Aynen aynen haftaya bomba gibi başlamak lazımBenim içinde kötü bir hafta oldu habire tutan tatlı krizi ve evde bulunan baklavadan bol nasiplenmemin sebebi meğer regl öncesi kriziymis dün hasta oldum bugün yarını bir atlatsam ....
Ayrıca bu hafta kilo vermedim sabah tartıda 86 idim ya yani cumaya bakalım ne olacak
Ayy ben bu tartıyı kıracağım
Beni çok sinir ediyor
Kafasını kafasını kıracağım pillerini sökeceğim o baby face ini cırmalayacağım
Offf bir gün 83 bir gün 85
Eşimle Yürüyüşe çıkıyorum sabahları bir saat dün ayaklarımı spor ayakkabılar bir vurmuş ki bugün değil ayakkabı giymek Çorap bile giyemiyorum
Günaydınlar kızlar bugün tam iki haftayı geride bıraktım zayıflama yolunda 88 ile başladım bugün sabah tartıda 85. 3 idim iki haftada 2.7 kg gitmiş insalah böyle devam eder
Teşekür ederim hep beraber birbirimize destek olarak kurtulacağız fazlaliklarimizdanSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki
Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecekşakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
Süpersin canım inşallah daha da güzel kiloların gittiğini göreceğizbak sağlıklı bir şekilde gidiyor kilocuklar
Cnm masallah iyi gidiyorsun arada girip bakıyorum sana daha aşağıyida görürsün ınsallah kızına masallah buyumus de okullu olmus prenses iyi arkadaslarla karşılaşır insallah hep kolay gelsinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki
Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecekşakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
Süpersin canım inşallah daha da güzel kiloların gittiğini göreceğizbak sağlıklı bir şekilde gidiyor kilocuklar
Belki de tuvalete Çıkma alışkanlığım tersine döndü hiç çıkmıyorum günde belki bir kere onun da etkisi var galibaSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür kavuşturana
Malum yarın okullar açılıyor ve o yüzden bizim evdede baya bir yoğunluk vardı
Evimi temizledim sonrada bir ara 3 saatliğine Annemlere geçtim ( kardeşimin doğum günüydü diye ) eve gelincede kalan bir iki işimide bitirip küçük kuzuyuda yıkadım en son
Şimdide eşimle karşılıklı ( tabi ben pc başında) yorgunluk kahvelerimizi içelim dedik
İlk kez bu bayramda çok fazla yoğunluğum oldu ( bol gezmeli) ama şükür bundan sonra biraz daha sakin oluruz sanırım
Çok geçmiş olsun canımmaalesef bende de durum aynı
Sanırım dolunayında etkisi var yetersiz su içmemin de
Ne güzel ikili rakamları görmüşken bugün yine 3lü rakamları gördüm ama canımı sıkmıyorum çünkü biliyorum ki iki güne yine eski rakamı görebileceğim yanlız tabi biraz daha dikkatli olmam şart
ahhh ahh bu topiği özledim...doğurayım hemen geleceğim kızlar...beni oynakbaşı hemen tanırda.diğerleri unutmuş olabilir..:)))
bu arada dualarınızı esirgemeyin lütfen.36 haftalık olduk bugün :)
Selamun aleyküm Kızçeler
Ölüyorum ben galiba heryerim ağrıyor uykusuzluk bir yandan oğlumun huysızlukları bir yandan :) yarın Kv kp ve eltim Dönüyorlar tatilden Yalnızlık bitiyor belki oğlum biraz uslanır
Canım inşallah feraha erersiniz biz de sıkıştığımızda eşim çok stres yapıyor ben hiç kıyamıyorumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür eve gelebildim
Veli toplantısı resmen 2 saatte yakın sürdüokulun kuruluşundan tutun bütün kurallara kadar tek tek anlattılar
Aslında bu kadar ilgili olmaları hoşuma gitti ama kuşum çok sıkıldı ve sonuna kadar bir yandan ona dur otur demekten bir hal oldumveee aklıma gelen başıma geldi Okulun Aile birliği başkanı herkesten 100er lira istedi her yerde cameralar falan var ve okulun giderleri için mecbur kaldıklarını izah ettiler
750 öğrenci kapasiteli devlet okuluna 1500 kişi almak zorunda kalmışlar
Birde çok hoşuma giden bir şey; cep telefonuna üye olursan milli eğitimin bir sistemine anında mesaj geliyormuş okula çocuğun gitmediyse yada sınavları ne zaman olduğuna dairBiz elimizden geldiğince çocuklarınızı kolluyoruz ama sizde veli olarak ne olur bizimle iş birliği yapın dediler
Eşim bu ay çok masraf yaptık diye dert yandığında gülerek yakında konsumasyona çıkacaksın az kaldı diye dalga geçtim ( ki o ana kadar 100 liradan haberimiz yoktu) Adamcağız cidden çok zorlandı bu ay o yüzden ben o bitmek bilmeyen kartlardan yapmak zorundayım en azından kızın anaokulu parası çıksa yine iyi
Canım çok geçmiş olsunAllah yardımcın olsun inşallah dediğin gibi kalabalık olunca biraz daha sakinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?