlar merhaba.Acil bildirim yapip kacacagim ama gecen haftaki bildirimimi unuttum kusura bakmayin

Bu hafta :85.6

Harikasın canım
Geçen haftanın 600 grlık artısını verip üzerinede bir 1.4 kg daha vermişsin Yani toplamda 2 kg gitmiş desek yeridir

cecoo rekoru sen kıracaksın gıbı geldı dünkü menun ne guzel olmus oyle.. bı ara 1 dılım ekmekle doyuyordum ekmekler kuculmusss
midem büyümüşş
3 dilim yedım kahvaltıda tost ekmegınden
nasıl baslıycaksam ben nasıl bı ınsansam..

Bu arada atama olmayacak dıye özele basvurdum kabul edıldım yarın sozlesmeyı ımzalıyorum.. Özel egıtım öğtretmenı oluyorum artıkk.. devlette ekmek yokmus bana dedım..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Şükür bende havamı aldım geldim
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedik Tabi düzenimin dışına çıkmadan
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadı daha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç

Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattım İnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda

Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz

Sağ olasın canım inşallah 2li rakamlar yakın ( belki yarın belki yarındanda yakın hesabı )
Seninde sözleşmen hayırlı olsun bundada bir hayır vardır diyelim Eminim çok çok başarılı bir öğretmen olacaksın canım

Bu arada canım tost ekmeği yersen doyurmaz sonuçta içinde şeker olduğu için tok tutma süresi çok çok kısıtlı Onun yerine ille ekmek yiyeceğim diyorsan tam tahıllı ekmek yemeye çalış yada ne bileyim buğday ekmeği
Ben şükür artık hiç yemiyorum ( çok çok nadiren canım tost isterse yerim onuda inan hatırlamıyorum bile en son ne zaman yaptım diye )

Kilo bildirimi zamanı
Geçen haftayı bulacağım
Ama bu hafta
84.368

Canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin bu arada noktadan sonraki rakamı ben düz 84.400 olarak yuvarladım çünkü öbür türlü kafa karışır ki geçen haftaya kıyasla çok güzel bir rakam bence

Teşekkürler canım gerçi daha da düşmek isterdim ama Kocişle olup ta yemek yememek olmuyor :)

Hayirli geceler hanimlar
Nasilsiniz
Bend bugn tartldm anca bu saate kaldm.. Allah kabul etsin canim saglickla tut insa .hadi bkalm beklyrz haftaya insa

Hakkında hayrlisi artik skma cnini kpss cok zor cddn

Oynakbsim kizin beni bya guldurdu mas.diyaloguz saglam
Kamp isid ertelenms hayrlsi artk byrama .
Gelelim kiloma
Gecen hafta tartilamadm dgr hafta 77.1 dim
Bu hafta 77.6 yani iki haftada 500 gr almsm
1 hafta kilo bildrimim aksadi memlekete gelince .cok uzgunum
Bslangc 81.5
Bu hafta 77.6
Toplam gdn 3.9 kg
Insa aldklarimi vericem ilk dfa artili ckyrm.

Ra punzel mesajlarma dnp bknc iki seyede cok zor dmsim. Bend ayni skntida oldugum icin sanrm.allah frhlga ulastrsn insa canim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün akşam fırsat bulupta uğrayamadım Çok meşguldüm çoook
Malum 90 gün diyetini yapıyorum ve facede bununla ilgili grup kurdum hem bizim takımdaki arkadaşlarla daha rahat o diyetle ilgili iletişime geçebilelim hemde başkalarınada katkımız olsun istedim Sağ olsun Fıstık Adayları bana çok destek oldular Ben Çıban başı onlarda çıban yardımcıları olarak başkalarınada faydamız olsun dedik

Şükür dünüde hasarsız liste dışına çıkmadan atlattım
Allahın izniylede cuma çok güzel bir rakam göreceğimi umuyorum

Birazdan kahvaltımı hafifce yapayım ( bugün Meyve / sebzede oluyormuş / günüm )
Bİr iki saat sonrada keyif kahvemi içer küçük kuzumla kendimi pazara atarım Uzun zamandır bizim buranın sosyete pazarına gitmemiştim, hem yürümüş olurum hemde dönüşü kuzuyu parkta eğlendiririm Yani anlıyacağınız bugünde Oynakbaşı yollarda havalar soğmak üzere son günlerin tadını çıkartayım ki daha sonra nasılsa evde sporumu yapmak zorunda kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…