80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim içinde kötü bir hafta oldu habire tutan tatlı krizi ve evde bulunan baklavadan bol nasiplenmemin sebebi meğer regl öncesi kriziymis dün hasta oldum bugün yarını bir atlatsam ....
Ayrıca bu hafta kilo vermedim sabah tartıda 86 idim ya yani cumaya bakalım ne olacak

Aynen aynen haftaya bomba gibi başlamak lazım

Ayy ben bu tartıyı kıracağım
Beni çok sinir ediyor
Kafasını kafasını kıracağım pillerini sökeceğim o baby face ini cırmalayacağım
Offf bir gün 83 bir gün 85
Eşimle Yürüyüşe çıkıyorum sabahları bir saat dün ayaklarımı spor ayakkabılar bir vurmuş ki bugün değil ayakkabı giymek Çorap bile giyemiyorum

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana

Malum yarın okullar açılıyor ve o yüzden bizim evdede baya bir yoğunluk vardı
Evimi temizledim sonrada bir ara 3 saatliğine Annemlere geçtim ( kardeşimin doğum günüydü diye ) eve gelincede kalan bir iki işimide bitirip küçük kuzuyuda yıkadım en son
Şimdide eşimle karşılıklı ( tabi ben pc başında ) yorgunluk kahvelerimizi içelim dedik

İlk kez bu bayramda çok fazla yoğunluğum oldu ( bol gezmeli ) ama şükür bundan sonra biraz daha sakin oluruz sanırım

Çok geçmiş olsun canım maalesef bende de durum aynı
Sanırım dolunayında etkisi var yetersiz su içmemin de
Ne güzel ikili rakamları görmüşken bugün yine 3lü rakamları gördüm ama canımı sıkmıyorum çünkü biliyorum ki iki güne yine eski rakamı görebileceğim yanlız tabi biraz daha dikkatli olmam şart

Günaydınlar kızlar bugün tam iki haftayı geride bıraktım zayıflama yolunda 88 ile başladım bugün sabah tartıda 85. 3 idim iki haftada 2.7 kg gitmiş insalah böyle devam eder

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış ) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki

Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecek şakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )

Günaydınlar kızlar bugün tam iki haftayı geride bıraktım zayıflama yolunda 88 ile başladım bugün sabah tartıda 85. 3 idim iki haftada 2.7 kg gitmiş insalah böyle devam eder

Süpersin canım inşallah daha da güzel kiloların gittiğini göreceğiz bak sağlıklı bir şekilde gidiyor kilocuklar

Teşekür ederim hep beraber birbirimize destek olarak kurtulacağız fazlaliklarimizdan
Ayrıca kızını gözümde canlandırıyorum citipiti birsey yanaklarından öpüyorum evet çocuklarımız bizim herşeyimi yeterki sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etsinler onlara herşey feda umarım hayatı boyunca hep mutlu sağlıklı ve emin adımlarla ilerler

Cnm masallah iyi gidiyorsun arada girip bakıyorum sana daha aşağıyida görürsün ınsallah kızına masallah buyumus de okullu olmus prenses iyi arkadaslarla karşılaşır insallah hep kolay gelsin

Belki de tuvalete Çıkma alışkanlığım tersine döndü hiç çıkmıyorum günde belki bir kere onun da etkisi var galiba

Herkese hayırlı geceler

Bugün kaçınılmaz olan kırtasiye alışverişini yaptık akşam üzere
Çok şükür büyük kızınki fazla birşey tutmadı ama maşallah küçük kızın listesindekiler ( ki biz biraz daha uygun olan markaları aldık Öğretmen sorarsada daha evvel almıştık diyeceğim ) baya bir bütçeyi sarstı
Kasada resmen gözlerim yerinden pörtledi ulen hesapta Anaokuluna kayıtta sabahcılardan bağış istemediler ( öğlencilerin hepsinden 350 lira bağış istenmiş ) ama maşallah verdikleri listedekiler 300 lira tuttu
Ki dediğim gibi istedikleri markalar yerine daha uygun olanları aldığımız halde bu kadar tuttu

Eşim nasıl söylendi hadi biz bir şekilde alırız ( ki benim bile içime oturdu ) ama durumu olmayanlar ne yapsın üstelik söylediklerini alsaydık kesin bir 100 lira en az daha fazla tutardı

Allahtan Öğretmen eğer evde daha evvel alınmış ama kullanılmamış varsa onlarıda getirebilirsiniz demişti

Geldiğimizden beri bütün ıncık cıncık herşeyi etiketledik ( kalemleri bile tek tek etiketledik ) şimdide büyük kızın kitaplarını kaplamak zorundayım ( 10 adet kitap )
Geçen sene yeğenlerin kitaplarınıda bana kakalamışlardı ama bu sene hiç ses etmiyorum çünkü kız kardeşim öğrensin sonuçta çocukların bütün okul hayatı boyunca banamı getirecekler kitaplarını

Bu arada bugün yediğimide paylaşayım :) gerçi tek birşey
Nişasta günümdü bugün
Sabah ( 07:00 ) 1 adet elma yedim
Öğlen ( 12:00 ) 1 tabak mercimek çorbası
Akşam ( 16:30 ) 1 tabak mercimek çorbası

Ayyy şimdiden para biriktirmeye başlayalım kırtasiye için 5 senede anca :)

Bende bugün dediğim gibi salatalık yedim gibi ağırlıklı olarak

Çeyrek omlet 1 salatalık
Türk kahvesi
1 ceviz 1 fındık 1 badem
1.5 salatalık 1 kase yoğurt
1.5 salatalık
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Soda

Akşam başım ağrımaya başladı açlıktan onun için mercimek yedim dayanamıcaktım en azından bayram fazlaloğını attım yarından itibaren yine az öz yemeğe devam :)

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşum Eve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım felaket bir ağrı vardı ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öyle bugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

İstanbul maşallah bugünde baya kasvetli şu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık
Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu )
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladım Ben sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin )
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür

Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğim Eve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim İnşallah yarına birşeyim kalmaz
Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyor neymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum Zorlada olsa kabul etti

ahhh ahh bu topiği özledim...doğurayım hemen geleceğim kızlar...beni oynakbaşı hemen tanırda.diğerleri unutmuş olabilir..:)))
bu arada dualarınızı esirgemeyin lütfen.36 haftalık olduk bugün :)

Herkese hayırlı sabahlar

Dün uğramaya fırsatım olmadı hiç dışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile

Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmış valla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara

Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah )
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağım eşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve

ahhh ahh bu topiği özledim...doğurayım hemen geleceğim kızlar...beni oynakbaşı hemen tanırda.diğerleri unutmuş olabilir..:)))
bu arada dualarınızı esirgemeyin lütfen.36 haftalık olduk bugün :)

Canım seni gördüğüme sevindim burada Rabbim inşallah sağlıcakla bir avazda kuzucuğunu doğurup kucağına almayı nasip eder ....Amiiinnnn
Dediğin gibi doğumdan sonra bekliyoruz bizde seni bu arada bol bol dua edeceğim sanada

Selamun aleyküm Kızçeler
Ölüyorum ben galiba heryerim ağrıyor uykusuzluk bir yandan oğlumun huysızlukları bir yandan :) yarın Kv kp ve eltim Dönüyorlar tatilden Yalnızlık bitiyor belki oğlum biraz uslanır

Hele şükür eve gelebildim
Veli toplantısı resmen 2 saatte yakın sürdü okulun kuruluşundan tutun bütün kurallara kadar tek tek anlattılar
Aslında bu kadar ilgili olmaları hoşuma gitti ama kuşum çok sıkıldı ve sonuna kadar bir yandan ona dur otur demekten bir hal oldum veee aklıma gelen başıma geldi Okulun Aile birliği başkanı herkesten 100er lira istedi her yerde cameralar falan var ve okulun giderleri için mecbur kaldıklarını izah ettiler
750 öğrenci kapasiteli devlet okuluna 1500 kişi almak zorunda kalmışlar
Birde çok hoşuma giden bir şey; cep telefonuna üye olursan milli eğitimin bir sistemine anında mesaj geliyormuş okula çocuğun gitmediyse yada sınavları ne zaman olduğuna dair Biz elimizden geldiğince çocuklarınızı kolluyoruz ama sizde veli olarak ne olur bizimle iş birliği yapın dediler

Eşim bu ay çok masraf yaptık diye dert yandığında gülerek yakında konsumasyona çıkacaksın az kaldı diye dalga geçtim ( ki o ana kadar 100 liradan haberimiz yoktu ) Adamcağız cidden çok zorlandı bu ay o yüzden ben o bitmek bilmeyen kartlardan yapmak zorundayım en azından kızın anaokulu parası çıksa yine iyi

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah dediğin gibi kalabalık olunca biraz daha sakinler

Canım inşallah feraha erersiniz biz de sıkıştığımızda eşim çok stres yapıyor ben hiç kıyamıyorum
Kayın validem En azından akşam kızımı yatırırken Oğluma bakar ya da oğlanı yatırırken kızımı oyalar
Ikisi birden uyumak için ağlarlarken uuuu şamatayı görme

Ayyy biri şu sonbahar miskinliğini depresyonunu alsın gitsin diyeti geçtim hiç bişey yapmaya mecalim yok çocuk olmasa bütün gün uyurum heralde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür uğramaya fırsatım oldu
Akşam kızı okuldan almaya gittik sonrada tekrar kartlardan almaya gittim verdiği ilk posta birazdan biter ama ben biraz mola vermek istedim sizlere bakmak için

Bugün benimde malum meyve günümdü ve şükür hasarsız atlattım
Sabah 3 adet incir yedim
Öğlen 1 adet nektarin
Akşam 1 adet nektarin

Belki bir çoğunuza az gelebilir ama inanın koşturmacaya dalınca hiç açlık hissetmedim hatta aralarda içtiğim kahveler çok tok tutuyor
Yarın protein günüm ve iple çekiyorum açıkcası
Kurban bayramının ilk gününden beri bir türlü kavurma yemek nasip olmadı yarın dibine vuracağım
İnşallah yarın çok güzel bir eksi görürüm hatta cumada güzel bir rakam bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…